partizanka1
|
Jutro! Jaz veselo krmarim v novi službi. Super je. čestitke za , pa seveda tudi za tiste, ki bote to v kratkem zagledale (a ne Kolumbo . Pri nas ni nič, pa tud nič še ne načrtujemo. Lansko leto smo načrtovali februarčka 2011, ampak letos je pa še vse tiho, tko da se bo treba počasi odločit kako in kaj. Mi smo super, Naša bejba raste, da je kaj. V soboto gremo za en teden na smučanje in komej čakamo, pa tud roj. dan bomo tam praznovali. Naša bejba že čisto samostojno smuča, zavija levo, desno, se ustavi in tudi že čisto samostojno se na baby talarčkih pelje, samo eden ji ga mora spodaj nastavit pod rit, ker ga pač sama še ne more ujet in dat pod rit. Tko da super. Hm, roj. dan....trampolin. Mi ga bomo naši kupil, ker smo se že lani poleti tko odločil. V Hervisu ne vem kolk pride (odvisno je od velikosti), ga je pa potrebno ene 14 dni - 3 tedne prej naročit, ker jih nimajo na zalogi. Tko da bodite pozorne na to, da ga ne morete ta trenutek kupit. Jih pa na Ptuju se mi zdi dela ena firma, so mal boljše kvalitete, pa seveda tudi dražji. Ampak v vsakem primeru, če bo stal na soncu, se pravi zunaj, itd., bo guma preperela, tko da se neke velike dnarje za to ne splača dajat. Maškare....jest sem hotla kostum naročit kar na www.pustnikostumi.si, ampak sem se potem premislila in v soboto kupila blago - velur in sem ji sama zašila zajčka. Idejo, kako zašit, sem pa na tej strani dobila. Morm rečt, da sem do sedaj zašila samo kakšen gum, pa še to na roke, potem mi je pa v soboto moja mami pokazala kako se na mašino šiva in sem pač zašila. Z notranje strani niso ravno estetski šivi pa na ravnost, ampak na zunej pa ni slabo, kar je pa tud najbolj važno. Najbolj me je skrbelo, kako bom kapo naredila, pa mi je tud to uspelo. Nč, zdej pa morm še mal delat. Uživajte, LP
|