Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 5.2.2010 11:41:15
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: neka_noč Kg - punce jaz sem že krepko čez 70 ! Sem že štartala s preveč kg. Saj sem šla potem 4 kg dol, a kaj ko zdaj že drvim proti 80 Ko sem šla rodit Luka sem jih imela 85!!! To nosečnost sem se bistveno manj zredila, a štartala s preveč kg in tako potem pravijo, da se , v kolikor štartaš z nekoliko prekomerno težo, ne smeš preveč zrediti (beri se moraš manj rediti). Mene je kar groza. Sicer se poskušam ne sekirat, a.... je težko. Že zdaj se počutim ko en kit, ali pa slonica. Moj mi v hecu reče, da sem njegova matica Mu bom dala matico - me je on tako naredil! Pa njegov obseg trebuha je bil do nedavnega večji od mojega!!!! Jst mojga veselo pitam in skrbim, da ne bo imel manjšega trebuha kot jaz....sicer se že neki pritožuje, ampak sem nepopustljiva
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 5.2.2010 11:41:55
|
|
|
|
Anonimen
|
krtkova pa sta šla že kej pogledat za avto? Sej bosta neki dobila, boš vidla. saša a ni čas, da se obrne do 37. tedna? Moj tud še ni na glavico obrnjen. IZVIRNO SPOROČILO: neka_noč Nick name-i; to pa res opazim. (Samo potem pozabim katerea je kaj napisala. ) Meni gre blazno na živce tudi ko npr. vidim napačno napisano (npr. kaki reklami) z , moralo pa bi pisati s.... Če me razumete. neka_noč pol pa raj moje slovnice ne gledat
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 5.2.2010 11:42:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek IZVIRNO SPOROČILO: neka_noč Kg - punce jaz sem že krepko čez 70 ! Sem že štartala s preveč kg. Saj sem šla potem 4 kg dol, a kaj ko zdaj že drvim proti 80 Ko sem šla rodit Luka sem jih imela 85!!! To nosečnost sem se bistveno manj zredila, a štartala s preveč kg in tako potem pravijo, da se , v kolikor štartaš z nekoliko prekomerno težo, ne smeš preveč zrediti (beri se moraš manj rediti). Mene je kar groza. Sicer se poskušam ne sekirat, a.... je težko. Že zdaj se počutim ko en kit, ali pa slonica. Moj mi v hecu reče, da sem njegova matica Mu bom dala matico - me je on tako naredil! Pa njegov obseg trebuha je bil do nedavnega večji od mojega!!!! Jst mojga veselo pitam in skrbim, da ne bo imel manjšega trebuha kot jaz....sicer se že neki pritožuje, ampak sem nepopustljiva pri nama isto in zdej tekmujeva kdo ima večjega. Moj se ful neki pritožuje, sam kaj...kr nej se redi z mano, sej je tud on kriv, da sem taka.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 5.2.2010 11:44:47
|
|
|
|
neka_noč
|
Sasa držim pesti da se obrne. Še imaš nekaj časa. Oz. ga ima. Krtkova kateri avto pa imaš sedaj? Moški moj je kar ok. Samo kar me jezi je, da on vedno nekaj obljubi da bo naredil, potem pa - pozabi (znano? ) Prej sem bila vsaj jaz "prisebna", zdaj je pa cel ko sva oba ista in potem je "štala" . Mali se pa uči od naju. Veste kaj pravijo? Moški obljubi, da bo nekaj naredil , SAMO ne pove kdaj. Jaz včasih mojemu rečem, če bo to še letos, ali drugo leto . Potem