Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 5.2.2010 20:23:19
|
|
|
|
Zvezdica
|
1 Q. Včeraj sem kupila smetano za stepanje in ji danes rok poteče:(. Kupila sem jo cel liter in sem razumljivo besna, ker se mi zadnje čase pri najboljšem sosoedu to skoz dogaja. vse je neki tik pred zdajci. A se ji da podaljšat rok trajanja do jutri? Ne vem, morda zmrznit al kaj? Ker če ne to pomeni da moram spet v štacuno, to se pa meni ne da.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 5.2.2010 20:24:02
|
|
|
|
sonček33
|
Zvezdica jutri bo še super.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 5.2.2010 20:24:35
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 o lepotko ;)
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 5.2.2010 20:25:04
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Zvezdica jutri bo še super. a si ziher? k jast sem pri teh rečeh fejst nezaupljiva.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 5.2.2010 20:26:08
|
|
|
|
sonček33
|
a si ziher? k jast sem pri teh rečeh fejst nezaupljiva. nisem ziher, ampak vem, da bo še dobra.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 5.2.2010 20:28:11
|
|
|
|
Zvezdica
|
SREČANJE Predlagam 20.02.2010 v LJUBLJANI KOLOSEJ (btc) ob recimo 11 uri, ker če pridete s partnerji bodo še okoliške restavracije zaslužile :) Pridejo:
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 5.2.2010 20:28:45
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 a si ziher? k jast sem pri teh rečeh fejst nezaupljiva. nisem ziher, ampak vem, da bo še dobra. ok, pol kako zmrzovanje odpade. A jo pripravim, al jo jutri nardim?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 5.2.2010 20:34:26
|
|
|
|
sonček33
|
sonček pride, če bo mož imel frej soboto in naju pripelje...bo pa šel po svoje, pravi, anj babe same čvekamo
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 5.2.2010 20:35:08
|
|
|
|
sonček33
|
ok, pol kako zmrzovanje odpade. A jo pripravim, al jo jutri nardim? Zvezdica, jaz bi jo jutri pripravila.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 5.2.2010 20:38:48
|
|
|
|
kiara24
|
čer, samo na hitro. Varstvo super tudi danes, tam je spla brez porblema eno urco in bila zelo pridna, parvi da skoz hoče sam hodit. Za norice vem kolk je inkubacijska doba. Tle v varstvu jih je 5 manj kot prejšni teden, vsi imajo norice. Ploha- tudi pri nas se včasih ne neha pri enem pa ji vseeno pustim k se mi ne zdi nič narobe. Ne vem ima pa vsak svoj mišlene pa zo in vsak dela tako kot misli da je prav. Uživajte na RDju. Amadeja- vse naj naj No zdej grem pa večerjat, ker Klara že sladko spi. Uživajte.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 5.2.2010 21:00:56
|
|
|
|
Zvezdica
|
Varstvo super tudi danes, tam je spla brez porblema eno urco in bila zelo pridna, parvi da skoz hoče sam hodit.user posted image super
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 5.2.2010 21:01:09
|
|
|
|
Ploha
|
sonček vauuuu ta tvoj fant pa res ni več dojenček, res se je spremenil, taprav falot! zvezdica: fuuul lepa tortica, to sm jst mislna meto gor dat, pa so vsi rekl: Ja kako bo to čudn, da bomo meto jedl zdej jo bo pa kar soseda nardila bolj enostavno pa je rešen. Aja patrik je itak lepotko srečanje: jaz sem za edin kar si želim je: ali da bi sneg padov z zmerno hitrostjo in da bi šel še v nedeljo, ker to pomeni da bo medved plužil šele proti večeru ali pa v ponedeljek ali da bi ga blo tko mal da bi pred RD že splužl oz. sploh ne bi plužl... ker če ne ga ne bo..tale sneg je pa res že zoprn...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 5.2.2010 21:01:34
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 sonček pride, če bo mož imel frej soboto in naju pripelje...bo pa šel po svoje, pravi, anj babe same čvekamo super sonček
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 5.2.2010 21:22:02
|
|
|
|
Zvezdica
|
zvezdica: fuuul lepa tortica, to sm jst mislna meto gor dat, pa so vsi rekl: Ja kako bo to čudn, da bomo meto jedl user posted image user posted image zdej jo bo pa kar soseda nardila bolj enostavno pa je rešen. Aja patrik je itak lepotko user posted image hvala :) Ja mal čudno je če ješ "usteca" svojega otroka, ampak malemu je blo pa full všeč :) Držim pesti da ne bo snežil, pa da bo medved z vami:)
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 5.2.2010 21:28:28
|
|
|
|
Nea
|
kiara24 - za varstvo. Mene je kar malo strah kako bo pri nas naslednji teden. PO drugi strani je ta mali trenutno v fazi ko z jokom ful izsiljuje. Ko ga piči se zna tudi po tleh metat in kričat da je joj. Upam da bo boljše. sonček in zvezdica - sta prava cukerčka!!!! Jutri z možem greva v kino. V nedeljo bom Laro in Emo pelala na maškare v mestno halo. Popoldan pa gremo na en rojstni dan. Najprej smo imeli v planu otroke pelat na sneg... samo kaj ko v hribih dežuje in bo sneg jutri za nič. Fajn bodite!
