|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del
4.2.2010 15:56:23   
TAMIKA3
v vrtcu, sem šla po fanta user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za nika

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4601
4.2.2010 17:12:18   
brkn83
Pozdravljene.

Hitro javljanje. No danes smo se prav lepo imeli, nik zdele spi, potem pa gremo mal po trgovinah.

No danes sopoldan sva spekla nutellino torto, je super. Bom potem zvečer kako sliko gor dala. Ati ma danes dopust, tk da smo cel dan skupaj in smo res uživali.

Brala vas nisem, tk da ne morem komentirati prav nič. Sej sploh nimam časa, da bi vas prebirala.

Pa hvala vsem za čestitke.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 4602
4.2.2010 17:15:27   
tanci29

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Pa je leto naokoli, ko je na svet prijokal moj Žigec. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Niku, Dominiku in Žigu vse najboljše za prvi rojstni dan. Veliko, veliko srečnih trenutkov , srečno ter razigrano otroštvo in polno košaro zdravja.
user posted image

POLJUBČKI TUDI OD NASuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4603
4.2.2010 17:20:45   
Čebel@
evo mene iz sestanka-je bil uspešenuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4604
4.2.2010 17:30:56   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

evo mene iz sestanka-je bil uspešenuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4605
4.2.2010 17:32:30   
sjmm
Moj na govorilnih, Majči dremčka...ga pustim še ene 15 minut, da ne bo zvečer žurkauser posted image

Mene pa čaka gora posode...

Sušilc šele jutri...tak, da morm še enga pajka nafilat

Kva kej počnete??

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4606
4.2.2010 17:36:11   
brkn83

IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

Moj na govorilnih, Majči dremčka...ga pustim še ene 15 minut, da ne bo zvečer žurkauser posted image

Kva kej počnete??

nisi edina ki jo čaka posoda. Js morn tud še kuhno pospravit pa se mi nič kej ne da. Zdele mal tv gledam

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4607
4.2.2010 17:48:56   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

Kva kej počnete??

nisi edina ki jo čaka posoda. Js morn tud še kuhno pospravit pa se mi nič kej ne da. Zdele mal tv gledam
še ena ki jo čaka posodauser posted image .....pri nas nič posebnega-z možem se pregovarjava kaj bi večerjalauser posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4608
4.2.2010 19:08:28   
baki
banda se je vrnila domov.nik in katja v pižamah,sita pripravljena za v postlo.nik dons spet ni kakal.sem mislila ukinit AM pa je bil ene tri dni brez.sem ga že kupla spet.bom vidla če bo normalno spet kakal.

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4609
4.2.2010 19:21:41   
sjmm
Pri nas tud vsi na kup...smo zdej en čajček spil, pa mal pomaranč olupli...so že v želodčkih...mene še zmer mal pon grlu praska...ma, ne vem kdaj bo konc teh bacilčkov

zdej bo pa Majči večerjal...še mal cote pogliham...pol pa upam, da bo še kej miru...aja, pa še poštevanko mormo ponovit...se je Mihec piflal popoldan....oči prišel z roditeljskega...smo mal o srednjih šolah debatiral s Saško...zdej smo že kr odločeni...turistična in za rezervo vzgojiteljska ali zdravstvena...itak imamo čez 10 dni info dneve..no, upam, da bomo kej pametnega slišal

joj, v kopalnico pa sploh ne upam,tok mam cotuser posted image user posted image user posted image user posted image

tamika...nič mi nisi napisala doktorata o mlekcih...kaj si kej včeri nabavla za Tristančka??

urša...že žurateuser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4610
4.2.2010 20:30:47   
Urša08
čer

No pa je dan naokoli. Prav luštno popoldan smo imeli, malce igranja, cartanja, je pasalo. Aha pa uspelo mi je še v trgovino po par malenkosti pa k mesarju skočit. Sem bila čist brzinska v pol ure nazajuser posted image . Tako da mamo sedaj vse nakupljeno, jutri pa v akcijouser posted image Sem pa tok čudno zaspana neki tko da razmišljam da spijem čajček in grem kar spat.

