|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zmajčki 2009-9.del
5.2.2010 20:37:03   
HM84
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Šivilja, dobra si, z levo roko...
Kaj se ti je zmanjšal? Napis? Pol stisni Ctrl in miškin scroll zavrti.

Uauuu...odprl se mi je nov svet forumauser posted image user posted image user posted image

vidim, da smo danes skoraj vse imele enuser posted image dan... Upajmo da bo jutri bolje...

No, ste me pa vsaj z raznimi zgodbicami nasmejaleuser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
5.2.2010 20:37:50   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

tanja user posted image user posted image
Uf polno objemčkov rabite danes!

podpis!

pa z leelo se strinjam, je res težko takole... sploh ker bodo po moje sedaj čedalje bolj zahtevni, ker raziskujejo svet in se jim stalno nekaj mora dogajat

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
5.2.2010 20:52:58   
PapuaNG
vidim, da še nobena ni odgovorila dudici -jst delam kruh v kruhomatu vedno tko, da sama dam stvari notri, pa dam isto 300ml vode na pol kile moke. Če imam doma tekoči jogurt (navadni), dam recimo polovico jogurta, pa pol mal več vode (ker je jogurt gostejši, pa nekak zmanjka vode). Delam pa ponavadi v razmerju 1/5 ajdove al pa ržene al pa pirine moke (al pa koruzne), 1/5 pšenične polnozrnate pa 3/5 bele moke.

Sem pa malega popokala spat. Za razliko od vaših tečk, je bil danes kar znosen. Zdej zvečer je kar pokal od energije in laufal po fletu gor in dol, tokrat celo za atijem user posted image Je naredu enih krogov tle okoli. Pa tut z uspavanjem ni bilo težav-uspavanka, poljubček, malo mrmranja in tišina. Bomo videli, kako bo potem...

Moj je šel pa spet delat, tko da imam žur doma. Itak, in svizec zavije čokolado user posted image

Tanja, s tabo pa prav sočustvujem...meni se že tko nič ne da,pa vem, da se čez dan verjetno nič ne bi mogla učit, če bi tamal okol laufal pa težil. Že tko, ko sem za rač. vedno prileze za mano in teži. Si sploh ne predstavljam, kako se bom za pravosodnega učila. Najbolje, da dam takrat otroka v rejo user posted image

aja, ledenka-relacijo imam savsko naselje-bežigrad...bom pogledala na mon, če kaj pametnega najdem user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3828
5.2.2010 20:54:10   
Anonimen
šivilja, tisto z možem mi je pa znano... to bo zato ker se želi počutiti koristnega. ko imaš ti polno dela, si ga želi še on, da sta si enakovredna. ampak ker je moški, zagleda najprej najlažje delo...

Tanja_ dobra si! moj nasvet je, da ti H. popazi kdo drug ta čas, ko se učiš...

še O.ja spravim spat. je danes dobil slike, ko so se v vrtcu slikali. majico ima seveda poflekano od hraneuser posted image ... jao!

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 3829
5.2.2010 20:59:28   
lake
Pri cevi je šla HB samo ena malenkost, tako da je popravu v parih minutah in niti nič računal.

Zdej pa punce možgančke na pašo, pa mal relaksacije. Dons je bil res težek dan.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3830
5.2.2010 21:04:27   
Anonimen
možgančke na pašo

user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 3831
5.2.2010 21:16:06   
lake
Sm hotla enga pomočnika nalept iz mejla, pa mi ne rata user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3832
5.2.2010 21:16:22   
majana79
jaz si grem po en pir! 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3833
5.2.2010 21:26:25   
lake
user posted image

Jst bi raj tole

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3834
5.2.2010 21:26:54   
Tanja_
uf majana še zame enega rukni. Sem pojedla pol škatle bajader, ki jih je mami naredila...Mmmmm. Jutri bom pa jogurtovo strjenko, sem jo že včer nardila, pa nisem imela sadja za čez polit, zdele se mi pa ne ljubi delat.Se bom rajš učila-no, ne rajš, bolj pametno bo.

