|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del
5.2.2010 17:05:44   
sjmm
grem likat, mali se je naspal...evo en pozdravček od Majčka:

user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4876
5.2.2010 17:13:36   
claud
Kje pa ste vse? Vikendaško razpoložene?
Jst pa delam....nobenga folka..itak...tipičen petekuser posted image

Dajte mi nekaj pomagat!!!!!!!! Kaj naj kupim nečakinji za 2.rojstni dan?

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4877
5.2.2010 17:50:56   
brkn83
claud - in kje delaš ti???? sej mogoč si že kdaj napisala sma ne sledim tk pogosto in potem ne vem.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4878
5.2.2010 17:54:42   
SURF
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

EVO MENE ŠE S KLIR BLUJEMuser posted image user posted image user posted image

MAJSTER BLU PRAVI

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAuser posted image user posted image user posted image

Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sem kar kurjo kožo dobilauser posted image
Vso srečouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ČESTITAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4879
5.2.2010 17:55:23   
sjmm
zakaj pa slika ni ok...mah evo še 1x:

user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4880
5.2.2010 17:55:48   
SURF
Vas bom še kasneje brala....do takrat pa bay,bayuser posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 4881
5.2.2010 17:56:30   
SURF
Sjmm...slika še ni ok...

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 4882
5.2.2010 18:03:06   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: SURF

Sjmm...slika še ni ok...

ah..kva je zdej to....buuuuuu
user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 4883
5.2.2010 18:03:59   
sjmm
zgleda, da se je ne da dobr prilept iz Shrani.si.....al kaj...no, pa drugičuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4884
5.2.2010 18:05:04   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

EVO MENE ŠE S KLIR BLUJEMuser posted image user posted image user posted image

MAJSTER BLU PRAVI

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAuser posted image user posted image user posted image

zdej si pa ta prava kokica + trije piščetiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4885
5.2.2010 18:05:58   
claud
brkn delam v eni papirnici...ena manjša trgovinca...u bistvu uradni naziv je papirnica in galerijauser posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4886
5.2.2010 18:24:08   
SURF
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

kolumbo ga pa žura donsuser posted image user posted image user posted image

Pri Kolumbo majo dons fešto za Roksota in najbrž kej pripravljauser posted image

ona po moje po lekarnah išče klir blueuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa mini cunjice kupujeuser posted image user posted image user posted image user posted image

ja, ja to bo to...joj kaj bo šele ko bo imela gnezditveni sindrom...bo vse po štacunah spraznila, še posebej, če bo treba za roziko kupvatuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

to se pa moraš smejatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4887
5.2.2010 18:24:58   
SURF
sem še malo nazaj prišla..in sedaj bereeeeeeem..................................

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 4888
5.2.2010 18:26:29   
SURF
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Čebel@ če mene vprašaš se mi zdi nekak z 2,5 leti do 3 leta da je takrat otroček zrel za v vrtec. Tako da bo meni osebno kar malce prezgodaj za Žiga ampak kaj pa čmo tako je. 

tudi moje mnenje je tako...mogoče bomo v praksi malo odstopali..bomo videli...

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4889
5.2.2010 18:30:22   
brkn83

IZVIRNO SPOROČILO: claud

brkn delam v eni papirnici...ena manjša trgovinca...u bistvu uradni naziv je papirnica in galerijauser posted image

joj to ti pa verjamem da je dolgčas. Sem js tud preko študenta delala v eni papirnici - najhujše je, ker ni nikogar in potem nimaš kaj za delat.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4890
5.2.2010 18:32:51   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

joj to ti pa verjamem da je dolgčas. Sem js tud preko študenta delala v eni papirnici - najhujše je, ker ni nikogar in potem nimaš kaj za delat.

