|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del
5.2.2010 9:54:19   
MIHAILO
Rok, Uroš in Matija vse najboljseza 1.rojstni dan...Cimvec lepih trenutkov z vaso druzino,srecno otrostvo in seveda ,da boste ZDRAVI...

user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4701
5.2.2010 9:55:06   
claud
Pri nas je oblacno, turobno.

Larissa spi, je nism se uspela niti preoblect, niti dat zajtrka, ker je tok zaspana bla da je bla cist omoticna....se je premetavala sm in tja, pol pa zaspala.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4702
5.2.2010 9:56:17   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: claud

Nosecnice so zdj lilcha,barbaraGS, kolumbo.......a se katera?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dejmo punce...... v akcijouser posted image user posted image user posted image user posted image

Katjuša ti boš pa četrta srečka nosečkauser posted image user posted image user posted image user posted image

ti povem, mi je ful hudo ko prideuser posted image ampak vem, da enkrat še bom in do takrat navijam in se veselim s tistimi, ki to so že ali si želijo bit.... mi je vseeno če bom  4. al pa 15. sam da bomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sem optimist in imam še časuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4703
5.2.2010 9:57:34   
Katjusa

Larissa spi, je nism se uspela niti preoblect, niti dat zajtrka, ker je tok zaspana bla da je bla cist omoticna....se je premetavala sm in tja, pol pa zaspala.

beni še spi nočno spanjeuser posted image se pozna da je še vedno bubanček

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4704
5.2.2010 9:57:53   
MIHAILO

Nosecnice so zdj lilcha,barbaraGS, kolumbo.......a se katera?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dejmo punce...... v akcijouser posted image user posted image user posted image user posted image

Katjuša ti boš pa četrta srečka nosečkauser posted image user posted image user posted image user posted image

ti povem, mi je ful hudo ko prideuser posted image ampak vem, da enkrat še bom in do takrat navijam in se veselim s tistimi, ki to so že ali si želijo bit.... mi je vseeno če bom  4. al pa 15. sam da bomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sem optimist in imam še časuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BRAVO katjusa jaz sem tudivedno optimist in mi to vedno prav pride...navijam zateuser posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4705
5.2.2010 9:58:21   
Katjusa

beni še spi nočno spanjeuser posted image se pozna da je še vedno bubanček

evo samo, da sem omenla pa se je zbbudil

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4706
5.2.2010 9:58:55   
MIHAILO
to k vidite da ni vedno presledka med besedami je zato ,ker mi je mihailo enkrat ko sem mu dala rac sam tok da ga slikam tipko urediluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4707
5.2.2010 9:59:13   
Urša08
Katjuša jaz sem mislila da je Florjan bolan? A Benjamin je tudi? Kaj pa je Benjaminu?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za oba tvoja fanta

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4708
5.2.2010 10:01:17   
MIHAILO
Mihailo je pa vceraj lepo spal niti enkrat nisem vstala...ob 4h ko je moz vstal sem mu dala se mleko in sva spala do 7h...tko se ni nikoli spal odkar ga imamuser posted image user posted image user posted image pred tem so bile pa noci porazne,pri naju je spal,jokal...verjetno zobeki

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4709
5.2.2010 10:02:31   
Katjusa
smo imel na faksu izpit iz fizike in smo čakal rezultate in sem šla med predavanji gledat na oglasno desko če je kdo nardu in je ena moja sošolka naredla.... sem prišla nazaj v predavalnico vsa nasmejana in srečna in so bli vsi prepričani, da sem jst naredla..... pol mi je pa en reku ka se tak veselim sej pa nisem naredla..... no moj odgovor je bil, da sem vesela ker je ona naredla in mi s tem dokazala, da se dauser posted image user posted image user posted image user posted image
sem vesela, da sem tak človek, da se lahko iskreno poveselim z drugimi tudi takrat, ko sama nimam sreče..... isto je blo ko sem si želela zanost in sem se že 1 leto trudla, ko je kolegica nepričakovano zanosla seveda je bila vesela jst pa z njouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4710
5.2.2010 10:03:00   
Katjusa

Katjuša jaz sem mislila da je Florjan bolan? A Benjamin je tudi? Kaj pa je Benjaminu?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za oba tvoja fanta

beni ima še vedno vse zamešeno in kašlja

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4711
5.2.2010 10:04:35   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

to k vidite da ni vedno presledka med besedami je zato ,ker mi je mihailo enkrat ko sem mu dala rac sam tok da ga slikam tipko urediluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image naš je tud čist nor in kr hlasta po tipkovniciuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4712
5.2.2010 10:18:37   
baki
možek peče meso.sem vedla da ga bom lahko ponucala.user posted image user posted image user posted image .nik že full hodi po stanovanju,zmeraj majn gre po kolenih.kk so zanimiviuser posted image user posted image zdej bo šel počasi spat.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4713
5.2.2010 10:20:07   
baki
pri nas je tudi smotano vreme.ne kaže da bo kaj sonce.jutri je pa tk sneg napovedanuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4714
5.2.2010 10:27:40   
sjmm
hoj...evo mali tečen ko vragec....zgleda se je čist scrkljal k je bil bolan

men pa vse lije iz nosa in oči...sem zgleda tud jz mal pokasirala

sušilca NI..menda so ga mogl čist razdret....so klical da bo čez 100e...se odločava al drugega al tega popravt...ma če dajo 1 let garancije, sem rekla, naj ga kr zrihtajo

