|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del
4.2.2010 21:19:01   
marta82
Sonček user posted image user posted image user posted image za šiht. Fouš. Ampak ti privoščim.user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
4.2.2010 22:19:20   
khurde
sonček, farfala, user posted image za službo. pa čeprav je samo začasno (farfala).

nea, lep delovni čas!

kje ste vse?!?! ploho sem videla na temi od smokijev in čokolad.user posted image

hm, sem se pa spomnila, da mi je ena kolegica govorila en čas nazaj, kako je njenemu takrat 4 mesečnemu otroku ena sorodnica dala jesti kruh z medom, smokije, čokolado ipd. ... ona se je sicer bunila, ko je to videla, pa jo je utišala, da "ona že ve, ker ima starejše otroke" user posted image user posted image jaz bi ji vrat zavila

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
4.2.2010 22:20:37   
sonček33
Sonček za šiht. Fouš. Ampak ti privoščim.

Marta, ne mi biti fouš. Sigurno boš našla službo tudi ti. Tačas pa uživaj s sončkom.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
4.2.2010 22:39:27   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: khurde

sonček, farfala, user posted image za službo. pa čeprav je samo začasno (farfala).

nea, lep delovni čas!

kje ste vse?!?! ploho sem videla na temi od smokijev in čokolad.user posted image

hm, sem se pa spomnila, da mi je ena kolegica govorila en čas nazaj, kako je njenemu takrat 4 mesečnemu otroku ena sorodnica dala jesti kruh z medom, smokije, čokolado ipd. ... ona se je sicer bunila, ko je to videla, pa jo je utišala, da "ona že ve, ker ima starejše otroke" user posted image user posted image jaz bi ji vrat zavila

zalezovalka user posted image user posted image

učim se, no trudim se učit, mi ne gre..bom jutr pokumentirala, ko bo čas...

sam tole...mi je meta učer splela en piškot (domačica) zato sm šla pa brat to temo...sam glede na to da je do zdaj 2x dobila nekaj tako sladkega pomojem nau problemov user posted image pa še to 1x ne z mojim dovoljenjem,...

sam ta otrok je ratov živ  user posted image pleza povsod, odpira predale,.."strahu" pred štengam nima več, al pa kako iz kavča dol pridt...ja na glavo user posted image za jest ji ni več tolk...razne zelenjavne juhice ali druge zadeve k je prej rada jedla...zdej poje kako žlico pol pa noče več...aja obožuje pa kruh user posted image tko da bo tud naša mis ratala user posted image

no pa sm glih tak neki blebetala...grem

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
4.2.2010 22:46:59   
Najki
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80

helouuser posted image

dons še mam nočno, pol sem pa frej do torkauser posted image

sem pa šla ob desetih po tamalga v vrtec, je klicala da bruha....in se mi je doma še 4krat skozlal, pol je začel pa driskat, do zdej trikrat in to katastrofalno!do vratu je vsakič usran, da ga komi spučem in umijem, smrdi pa tolk, da se mi želodec obrača, čeprov sem že res vsega hudga navajenauser posted image drgač je doborvoljen, vročine nima, sam teče skoz od njega...

mene pa tud vse boli pa nič fajn se ne počutim, beda skratka!

Zadnjic smo bili pri dezurnemu in je bil en fantek kaksne 3 leta star in ravno tako driske pa bruhanja... cist zelen je zgledal. pa nic niti ne more niti noce jesti. pa tko ze 4 dni... so bili cisto veseli ker je tisti dan 5 bobi palck vase spravil user posted image . Cimprej se pozdravite. Poskusi mu dajat prepecence za bruhanje pa mislim da prezganka pomaga. za drisko pa mende borovnice pomagajo pa mogoce jogurtuser posted image Pa vprasaj, kaj so v vrtcu jedli, ce je lahko kaksna alergija.

Srecno z iskanjem sluzbe tiste, ki jo iscete.

Ploha nas bi tudi samo kruh zvalil cele dneve. Mislim, da so vsi otroci mahnjeni na kruh, sploh skorjice.

Mali danes ni imel vrocine, tako da jutri gremo na lepse yaaaay user posted image . Danes je imel pedontologa, tko bolj posvetovalnica pa kako obloge brisat se zmeraj z gazo al pa tetra krpico. Pa se vedno ima 12 zobk, zaenkrat noben ne misli se ven pokukat.Bom vsaj vedela, da sitnoba ni od zobk user posted image .

No, grem spat, je bil se en dolg dan.

Nocka!

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
4.2.2010 22:52:00   
Zvezdica
Ploha nas bi tudi samo kruh zvalil cele dneve. Mislim, da so vsi otroci mahnjeni na kruh, sploh skorjice.

