Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 5.2.2010 9:54:19
|
|
|
|
MIHAILO
|
Rok, Uroš in Matija vse najboljseza 1.rojstni dan...Cimvec lepih trenutkov z vaso druzino,srecno otrostvo in seveda ,da boste ZDRAVI...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 5.2.2010 9:55:06
|
|
|
|
claud
|
Pri nas je oblacno, turobno. Larissa spi, je nism se uspela niti preoblect, niti dat zajtrka, ker je tok zaspana bla da je bla cist omoticna....se je premetavala sm in tja, pol pa zaspala.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 5.2.2010 9:56:17
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: claud Nosecnice so zdj lilcha,barbaraGS, kolumbo.......a se katera? dejmo punce...... v akcijo Katjuša ti boš pa četrta srečka nosečka ti povem, mi je ful hudo ko pride ampak vem, da enkrat še bom in do takrat navijam in se veselim s tistimi, ki to so že ali si želijo bit.... mi je vseeno če bom 4. al pa 15. sam da bom sem optimist in imam še čas
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 5.2.2010 9:57:34
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Pri nas je oblacno, turobno. Larissa spi, je nism se uspela niti preoblect, niti dat zajtrka, ker je tok zaspana bla da je bla cist omoticna....se je premetavala sm in tja, pol pa zaspala. beni še spi nočno spanje se pozna da je še vedno bubanček
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 5.2.2010 9:57:53
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: claud Nosecnice so zdj lilcha,barbaraGS, kolumbo.......a se katera? dejmo punce...... v akcijo Katjuša ti boš pa četrta srečka nosečka ti povem, mi je ful hudo ko pride ampak vem, da enkrat še bom in do takrat navijam in se veselim s tistimi, ki to so že ali si želijo bit.... mi je vseeno če bom 4. al pa 15. sam da bom sem optimist in imam še čas BRAVO katjusa jaz sem tudivedno optimist in mi to vedno prav pride...navijam zate
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 5.2.2010 9:58:21
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: claud Pri nas je oblacno, turobno. Larissa spi, je nism se uspela niti preoblect, niti dat zajtrka, ker je tok zaspana bla da je bla cist omoticna....se je premetavala sm in tja, pol pa zaspala. beni še spi nočno spanje se pozna da je še vedno bubanček evo samo, da sem omenla pa se je zbbudil
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 5.2.2010 9:58:55
|
|
|
|
MIHAILO
|
to k vidite da ni vedno presledka med besedami je zato ,ker mi je mihailo enkrat ko sem mu dala rac sam tok da ga slikam tipko uredil
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 5.2.2010 9:59:13
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša jaz sem mislila da je Florjan bolan? A Benjamin je tudi? Kaj pa je Benjaminu? za oba tvoja fanta
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 5.2.2010 10:01:17
|
|
|
|
MIHAILO
|
Mihailo je pa vceraj lepo spal niti enkrat nisem vstala...ob 4h ko je moz vstal sem mu dala se mleko in sva spala do 7h...tko se ni nikoli spal odkar ga imam pred tem so bile pa noci porazne,pri naju je spal,jokal...verjetno zobeki
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 5.2.2010 10:02:31
|
|
|
|
Katjusa
|
smo imel na faksu izpit iz fizike in smo čakal rezultate in sem šla med predavanji gledat na oglasno desko če je kdo nardu in je ena moja sošolka naredla.... sem prišla nazaj v predavalnico vsa nasmejana in srečna in so bli vsi prepričani, da sem jst naredla..... pol mi je pa en reku ka se tak veselim sej pa nisem naredla..... no moj odgovor je bil, da sem vesela ker je ona naredla in mi s tem dokazala, da se da sem vesela, da sem tak človek, da se lahko iskreno poveselim z drugimi tudi takrat, ko sama nimam sreče..... isto je blo ko sem si želela zanost in sem se že 1 leto trudla, ko je kolegica nepričakovano zanosla seveda je bila vesela jst pa z njo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 5.2.2010 10:03:00
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Katjuša jaz sem mislila da je Florjan bolan? A Benjamin je tudi? Kaj pa je Benjaminu? za oba tvoja fanta beni ima še vedno vse zamešeno in kašlja
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 5.2.2010 10:04:35
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO to k vidite da ni vedno presledka med besedami je zato ,ker mi je mihailo enkrat ko sem mu dala rac sam tok da ga slikam tipko uredil naš je tud čist nor in kr hlasta po tipkovnici
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 5.2.2010 10:18:37
|
|
|
|
baki
|
možek peče meso.sem vedla da ga bom lahko ponucala. .nik že full hodi po stanovanju,zmeraj majn gre po kolenih.kk so zanimivi zdej bo šel počasi spat.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 5.2.2010 10:20:07
|
|
|
|
baki
|
pri nas je tudi smotano vreme.ne kaže da bo kaj sonce.jutri je pa tk sneg napovedan
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 5.2.2010 10:27:40
|
|
|
|
sjmm
|
