Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.2.2010 21:03:32
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Čer... A spet nobene blizu? Jaz sem tu! Če bo katera seveda. Saj veš, da hitro obupam! So priprave za fešto že v polnem zamahu?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.2.2010 21:08:43
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Tak pozdravla sem vas, zdaj pa grem nek verz iskat pol pa likat. Juhey To sem si najbolj želela danes. so mi v vrtcu rekli,da bodo Lijo čez dan toliko otrudli,da bo samo padla v posteljo zvečer. Aha, se mi zdi. Frajla se je najedla, zaigrala da je zaspala, ko pa sem jo nesla v posteljo, še prav vrat nisem zaprla, ko je že stala pa se drla: mama, ata, baba .. Tak da je zdaj na puzzlih in se igra z Hello Kitty. No, če bo spet spala do 6.30 pol je še lahko malo gor Nič lepo bodite, se tipkamo kaj jutri. Juhej tudi zame . A še ti ni kapnilo ,da se ona ne da kar tako zlahka ,tako kot Tomaž ne ,danes je komaj zaspal ob pol štirih ko smo se peljali domov .
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.2.2010 21:10:58
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Čer... A spet nobene blizu? jaz sem tud tu. si grem po bandidos pa lahko kako rečemo. Peglala bom jutri
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.2.2010 21:12:01
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Juhej tudi zame . A še ti ni kapnilo ,da se ona ne da kar tako zlahka ,tako kot Tomaž ne ,danes je komaj zaspal ob pol štirih ko smo se peljali domov . NEEEE, ker mi prepočasi kaplja Lija je spala pol urce, ko je domov prišla. Glih sem joto skuhala ko je bla že gor :(
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.2.2010 21:15:12
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Čer... A spet nobene blizu? Mati za jutri in . Mogoče ,če ostane kaj časa še pridem .
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.2.2010 21:15:49
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Čer... A spet nobene blizu? jaz sem tud tu. si grem po bandidos pa lahko kako rečemo. Peglala bom jutri Jeeeeee! Jaz pa čaj pijem.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.2.2010 21:17:02
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Juhej tudi zame . A še ti ni kapnilo ,da se ona ne da kar tako zlahka ,tako kot Tomaž ne ,danes je komaj zaspal ob pol štirih ko smo se peljali domov . NEEEE, ker mi prepočasi kaplja Lija je spala pol urce, ko je domov prišla. Glih sem joto skuhala ko je bla že gor :( Ojoj, potem ni bilo nič iz tistih 2 ur, kot si mi pisala? Je jedla čufte v vrtcu?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.2.2010 21:17:29
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Čer... A spet nobene blizu? Mati za jutri in . Mogoče ,če ostane kaj časa še pridem . Zelo slikovito.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.2.2010 21:19:36
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ojoj, potem ni bilo nič iz tistih 2 ur, kot si mi pisala? Je jedla čufte v vrtcu? neee, to so bile samo moje sanje in upanje
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.2.2010 21:20:26
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Čer... A spet nobene blizu? Mati za jutri in . Mogoče ,če ostane kaj časa še pridem . Zelo slikovito. in naj kdo reče, da gospa persida nima cajta. Ona obvlada in lada VSE. 2 otroka, deda, peglanje, kuhanje pa še računalnik!! KAPO DOL !!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.2.2010 21:21:26
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Čer... A spet nobene blizu? Mati za jutri in . Mogoče ,če ostane kaj časa še pridem . Zelo slikovito. in naj kdo reče, da gospa persida nima cajta. Ona obvlada in lada VSE. 2 otroka, deda, peglanje, kuhanje pa še računalnik!! KAPO DOL !!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.2.2010 21:21:36
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Čer... A spet nobene blizu? Jaz sem tu! Če bo katera seveda. Saj veš, da hitro obupam! So priprave za fešto že v polnem zamahu? Pardon, nisem vidla, da se čveka. Ja, seveda. Organizacija, planiranje, nabavljanje, razmišljanje... Joj me kar glava boli. Zdej razmišljam al kupit Niki za RD tricikel al ne. Kaj pa bo Valentin dobil za prvo svečko?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.2.2010 21:21:53