se pa samo smejiva. To je tako, če si skupaj že 18-o leto. Včasih se tudi hecava, da zdaj je pa že čas, da se "ločiva" (nisva poročena), ker okoli 20-ih skupnih let se pari ločujejo (če ne že prej; vsakih 7 let je kriza pravijo- no , nekaj je na tem). Midva sva pa ! Namesto, da bi imela že dva npr. najstniška otroka, pa ločitev pred nosom. Ja, eni se razumemo. Sem prav ponosna na to. Je pa treba za to/odnos delat, vlagat, sprejemat kompromise.... Joj, spet pričenjam nakladat.... Rajši neham. Grem delat. Se še oglasim, ne boste mi ušle
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 5.2.2010 11:48:33
|
|
|
|
anajrim
|
Babe spetste ogromno načvekale!!! Psem rekla da vas do ponedeljka ne bom brala, v ponedeljek me bo pa kap, že vidim!!!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 5.2.2010 11:58:38
|
|
|
|
pupa*81
|
aaaa... anajrim sm prebrala babe špehaste namesto spetste
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.2.2010 12:03:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 5.2.2010 12:13:02
|
|
|
|
marjanaj
|
ojla babuške... meni pa mojega ni treba pitati se kar sam... kar jaz pojem, poje on dvojno! samo da se njemu tudi za 1 kg ne pozna, meni pa raste k pr norcih nax05 moj je pa reku, da greva lahko jutri v Graz v Ikeo, pa da se lahko vmes v MB ustaviva, da vidiva vozicke Ce bo zneslo, bo super, ce pa ne, ti pa sporocim, da se zmeniva, kdaj ga lahko pridem kaj pogledat omega3 jaz jo tudi ze ene 3 mesece kar jem... v tabletkah sicer, od NaturalWelth, ki se dobi v lekarnah, ker jaz ne jem niti nobene morske hrane niti zelenjave, tako da sigurno nic Omega3 ne dobim vase To pa je vsaj nekaj... Imajo prav posebne Omega3 v teh rjavih skatlicah za nosecnice
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 5.2.2010 12:16:15
|
|
|
|
krtkova
|
Zdej mam daewoo lanos (sej vem, da boste rekle, da je stara škatla , sam men dela kot urca in zelo se imava rada, pa take zelene barve je, mu rečem Robin Hood) !! Za novga gledava zankrat le po netu. neka_noč - hvala, k vem, da bi mi ti res prinesla piškotke (če ne bi pozabila ) . Vam pa povem, da je tale dieta hudič. Sm že toook lačna, naši pa nikakor ne na kosilo. se pozna, da nism dopoldne nič jedla (sm zajtrk, pa jabolko. Ponavadi sm še kak štrudelj, buhtelj,...). Pa tud na kosilu sm rekla,da se ne bom nažrla, ker pol me sam vse tišči in mi je slabo. Bom samo kakšno enolončnico. Sam pol pa lohk umrem do večera.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 5.2.2010 12:19:57
|
|
|
|
marjanaj
|
krtkova a bos jedla fizolovo enoloncnico ali piščančjo obaro z žličniki in jest bi bila tudi za to, da pride neka_noc s piskotki mimo Šmartinska, ker bo najprej mogla mimo mene, da pride do tebe in bi ji jaz ze pol piskotov pojedla
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 5.2.2010 12:24:50
|
|
|
|
Anonimen
|
