|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 2.del
4.2.2010 9:24:11   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: nax05
Jaz sem spet tok zaspana. Je moj včeraj delal do polnoči. Čist se mu je zmešal spet. In valda k je pršu je on hotu na veliko debatirat. In sva se pogovarjala in na konc je seveda on velik prej zaspal kot pa jaz k sem se matrala da nazaj zaspimuser posted image

Ne morem verjeti!!!!user posted image user posted image  Tole je pa kot da bi jaz danes pisala, kaj se mi je ponoč dogajal!!user posted image user posted image  Čist ista zgodba.user posted image

Ej z Aglaio sva pridno telovadili, tega nama ne moreš očitati, ampak večina muskelfibra bo pa res garant v trebušnih mišicah!!user posted image  Sej sploh ne vem, kaj je blo tazga, sam je blo dost, da sm jo sam pogledala in je blo konc!user posted image

Po mojem bo vseeno bolj pametno, da NE prevažaš čivav naokoli, ker pol te bodo zaprl in ne boš mogla na naša srečanja pridt!!!

Ej, bejbe, kje je Neka noč?????????user posted image user posted image user posted image  Zdej me pa res že zelo skrbi, ker se nič ne javi!!user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
4.2.2010 9:28:24   
Zvezdici
nax - ja probam slediti kolikor se le da user posted image .
Pa sem vredu. Jutri imam končno UZ sem že prav živčna, da vidim pri čem se ter ali se je kaj premaknilo ali se je umirilo.

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
4.2.2010 9:29:00   
NATAŠA35
marjanaj a kar dve uri, halooo...ma sej ti bo patronaža tudi pokazala, ko ga bo prvič skopala, potem ti bo prvič tebi čudno, nato padeš v rutino...ne verjemi vsega kar povedo, ker večino nakladajo, v praksi polovico tega sploh ne rabišuser posted image

jaz sem pa vesela, končno se je davčna zbudila in bom do konca februarja dobila odločbo za dohodnino za leto 2008 in nato marca bo nakazano user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , tako da bom dobila novo kopalnico in svoj kotiček za nohtke urejat, sem prov veselauser posted image user posted image user posted image ....potem pa še denar dobim namesto paketka in bo za vozekuser posted image user posted image user posted image

cojka upam, da ne boš pozabila name in boš pogledala za vozekuser posted image ....te častim naslednjič z krofi ali torticamiuser posted image user posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
4.2.2010 9:29:03   
krtkova
marjanaj - ej, a lahko sred predavanj vstaneš in greš? Ker men se bo kr skeglal, če bodo tok nakladal. Resno vprašanje.

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
4.2.2010 9:31:06   
Anonimen
marjanaj a vam so v MŠ povedal kaj rabimo za user posted image ? Nam so dal listek od Tosame in gor piše, pa sem mislila, da nam bojo kej povedal, pa nič. Zdej pa ne vem a to še pride al ne. A maš mogoče napisan?

krtkova a pol si imela isto pestro nočuser posted image No sej vaju pohvalim, da sploh hodita na telovadbo, sta res pridneuser posted image Men je tok škoda k Aglaie še ne poznam, sam verjamem, da se ji smejiš že k te sam pogleda, ker ko sem jo jaz z uno resno faco vidla na fotki, me je skor pobral od smeha. Aglaia sori k te šinfavauser posted image

Tud mene zanima kje je neka_noč, sploh se več ne javi.

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 2455
4.2.2010 9:35:11   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: 
Men je tok škoda k Aglaie še ne poznam.

Če ne prej, jo boš na "šoping dnevu". Prava sraka je, ti povem. user posted image user posted image Bodo punce potrdile!!

Po mojem se ji ful zdi, k jo dons tok hvalim(o)!! Bo morala dati za rundo naslednjič.user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
4.2.2010 9:38:55   
Anonimen
Zvezdici pa poročaj jutri po pregledu kako je.

Nataša o kok je teb fajn, da boš dinarčke nazaj dobilauser posted image . Ti jih kar lepo zapravi ja.

Kakšen nastop bo pol šele dons napovedala Aglaia, učer je nismo nič hvalile, pa se je tako napovedala da sem se tok smejala, dons jo pa tok hvalimo, da se ji bo res preveč zdel.

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 2457
4.2.2010 10:34:22   
MaliMišek
Hojla punce!
Vidim da spet pridno čvekate user posted image .

Mene pa zanima, če je katera že kaj rihtala na socialni. Kdaj pa kaj je treba zrihtat? A je še kaj razen socialne za zrihtat?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
4.2.2010 11:33:23   
NATAŠA35
rihta se cca 60 dni pred PDP...rihta pa se tvoja porodniška, paketek, očetovski dopust, otroški dodatki, nekatere tudi očetovstvo...

