|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :))
4.2.2010 11:53:57   
tilči
Dober dan!

Tilen se je sedaj tako ukakal,da sem ga takoj vlekla pod tušuser posted image .Kaj to dela AB.K sreči ga dobi samo še zvečer.Potem pa upam,da bo ok.
Za Nejca bom pa ob 13. klicala,kako je s cepljenjem.Sedaj je še nekako zdrav,trkam,samo ne vem,koliko časa se čaka na cepivo.Tilna pa itak še ne morem,ker je na AB in čisto neodporen
user posted image pa danes dela kolikortoliko normalno.So prešli nazaj na star sistem.So si pa že zjeuser posted image  promet,ker so trgovine naročile pri konkurenci in so polno založeneuser posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
4.2.2010 11:55:24   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Jaz bom zdajle jedla takole zadevo:

user posted image

Joj, se bom basala kot user posted image

Dihajuser posted image
S tem me pa ne premamiš

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
4.2.2010 11:56:41   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Čer user posted image
No jaz sem pa bila 3 dni v bolnici, ker sem od ponedeljka umirala od bolečin in nikakor niso mogli ugotovit, kaj mi je. Ni pa bila vneta mišica, kot mi je rekel dežurni, ampak sem imela vneto/napeto del črevesja. Tako da so me danes komaj spustili domov po vrsti raziskav (ultrazvok, rentgen, CT...), sem tako pogrešala mojo pikico, ona pa mene, ampak se je pri atiju baje vredu držala. Ne morem še je dvignit, ampak se mi2 že zmenive, da me trebušček še boli in da mir user posted image . Je pa cel čas vsem razlagala, da je mami pri zdravniku in da ji bo pomagal user posted image

No grem na hitro preletet, kaj ste napisale, potem pa naprej počivat.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kako si ?

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
4.2.2010 11:59:16   
kasso

IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Čer user posted image
No jaz sem pa bila 3 dni v bolnici, ker sem od ponedeljka umirala od bolečin in nikakor niso mogli ugotovit, kaj mi je. Ni pa bila vneta mišica, kot mi je rekel dežurni, ampak sem imela vneto/napeto del črevesja. Tako da so me danes komaj spustili domov po vrsti raziskav (ultrazvok, rentgen, CT...), sem tako pogrešala mojo pikico, ona pa mene, ampak se je pri atiju baje vredu držala. Ne morem še je dvignit, ampak se mi2 že zmenive, da me trebušček še boli in da mir user posted image . Je pa cel čas vsem razlagala, da je mami pri zdravniku in da ji bo pomagal user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kako si ?

ojej,upam da si zdej veliko boljše user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
4.2.2010 13:34:05   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

Čer user posted image

ojej. user posted image user posted image .. kako pa je prišlo do tega ?

Pri šestih letih sem imela prometno in so mi takrat odrezali del črevesja. Predvidevam, da se je na mestu brazgotine/zarastline začelo nabirati blato (kljub rednemu odvajanju), saj so takrat opozorili na to. No po 24 letih pa je do tega na žalost prišlo in se je črevo tako napelo, da so me skoraj mogli operirati. Zdaj se že izboljšuje in upam da tako tudi ostane.

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
4.2.2010 13:34:50   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Dan! zadnji dan v službi...jutri po pregledu mi ni treba več prit ! user posted image user posted image user posted image poleg tega še nisem danes nič nardila user posted image

Super user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
4.2.2010 13:36:05   
nia5

Jaz bom zdajle jedla takole zadevo:

user posted image

Joj, se bom basala kot user posted image

Dihajuser posted image
S tem me pa ne premamiš

Oooo mene pa user posted image , samo zdaj tega ne smem

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
4.2.2010 13:37:42   
nia5
Zdaj pa grem zlagat goooooro cot user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
4.2.2010 18:35:43   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Dan! zadnji dan v službi...jutri po pregledu mi ni treba več prit ! user posted image user posted image user posted image poleg tega še nisem danes nič nardila user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
4.2.2010 18:38:18   
špelin@

Dober dan!

