|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del
4.2.2010 11:13:42   
kiara24
no, meni je obupno dolgčas in bi samo pospravljala ko sem sama, še mal pa se bo vsak konček posebi svetil domauser posted image user posted image user posted image user posted image

Klara je v varstvu danes bo tam prvič spala me prav zanima kako bo, ob 14tih grem ponjo. Tisti malčki ki so v varstvu ali vam kaj več jejo doma, ker naša ko pride iz varstva ful poje, pa skoz bi nekaj jedla kar prej ni počela?user posted image

Danes sem šla po ruzak za klaro v LJ za v hirbe komaj čakam da ga preizkusimo, da vidim ali bo sploh hotla bit notri ali ne. Upam, da ja in da bomo pol lahko hodili v hribe ko bo malo boljše vreme in e bo več tako peklenski mraz.

Kaj imajo vaši obuti ali mislite da se mi splača kupiti sedaj zimske čevlje?! Ali je bolje da počakam na spomladanko kolekcijo. Kaj menite.

Zvzedica- upam, da se čimprej pomiriš (to mislim na prijateljico). Drugače je pa slikica ful fletkana.

Za vse bolančke naj je čimprej pozdravijo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naša je začela malo kašljati, pa okice ima spet prehlajene in mi je tot olk grozno.

Krtekxxx- srečna bodi da nimate problemov s kožo jaz jo mažem s posebno kremo ki ji jo je predpisal P, ker ima tolk suho kožo na obrazu pa jo mažem tudi do 3krat dnevno da je bolje. In to se je zgodilo smao zaradi gune prejšne kreme k smo jo imeli da smo pozdravili alergijo.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
4.2.2010 12:04:00   
Najki
mi tudi nimamo vec problemov s kozo odkar smo ad odpravili z uno kremico. sicer imamo za telo se vedno hladilno, samo bom se ksne druge sprobala. mazemo ga pa samo po kopanju, obraz nima suh, pa ga tudi ne mazemo vedno predno gre ven. vsaj ne ce gre iz avta v hiso. za sprehod pa ze.

za ven ma neke poceni goretex skorenjcke, za notri, recimo stacune, pa ksne usnjene copatke al pa debele stumfke, za vrtec ima pa une silikonske stumfe cez zabice, ker so edini, ki mu ne padajo dol ali lezejo postrani in kvarijo hojo. pa se najboljse zlajfe imajo, termo so in tudi bolj naravno stopa z njimi. po moje pocakaj na pomladansko kolekcijo, pa da dobro shodi.

od kolegice tamala mora doma pojesti se eno kosilo po vrtcu, je tudi januarka. nas je pa v privat vrtcu in jejo skos, ko so budni haha. zjutraj zajtrk ksn kruh pa tko, ob 10ih sadje, je skos na mizi samopostrezno, ob enih kosilo, imajo velike porcije, potem pa se okoli treh malica, sadje, kruh, pa se pred vrtcom eno 270ko mleka spije. pa mu dam se ksn jogurt pa sadje ob ene petih, sestih, potem pa se vecerjo. cel dan nekaj gloda... verjamem pa, da so v drzavnih vrtcih manj pozorni na pojedeno kolicino pri otrocih in tudi da so skromnejse porcije. je pa res da je nas vedno veliko pojedel in ne vem, kaksna je normalna porcija za to starost. so pa tudi skos aktivni pa veliko se dogaja v vrtcu, jih komot zlakotni.

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
4.2.2010 12:19:17   
krtekxx
Danes pa samo iz sestanka na sestanek, kofe za kofetomuser posted image . Kdaj bom lahko končno kaj naredila.
Bolančki: čimprej ozdravite.,
Čeveljčki: mi mamo gore-tex super fitke št.19. Sam me jezi, ker se težko obuvajo. Pa koliko so stali tudi (47eur na razprodaji).
Pa še to: naša princesa enoreksija je ornk pojačala in ima že čez 9 kg.

< Sporočilo je popravil krtekxx -- 4.2.2010 12:20:09 >

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
4.2.2010 12:36:18   
Najki
wow ravno vceraj sem gledala superfit skorenjcke v supernovi in so bili 44 eur, pa mende redna cena...

po moje, ce se ne hodijo dobro, nima smisla dragih kupovat, samo tople. pa tudi sicer ne bojo glih po snegu tacali a ne? pa vsi snezni skorenjcki se tezko obuvajo, razen ce vzames malo prevelike. v tem primeru se vsaj ne bos sekirala, da jih takoj preraste. nasi iz interspara so bili 20 eur pa so nepremocljivi in nimajo ortopedskega podplata. sam ko bo mali sam laufal okoli, bom bolj gledala na stabilnost pa pravilno hojo, zdej smo gledali samo na nepremocljivost. spomladi bom vzela kaksne superfitke, ki objamejo glezenj za oporo, mogoc se ksno razprodajo ujamem user posted image .