vs grem mal prebrat...pa en Lekadol C popit

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4715
5.2.2010 10:39:17   
Čebel@
urša....delala bom na 2 turnusauser posted image .....sva se zdele mal s taščo pogovarjale o uvajanju in mislim da bo šlo brez večjih težavuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4716
5.2.2010 10:44:45   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

urša....delala bom na 2 turnusauser posted image .....sva se zdele mal s taščo pogovarjale o uvajanju in mislim da bo šlo brez večjih težavuser posted image user posted image user posted image

hana bo ostala doma kaj ne...ti jo ni treba nikamor voziti...ce mene vprasas je tak fajn ,ce imasdomace varstvo kot pace gre zdaj v vrtec...ampak nimaste moznosti gre pac v vrtec...ce pa bi sla zdaj delat bi isto naredila kot ti,bos parabila cas dase malo navadis brez hane user posted image user posted image te razumem ampak vse se bo uredilo

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4717
5.2.2010 10:48:57   
Urša08
Sjmm ojoj revica, dej se mal ulež dol magari z Majemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Si me mal na cune spomnila, da bo treba mal prjatelčka v pogon spravituser posted image user posted image user posted image

Čebela
oh ta turnus user posted image ampak sej se boš navadila pa bo šlo, pa še itak maš Hano doma tko da jo boš vsak dan vidlauser posted image

Mihailo kako je pa s tabo? Misalim greš delat, boš doma, kakšni so plani?

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4718
5.2.2010 10:50:42   
Urša08
Meni gre danes kr po planu zaenkrat. Riževa solatka že na hladnem, šunka kuhana, pečenka se peče, kosilo na pol narejeno,... zdej se pa vprašte kakšno mam kuhinjouser posted image user posted image user posted image user posted image ma huj kot če bi bomba usekalauser posted image user posted image user posted image . Študiram al nej si en kafe privoščim glede na to da Žiga spi al nej najprej kuhinjo popedenčkam. Neki bo treba.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4719
5.2.2010 10:51:21   
Urša08
BAki uvau ti maš pa kr pomoč moža pri kuhi user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4720
5.2.2010 10:53:37   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

hana bo ostala doma kaj ne...ti jo ni treba nikamor voziti...ce mene vprasas je tak fajn ,ce imasdomace varstvo kot pace gre zdaj v vrtec...ampak nimaste moznosti gre pac v vrtec...ce pa bi sla zdaj delat bi isto naredila kot ti,bos parabila cas dase malo navadis brez hane user posted image user posted image te razumem ampak vse se bo uredilo
ja Hana bo en štuk nižje pri babici in dediju.....gre pa septembra v vrtec(če ne dobimo javnega,pa v privat).....ja sej ko je mala budna je itak veliko z njima,ni jo pa še dala spat,pa jedle statudi samo 1x......sej bo-mora bitiuser posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4721
5.2.2010 10:54:48   
Čebel@

Meni gre danes kr po planu zaenkrat. Riževa solatka že na hladnem, šunka kuhana, pečenka se peče, kosilo na pol narejeno,... zdej se pa vprašte kakšno mam kuhinjouser posted image user posted image user posted image user posted image ma huj kot če bi bomba usekalauser posted image user posted image user posted image . Študiram al nej si en kafe privoščim glede na to da Žiga spi al nej najprej kuhinjo popedenčkam. Neki bo treba.
pridnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ......jaz navijam za kavico,kuhinja te bo počakalauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4722
5.2.2010 10:58:33   
Urša08
čebel@ se kavica že kuhauser posted image user posted image user posted image pa spotoma sem par piskrov v stroj dala, ostalo pa kot praviš bo počakalouser posted image Nejc pa Žiga gresta tud septembra v vrtec bova skup jokali pri uvajanjuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4723
5.2.2010 11:00:23   
sjmm
naš je kr v dnevni na tleh k sva se igrala se stisnu k men in zaspal...adijo moji plani, da bo šel sam 1x spat...sam dons je ful zgodi...sej k ga je zvečer sračkal, pa še ponoč...mah..bo že

moj pride na malico..morm kej sčarat..pol pa kosilo...fižolova juhca, šmorn z rozinami in jabolčni kompot.....dons bo bl na hitro k sem out

aja...moj popoldan neki še dela...pol pa upam, da bo mal miru pri hiši....ta velki bojo itak out k je petek, ma Miha je tud ponoč neki smrkal in pokašljeval...joj sem že čistuser posted image k se sploh ne nehajo te viroze....upam, da se bomo vsaj do Majčijeve roj dne pocajtal

urša...vidm, da si že v peto prestavla....pridna k zmeriuser posted image

čebel@....jz vidim sam prednosti, da bo mala princesina še mal doma, pa kolkor sem brala se da s taščo kar domenit...tko, da držim pesti, da se bo dobro izteklo...pogrešamo jih pa itak na vsakem koraku, ko smo ločeni, čeprav se mi zdi, da mamice bol otročke kot obratnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

naš se tko razvadu...če ga hoče kdo vzet...mu reče..bjž pa z roko zamahne al pa pust..pa se stran obrne...sam, da pride pomladuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4724
5.2.2010 11:01:51   
Katjusa
sjmm dobra si da zdržiš brez sušilcauser posted image user posted image user posted image user posted image .... men se je mešal k ga ni blo 1 teden pa imam 2 člana družine manjuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?