k.tja, sej bi jo lahko dala k mami, ampak imam potem občutek, da jo zanemarjam in da izpuščam dragocene trenutke z njo, pa se mi kar srce para. Sej bo že, bojo še roki za izpite. Mogoče mi pa tud zdej rata. Zdej bo še moj 3 dni doma, tako da bom lahko kej več nardila.

papua se mi smilite s tem vašim pravosodnim, ajoj. Imam veliko prijateljev, ki so ga že delali in so se blazno dolgo učili. Pa še sam izpit je ful stresen in naporen. Sej bo šlo, samo prej se boš mogla začet učit, kot bi se, če ne bi bilo S.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3835
5.2.2010 21:28:38   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: lake

user posted image

Jst bi raj tole

se ne bi branila, sam nimam user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3836
5.2.2010 21:29:20   
majana79
Tanja, will do! user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3837
5.2.2010 21:30:23   
lake
Jst tud pira nimam, tko da se morm s slikico zadovoljit user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3838
5.2.2010 21:32:00   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG
Si sploh ne predstavljam, kako se bom za pravosodnega učila. Najbolje, da dam takrat otroka v rejo user posted image

ufjoj, to bo težka! že brez otrok je to kriza, par mescov intenzivnega študija, si pa sploh ne predstavljam, kako to izpeljat z otrokom.

glede varstva - za ene vem, ki bi naj imeli na Bratovževi ploščati, dobiš link na ZS! sam so se zelo počasi spravljali zraven, tako da ne vem, kdaj bi oni to začeli... v planu so imeli februar.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 3839
5.2.2010 21:34:03   
petra a
pa kaj je dons en jeb... danuser posted image ?!?

dudi-jaz delam v kruhomatu, pa dam 3 dcl na 600 g moke

tanja-jaz sem se učila ponoči (od enajste-pol polnoči pa tam do enih, več nisem zmogla, ker se ne morem učiti ponoči)...sočustvujem s tabo, saj bo user posted image user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3840
5.2.2010 21:34:18   
majana79
ledenka, a niso rekli da bodo v enem tednu sporočili kako in kaj, pa še vedno ni maila... user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3841
5.2.2010 21:35:35   
FLASK_A
Papua... To bo še težak oreh... Ampak ti bo uspelo!

Tanja, tebi bo tudi uspelo!!! user posted image Si imela pa tako naporen danuser posted image user posted image

Zdele sem tričetrt ure ležala na tleh in poslušala muziko... Balzam. Zdej grem pa spat. Upam da bo tiha vse do jutra.

Lepe sanje in sladko spite! Čimmanj zbujanj!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3842
5.2.2010 21:39:25   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

ledenka, a niso rekli da bodo v enem tednu sporočili kako in kaj, pa še vedno ni maila... user posted image

user posted image glede na to, kako so iskali prostore, se niti ne čudim... ko nekaj najdeš, greš tja takoj in se zmeniš, pa je. ne pa tako kot oni, ko so neki čakali pa cincali...

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3843
5.2.2010 21:43:27   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

user posted image glede na to, kako so iskali prostore, se niti ne čudim... ko nekaj najdeš, greš tja takoj in se zmeniš, pa je. ne pa tako kot oni, ko so neki čakali pa cincali...

ja sej... vprašanje kaj sploh bo iz tega user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3844
5.2.2010 21:44:05   
majana79
ooo, maja, kolegica!

juhu!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3845
5.2.2010 21:53:33   
maja1488

ooo, maja, kolegica!

juhu!

majana user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3846
5.2.2010 22:05:20   
majana79
a ste že doma, kako je Z.? 

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3847
5.2.2010 22:06:04   
Leela
tišina aaaa

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3848
5.2.2010 22:07:49   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

tišina aaaa

user posted image

pri nas smo pa imeli že prvo budnico... kot da ga spet napenja, si nogice krči in jokca user posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 3849
5.2.2010 22:09:06   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

še O.ja spravim spat. je danes dobil slike, ko so se v vrtcu slikali. majico ima seveda poflekano od hraneuser posted image ... jao!

user posted image  moj je bil rdeč od enega soka okoli ust user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?