|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zmajčki 2009-9.del
6.2.2010 9:01:20   
lake
Dobro jutro!

Tole s tastom je pa res mal čudn. Dober je da si dovol kej tazga.

A kera ve če je Recaro v Kosezah odprt ob sobotah. Na njihovi spletni strani piše sicer da ne, ampak ne vem zakaj mam v spominu da sm nek vidla da je do 13h.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
6.2.2010 9:02:19   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

Pa še to - smo se zjutraj crkljali v postelji (vseh pet), pa je kar naenkrat stal tast ob postelji user posted image user posted image in mi razlagal kam gre dopoldan in kje je bil včeraj user posted image . Mislim, vedno huje je - včasih je šel samo v dnevno sobo, v splanico pa ne, zdaj je pa to redno na sporedu. Počasi imam malo zadosti user posted image
Mož je ta obisk itak prespal, tako da sem jaz lepo poklepetala s tastom medtem ko sem ležala v posteljiuser posted image

OMG mene bi kap...oziroma ne vem sploh kaj bi nardila.Pomoje bi bil pa moj tolk hud da bi ga ven napodil user posted image  

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
6.2.2010 9:06:29   
FLASK_A
Mene je pa zdele mami klicala. Ima Jakata v varstvu. In se mi reži u telefon da je do zdele spal in da kaj delamo z njim da je tko zmatran... Prav režala se mi je hahahahahahaaha! No pri nama je najdlje do 6.45 v pojstli... Sem si že predstavljala kako se skozi slušalko stopim, pridem na drugi strani ven in jo zbutamuser posted image user posted image user posted image Ally styleuser posted image Mater duš!!!!!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
6.2.2010 9:09:34   
Anonimen
ojej!!!  no HB pr nis ni več tega, ker se jz enkrat isto naredila in uletela v sobo, zdej pa tega ne delata večuser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 3879
6.2.2010 9:15:19   
Dudica1
v kolkem času pa pride tale CLECLEuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3880
6.2.2010 9:28:15   
PapuaNG
jutro,

spali kar v redu, je samo enkrat papcal. Mogoče pa počasi celo pridemo do točke, ko ne bo več papcal ponoči in se zbujal. Ugotavljam, da je imel prej mogoče malo prepoln želodec, pa ga je to matralo. Tko da mu zdaj dam malo manj za večerjo pa potem še mleko pred spanjem.

Danes nam pa ni treba kuhat, gremo k mojim na kosilo user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3881
6.2.2010 10:07:15   
Dudica1
Sm si naročila modrček pa hlačke user posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 3882
6.2.2010 10:17:10   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Sm si naročila modrček pa hlačke user posted image  user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3883
6.2.2010 10:19:12   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

Hvala za pomoč user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3884
6.2.2010 10:20:34   
Tanja_
Jutro!

flaska hvala, k skrbiš za moj izgleduser posted image Sem ravno včeraj gledala te bluze, pa mi je ful lepa, samo črne ne bi imela. Zlate pa ni več v najmanjši številki, pa tud ne vem, če bi si upala kupit kr brez da probam, k ma Lisca že itak nekoliko večje številke. Bi skor mogla prej probat. Skratka, nič ne bom zapravljalauser posted image .

Moj je šel po cev, ker tudi pri nama voda pušča v kuhinji. Sicer čist malo, tako da smo zdaj prvič videli, odkar imamo kuhinjo in je seveda že čist nagubana polica od vodeuser posted image Pa poslala sem ga v eno eko štacuno po hladilno mazilo in kopel za H.pa zame en šampon. Me prav zanima, kaj bo prinesel.

šivilja OMG tole s tastom....

Kaj še...Aja maja velkom bek.... in petra a bravo za začetek pisanja diplome.!

Zdej pa grem...Lep dan punce!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3885
6.2.2010 10:20:56   
Dudica1
Ja in pol je še sestra vidla kaj naročam in sem mogla še njej oddat naročilo user posted image

Sej pomoje bo ok ane ker sem dva naročila oddala?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3886
6.2.2010 10:36:53   
Blueeyes

Hvala za pomoč user posted image

user posted image user posted image   user posted image user posted image

Ja in pol je še sestra vidla kaj naročam in sem mogla še njej oddat naročilo user posted image

Sej pomoje bo ok ane ker sem dva naročila oddala?

ja itak.. ti jih lahk 10 oddaš.. sam vprašanje če ti bojo pol v enmu paketu poslal al v dveh :)

