|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  196 197 [198] 199 200   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del
5.2.2010 21:54:28   
Urša08
čer

Jaz sem čist zmatrana. Samo še postlo vidim pred sabouser posted image user posted image user posted image . V glavnem preveč se je delalo čez dan, je pa že skoraj vse nared za jutri. Tortica je že narejena, jutri še poglancamo naše gnezdece in feštauser posted image .

Vas preberem ko utegnemuser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4926
5.2.2010 22:03:28   
SURF
ČRTICA-Vse najboljše!!!!Veliko zdravja,veliko lepih trenutkov s tvojo družinico,čim bolj uspešno leto v šoli,veliko evrčkov in da se ti uresniči vsaj nekaj tihih željauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4927
5.2.2010 22:04:11   
SURF
Urša-pridna si...komaj čakam fotke žurkiceuser posted image user posted image user posted image
Spočij si...

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 4928
5.2.2010 22:04:54   
SURF
Sedaj pa res grem....

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 4929
5.2.2010 22:17:18   
Ajvy

user posted image

FEBRUARKE  2009 srečke nosečke…. Spet!    

AVGUST 2010

SEPTEMBER 2010

OKTOBER 2010

NOVEMBER 2010

DECEMBER 2010

user posted image

TOREJ PUNCE user posted image POFOČKAJTE SVOJE PDP-JE

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4930
5.2.2010 22:25:59   
Čebel@
evo še mene......sva s možem odfurala par fur(igrava igrco pri kateri voziva tovorjak po državah).......zdej greva pa pod kovter

sjmm......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ajde babe lepo spite,tiste ki jutri prazujete pa ga:fajn ga feštejteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nočkoooooooo

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4931
6.2.2010 0:37:05   
tanci29
HELLO

ej sem besna kouser posted image ...eno uro mi je zdele nalagal slike u album in zdej se jih sploh ne vidi...vsi ostali albumi se vidijo od krsta so pa sami križci...pa to ni res

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4932
6.2.2010 7:05:52   
Čebel@
jutro

nočkauser posted image .......naja je Hana najprej malo sprehajala za dudo,potem se je pa odločila da bi ona pa jedla tko da smo bili budni od 1.30-3.30.....no in ko sva s Hano glih pojedli,moj dragi možek začne govorit da ga nekaj šipa okoli srca,tko da sem klicala v ZD dežurnega in če ga danes ne deha špikat more pridet da mu posnamejo EKGuser posted image -mater me je pa tok prestrašil da pol nisem NIČ spala ampak samo poslušala če  še dihauser posted image .....zaspala sem ob 6.00 ko je šel v službo in evo mene-sem že tukajuser posted image

user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4933
6.2.2010 7:06:44   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

HELLO

ej sem besna kouser posted image ...eno uro mi je zdele nalagal slike u album in zdej se jih sploh ne vidi...vsi ostali albumi se vidijo od krsta so pa sami križci...pa to ni res
tko je meni zadnjič delal ko sem nalagala slike od Egpita.....sem scagalauser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4934
6.2.2010 7:14:29   
Čebel@
LIA (od cite) in ŠPELA (od šaki)-->vse najboljše za 1. rojstni dan.želim vama zdravja,veliko smeha in otroških radostiuser posted image user posted image vse najlepše tudi mamicamauser posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4935
6.2.2010 7:14:49   
baki
jutro.....surf ...hvala za odgovor.špar je tam ko je MCdonald,če se ne motim......naša noč vredu,problem je v tem ko jst slabo spim.zvečer sem sede gledala TV pa mi je glavo tk metalo sem pa tja.sem dremala ko penzionist.pol sem se pa rejši dol vleglauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4936
6.2.2010 7:17:22   
baki
čebel hvala za kavo.sem jo pila že ob 5.00.jst sem tk ko vesolci.čist kontra od normalnih ljudi.normalni ljudje spijo bl dolgouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4937
6.2.2010 7:42:05   
tanci29
jutro