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ojoj, potem ni bilo nič iz tistih 2 ur, kot si mi pisala? Je jedla čufte v vrtcu? neee, to so bile samo moje sanje in upanje Saj bo jutri bolje!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.2.2010 21:22:19
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Čer... A spet nobene blizu? Mati za jutri in . Mogoče ,če ostane kaj časa še pridem . Zelo slikovito. in naj kdo reče, da gospa persida nima cajta. Ona obvlada in lada VSE. 2 otroka, deda, peglanje, kuhanje pa še računalnik!! KAPO DOL !! Res je vsestranska! Persido za predsednika! Tud to bi bla mala malca za njo!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.2.2010 21:22:55
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Čer... A spet nobene blizu? Jaz sem tu! Če bo katera seveda. Saj veš, da hitro obupam! So priprave za fešto že v polnem zamahu? Pardon, nisem vidla, da se čveka. Ja, seveda. Organizacija, planiranje, nabavljanje, razmišljanje... Joj me kar glava boli. Zdej razmišljam al kupit Niki za RD tricikel al ne. Kaj pa bo Valentin dobil za prvo svečko? Pojma nimam!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.2.2010 21:24:18
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Res je vsestranska! Persido za predsednika! Tud to bi bla mala malca za njo! Moj glas ima!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.2.2010 21:24:19
|
|
|
|
PERSIDA
|
Frajerke ve se le norca delajte.Otroci spijo ateja sem nagnala laufat mati ,pa ma cajta ko dreka .
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.2.2010 21:25:18
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Čer... A spet nobene blizu? Jaz sem tu! Če bo katera seveda. Saj veš, da hitro obupam! So priprave za fešto že v polnem zamahu? Pardon, nisem vidla, da se čveka. Ja, seveda. Organizacija, planiranje, nabavljanje, razmišljanje... Joj me kar glava boli. Zdej razmišljam al kupit Niki za RD tricikel al ne. Kaj pa bo Valentin dobil za prvo svečko? Pojma nimam! Aja, sem misla, da se ti že kaj sanja. Moji dve mata polno vsega in reeees ne vem, kaj bi. Tricikel bo pa rabla in to je ena od stvari, ki jih je Tija res uporabljala.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.2.2010 21:25:27
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Frajerke ve se le norca delajte.Otroci spijo ateja sem nagnala laufat mati ,pa ma cajta ko dreka . kak te to? A mu je to praksa?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.2.2010 21:25:41
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Frajerke ve se le norca delajte.Otroci spijo ateja sem nagnala laufat mati ,pa ma cajta ko dreka . kdo se norca dela? Kaj ti zgledamo tak al kaj? NEEEEEEE, jaz resno mislim, čisto resno!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.2.2010 21:27:36
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Frajerke ve se le norca delajte.Otroci spijo ateja sem nagnala laufat mati ,pa ma cajta ko dreka . Kako cajta, a nimaš ful enih gospodinjskih opravil za naredit?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.2.2010 21:28:40
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Frajerke ve se le norca delajte.Otroci spijo ateja sem nagnala laufat mati ,pa ma cajta ko dreka . kak te to? A mu je to praksa? Ob četrtkih imajo nogometaši trening v telovadnici tak ,da laufa za žogo pol pa za persido . Včasih je bil naš ati fit danes ,pa ga nadstrešek moti,pa je včasih dobro it malo na lauf,seveda ,če je doma.Saj pol se bo krofov najedo ko pride domov .
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.2.2010 21:28:43
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Frajerke ve se le norca delajte.Otroci spijo ateja sem nagnala laufat mati ,pa ma cajta ko dreka . Kako cajta, a nimaš ful enih gospodinjskih opravil za naredit? Najaa vse tisto je že nardila. Ona je SUPER WOMEN
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.2.2010 21:29:09
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Frajerke ve se le norca delajte.Otroci spijo ateja sem nagnala laufat mati ,pa ma cajta ko dreka . Kako cajta, a nimaš ful enih gospodinjskih opravil za naredit? Saj ,pa delam
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.2.2010 21:31:20
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Frajerke ve se le norca delajte.Otroci spijo ateja sem nagnala laufat mati ,pa ma cajta ko dreka . Kako cajta, a nimaš ful enih gospodinjskih opravil za naredit? Najaa vse tisto je že nardila. Ona je SUPER WOMEN Aja ups, evo ko hitro berem, pa so napake tu.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?