vidis kiara, glede na to kar krtekxx pravi, je verjetno ta lakota spet zagon rasti. pa tudi malcki so veliko bolj aktivni v kobacanju ali capljanju in to tudi zahteva vecji vnos energije. nas sploh najrajs z eno roko goni poganjalcka okoli z drugo pa grisin mljaska.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
4.2.2010 12:37:42   
Jancci
Komaj čakam petek ob 15ih!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
4.2.2010 12:49:22   
kiara24
Najki- naša je v privat varstu ne v vrtcu, tako da se mi zdi  da tudi ne šapara glede, hrane zjutraj ob 8mih imajo zatrk pa naša noče jest, pol ob 11 do 10.30 imajo sadje in nekja mlečnga kak jogurt... pol pa kosilo ob 13.30 nekaj takega.... pa še vedno do ma gloda skoz pa z nama je.

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
4.2.2010 13:13:02   
Najki
kolk pa placujete privat? a je registriran vrtec?

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
4.2.2010 14:40:04   
farfala
V torek imam zdr.pregled, čez kakih 14 dni pa grem delat - javna dela, kjer sem že 2x delala.

Zdaj je pa panikauser posted image user posted image user posted image ker ne vem, kam dat otroka v varstvo. vrtec je poln, babica ne pride v poštev, varuška pa me pride tretino plačeuser posted image , ampak je edina opcija trenutnouser posted image .
Pa še samo en avto imamo, eh ko bi bila vsaj neka prava služba, tako bo pa čez eno leto spet sr....user posted image

Vsaj lepo, toplo vreme jeuser posted image user posted image

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
4.2.2010 14:52:06   
farfala
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci

Komaj čakam petek ob 15ih!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image saj ni več tako daleč

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
4.2.2010 16:16:46   
Zvezdica

Kaj imajo vaši obuti ali mislite da se mi splača kupiti sedaj zimske čevlje?! Ali je bolje da počakam na spomladanko kolekcijo. Kaj menite

lih danes sem kupila v massu čevljčke, ker une geoxice so prodali:(. In vzela sem prehodneuser posted image , če mu nogica tolk zraste pač bova šla po nove, itaq, drugače pa naj jih ponosi pa bo. Zimskih tudi zdaj ni imel in jih tudi ne rabi.

Hvala, itak da je lepa slikcauser posted image . Kaj pa torta, ti je všeč?

V torek imam zdr.pregled, čez kakih 14 dni pa grem delat - javna dela, kjer sem že 2x delala.

Farfala super za job, seveda če te veseli. Sam glede varstva pa ...a boš dobila tako hitro?

i belive i can fly....

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
   [Brisano sporočilo]
4.2.2010 17:28:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu kiara24)
  Neposredna povezava do sporočila: 1736
4.2.2010 17:41:08   
Ulla80
helouuser posted image

dons še mam nočno, pol sem pa frej do torkauser posted image

sem pa šla ob desetih po tamalga v vrtec, je klicala da bruha....in se mi je doma še 4krat skozlal, pol je začel pa driskat, do zdej trikrat in to katastrofalno!do vratu je vsakič usran, da ga komi spučem in umijem, smrdi pa tolk, da se mi želodec obrača, čeprov sem že res vsega hudga navajenauser posted image drgač je doborvoljen, vročine nima, sam teče skoz od njega...

mene pa tud vse boli pa nič fajn se ne počutim, beda skratka!

..tko ovdje ne poludi, taj nije normalan!

Spet se mi je na bolš poslabšalo!!

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
   [Brisano sporočilo]
4.2.2010 17:54:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Ulla80)
  Neposredna povezava do sporočila: 1738
4.2.2010 18:26:50   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: niia

ulla, ojoj zgleda da nekaj razsaja. Moj je danes imel drisko, zdaj se je pa vročina in driska umirila. Pa ga gledam po zobih in vidim, da je 4-ica pokukala ven.

user posted image za Nea.

joj boščki no:( OSKAR in NEO, pocajtajta se.

Ulla, kako je z izpiti?

i belive i can fly....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
4.2.2010 19:14:09   
snikolina
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

IZVIRNO SPOROČILO: snikolina

Dober danuser posted image

Dan.user posted image Kako si? Se ti kakšna služba obeta?

Dober večer, hahaha

Nič ni na vidiku Marta, žal. Jutri se grem prijavit na zavod, zgolj zato, da probam kej iztržit na socijalni-prošnje itak sama že pišem, ponudbe bom pa tut vsak cajt začela. Kaj pa pri tebi? Kako je Tinej??

