|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  195 196 [197] 198 199   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del
5.2.2010 19:50:25   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

sjmm ful lepe slikiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image maj je res en simpatičen fantekuser posted image user posted image user posted image user posted image
(če katera ne ve sliko se da videt tako, da na njo kliknete z desno tipko in izbereš pokaži sliko)

aja naš vikend bo user posted image moj gre v nedeljo delatuser posted image user posted image (po svoji krvivdi, al pa želji sej ne vem, če mu kej rečem je pa tečen in mi pod nos meče da je pač to njegov zaslužek)

aja za praznovanje pravi, da nimamo kje bituser posted image tortico bomo pa v tušu kupli upam, da bomo svaj napisal gor benjamin

sem vidlas, da se jih sam tko da vidt, ja...pa nism hotla težit

joj, tvoj ma pa slabe dneve al kaj...ej poznam to..moj je tud reku, da ju3 lepo doma rihtamo...pa ga prej en kolega kliče ...so že drgačni plani...sam sem preveč crknjena...se mi sploh ne da oporekat...sej bo bolš...boš vidla...sam d sonček posijeuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4901
5.2.2010 19:52:12   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

a nobene niuser posted image
zdle bi se ga nažrla, če bi kolumbo dala za kak piruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

evo katjuša...k kolumbo ne sme...

user posted image

user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4902
5.2.2010 19:54:04   
Katjusa
sjmm ko čejo met deci prav jih je bolje primiru pustituser posted image sam na k.... mi gre k vedno neki brezveze, da mi je že prav glupo kej rečt.... mi je žal, da nisme sama šla v trgovino....
zdej pa s florjanom nogomet igrata na PS2user posted image user posted image user posted image user posted image benjamin pa na eno igračo prtiska da špila..... grem ga za spat zrihtat sam že vidim, da bo s florjanom problem ker naš ati se spomni igrce igrat 15 min pred spanjemuser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4903
5.2.2010 19:54:56   
Katjusa
sjmm hvala:)
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kolumbo lahko sam gleda.... sej bo pa pol nadoknadlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4904
5.2.2010 19:55:50   
baki
surf........javi se nujno te rabim

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4905
5.2.2010 19:58:14   
baki
SURF....prosim povej mi kje je neka kitajska trgovina v velenju .kupujemo obleko za obhajilo za katjo.

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4906
5.2.2010 19:58:30   
Katjusa
bom benija še pustila aml k vidim da skos isto špila in je že mal tečn..... da vidim kolk živcev še ima mojuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4907
5.2.2010 20:36:18   
Čebel@
čer

na hitro:bila v šopingu-izpraznila police v pikapolonici.....Hana dobila en kup bodijev ,majčk,kavbojke......klicala me je sestra-smo povaljeni v nedeljo na RD......tam bosta tudi mami in oči tko da me zanima kakšno bo ozračje.......tamavmu kupila kavbojke,pulover s strelo mkvin in eno knjigico ki ima puzzle notr.......zdej grem pa na večerjo in gledat taxi

katjuša.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mogoče pridem še pol nazaj

čaoooooo

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4908
5.2.2010 20:56:52   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

čer

na hitro:bila v šopingu-izpraznila police v pikapolonici.....Hana dobila en kup bodijev ,majčk,kavbojke......klicala me je sestra-smo povaljeni v nedeljo na RD......tam bosta tudi mami in oči tko da me zanima kakšno bo ozračje.......tamavmu kupila kavbojke,pulover s strelo mkvin in eno knjigico ki ima puzzle notr.......zdej grem pa na večerjo in gledat taxi

katjuša.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mogoče pridem še pol nazaj

čaoooooo

pozabila očala kupit...da boš vidla bolje prestice in nepresticeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4909
5.2.2010 21:00:08   
sjmm
pri nas spimo..se zdaj kr neki upira zvečer, pa tak kr trmica mala je k se je treba v pižamco zrihtat...ma že kr en svoj provuser posted image user posted image user posted image mal zgodi, ne??

ostali mal tv gledajo...unga taxija, sam ta velka bi kej drugega..fanta pa nista milostnauser posted image

ata kužata sprehaja...po, pa upam, da bom počasi lahk tud jz kej počila...sam slabo kaže k me toookk po grlu praska...grem se s čajem zafiksat....vas še kej prečekiramuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4910
5.2.2010 21:04:35   
Onasiss
Evo sem si odprla pir na kolumbIN račun.... STARA NA ZDRAVJE.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Onasiss -- 5.2.2010 21:05:02 >

So what....