Ja res...pol pa brskam po internetu...ampak v celem šihtu se tud tega naveličaš...oz kr neki pol že brskaš....user posted image  pa marsikej najdeš...neumnosti

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4891
5.2.2010 18:40:24   
SURF
Claud ,ma ti maš čas potem za kakšno dobro knjigouser posted image user posted image user posted image
Js bi jo ziher brala,če bi imela tok free cajtauser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4892
5.2.2010 18:43:43   
claud
SURF....ma js sj rada berem, sam takrat mam rada mir, grem v svoj kotiček...tuki pa vsake tok časa kakšna oseba za minuto prleti....pol me pa živcira to k ne morm u miru brat....
mi je prejle ena prnesla iz knjižnice 2 modni reviji, pa je rekla da mi jih pusti za 1 urco pa pride pol iskat ko pride od mašeuser posted image user posted image user posted image
Je rekla k vem da ti je dolgčas...čudežno prijazna ženskauser posted image user posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 4893
5.2.2010 18:46:36   
SURF
Katjuša-Tole glede botrčkov ti je Kolumbo super napisala...user posted image user posted image user posted image user posted image

Js sem ista,velikokrat mi uide z glave,pa tolk datumov pa informacij....pa nikoli zanalašč,res ne...sedaj bom poročna priča kolegici pa sva se kar prej zmenle,da za stvari ki jih bova skp šle gledat in že ima planirano,pa jst tudi ampak me bo še opomnilauser posted image ker če ne...meni uideuser posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 4894
5.2.2010 18:50:47   
SURF

SURF....ma js sj rada berem, sam takrat mam rada mir, grem v svoj kotiček...tuki pa vsake tok časa kakšna oseba za minuto prleti....pol me pa živcira to k ne morm u miru brat....
mi je prejle ena prnesla iz knjižnice 2 modni reviji, pa je rekla da mi jih pusti za 1 urco pa pride pol iskat ko pride od mašeuser posted image user posted image user posted image
Je rekla k vem da ti je dolgčas...čudežno prijazna ženskauser posted image user posted image

user posted image super...tudi to paše...ker tak kot si rekla,bluzit po netu nevem kolko časa pa tudi presede...
še sreča da so naše punce tok klepetaveuser posted image

aja...sem se spomnla...full dobra fotka v profilu na FBuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4895
5.2.2010 18:53:21   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: SURF

user posted image super...tudi to paše...ker tak kot si rekla,bluzit po netu nevem kolko časa pa tudi presede...
še sreča da so naše punce tok klepetaveuser posted image

aja...sem se spomnla...full dobra fotka v profilu na FBuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja pa dons niso preveč klepetaveuser posted image

Hvala za pohvalo fotkeuser posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 4896
5.2.2010 19:36:29   
Katjusa
mi2 sma doma kupla kr neki brezveze... mojmu je blo všeč in je vztrajal je reku, da lego se še ne bo mogu igratuser posted image izsilila sem vsaj eno kartonkouser posted image user posted image user posted image user posted image sem tok žalostnauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4897
5.2.2010 19:40:27   
Katjusa
sjmm ful lepe slikiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image maj je res en simpatičen fantekuser posted image user posted image user posted image user posted image
(če katera ne ve sliko se da videt tako, da na njo kliknete z desno tipko in izbereš pokaži sliko)

aja naš vikend bo user posted image moj gre v nedeljo delatuser posted image user posted image (po svoji krvivdi, al pa želji sej ne vem, če mu kej rečem je pa tečen in mi pod nos meče da je pač to njegov zaslužek)

aja za praznovanje pravi, da nimamo kje bituser posted image tortico bomo pa v tušu kupli upam, da bomo svaj napisal gor benjamin

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4898
5.2.2010 19:45:17   
Katjusa
a nobene niuser posted image
zdle bi se ga nažrla, če bi kolumbo dala za kak piruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4899
5.2.2010 19:48:06   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

mi2 sma doma kupla kr neki brezveze... mojmu je blo všeč in je vztrajal je reku, da lego se še ne bo mogu igratuser posted image izsilila sem vsaj eno kartonkouser posted image user posted image user posted image user posted image sem tok žalostnauser posted image user posted image user posted image

ooooooo, katjuša...morš kr vztrajat drugič...ma lego so zakon od trenutka k sedijo..upam, da bo drugič bolje, sej, al pa smo sam drugi tok z lego obsedeni..evo zate...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?