Mali danes ni imel vrocine, tako da jutri gremo na lepse yaaaay user posted image . Danes je imel pedontologa, tko bolj posvetovalnica pa kako obloge brisat se zmeraj z gazo al pa tetra krpico.

naš pa sploh ne mara kruhauser posted image , makarone pa skoz je, bi jih tud za zajtrk.

Najki uživajte. Pedontologa je imel, a ima kak zobek zlomljen...., In koga ima, mokorelovo?

i belive i can fly....

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
5.2.2010 6:49:27   
krtekxx
Soncek33, včeraj 4 kofete, danes (6:45 razmišljam o drugem).
Khurde, naša je bila v posvetovalnici sicer zdrava (virus prebolela 1 teden pred posvetovalnico). P je rekel, da je obvezno potrebno cepiti, da nas če ne mora prijaviti in lalalalala...naklada. V resnici je tako (po zakonu o nalezljivih boleznih), da je cepljenje otrok sicer obvezno (ne piše do kdaj), vendar pa se lahko opusti, če starši pošljejo obrazložitev zakaj na pristojno ministrstvo (imam kolegico ki je to brez problema naredila). No, kdaj otroka cepiti? Eni vrtci cepljenje zahtevajo kot pogoj pred prvim obiskom vrtca, kar pa po mojem poznavanju zakonodaje nima zakonske osnove...ajej, mal sem zabredla. No, še to - ZVD Slovenije je pa tisti, ki določa in objavi vsako leto koledar cepljenja - in v njem piše, da je 1.dozo cepiva OMR treba dobiti med 12. in 18 mesecem. So pa P mal komot in hočejo običajno ta cepljenje spraviti "pod streho" čimprej. Noben (pameten) pa tega cepljenja ne priporoča v sezoni virusov.
A zanima koga še kaj iz zakonodaje? Npr. prevoz v šolo ipd - to sem včeraj naštudirala...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
5.2.2010 7:18:44   
mimi30
takle je pa pol ko štartaš s službouser posted image , nič več časa in energije za rr

včeraj presedela dan na sestankih, danes imam ponovitevuser posted image .....popoldne sva bila z nejcem na telovadbi, ker je z zdravjem kar malo boljši....iz noska še vedno teče drgač pa kr ok

punce super za službeuser posted image .....za nekatere pa še držim pesti, saj bo, za vsako se bo nekaj primernega našlo

bolančkiuser posted image user posted image user posted image

khurde user posted image za izpite

šibam v službo, pa pa

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
5.2.2010 9:22:09   
Ulla80
Poskusi mu dajat prepecence za bruhanje pa mislim da prezganka pomaga. za drisko pa mende borovnice pomagajo pa mogoce jogurtuser posted image Pa vprasaj, kaj so v vrtcu jedli, ce je lahko kaksna alergija.

bo kr viroza user posted image
drgač pa nima smisla dajat karkoli, k bi zaviralo bruhanje in drisko. virus se mora spucat iz organizma in prej kt se, boljše je user posted image drgač pa nič hudga, če v takem nočejo jest...dons pa res ne bo noben proč pršu, če par dni bolj švoh je...važn je da pije.
je pa že boljš, zjutri je sicer še bruhal, sam včer popoldne  nič in ponoč je tud blo ok.

sm pa tolk zaspana, da groza....

..tko ovdje ne poludi, taj nije normalan!

Spet se mi je na bolš poslabšalo!!

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
5.2.2010 10:26:35   
farfala
IZVIRNO SPOROČILO: kiara24

Farfala- srečna bodi da boš imela vsaj šiht....

ja, saj je v redu, res boljše kot doma bit, še boljše pa bi bilo, če bi bilo nekaj bolj stalnega

sonček super za ned. časuser posted image user posted image user posted image

krtekxx hvala za info o stiski.si, sem  že oddala oglas; drugače pa kar povej kaj si še  koristnega naštudirala o zakonodaji

mimi si moraš vzet čas za rr, za sprostitev vsaj, če ne zaradi česa drugegauser posted image , kar pogrešam tvoja razmišljanja

marta grem zdaj brat tvojeZS

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
5.2.2010 11:12:43   
Nea
Moram malo pojamrat.... sem prav žalostna. Erik se je že drugi dan ful jokal v vrtcu... pa tako dobro nam je šlo da sem mislila da res ne bo problematičen.
Včeraj sem pol ure bila z njim potem ga za eno uro samega pustila. Od tega se je pol ure tolko drl da so me mogli poklicat da ja prej pridem. user posted image
Danes sem ga pustila takoj in šla misleč da bo boljše če takoj grem in prej pridem. Spet se je drl da vzgojiteljici nista več vedeli kaj naj z njim. Niti duda ni pomagala in so celo ostali otroci postali agresivni od njegovega joka user posted image
Fora je v tem, da je v tem času zaspan in ne ve kaj bi počel oziroma kako bi zaspal.
Za naslednji teden smo se zmenile, da ga najprej doma dam za spat, potem ko bo fit da naj ga pripeljem v vrtec. Upam, da bo boljše.
Še ta mesec sem doma in sem mislila da bom vsaj nekaj tednov imela samo za sebe. Da se bom dopoldan spočila, malo brala, šla v kakšen šoping, na kavo z mamo.... Očitno da tega ne bo user posted image  Ah brezveze.
Pa še cela družina je nekaj šmrkava
Bljak!