Tilen se je sedaj tako ukakal,da sem ga takoj vlekla pod tušuser posted image .Kaj to dela AB.K sreči ga dobi samo še zvečer.Potem pa upam,da bo ok.
Za Nejca bom pa ob 13. klicala,kako je s cepljenjem.Sedaj je še nekako zdrav,trkam,samo ne vem,koliko časa se čaka na cepivo.Tilna pa itak še ne morem,ker je na AB in čisto neodporen
user posted image pa danes dela kolikortoliko normalno.So prešli nazaj na star sistem.So si pa že zjeuser posted image  promet,ker so trgovine naročile pri konkurenci in so polno založeneuser posted image

Kaj si izvedela glede cepiva?

Drugače pa za Tilna še nekaj user posted image user posted image user posted image , da bo po temle AB dolgo mir!!!

Joj, tole s tvojim user posted image me spominja na čase, ko so pri mojem user posted image v službi menjali računalniški sistem in nasploh celotno logistiko le-tega user posted image user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
4.2.2010 18:38:58   
špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

Čer user posted image

ojej. user posted image user posted image .. kako pa je prišlo do tega ?

Pri šestih letih sem imela prometno in so mi takrat odrezali del črevesja. Predvidevam, da se je na mestu brazgotine/zarastline začelo nabirati blato (kljub rednemu odvajanju), saj so takrat opozorili na to. No po 24 letih pa je do tega na žalost prišlo in se je črevo tako napelo, da so me skoraj mogli operirati. Zdaj se že izboljšuje in upam da tako tudi ostane.

Ojej, a tako hudo je bilo? user posted image user posted image user posted image Veliko user posted image user posted image user posted image , da se ti tole več ne ponovi.

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
4.2.2010 19:03:20   
špelin@
kasso, a gre tule slučajno za tipa, ki si ga omenila pred časom na uni temi "pazite na svoje otroke"?? http://www.delo.si/clanek/98550

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
4.2.2010 19:24:29   
špelin@
Tole vam pa še moram povedat: jutri bo otroški pevski zbor, v katerem poje moja velika pika, nastopal v parlamentu. Ob 11h bodo imeli tam proslavo za kulturni praznik in bodo najprej govori, potem pa bo OPZ zapel polurni program user posted image Proslavo bo prenašala TV Slovenija 3, ampak ne vem, če gre za direktni prenos ali bodo kasneje predvajali posnetek.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
4.2.2010 20:11:11   
tilči

Tole vam pa še moram povedat: jutri bo otroški pevski zbor, v katerem poje moja velika pika, nastopal v parlamentu. Ob 11h bodo imeli tam proslavo za kulturni praznik in bodo najprej govori, potem pa bo OPZ zapel polurni program user posted image Proslavo bo prenašala TV Slovenija 3, ampak ne vem, če gre za direktni prenos ali bodo kasneje predvajali posnetek.

user posted image user posted image user posted image

Glede cepiva:Sem kar oba naročila. V roku 14 dni me bo P poklicala,da ju pridem cepit

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
4.2.2010 21:41:02   
špelin@
Eh ja, pri nas se obeta ena "krasna" noč... user posted image Gregor je začel grozno kašljat (je postalo krepko huje, ko je šel spat, ker ga tako draži v ležečem položaju) in posledično vsake toliko bruhne sluz, zato ne more spati user posted image Pobruhane posteljnine in pritiklin imam že za 2 stroja, ampak sušilec je še vedno pri moji mami, zato ne morem takoj ukrepat, za zjokat bo tole user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
5.2.2010 7:36:24   
suzy85

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
5.2.2010 7:36:38   
suzy85

Glede cepiva:Sem kar oba naročila. V roku 14 dni me bo P poklicala,da ju pridem cepit

super! user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
5.2.2010 7:38:23   
suzy85
eva je danes ostala doma, ker je imela snoči vročino, pa tud zdajle se mi zdi vroča. pa ta nahod jo že cel teden matra. upam, da bo kmalu zdrava!

lepo jutro vsem! user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
5.2.2010 7:54:04   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

eva je danes ostala doma, ker je imela snoči vročino, pa tud zdajle se mi zdi vroča. pa ta nahod jo že cel teden matra. upam, da bo kmalu zdrava!

lepo jutro vsem! user posted image

user posted image user posted image user posted image naj se čimprej pozdravi

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
5.2.2010 7:55:14   
tilči

Eh ja, pri nas se obeta ena "krasna" noč... user posted image Gregor je začel grozno kašljat (je postalo krepko huje, ko je šel spat, ker ga tako draži v ležečem položaju) in posledično vsake toliko bruhne sluz, zato ne more spati user posted image Pobruhane posteljnine in pritiklin imam že za 2 stroja, ampak sušilec je še vedno pri moji mami, zato ne morem takoj ukrepat, za zjokat bo tole user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam,da ponoči ni bilo  preveč hudo

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
5.2.2010 7:58:32   
tilči
Dobro jutro!