Lep večer, čim daljšo nočko pa se jutri tipkamouser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4611
   [Brisano sporočilo]
4.2.2010 20:32:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 4612
4.2.2010 20:33:15   
Urša08
Sjmm en mal smo pa res žurali, pa en kozarček vinčka na Žigovo zdravje sem tud popilauser posted image user posted image user posted image user posted image Pri vas pa itak pestrouser posted image . Tvoja Saška je pa že res velika, še malo pa bo že fante domov vozila user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4613
4.2.2010 20:34:21   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Tamika z veseljem user posted image A ostali so pa že krščeni? Kako pa da Tristan še ni? 

jst se tut javm za botrcouser posted image user posted image user posted image - Urša bova skupiuser posted image ........jst sm itak nora na kupovanje dariluser posted image user posted image user posted image ....mam dva kršenca....eden je sin od moje poročne priče, ki mu pravim tudi moj 3. sinuser posted image .......pa še pd brata tamala, sam tle mam pa prepoved kupovanja dariluser posted image - Čebela me bo zastopila, sam pri nas so u kontra usekaniuser posted image user posted image user posted image

No Tamika vidš , Tristan ma že dve botri user posted image user posted image user posted image user posted image kdaj bo krst?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4614
4.2.2010 20:35:35   
Urša08
Kolumbo kako ste? Ej je Nejc vidu tistga traktorja pr vas Johnyja mislim, je čisat vn padu, mami traktor poglej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pomoje si predstavljašuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4615
   [Brisano sporočilo]
4.2.2010 20:36:48   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4616
4.2.2010 20:39:07   
Urša08
kolumbo lahko nočko pa spočij seuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4617
   [Brisano sporočilo]
4.2.2010 20:39:37   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4618
   [Brisano sporočilo]
4.2.2010 20:40:34   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4619
4.2.2010 20:45:24   
Ajvy
čer

Sem pospravljala, ribala....popoldne je bla bratova družinica na obisku...hitro mine.....

Claud...ja...zaenkrat je še v redu....bomo videli kako bo naslednji teden, ko me v bistvu cel dan ne bosta videli...sem pa skoraj sigurna, da bo meni huje kot njima.....
Napi pupi ne smrčita...

Urša..jah...ti kar poglej....oz. lahko pa mi mal verjameš

Baki...pridna Katja user posted image user posted image user posted image

KAtjuša...jst bi mu kupla zidake Duplo

Čebela....maš čist prav.....

Tanci...super, da vam gre lepo v vrtcu...držim pesti ,da začne čimprej še jest tam

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4620
   [Brisano sporočilo]
4.2.2010 20:56:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4621
   [Brisano sporočilo]
4.2.2010 20:57:51   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4622
4.2.2010 21:10:20   
Čebel@
čer

kolumbo......pa kaj je narobe z najino žlahto?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ajde grem spat,sem zmatrana

čaooooooo

Neposredna povezava do sporočila: 4623
4.2.2010 22:15:00   
tanci29
hoj

zdej pa niste preveč zgovorne...
želim vam lepo in mirno nočko

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4624
4.2.2010 22:55:30   
sjmm
Še večerni pozdrav!

Sem čist izžeta...sem glancala kuhno..no, vsaj ta nove dele...tišler klical...v soboto še vse ostalo dostavi...sem bla čist happy...sam me mal skrbi k bo vse skup kr ene 800e prišlo, tak, da zapravlanje mal odpade...sam bo pa kuhat še večji užitek...bo do Majčejevega roj dne že vse popedenanuser posted image

Aja, naš mali dons ta drugo rundo tok zakomiral, da ga sploh nismo mogli zbudit..je vstal ob pol 7...ma sva imela žurko do 10huser posted image

zdej je končno mir...še mal umit...sem se Lekadola c napila..upam, da bom jutri že kej bolje..dons sm k cota...nismo spal...poln kufer dela...pa še tale viroza..ah, sej ni tok hudo..važn d je Majči bolje, saška tudi bolje...jutri oči dela cel dan, pa bova imela z Majčijem mal za stiskanje in počivanje cajt...upam, da greva tud kej venuser posted image

urša...lepo, da ste imeli družinsko popoldne..to zmer pašeuser posted image user posted image ...user posted image user posted image user posted image za tvoja user posted image user posted image

ajvy..pozdravljena..joj, tvoji posti zdej kr utrujenost izžarevajo...upam, da ni tko hudo..evo sam za tebe in tvoji pupiki...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kolumbo ...itak zgovorna k ponavadi...ma vidim, da ti hormoni divjajo na vse straniuser posted image user posted image user posted image komi čakam da jutri izvem novico

No, pa eno lepo, mirno in ljubezni polno nočko vsem skupaj!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?