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
5.2.2010 12:28:32   
kiara24
Najki- ne ve, če je glih tako. pri nas kruh ne lafa tolk...... važen da je nekaj na žlico od ješprena, do zelenjavnih juhic, riža, meso..... ni da ni. Kruh, ka je touser posted image

Ploha- zakaj ji pa tolk braniš piškote pa to. Jaz jih pustim no večkrat dobi navadnega, če pa vzame politanko ali pa kaj takega jo pa tudi ne bo pobralo. Pridna si da se učiš.

Farfala ja to se strinjam. No meni itak noče neobena pomagat k sm vam poslala na Fbju, pa nobena nič ne komentira. kaj naj trenutno se bom preživljala s tem? Če druegega ni.

Nea- držim pesti da se uredi uvajanje.

Zdej grem pa bajto supcat do konca, pol ob 14tih pa po mjo lubico, k jo ful  pogrešam in upam, da je danes tam kaj jedla, ker drugače me bo res skrbelo, kaj je z njo? So pa sedaj tam zboleli še 3 otroci za noricami. Tako da samo še čakam. Ali se norice res začnejo s kašlanjem in kihanjem pol pa naprej...user posted image

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
5.2.2010 12:59:30   
krtekxx
dej grem pa bajto supcat do konca, pol ob 14tih pa po mjo lubico, k jo ful pogrešam in upam, da je danes tam kaj jedla, ker drugače me bo res skrbelo, kaj je z njo? So pa sedaj tam zboleli še 3 otroci za noricami. Tako da samo še čakam. Ali se norice res začnejo s kašlanjem in kihanjem pol pa naprej...user posted image

Kiara, inkubacijska doba za norice je 7-21 dni. Ni nujno, da kašlja, kiha, oz. sploh ne bvem, če je to simptom - jaz poznam samo take, ki so imeli le par pik, nič vročine, odlično razpoloženje - razen mojega sodelavca, ki jih je prebolel pri 30-ih in bil res bogi.
ma si pridna, da pucaš hišo. jaz imam sedaj res super pomoč in je vse, kar v hiši naredim to, da kdaj pa kdaj posodo zložim v pomivalca.

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
5.2.2010 13:13:41   
Hijacinta
Živjo punce,

sem ravno iz službe kjer sem podpisala novo pogodbo user posted image . Sem bila sicer zaposlena za nedoločen čas, ampak vseeno niso vedeli kaj bo z mano, tako da sem en teden gledala v zrak, dons smo pa to uredili. Je drugo delovno mesto, ampak vseeno sem vesela da mi ni potrebno iskati nove službe.
Ja danes težko veš da te bo služba čakala ko prideš iz porodniške.

Zvezdica lušna oba, tako fante kot tortica. Kje si pa to dala delat?

Nea sej bo bolje z Erikom, sem pa tudi jaz imela zelo dolgo uvajanje, sem tudi jaz mislila da bom imela še malo frej preden grem v službo pa ni bilo nič iz tega user posted image .

Ploha meni se pa ne zdi nič narobe za kakšen piškot. Mislim da so dovolj stari, in če ni nekih problemov potem je ok. Naš je čist nor na sladoled, je čist po mami user posted image

Soncek kako pa to da ti začneš tako pozno delat?

Jancci se čisto malo pa boš dočakala user posted image Mi zdele net dela pa grem še tvoj filmček pogledat.

Kiara super da je bolje.

Kruh, naš ga ima zelo rad.

Ulla da boste čimprej bolje user posted image .

Se še kaj javim dons. Papa

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
5.2.2010 13:30:31   
Jancci
Še malo, pa grem domov.user posted image   Tukaj pri nas v službi je cela norišnica.. včeraj sem se kar k generalnemu najavila in sva pol eno rekla. Upam, da se zadeve uredijo, tako da bo prav!? user posted image

Misica je ful pridna.user posted image Že nekaj dni spi celo noč, ful velik je začela hodit, pa bolj malo jest. Zelo rada ima jogurte in vsako popoldan tolk časa teži, da enega dobi. user posted image

Hijacinta bravo za službo!!! Si vesela, a?

