|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zmajčki 2009-9.del
5.2.2010 22:10:54   
maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

a ste že doma, kako je Z.? 

Doma ja...HB. Zarja je Ok, sam iz ponedeljka na torek in cel torek jo je kuhalo, potem je bla pa OK. Vreme je blo fantastično, danes pa totaln drek. Še dobro, da smo šli domov. Tri prste pred nosom nisi vidu.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
5.2.2010 22:13:35   
Leela
maja čao user posted image

majana to res zgleda kot, da ima krče. Tisti tapravi bi mogli že minit. F. matra kakšna polenta ali gres se ful premetava in prdi, jaz pa nič ne spim zraven

Zdaj pa grem, si bom čaj skuhala, po piru bi kar na kavču obležala.
noč.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
5.2.2010 22:16:09   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Doma ja...HB. Zarja je Ok, sam iz ponedeljka na torek in cel torek jo je kuhalo, potem je bla pa OK. Vreme je blo fantastično, danes pa totaln drek. Še dobro, da smo šli domov. Tri prste pred nosom nisi vidu.

kot da bi bli v LJ user posted image tlele je zdele tako, da bi lahko z nožem rezal

sam da je Z. ok pa da si ti nazaj user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
5.2.2010 22:17:12   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

maja čao user posted image

majana to res zgleda kot, da ima krče. Tisti tapravi bi mogli že minit. F. matra kakšna polenta ali gres se ful premetava in prdi, jaz pa nič ne spim zraven

Zdaj pa grem, si bom čaj skuhala, po piru bi kar na kavču obležala.
noč.

danes je jedel tako mal 'čudno' mešanico... bom jutri bolj pozorna s temi kombinacijami pa da vidimo kaj bi ga lahko napenjalo

nočko!

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 3854
5.2.2010 22:18:36   
ledenka
maja, velkam bek! user posted image

mojga še kar ni user posted image user posted image user posted image ta vikend bom sam spala, on pa se naj z M. ukvarja. dost mam, se moram pozdravit...

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
5.2.2010 22:19:07   
lake
Pogledala sm en film, zdej moj gleda Avatarja, men se pa glih ne lub, tko da bom šla spat.

Lahko noč!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
5.2.2010 22:31:01   
maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

kot da bi bli v LJ user posted image tlele je zdele tako, da bi lahko z nožem rezal

sam da je Z. ok pa da si ti nazaj user posted image

Uživam v tišini. Moj je šel zapijat od kolega hčerkico Živo.

Ledenka...hvala za dobrodošlico user posted image

Kaj pa je tuki novega...uspela sm sam povezat, da se tanja ne more učit, da ima papua pravosodnega in ne ve, kdaj se bo učila, da majaninga mulčka zvija in da je ledenka sama doma. Aja, in da gre leela spat. Še kaj? Kaj sm zamudila?

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
5.2.2010 22:41:01   
petra a
sem se lotila pisanja diplome...hehehe, okvirno obliko in celotno kazalo (delovno) mam žeuser posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3858
5.2.2010 22:42:28   
petra a
kdaj bom nadaljevala pa ne vem, tudi meni zmanjkuje časa, računalnik pa je v spalnici in bodo letele pripombe če bom delala pozno v noč, želim si končati preden grem nazaj v službo user posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
5.2.2010 22:54:50   
ledenka
nočko

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
5.2.2010 23:01:02   
majana79
jaz tudi odpujsam!

petra, čestitke za diplomo user posted image , ti si vsaj začela, jaz še to nisem user posted image

nočko!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3861
5.2.2010 23:01:42   
maja1488
Jst bom tut šla...lahko noč

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3862
5.2.2010 23:58:03   
Anonimen
pa ste vse odpujsaleuser posted image _grem tudi jaz, brez skrbi.

sem gledala film na TVS1_Usodna nesreča, se mi zdi_ljubim takšne filme (prepletanje zgodb oz. mozaična zgodba, kot sem prebrala_alla Magnolija pa tisti španski Pasja ljubezen,...) čist noter padla (seveda sem vmes še U.ja podojila pa stuširala sem se in glavo umila...)

petra a superca za začetek, zdaj bo pa hitro steklo! držim pestke, da do konca porodniške oddaš!user posted image
Tanja_ čist razumem.
Papua, ti imaš pa super možka, bo popazil na S., ko se boš učila, ne? pa me bomo držale pesti, da bodo spominski režnji dobro delovali!