Tilen me je navsezgodaj nasmejal.Lumpek mali,ko se zafrkava,me kliče ama,a ko me rabi, pa me tako lepo pokliče mamauser posted image
Sedaj je kar naenkrat začel prav razlagati,regljica malauser posted image
Včeraj popoldne smo šli gledat kostume v Mercator.Sem mislila za Nejca kupit Spidermana,tako reklamo delajo,potem pa ni bilo ničuser posted image .Mogoče bomo danes dopoldne šli pogledat še v LJ

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
5.2.2010 8:37:33   
kasso

kasso, a gre tule slučajno za tipa, ki si ga omenila pred časom na uni temi "pazite na svoje otroke"?? http://www.delo.si/clanek/98550

Ja, mi je prav žal, da se je to dogajalo oz. da je to počel, ker drugače je bil on kolikor sem videla, res dober trener, ki se je vedno potrudil, da je otrok prav naredil vajo. Kolikor je meni znano, je bil ta glavni trener. Ko so mi povedali, kateri je zlorabljal dekleta, nisem mogla verjet. Odkar vem za ta klub, vem da je bil on prisoten oz. z njegovo pojavo, je bil kot ena maskota. Žal mi je, da so morale punce trpet zlorabe.

Imamo pa tudi pri nas malo bolnišnico. Petji je narasla vročina, Gašper je včeraj bruhal po poti domov v kombiju (sva popoldne smučala) in še ponoči je 1x bruhal, zdej mu je pa še vročina narasla. Tako da ne bo danes nič z nastopom za kulturni dan, ki bi ga imeli na matični šoli in jutri ne bo nič s smučarske tekme na Starem Vrhu. user posted image
Tudi Varja je ponoči kašljala in zjutraj se mi je zdelo, da ima pordelo grlo. No bomo videli, kaj se bo izcimilo iz tega.

Za vse bolančke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
5.2.2010 8:44:07   
špelin@
Dobro jutro user posted image

user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
5.2.2010 8:45:26   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: kasso
Imamo pa tudi pri nas malo bolnišnico. Petji je narasla vročina, Gašper je včeraj bruhal po poti domov v kombiju (sva popoldne smučala) in še ponoči je 1x bruhal, zdej mu je pa še vročina narasla. Tako da ne bo danes nič z nastopom za kulturni dan, ki bi ga imeli na matični šoli in jutri ne bo nič s smučarske tekme na Starem Vrhu. user posted image
Tudi Varja je ponoči kašljala in zjutraj se mi je zdelo, da ima pordelo grlo. No bomo videli, kaj se bo izcimilo iz tega.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
5.2.2010 8:45:56   
špelin@

Dobro jutro!

Tilen me je navsezgodaj nasmejal.Lumpek mali,ko se zafrkava,me kliče ama,a ko me rabi, pa me tako lepo pokliče mamauser posted image
Sedaj je kar naenkrat začel prav razlagati,regljica malauser posted image
O mišek mali user posted image Meni je najbolj luštno, ko me Gregi tako nežno pokliče mama, zraven pa navihano gleda user posted image user posted image Ata se pa bolj odločno zadere user posted image
Včeraj popoldne smo šli gledat kostume v Mercator.Sem mislila za Nejca kupit Spidermana,tako reklamo delajo,potem pa ni bilo ničuser posted image .Mogoče bomo danes dopoldne šli pogledat še v LJ
Upam, da dobiš želeni kostum.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je zdrava navezanost otroka in star...
Z dr. Gordonom Neufeldom, svetovno priznanim strokovnjakom na področju zgodnjega razvoja in otroške psihologije smo govo...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?