neka_noč se strinjam, da je v odnos treba ogromno vložit. sej moj je drugač cuker na kvadrat, sam kdaj ima pa take, da je joj, kar pa mislim, da je skor povsod. bejbe kaj je s tistim, da ti je v nosečnosti bolj toplo/vroče? Mene še zdej ni to doletelo . Sem ravno odprla račun za plin, do zdej je bil 46 eur, za januar pa 90 eur. Pa kaj so nori anajrim sej čez vikend pomoje ne bo nobene čveke tuki gor, pa še v ponedeljek je praznik marjanaj o ful dobr, da bosta šla še vozek pogledat. no sporoči kako ti bo všeč. krtkova ne mi spet o hrani. Jaz sme danes tok lačna, pa sem zjutri pojedla ful čokolinota.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 5.2.2010 12:31:46
|
|
|
|
NATAŠA35
|
ohhh babe, madonca kak se vam da jaz sem si pravkar plačo nakazala, pa še malo stavri moram podelat, ker je pač petek...dobro da enega šefa ni, drugi pa bo kmalu odpektal na smučanje marjanaj meni ni davčna upoštevala otroke, pa sem napisala ugovor in dala vse tri otroke k sebi - imela sem pa dva kot olajšavo, mož pa enega....potem pa v drugem valu informativnih izračunov moj dobi dva otroka vpisana in to tista, ki bi jih jaz morala imeti, pa sva mogla spet ugovor pisat ...na koncu moj v novembru dobi odločbo o dohodnini, denar nakazan in to še otroka vpisanega, ki bi moral že prej imeti in še to s polovično olajšavo halloooo in tako do sedaj nisem dobila...sem pa odala vlogo za družinske člane in vse tri vpisala takoj k meni, moj pa naj plača cojka ja, ja pravi vozek misliš ...upam, da ne bo prehudo, pa da tvoj ne bo hud ...če pa bosta še kam šla, pa da imajo tam vozeke hauck, pa samo vrzi uč, pa še ceno si zapomni - če bo šlo jutri pa grem na sejem kozmetike
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 5.2.2010 13:12:19
|
|
|
|
bcljka
|
ojoj... sm mogla spet celo večnost brat! uspešno sm odpisala izpit, no vsaj mislm da je uspešno, oziroma si upam tridt da je uspešno... bomo vidl čez kkšn tedn k bodo rezultati... sicer pa ve niste mogle spat ponoč, jst pa nism k sm se učila... ampak ker se je obrestoval sm kr vesela moški - jst ne vem če ga bom prehitela v velikosti trebuha... sam on se tud sam pita kt da vsak nasledn dan ne bo več hrane... ma namen shujšat že odkar ga poznam, pa mu je sam pred poroko uspel dat dol 10kg (ker je reku da na svojih poročnih slikah pa ne bo debel), sam kaj k jih je dubu pol 15 gor... no, sej men je vseen, sam k on jambra kok je nesrečen k je tak... ker ko je nehu trenirat košarko se je v pol leta zredil za 30kg... pol pa skos še po mal dobivu... ajaj! jst obožujem solato pa meso... on solate vidt ne more... in pol je meso pa sir pa tortilje al pa pico... in pol se sekira da nč ne shujša... halo?! pa vse sladkarije mi poje še predn uspem pridt do omare... drgač sm ga uspela prepričat da je vsaj hodu na RPM pa na BODYPUMP... sam zdej k sm jst že na porodniški se tud njemu nekak ne da it... tko da še migat je nehu... groza in pol prav da mu je bad k ga bo otrok vidu tazga... pa kaj ti to men pravš... nared kej, halo?! midva greva zdej v pikapolonco pogledat če je slučajno kej kar bi mela (oziroma bova mogoče že kupla kej iz seznamčka)... tko da bom dokončno tud vidla a majo na klubske cene popust...