super ste!user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Leela
user posted image  moj je bil rdeč od enega soka okoli ust user posted image

user posted image _ampak učki pa verjetno žarijo, kot bi bil filmski zvezdnik!

pa maja, dobrodošla s smučanja!

majana, za J. pa user posted image user posted image user posted image , da se pomiri kar ga tare. glede na to, da so zdaj na pohodu tele virozice, je tudi to možno. je tudi U.ja kakšno noč nekaj zvijalo (ni pomagalo nič_na srečo pa je jok trajal le kakšnih 15 min)

ledenka, spočij se!user posted image

pa_lahko noč in lep(o)e s(p)anje!user posted image

(odgovor članu maja1488)
  Neposredna povezava do sporočila: 3863
6.2.2010 0:09:57   
PapuaNG
No, pa sem še zadnja pokonci. Sem seveda morala pogledat razočarane gospodinje do konca. Vmes sicer ne vem kok sezon nisem gledala, pa nič ne de user posted image
Aja, da ne bo zgledalo, kot da se že učim za pravosodnega-moram najprej še prakso na sodišču narest. Potem pa, če bo vse po sreči in če se mi bo sploh dalo,grem še izpit delat. Praksa se mi pa oktobra začne, če bo vse po sreči. Kako bom shendlala službo pa pripravništvo na sodišču pa otroka zraven, mi še ni jasno, ampak nekako bom morala uskladit vse urnike, da bo prav.

Nič, grem še jst v mižule. Aja, mulček se niti enkrat še ni zbudil. To se mi ni zgodilo že...uf, skoraj ne pomnim! Naj traja tole čim dlje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3864
6.2.2010 7:19:12   
Dudica1
jutro

Ne vem kaj je otroku da vstane ob 5.30 user posted image ...HB je vstal moj pa ga je mel da sm jaz spala user posted image user posted image

Zdaj pa čakam koga da pride na kavo!

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 3865
6.2.2010 7:36:50   
AKP
Dobro jutro!
Imam mojga zopet doma in sloh ne pridem več do računalnika user posted image . Nič kaj nisem na tekočem kaj se dogaja. Spanje pa je bilo bolj tako.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3866
6.2.2010 7:49:40   
majana79
Jutro!

user posted image user posted image user posted image

J. se je spet non stop zbujal... res ne vem kaj je to user posted image

drugače pa nič novega od včeraj user posted image

maja
, a si kupila?

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
6.2.2010 8:00:18   
Anonimen
jutro

vsem ki ste imeli včeraj katostrofalen dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jz sem mela noč pa sploh ne vem kaj je blo je tamala skojz neki tulila kot da bi jo zvijaluser posted image

no evo pa bo sin spet doma k ne bo tečaja je odpadu, bo pa jutriuser posted image

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 3868
6.2.2010 8:17:23   
FLASK_A
Tanja, lej, ko si pred časom tako bluzo iskala: KLIK

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3869
6.2.2010 8:18:11   
FLASK_A
Majaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image Velkom bek!

Petraa, naj ti diploma hitro steče in želim ti da čimprej oddašuser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
6.2.2010 8:22:04   
Dudica1
maj spi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
6.2.2010 8:22:36   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

full lepe sem že jaz prej gledalauser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3872
6.2.2010 8:46:33   
šivilja

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Lepe, samo to nisem jaz.

Fasunga nabasvljena - pripeljejo med 14-16 uro.

Dedec še spi, otroci pa razmetavajo.

U, pa nekaj dol leti.

Pa še to - smo se zjutraj crkljali v postelji (vseh pet), pa je kar naenkrat stal tast ob postelji user posted image user posted image in mi razlagal kam gre dopoldan in kje je bil včeraj user posted image . Mislim, vedno huje je - včasih je šel samo v dnevno sobo, v splanico pa ne, zdaj je pa to redno na sporedu. Počasi imam malo zadosti user posted image
Mož je ta obisk itak prespal, tako da sem jaz lepo poklepetala s tastom medtem ko sem ležala v posteljiuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3873
6.2.2010 8:46:56   
šivilja
AJa, pa dobro jutro.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 3874
6.2.2010 8:56:24   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

no, jaz si take ne bi kupilauser posted image

Šiviljauser posted image Ja ti šajze... A nimate tolk posebej svojega dela da si daste kak sistem na kjuč delat?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?