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3887
6.2.2010 10:39:12   
Dudica1
ja itak.. ti jih lahk 10 oddaš.. sam vprašanje če ti bojo pol v enmu paketu poslal al v dveh :)

no sej to pa pol niti ni važno...važno je da pride.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3888
6.2.2010 11:13:04   
PapuaNG
evo, posesala, kuhno pospravla kokr tok, sm se z enim protvanom matrala pol ure, kr ni šlo dol user posted image Zdej pa čakanje, da se mali utrudi in ga dam spat. Zaenkrat zgleda še poln energije user posted image Je bil pa že dvakrat dans fajn posračkan. Kje nabere tok tega, mi ni jasno. Madona, v treh urah, kar je pokonci, je bil že trikrat previt user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3889
6.2.2010 11:14:19   
Blueeyes

no sej to pa pol niti ni važno...važno je da pride.

to pa itak da bo user posted image

Papua upam da čim prej omaga

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3890
6.2.2010 11:18:35   
Dudica1
jaz pa futram oba pol pa spat in upam da bosta čim bolj dolg spala"!

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3891
6.2.2010 11:42:31   
lake
T. omagala, eno urco mir.

Tanja Moj vodovodar se je preselu iz Šiške v Črnuče, tko če ga boš rabla ti dam lahko številko.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3892
6.2.2010 12:45:22   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: lake

T. omagala, eno urco mir.

Tanja Moj vodovodar se je preselu iz Šiške v Črnuče, tko če ga boš rabla ti dam lahko številko.

opa lake a še česa ne vemo... TVOJ vodovodar... a pa si ga pripravljena deliti  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3893
6.2.2010 12:54:23   
Dudica1
user posted image user posted image user posted image

Pomoje ga ne bo delila če je kakšen luštkan!

Spita...ne vem kaj naj skuham...ven sem vzela puranje zrezke,pa ne vem kakšne naj nardim

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3894
6.2.2010 13:02:31   
FLASK_A
Lakeuser posted image

Dudi, opa, boš pa lepauser posted image user posted image user posted image

Jaz sem dala zdele v pečico gratinirane testenine z zelenjavo in skuto. Mislim da bo kar dobrouser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3895
6.2.2010 13:07:25   
Dudica1
lepa lepa! user posted image

mmm voje kosilo se pa dobro sliši si moram pogledat.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3896
6.2.2010 13:15:21   
FLASK_A
Nobena znanost... Popečeš zelenjavo ki jo imaš, dodaš skuto, kislo smetano in jajca, posoliš. Izmenično nalagaš skuhane testenine (al dente) in omako, posuješ s sirom in v pečico za 20 min. user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3897
6.2.2010 13:16:54   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Nobena znanost... Popečeš zelenjavo ki jo imaš, dodaš skuto, kislo smetano in jajca, posoliš. Izmenično nalagaš skuhane testenine (al dente) in omako, posuješ s sirom in v pečico za 20 min. user posted image

mmmm dobro

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3898
6.2.2010 13:39:43   
šivilja

IZVIRNO SPOROČILO: lake

Dobro jutro!

Tole s tastom je pa res mal čudn. Dober je da si dovol kej tazga.

A kera ve če je Recaro v Kosezah odprt ob sobotah. Na njihovi spletni strani piše sicer da ne, ampak ne vem zakaj mam v spominu da sm nek vidla da je do 13h.

Smo pač ena velika srečna familija (citat iz Ledene dobe 2)user posted image
(Zdaj ravno dajem H. spat, pa čakam da se nama mogoče pridruži, ker je ravno prišel domov - a ne bo nič, zunaj kida sneg, ki je ponoči zgrmel iz strehe)

Ja za Recaro nimam pojma, pa itak je že prepozno.

Lake bi te pa lepo prosila za št. od vodovodarja, ker moramo straniščno školjko zamenjat, ker je ta k jo imamo katastrofa.

Jaz pa kuham uno popečeno polento mislim, da je dala recep Papua, pa fileje škarpene za zraven. Pomoje bo dobro, kdaj pa bo pa ne vem. H. mi je skoraj zaspala medtem ko sem jo futrala s kosilom, ostali so pa šli v mesto in potem sta si otroka zaželela še obisk pri babici. Glede na to da morajo potem še peš čez cel Tivoli nazaj do avtam nimam pojma kdaj pridejo. AH, jaz bom verjetno kar pojedla.

Sem bila pa že pridna - toga za grka je že gotova, Nodi ima pa že rutko, kapo z zvončkom in hlače. Narest moram pa še majico in čevlje - torej najtežji del.

Lačna, lačna, lačna. Upam da bo H. spala dlje kot 15min, glede na to kako je bila utrujena (je kar z zaprtimi očmi usta odpirala in malo pojokavla zraven).

Šibam do konca skuhat.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3899
6.2.2010 13:41:50   
šivilja
Dons imam pa tudi jaz drugačen FB

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?