Krtekxx v ponedeljek bo sonček, pa si vzami čas za smuko! Jest si ga bom tut! user posted image

Lep podaljšanj vikend za tsite, ki že delate.. no ostale pa itak uživate doma!! Izkoristite družbo svojih otrok tako in drugače. user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu Hijacinta)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
5.2.2010 13:38:54   
symona
Oj,

pa je tudi amadeja prišla za vami, mislim z rojstnim dnevom. Tako, danes je stara 1 leto, torta bo pa jutri, sem jo kar naročila v trgovini, ker se mi res ne da še s tem matrati. Amadeja, želim ti polno zdravja in bodi še naprej tako vesela.
Drugače sva pa danes imeli pregled v razvojni ambulanti, je vse v redu, potem pa sem šla še v sanolabor dvignit ortopedsko žogo, ki sva jo dobili na recept v razvojni, in boma zdaj doma mogli delati vaje. Hodimo še zaenkrat ne, raje se plazi po vseh štirih.
Danes je pa ful tečno vreme.

Neposredna povezava do sporočila: 1766
5.2.2010 13:38:58   
Hijacinta
Jancci ful sem vesela, res nisem hotla menjat službe, sploh pa ker bomo počasi začeli razmišljat še o enem malem bitjecu.
Filmček je pa super user posted image user posted image user posted image . Res sta se potrudla. A bi ti men lahko povedala s katerim programom sta to naredila?

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
5.2.2010 13:50:42   
Jancci
Filmček je pa super user posted image user posted image user posted image . Res sta se potrudla. A bi ti men lahko povedala s katerim programom sta to naredila?

Sej to je samo zadnjih nekaj minut.. kao povzetek s slikami. Drugače film traja eno uro in so v glavnem zmontirani filmčki, ki sva jih delala s fotoaparatom tako preko celega leta. Ampak hvala vseen za pohvalo. user posted image
Delala sva pa s programom Pinnacle studio 12. Ga je moj z neta potegnu. Je fajn program.

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

Neposredna povezava do sporočila: 1768
5.2.2010 16:16:41   
Ploha
no zdj pa tkole:

malo zamude a iz srca;

Patriku vse naj naj naj, naj bo še naprej tak navihan, no včasih lahko mal prizanese mamici in atiju user posted image user posted image user posted image user posted image

Špela in Ana tudi vama vse najbolše, zdravja in vsega kar paše zraven user posted image user posted image

Piškot:
ne vem tak sm se navadla in ji ne dajem...občasno že...dobi albert keks...ker ona ne neha pri 1..bi še pa še pa še in pol se dere ko jeshar...sploh pa je tale moja meta postala zbirčna metka....kruh, sadne skute, goveja župa, sadje pol se pa neha. Prej je pa jedla vse vse vse...

zdej greva v nabavo za RD....

pol mam za pospravt hudiča pa pol...mam zvezke pa liste po celi hiši, iščem in iščem primeren prostor kjer bi bla dobr skoncentrirana pa ga nikakor ne najdem...

kaj še mam za rečt...

jancci: sem vidla tisto tvojo prjatlco, k je z naše vasi...kak cvergl je mala, sm jo prvič vidla...kako pa je zdej z njo?

aja pol morm najt še štrike od antilop stolčka ker mi leze ven pol jo pa na mizi dobim...zvezdica, sonček poznata to ane? user posted image

ploščice:
sva izbrala za kopalnico, dobila nasledni dan, ko bi mogu začet polagat so ble pa vse krive user posted image matr sm bla huda...tako da bova vrjetn nove dobila, iste seveda...je pa položil: pralnico, 3/4 kleti, "pisarno" zdej je pa na stopnicah....priden medved user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
5.2.2010 16:17:33   
Ploha
Amadeja vse naj naj! 

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
   [Brisano sporočilo]
5.2.2010 16:31:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Jancci)
  Neposredna povezava do sporočila: 1771
5.2.2010 17:32:56   
symona
Oj punce,

dajte mi rečte tiste, ki imate izkušnje z bioenergetiki, malo me zanima vaše mnenje, kaj si mislite o njih, ali verjamete v to? Tudi sama sem bla danes pri eni bioenergetičarki, pa me res zanima kaj si ve mislite o tem?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
5.2.2010 20:20:35   
Zvezdica
Amadeja, VSE NAJBOLJŠE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Še tortica user posted image

delam tortico po niinem receptu:)

Jutri praznujemo še pri tašči, pa sem rekla, da bom jast torto nardila:) Za odrasle z rumom, za otroke pa nutellino.  grem, se je maslo čist preveč stopil:(

i belive i can fly....

(odgovor članu symona)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
5.2.2010 20:21:26   
sonček33
user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
5.2.2010 20:21:48   
sonček33
Amadeja vse najboljše

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?