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 5.2.2010 21:35:31
|
|
|
|
marta82
|
Sonček kakšen lep slavljenec. Jaz sem ZA srečanje!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.2.2010 21:49:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 5.2.2010 22:27:17
|
|
|
|
Zvezdica
|
. Mene je kar malo strah kako bo pri nas naslednji teden. nea, po moje bo že bolje. ko se malo navadijo, jim postane všeč. zvezdica, mogoče se ti ne bo hotla stepati ta smetana. Meni se je enkrat isto zgodilo in se ni stepala dobro. Ful sem utrujena, je bil mali ful naporen, pa še pospraviti je treba po stanovanju, je padla bomba. bom probala, itak bom šla rezervo iskat. Danes sem malo pozno pkl, je prišlo nekaj vmes. Pa sem morala še tist uredit, potem je mali zaspal, pa tašča je zamujala. Nič ni šlo po planu. V ponedeljek se lahko kaj slišiva. Lepo spite, grem filmček nazaj gledat.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 5.2.2010 22:27:54
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Sonček kakšen lep slavljenec. Jaz sem ZA srečanje! super! kr vpišite se na seznamček.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 6.2.2010 6:56:09
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica SREČANJE Predlagam 20.02.2010 v LJUBLJANI KOLOSEJ (btc) ob recimo 11 uri, ker če pridete s partnerji bodo še okoliške restavracije zaslužile :) Pridejo: - zvezdica
- sonček33
- ploha
- marta82
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 6.2.2010 7:00:20
|
|
|
|
Zvezdica
|
Jutro krtexx danes spi, jo bom nadomeščala. No, danes so vstali ob 6ih, kar je super ker zadnji teden sva vstajala med 4.15 in 4.30 Kaj naj vam povem, da grem kavo pit. Še eno za vas skuham
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 6.2.2010 8:51:57
|
|
|
|
Hijacinta
|
Jutro. Zvezdica hvala za kafetek, paše. Mi smo malo za vami vstali. Prvič ob 6, spili flašo, ob pol osmih pa dokončno. Zdej pa tlele zeham. Razmišljam kaj bi počeli danes. Mali malo kašlja, tako da v bazen ne mormo, prav dolgo zunaj tudi ne mormo bit, tko da kaj pa vem. Soncek kje si? Me zanima kakšno je kaj vreme na vašem koncu.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 6.2.2010 9:01:41
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hijacinta Jutro. Zvezdica hvala za kafetek, paše. Mi smo malo za vami vstali. Prvič ob 6, spili flašo, ob pol osmih pa dokončno. Zdej pa tlele zeham. Razmišljam kaj bi počeli danes. Mali malo kašlja, tako da v bazen ne mormo, prav dolgo zunaj tudi ne mormo bit, tko da kaj pa vem. Soncek kje si? Me zanima kakšno je kaj vreme na vašem koncu. jutro :) Najprej sem dolžna odg za tortico, Galerija grad. Že celo večnost naročamo tam. Mi danes še enkrat praznujemo pri tašči. Glede današnjih izletkov je pa tko, da vreme je bolj kot ne slabo. tko da jast če bi bili "frej" bi si privoščila sprehod po LJ, kako pozno kosilo in potem še čaj To imam v načrtu za jutri. In seveda kino s tamalim. Naš mali je še vedno prehlajen:(, sicer zdaj še čisto malo posesamo ven, sam ne razumem, 11 dan je danes no:( Po moje ga bom iela še cel februar doma. Še razmišljam o tem.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 6.2.2010 9:15:03
|
|
|
|
Hijacinta
|
Aja Zvezdica a me daš pls na seznam za srečanje. Bi pršla. Drugače pa Lovro je cel cuker . Jancci sem pokazala mojmu filmček in je tud čist navdušen, je reku da se mu to zdi najlepše darilo. Zdej pa čakam in upam da bo kej naredu v tej smeri . Ploha, upam da sneži dovolj počasi Jst bi tud šla smučat, ampak Erik je tok nemogoč odkar hodi v vrtec in čist k nobenemu noče. Že ko vidi da pride moja mami, se dere kot zmešan in sploh noče stran od mene. Prou grozn. Zdej pa ne vem a nej ga kr pustim, pa sej bo nehu jokat, ampak mi je ful hudo, po drugi strani ga mam pa polh kufer ker se skoz dere. Pol mi je pa hudo še zato ker tko mislim. Pa zelo močn glas ima, tko da ga je res težko poslušat. Moj pravi da je taka mala sitna driska, čist po očiju ko je bil majhen, ampak je zdej tok fejst fant, tko da je še upanje zanj Dobro za očkov pozitivizem Ah, no mal sem se mogla spucat. Lepo preživite današnji dan, upam da se bomo kej fajnga spomnili.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 6.2.2010 9:43:37
|
|
|
|
Zvezdica
|
SREČANJE Predlagam 20.02.2010 v LJUBLJANI KOLOSEJ (btc) ob recimo 11 uri, ker če pridete s partnerji bodo še okoliške restavracije zaslužile :) Pridejo: - zvezdica
- sonček33
- ploha
- marta82
- hijacinta
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?