MIMI HAAALOOOO KJE SI?? user posted image user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
4.2.2010 19:19:14   
Ulla80
Ulla, kako je z izpiti?

ma nč še ne vemuser posted image matematka še ni znano, k je prfoksa zbolela, thp in praksa pa še tud ni ocenil...

..tko ovdje ne poludi, taj nije normalan!

Spet se mi je na bolš poslabšalo!!

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
4.2.2010 19:55:18   
krtekxx
Farfala, daj oglas na www.stiska.si ... meni se jih je javilo ene 20. Pa srečno.

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
4.2.2010 20:04:20   
sonček33
Ojla!

Prebrala prej, pa pol pozabila.

No, nisem pozabila ene fletne slikce z enim luštnim fantkom in s sladko tortico. Patrikuser posted image user posted image

Neo in Ullauser posted image

Krtekxx, koliko kofetov si danes spila?

Jaz sem bila danes v moji stari - bodoči šoli. Se 18. marca vračam.... med super kolektiv in septembra me menda čaka zaposlitev za nedol. čas. Vesela.

Danes je imel mož dopust.
Smo se sankali. Mali tako uživa.
Luštno.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
4.2.2010 20:06:23   
sonček33
Plohca..kje si? A ploščice polagaš, a z medvedomuser posted image ???

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
4.2.2010 20:21:38   
khurde
Patrik, Špela in Ana, vse najboljše!
user posted image

neo, oskar user posted image user posted image user posted image

mi smo imel dons posvetovalnico, ima 8930 g in 75,5 cm... je kar zrasla: za 5,5 cm v zadnjih treh mesecih user posted image ji je pa poslušal srce, pljuča in pogledal grlo, ker je rekel, da je ne bojo cepil, če ne bo vse ok... sem se spomnila, krtekxx, a nisi ti govorila, da so te mal čudno gledali, ker nisi pustila, da jo cepijo zdaj, ker ni bila čisto zdrava? ker meni so pa rekli, da če je malo prehlajena al pa če je imela kaj vročine v zadnjem tednu, cepijo kasneje

zvezdica, grozna novica to, s kolegico... user posted image mah, sranje je majhne otroke pustit za sabo... men je kolega par let nazaj umrl, zarad melanoma... star 24 ali 25 let user posted image kar pretresejo taki dogodki...

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
4.2.2010 20:25:40   
khurde
grem se učit... še razmišljam al bi šla naslednji teden na izpit al ne... sam mam taaakoooooooooooooo buklo za predelat user posted image pa mal mal cajta... sej bi šlo, verjetno, če bi se spravila... sem pa kak dan nazaj zvedla rezultate prejšnjih dveh izpitov... naredila, oba 8, čeprav bi raj kako 9 mela, da mi malenkost povprečje dvigne user posted image bo treba spremenit učne navade in ne delat v zadnjem trenutku... zdej sem v situaciji, ko to ne gre več (miss čmrlj)user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
4.2.2010 20:30:12   
snikolina
naredila, oba 8

Čestitke user posted image user posted image

A ve katera, če mormo me (nezaposlene, študentke itd.), ki smo lani prejemale starševski dodatek od socialne tudi oddat dohodnino? Jst nimam pojma o teh rečehuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil snikolina -- 4.2.2010 20:33:19 >

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
4.2.2010 21:16:08   
kiara24
čer,

čez dan smo se potepali. Da vam povem kako je bilo danes v vartsvu, ful se je igral že sama pa z otroci, zaspal je v 5 minutah in spala eno uro, jedla pa samo kosilo nič drugega, ne zajtr ne malico.
Sem bila presenečena, je pa res da danes ni bilo enega fanta k drugeče ful vpije pa razgraja, vsaj meni se zdi tako. Mogoče se je pol zaradi tega bolje počutila.user posted image

Najki- plačujeva 12 E na dan, pa uvjanja nič ni računala tako da bova šele sedaj plačevala k bo tam skoraj cel dan. Ima prijaveleno, mislim da državno.

Neo, ulla in vsi drugi bolančki pozdravite seuser posted image user posted image user posted image .

Farfala- srečna bodi da boš imela vsaj šiht....

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
4.2.2010 21:16:22   
marta82
Farfala ZS imaš.

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
4.2.2010 21:18:53   
khurde
snikolina, hvala

se mi zdi, da starševski dodatek spada med "dohodke", ki se ne obdavčijo... sem ravno zanč enkrat v uradnem listu brala. itak je pa minimum za napoved dohodnine malenkost čez 3000 evrov, tko da ga s tem socialnim starševskim nisi presegla

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?