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 5.2.2010 13:21:59
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj krtkova a bos jedla fizolovo enoloncnico ali piščančjo obaro z žličniki Hi hi, jedla sem fižolovo enolončnico in puding. In NISEM se prenažrla. Sem zelo ponosna nase. Zdej bi šla pa najraje kr domov, pa žal zaradi dela ne morem. se mi pa mogoče obeta Ikea v ponedeljek. mogoče.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 5.2.2010 13:35:20
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: bcljka pa vse sladkarije mi poje še predn uspem pridt do omare... moj tud men.....pa sm jih začela skrivat oz. imam v službenem predalu svojo zalogo Drugač sm se pa jst za koslio preveč najedla in mam občutek da mi bo trebuh poču....mi je koža premajhna
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 5.2.2010 13:44:30
|
|
|
|
tanika1
|
Hej! Res vam ni mogoče sledit! Dobrodošla tinkatonka - midve se pa mogoče res poznava, tudi jaz sem hodila v oš sostro, stara sem pa 26 let, drugače sem pa iz Volavelj, sem bla med vozači.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 5.2.2010 13:45:07
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek Drugač sm se pa jst za koslio preveč najedla in mam občutek da mi bo trebuh poču....mi je koža premajhna Tko sm se jst vedno, razen danes!!!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 5.2.2010 13:46:00
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanika1 sem bla med vozači. A vozači so tisti k vozjo avto? malo heca na tak tih deževen dan!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 5.2.2010 13:48:51
|
|
|
|
katrinka
|
en lep pozdrav, vas nekaj casa spremljam - sem bila lani ljubljanska nosecka - sedaj klepetam pri ljubljanskih mamicah, je pa naneslo tako da septembra spet pricakujem in tako se lahko spet imenujem ljubljanska nosecka...hehe
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 5.2.2010 14:03:37
|
|
|
|
Anonimen
|
krtkova blagorča, jaz bi šla tud v Ikeo, sam moj niti slučajno zdej ne more Upam, da nama do aprila znese kej it. Še dobr, da je šla cojka, da bom imela vsaj plenice in obrobo. katrinka dobrodšla in čestitke! Kaj pa imaš doma? Pa kok si stara, pa iz kje,...? Sej veš smo firbci
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 5.2.2010 14:10:00
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: nax05 krtkova blagorča, jaz bi šla tud v Ikeo, sam moj niti slučajno zdej ne more Upam, da nama do aprila znese kej it. Še dobr, da je šla cojka, da bom imela vsaj plenice in obrobo. A kakšne frendice pa nimaš, da gresta skupaj? Jst vedno koga najdem. Sam tokrat sori te ne morem vzeti s sabo, ker če bova že slučajno šla z mojim, pol bova šla še kam na morje.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 5.2.2010 14:13:17
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nax05 katrinka dobrodšla in čestitke! Kaj pa imaš doma? Pa kok si stara, pa iz kje,...? Sej veš smo firbci ah razumem, sem sama tud en velik firbec...rok imam septembra, doma imam , mlada sem - hehe 26 let sem pa iz iga, a drugace rojena jarsanka - nove jarse in mnogo let prezivela tudi na vicu...cistokrvna zabarka
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 5.2.2010 14:17:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova IZVIRNO SPOROČILO: nax05 krtkova blagorča, jaz bi šla tud v Ikeo, sam moj niti slučajno zdej ne more Upam, da nama do aprila znese kej it. Še dobr, da je šla cojka, da bom imela vsaj plenice in obrobo. A kakšne frendice pa nimaš, da gresta skupaj? Jst vedno koga najdem. Sam tokrat sori te ne morem vzeti s sabo, ker če bova že slučajno šla z mojim, pol bova šla še kam na morje. Sej lih to je. Jaz rečem mojmu pa dej bom pa jaz kaki kolegici rekla, da greva skupi, pol mi pa prbije, ja lubi za otročka morva pa skupi kupovat. Bi bil jaz tud rad zraven Kdo bi razumel te dece.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 5.2.2010 14:28:20
|
|
|
|
sasa1975
|
ja hvala NEKA NOČ IN NAX seveda je še čas do 37 tedna upam da se obrne... ste se pa razpisaleee, sej za IKEA pa najboljše da si kar kombi ali pa avtubus omislimo kot ekskurzija ej vedno pozabim napisat PODARIM žametne hlače bele barve in kavbojke št.38 lep dan upam da dežek neha lp
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 5.2.2010 14:29:56
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: nax05 Sej lih to je. Jaz rečem mojmu pa dej bom pa jaz kaki kolegici rekla, da greva skupi, pol mi pa prbije, ja lubi za otročka morva pa skupi kupovat. Bi bil jaz tud rad zraven Kdo bi razumel te dece. Ha ha, moj pa glih kontra. Bi bil ful vesel, če bi jaz to kr sama dam prinesla, pol bi pa že on sestavil. No, če ti Cojka, česa ne bo uspela prinesti, lahko meni sporočiš. Sam sej pravim, nisem še 100%, da bova šla.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......