hoj...evo mali tečen ko vragec....zgleda se je čist scrkljal k je bil bolan men pa vse lije iz nosa in oči...sem zgleda tud jz mal pokasirala sušilca NI..menda so ga mogl čist razdret....so klical da bo čez 100e...se odločava al drugega al tega popravt...ma če dajo 1 let garancije, sem rekla, naj ga kr zrihtajo vs grem mal prebrat...pa en Lekadol C popit
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 5.2.2010 10:39:17
|
|
|
|
Čebel@
|
urša....delala bom na 2 turnusa .....sva se zdele mal s taščo pogovarjale o uvajanju in mislim da bo šlo brez večjih težav
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 5.2.2010 10:44:45
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ urša....delala bom na 2 turnusa .....sva se zdele mal s taščo pogovarjale o uvajanju in mislim da bo šlo brez večjih težav hana bo ostala doma kaj ne...ti jo ni treba nikamor voziti...ce mene vprasas je tak fajn ,ce imasdomace varstvo kot pace gre zdaj v vrtec...ampak nimaste moznosti gre pac v vrtec...ce pa bi sla zdaj delat bi isto naredila kot ti,bos parabila cas dase malo navadis brez hane te razumem ampak vse se bo uredilo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 5.2.2010 10:48:57
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm ojoj revica, dej se mal ulež dol magari z Majem Si me mal na cune spomnila, da bo treba mal prjatelčka v pogon spravit Čebela oh ta turnus ampak sej se boš navadila pa bo šlo, pa še itak maš Hano doma tko da jo boš vsak dan vidla Mihailo kako je pa s tabo? Misalim greš delat, boš doma, kakšni so plani?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 5.2.2010 10:50:42
|
|
|
|
Urša08
|
Meni gre danes kr po planu zaenkrat. Riževa solatka že na hladnem, šunka kuhana, pečenka se peče, kosilo na pol narejeno,... zdej se pa vprašte kakšno mam kuhinjo ma huj kot če bi bomba usekala . Študiram al nej si en kafe privoščim glede na to da Žiga spi al nej najprej kuhinjo popedenčkam. Neki bo treba.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 5.2.2010 10:51:21
|
|
|
|
Urša08
|
BAki uvau ti maš pa kr pomoč moža pri kuhi
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 5.2.2010 10:53:37
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ urša....delala bom na 2 turnusa .....sva se zdele mal s taščo pogovarjale o uvajanju in mislim da bo šlo brez večjih težav hana bo ostala doma kaj ne...ti jo ni treba nikamor voziti...ce mene vprasas je tak fajn ,ce imasdomace varstvo kot pace gre zdaj v vrtec...ampak nimaste moznosti gre pac v vrtec...ce pa bi sla zdaj delat bi isto naredila kot ti,bos parabila cas dase malo navadis brez hane te razumem ampak vse se bo uredilo ja Hana bo en štuk nižje pri babici in dediju.....gre pa septembra v vrtec(če ne dobimo javnega,pa v privat).....ja sej ko je mala budna je itak veliko z njima,ni jo pa še dala spat,pa jedle statudi samo 1x......sej bo-mora biti
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 5.2.2010 10:54:48
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Meni gre danes kr po planu zaenkrat. Riževa solatka že na hladnem, šunka kuhana, pečenka se peče, kosilo na pol narejeno,... zdej se pa vprašte kakšno mam kuhinjo ma huj kot če bi bomba usekala . Študiram al nej si en kafe privoščim glede na to da Žiga spi al nej najprej kuhinjo popedenčkam. Neki bo treba. pridna ......jaz navijam za kavico,kuhinja te bo počakala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 5.2.2010 10:58:33
|
|
|
|
Urša08
|
čebel@ se kavica že kuha pa spotoma sem par piskrov v stroj dala, ostalo pa kot praviš bo počakalo Nejc pa Žiga gresta tud septembra v vrtec bova skup jokali pri uvajanju
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 5.2.2010 11:00:23
|
|
|
|
sjmm
|
naš je kr v dnevni na tleh k sva se igrala se stisnu k men in zaspal...adijo moji plani, da bo šel sam 1x spat...sam dons je ful zgodi...sej k ga je zvečer sračkal, pa še ponoč...mah..bo že moj pride na malico..morm kej sčarat..pol pa kosilo...fižolova juhca, šmorn z rozinami in jabolčni kompot.....dons bo bl na hitro k sem out aja...moj popoldan neki še dela...pol pa upam, da bo mal miru pri hiši....ta velki bojo itak out k je petek, ma Miha je tud ponoč neki smrkal in pokašljeval...joj sem že čist k se sploh ne nehajo te viroze....upam, da se bomo vsaj do Majčijeve roj dne pocajtal urša...vidm, da si že v peto prestavla....pridna k zmeri čebel@....jz vidim sam prednosti, da bo mala princesina še mal doma, pa kolkor sem brala se da s taščo kar domenit...tko, da držim pesti, da se bo dobro izteklo...pogrešamo jih pa itak na vsakem koraku, ko smo ločeni, čeprav se mi zdi, da mamice bol otročke kot obratno naš se tko razvadu...če ga hoče kdo vzet...mu reče..bjž pa z roko zamahne al pa pust..pa se stran obrne...sam, da pride pomlad
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 5.2.2010 11:01:51
|
|
|
|
Katjusa
|
sjmm dobra si da zdržiš brez sušilca .... men se je mešal k ga ni blo 1 teden pa imam 2 člana družine manj
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?