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4911
5.2.2010 21:06:59   
Jutta
IZVIRNO SPOROČILO: claud

Roku, Urosu in Matiji vse najlepse za 1. rojstni dan. Veliko razigranih dni. Mamicam pa s svojimi otrocki in partnerji veliko lepih trenutkov in veliko otroskega smeha[sm=smiley1.gif]
user posted image

Vse najboljše tudi od nasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4912
5.2.2010 21:10:00   
SURF
IZVIRNO SPOROČILO: baki

SURF....prosim povej mi kje je neka kitajska trgovina v velenju .kupujemo obleko za obhajilo za katjo.

Kolikor mi je znano v šparu(NE interspar)čisto v zgornjem nadstropju ko prideš s tekočih stopnic prideš direkt pred njo...pa tudi v prtljičju je ena čisto pri vhodu....

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4913
5.2.2010 21:11:49   
SURF
Tudi od naju vse čestitke za naše prvoletnikeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 4914
5.2.2010 21:14:06   
Jutta
Uauuuuuuu Kolumbo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ČESTITKE user posted image user posted image user posted image Naj bo zdrava in prijetna user posted image in naj se rodi pridna, lepa in pametna user posted image user posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 4915
5.2.2010 21:14:17   
SURF
Katjuša-Sem videla da imate pomagača pri kidanju snegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sjmm-ne sme se te lotit spetuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

Majchy-Super nakupuser posted image user posted image user posted image po moje se boste na konc vseeno fajn meluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 4916
5.2.2010 21:15:17   
SURF
Kolumbo..joj sem vesela.....še enkrat ČESTITAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 4917
5.2.2010 21:16:34   
SURF
Tako...naša čmrla je predolgo spala svoj lepotni spanec in je sedaj k risuser posted image user posted image ...večerjo je že pojedla...greva čofat...potem pa aja,aja....

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 4918
5.2.2010 21:16:53   
SURF
Nočko drage moje.

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 4919
5.2.2010 21:26:36   
črticaa

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

črticaa se je meni zdelo da nimaš ti dons roj. dnevauser posted image user posted image user posted image Kako si /ste? Je šlo hitro naokoli tole leto ane? a ti zdej delaš, študiraš?

ja hitro gre leto naokoli,... delam in hodim v šolo,..pa še 2x delam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4920
5.2.2010 21:30:23   
črticaa

IZVIRNO SPOROČILO: claud

A pol sm jst med iizbrisanimiuser posted image ......
Je pa res da te poznam samo kot virtualno prijateljico, tko da, mislm da ne zameriš aneuser posted image

Sorry vsem ki sm vas zavedla!!!!!!!user posted image

ne vaalda da nisi m4ed izbrisanimi,..sj sm ti napisala na FB,.. jaz tud ne vem za vas kdajimete RD, ampak imamo zato seznamček user posted image user posted image pač malo sem bila žalostna ker moja "najboljša" prijateljica ni tega dojela,... sej jaz tud datumov ne vem,..sam vem mesec ali pa letni čas,... julij pa februar je pa velika razlikauser posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4921
5.2.2010 21:34:18   
črticaa

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

EVO MENE ŠE S KLIR BLUJEMuser posted image user posted image user posted image

MAJSTER BLU PRAVI

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
zdaj bo končno slikca ustrezala družinici user posted image boš mela 3 piščančke,....... user posted image user posted image user posted image user posted image še en Koritnik večuser posted image user posted image jaz sem tok vesela,.... sm premalo gor,... nisem vedla da imata u načrtu user posted image user posted image user posted image user posted image zdj ga bomo mogle pa mi pit še namesto tebe user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4922
5.2.2010 21:40:40   
Jutta
Punce, kaj če bi naredile še en kratek seznamček z novimi nosečkami, kjer bi bil nickname nosečk in PDP?

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4923
5.2.2010 21:46:50   
tanci29

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

EVO MENE ŠE S KLIR BLUJEMuser posted image user posted image user posted image

MAJSTER BLU PRAVI

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAuser posted image user posted image user posted image

kolumbo čestitke še z naše straniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4924
5.2.2010 21:47:45   
tanci29
črtica ti pa si lumpa

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  195 196 [197] 198 199   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  195 196 [197] 198 199   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?