čebela in kaj je blo pol, a ti je ratal ali ne...kako je z možekom

urša-lepo praznovanje danes. imejte se lepo, uživajte

tudi vse ostale ki boste danes praznovali naj vam dan lepo mine

kolumbo kako je bla feštica. čak a ste učer ali danes.

jest sem tud bolj slabo spala, sta me oba neki šetala vamo tamo cel cajt. nakonc sem bla tolk zmozgana da sem najdla dele zjutrej erika u najini postli hano pa u postlci z erikovim magičnim lončkom.user posted image ...ponavad je glih kontrauser posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4938
6.2.2010 7:42:31   
tanci29

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

LIA (od cite) in ŠPELA (od šaki)-->vse najboljše za 1. rojstni dan.želim vama zdravja,veliko smeha in otroških radostiuser posted image user posted image vse najlepše tudi mamicamauser posted image

user posted image

user posted image

tudi od nas poljubčkiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4939
6.2.2010 7:44:31   
tanci29
mi tudi danes praznujemo...uau to bo enih žurkic

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4940
6.2.2010 7:45:01   
Čebel@
baki......jaz pa dele pijem svojo dozo kofetka

tanci......ne ni mi ratalo-sem obupala.....jih bom rajš na FB naložila......nisem danes še nič z mojim govorila tko da ne vem kako je

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4941
6.2.2010 7:46:10   
Čebel@

mi tudi danes praznujemo...uau to bo enih žurkic
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .......jaz sem glih zdele gledala da bom danes probala poskusno narediti poljene francoske štruce,ker ne verjamem da se mi bo dalo kuhatuser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4942
6.2.2010 7:48:34   
tanci29
čebela mi gremo kar u gostilno...jest mam rada vse na kupu, prjatle žlahto...da nam ni treba razdelit, sicer mamo velik stanvanje ampak ne za tolk folka, tko da se gremo razvajat. pa še pospravlat ni trebauser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4943
6.2.2010 7:49:14   
tanci29
se rpavi ne bo nč s temi slikami, sem misnla da se bojo kr spremenile iz unih križcev en danuser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4944
6.2.2010 7:50:11   
tanci29

se rpavi ne bo nč s temi slikami, sem misnla da se bojo kr spremenile iz unih križcev en danuser posted image ...pa še tolk dolgo sem jih zbirala ker jih je 600. pa še nalagal jih je eno uro...joj magar bi jih takoj na fb naložila...mater vola

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4945
6.2.2010 7:50:54   
tanci29
ah kaj pa zdej počnem....kje pa ste use....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4946
6.2.2010 7:54:47   
Čebel@

čebela mi gremo kar u gostilno...jest mam rada vse na kupu, prjatle žlahto...da nam ni treba razdelit, sicer mamo velik stanvanje ampak ne za tolk folka, tko da se gremo razvajat. pa še pospravlat ni trebauser posted image
jaz sem tudi gruntala da bi šli kar v gostilno,ampak sem se premislila ker doma je Hana lepo svobodna na tleh

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4947
6.2.2010 7:55:39   
Čebel@

se rpavi ne bo nč s temi slikami, sem misnla da se bojo kr spremenile iz unih križcev en danuser posted image ...pa še tolk dolgo sem jih zbirala ker jih je 600. pa še nalagal jih je eno uro...joj magar bi jih takoj na fb naložila...mater vola

ja jaz sem tiste križce pol zbrisala ker sem bila jezna ko user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4948
6.2.2010 7:58:56   
tanci29

jaz sem tudi gruntala da bi šli kar v gostilno,ampak sem se premislila ker doma je Hana lepo svobodna na tleh

bomo imeli celo sobo zase, tako da bojo otroci po mili volji letali.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4949
6.2.2010 8:00:32   
Čebel@

bomo imeli celo sobo zase, tako da bojo otroci po mili volji letali.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  196 197 [198] 199 200   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  196 197 [198] 199 200   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Punčki bo ime...?
brina_s

Sem (smo) pred rokom in v dvomih,.......

Ula (50%)

Erika (19%)

Elina (31%)

Število vseh glasov: 236

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!