|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del
5.2.2010 11:05:35   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

čebel@ se kavica že kuhauser posted image user posted image user posted image pa spotoma sem par piskrov v stroj dala, ostalo pa kot praviš bo počakalouser posted image Nejc pa Žiga gresta tud septembra v vrtec bova skup jokali pri uvajanjuuser posted image user posted image user posted image
veš glih 2 dni nazaj mi je ena kolegica rekla da naj bi bilo idealno za otroka da gre z enim letom in pol v vrtecuser posted image ....takrat bo vsaj hohila in koker tok sama jedla,zdej mi je še preveč dojenčekuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4726
5.2.2010 11:06:45   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

sjmm dobra si da zdržiš brez sušilcauser posted image user posted image user posted image user posted image .... men se je mešal k ga ni blo 1 teden pa imam 2 člana družine manjuser posted image user posted image user posted image

sej se mi že meša..pa v kopalnico se ne da več pridet...perem sam najnujnejše...spodnje perilo, brišače, Majeve zadeve...pa še to nimam kam obesit...do pondelka se mi bouser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4727
5.2.2010 11:07:35   
Urša08
Eto kofi pavzauser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem čist sama, en spi, en je šel pa z babiuser posted image

Sjmm sem kr mogla v peto dat da vse spedenčkam danes. Popoldan je peka torte, pa en peciv, do takrat je treba pa ostalo zrihtat.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4728
5.2.2010 11:10:01   
Urša08
Čebel@ če mene vprašaš se mi zdi nekak z 2,5 leti do 3 leta da je takrat otroček zrel za v vrtec. Tako da bo meni osebno kar malce prezgodaj za Žiga ampak kaj pa čmo tako je. 

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4729
5.2.2010 11:10:18   
Čebel@
sjmm......ja sej tašča in tast jo imata res na full rada....se da zmenit ja,ampak ima na čase kar ene prebliske,ampak ne dela neumnosti(zaenkrat).....ja jaz vem da bom bolj trpela kot pa onauser posted image ......mi je pa dobra stran tudi to,da se bo vrževal najin red,ki smo ga postaviliuser posted image user posted image user posted image user posted image ......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vas,da vas bacili končno pustijo pri miru....sej bo kmalu pomlad in bo boljšeuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4730
5.2.2010 11:10:24   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

čebel@ se kavica že kuhauser posted image user posted image user posted image pa spotoma sem par piskrov v stroj dala, ostalo pa kot praviš bo počakalouser posted image Nejc pa Žiga gresta tud septembra v vrtec bova skup jokali pri uvajanjuuser posted image user posted image user posted image
veš glih 2 dni nazaj mi je ena kolegica rekla da naj bi bilo idealno za otroka da gre z enim letom in pol v vrtecuser posted image ....takrat bo vsaj hohila in koker tok sama jedla,zdej mi je še preveč dojenčekuser posted image

ja, men se tud zdi, da so po 1,5 letu ful bol samostojni....sami že jedo, pa hodijo, pa nekateri že kahlico uporabljajo....se mi zdi, da je lažje..naš janči je šel v vrtec z 20timi meseci in je bilo čist fino...sam on je še drugim pojedu s krožnikov k so imeli tok male porcije....pa skoz so mu jabolčke lupile, da je glodal...pa hitro je bil brez pleničke...no, sej pol k je Mihi mal zrastu , Saša je šla v prvi razred je bil pa spet doma...so zapli Plavi vrtec na Tržaški...je blo ful škoda...naša sta se tam super počutilauser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4731
5.2.2010 11:11:28   
Urša08
Sjmm ja potem je pa čudno da sploh še v kopalnico lahko vstopte al mate pa tok veliko. Pri nas mam 2 koša za perilo ampak v spalnici ker v kopalnici ni prostora, no v kopalnici je samo tist za belo perilo in brisače. Držim pestke da bo sušilec čim prej našel pot domovuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4732
5.2.2010 11:12:50   
Čebel@

Čebel@ če mene vprašaš se mi zdi nekak z 2,5 leti do 3 leta da je takrat otroček zrel za v vrtec. Tako da bo meni osebno kar malce prezgodaj za Žiga ampak kaj pa čmo tako je. 
ja se strinjam,je pa res da vidim nečaka ki je šel z 1,5 leti v vtec da se je full popravil:začel je več govorit,sam je,deli igrače.....jaz če bi imela priliko bi ostala doma in pol tudi Hana še nebi šla v vtec,tko je pa nujno da gre,pa še tašče ne morva predolgo "izkoriščati"

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4733
5.2.2010 11:13:37   
Urša08
Sjmm sem mislila da ti nisi mela otrok v vrtcu? A si prej delala al kako?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4734
5.2.2010 11:14:08   
sjmm
men so prestave dons čist zarustale...sam bo treba vsaj posodo pošlihtat...malca že čaka na možka...sem tak sendvič nardila da je komi na krožnik šel, pa en jogurt, pa še kavico je naročil

grem še en čaj zase pristavit...sej verjetn ne bom dolg uživala tega miru, pol pa itak nič ne morm k se me mali drži ko klopuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4735
5.2.2010 11:14:51   
Urša08

ja se strinjam,je pa res da vidim nečaka ki je šel z 1,5 leti v vtec da se je full popravil:začel je več govorit,sam je,deli igrače.....jaz če bi imela priliko bi ostala doma in pol tudi Hana še nebi šla v vtec,tko je pa nujno da gre,pa še tašče ne morva predolgo "izkoriščati"

čebel@ se čist s tabo strinjam in je prav da gre Hana v vrtec. Sej tašča bo lahko kdaj prav tako vskočila in jo počuvala.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4736
5.2.2010 11:15:12   
TAMIKA3

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Tamika z veseljem user posted image A ostali so pa že krščeni? Kako pa da Tristan še ni? 

jst se tut javm za botrcouser posted image user posted image user posted image - Urša bova skupiuser posted image ........jst sm itak nora na kupovanje dariluser posted image user posted image user posted image ....mam dva kršenca....eden je sin od moje poročne priče, ki mu pravim tudi moj 3. sinuser posted image .......pa še pd brata tamala, sam tle mam pa prepoved kupovanja dariluser posted image - Čebela me bo zastopila, sam pri nas so u kontra usekaniuser posted image user posted image user posted image

No Tamika vidš , Tristan ma že dve botri user posted image user posted image user posted image user posted image kdaj bo krst?

KO BOSTA IMELI ČAS user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za botrce

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4737
5.2.2010 11:16:18   
sjmm

Sjmm sem mislila da ti nisi mela otrok v vrtcu? A si prej delala al kako?

ne, samo k sem bla noseča z Mihcem je blo kr težko...slabosti ni in ni blo konc...se mi zdi, da mi je blo slabo še tisti dan k sem šla na CR, pol je šla pa Saška takrat še v malo šolo, pa smo še Jana dali k je bil tok navdušen nad družbo in sta hodila eno leto ..no, sej sem rekla, pol so pa vrtec zaprliuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4738
5.2.2010 11:17:54   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

Tamika z veseljem user posted image A ostali so pa že krščeni? Kako pa da Tristan še ni? 

jst se tut javm za botrcouser posted image user posted image user posted image - Urša bova skupiuser posted image ........jst sm itak nora na kupovanje dariluser posted image user posted image user posted image ....mam dva kršenca....eden je sin od moje poročne priče, ki mu pravim tudi moj 3. sinuser posted image .......pa še pd brata tamala, sam tle mam pa prepoved kupovanja dariluser posted image - Čebela me bo zastopila, sam pri nas so u kontra usekaniuser posted image user posted image user posted image

No Tamika vidš , Tristan ma že dve botri user posted image user posted image user posted image user posted image kdaj bo krst?

KO BOSTA IMELI ČAS user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za botrce

o tamika dober dan...no dej mi zdej že povej katero mleko si kupila????

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4739
5.2.2010 11:18:43   
sjmm
kolumbo ga pa žura donsuser posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4740
5.2.2010 11:19:10   
Čebel@

čebel@ se čist s tabo strinjam in je prav da gre Hana v vrtec. Sej tašča bo lahko kdaj prav tako vskočila in jo počuvala.

ja bo vskočila ko bo recimo mala bolančkana,da ne bom jaz skos doma,ker se mi full pozna na plači

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4741
5.2.2010 11:19:15   
sjmm
grem na čaj...

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4742
5.2.2010 11:19:56   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4743
5.2.2010 11:20:17   
TAMIKA3

user posted image user posted image Roku vse najboljše za prvi rojstni dan. Veliko razigranih uric s svojim bratcem, polno brezskrbnih otroških dni, veliko crklanja z mamico in očijem ter košaro zdravja.user posted image user posted image
user posted image
Bodi tak dobrovoljček kot si

pa še za mamico
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4744
5.2.2010 11:20:23   
Urša08
Tamika helovuser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4745
5.2.2010 11:21:07   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

Pri Kolumbo majo dons fešto za Roksota in najbrž kej pripravljauser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4746
5.2.2010 11:21:32   
Čebel@

user posted image ......zdej ga ne bova mogli piti ko bova tetiuser posted image user posted image .....kolumbo dobi brezalkoholni kokteljuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4747
5.2.2010 11:21:39   
Katjusa
punce jst sem zgleda prevzela nosečniške hormone od naših nosečk.... kr naprej mi gre na jokuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4748
5.2.2010 11:22:00   
sjmm

Pri Kolumbo majo dons fešto za Roksota in najbrž kej pripravljauser posted image

ja dvojno veseljeuser posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4749
5.2.2010 11:22:28   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

punce jst sem zgleda prevzela nosečniške hormone od naših nosečk.... kr naprej mi gre na jokuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mogoče si pa noseča? Sej najbrž kaka verjetnost je ane?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?