če pa očina daje še denar za vsakega novorojenega otroka, pa tudi na občino treba dat vlogo za denar...

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
4.2.2010 12:03:56   
marjanaj
krtkova user posted image user posted image user posted image  ne vem ce lahko vmes vstanes pa gres user posted image  tega ni nihce naredil, ampak, vedno gres lahko kao ven pa na wc pa tko naprej... sam kaj k bos takrat mogla se bundo vzet pa torbico user posted image  potem te bo pa cela predavalnica gledata, ap bos imela obcinstvo cca. 100 oseb user posted image user posted image user posted image  si te kar predstavljam user posted image

nax05 ti bom na mail napisala kaj so nam rekli naj imamo

natasa35 kako pa to da ti sele zdaj dobis dohodnino za leto 2008? A nismo vsi to dobili ze pred enim letom? user posted image

MaliMišek naceloma se to na CSD rihta 60 dni pred DPDjem...

Zvezdici nujno sporoči potem kako je bilo na UZ!

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
4.2.2010 12:42:26   
bcljka
ohoj!

jst sm dons budna že od 7:00 (to je zame cel projekt), spat sm šla pa ob 5ih... ja ja... groza... sm mogla plonkiče nrdit za izpit... in HB se je obrestovalo... teorija uspešno preplonkana... pa praktično tud... edin tango morm pridt še enkrat pokazat kao nisem plesala po celih stopalihuser posted image očitno se obeta prva 10ka v indexu... user posted image ampak bo šele aprila vpisana... takrat ga pa zapijemo user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

Tam telovadi eno jako jako mlada punca, ki pa....kako naj vam rečem......tud pod razno nima filinga za ritem in koordinacijo gibov. Pa je bla men vedno smešna, ampak včeri z Aglaio - sm pa parkat skor v tak krohot bruhnila, da ni res!!!!

ok, točno vem kako je to... k je k men kdaj kkšna pršla na aerobiko k ni mela sploh S od smisla za karkol... in pol kt inštruktor lih ni lepo da butneš v smeh... sam ene so sorry tok smešne da preprosto ne gre! ampak je fora - k ponavad sploh ne vejo da delajo kontra k cela dvorana ipd. bl k razlagaš bl te gleda čudn... a ti to men user posted image

tid mene skrbi kje je neka_noč... od srečanja se ni nč javla... user posted image joj, jst sm ful čvekala z njo... upam da nism kej tazgra rekla user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
4.2.2010 13:23:32   
marjanaj
krtkova a takole se ti odrekas samo zame user posted image  ja fulll hvala user posted image

ej punce, ce ima katera kaj ogledanega v Pikapolonci, imajo -15% popusta na vse izdelke (praznujejo svojih 15 let). Akcija traja od 4.2. do 7.2.2010... Sem ravno dobila na mail... Smesno, ker greva v soboto v Ikeo in seveda se v Kiko (ki ima baje dobro izbiro posteljnine) in se v Toys'R'us, pa sem rekla, da bova sla danes malo na Rudnik pogledat v Pikapolonco in BC, da malo vidiva kaksne so cene... Ce se bolj splaca gor nabavit ali tukaj user posted image

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
4.2.2010 13:27:29   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj

krtkova a takole se ti odrekas samo zame user posted image  ja fulll hvala user posted image

Upam, da je dobr, je namreč neki novega. Ne skrbi, sm tud zase za domov vzela, oz. za na kosilo k tastu!!user posted image user posted image  Se oglasim k tebi po službi!!

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
4.2.2010 13:55:06   
marjanaj
krtkova zgleda odlično! ti se kar oglasi!

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
4.2.2010 14:03:13   
neka_noč
Pozdravček vsem, .... nisem pozabila na vas.... imam izredno hud zobobol .... že nekaj dni.... zdaj letim k zobozdravniku.... se kaj javim - upam, da še danes.... ker imam potem še pogovorne urice v vrtcu in res ne vem kako bom, ker vem da mi bo zobar čistil kanale z iglami, morda mi da še injekcijo, potem pa itak ne vem kako bo.... no, tipkala bi lahko...

Uživjate srake...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
4.2.2010 14:05:05   
bcljka
samo da si živa! user posted image user posted image user posted image
nej ti zobar hitr mine!

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
4.2.2010 14:07:40   
krtkova
neka_noč!!user posted image user posted image  Nas je že resno skrbelo!!

Joj, ne mi o kanalih!!!! Bom ful mislila nate, da te bo čim manj bolelo.user posted image  Drž se!!

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
   [Brisano sporočilo]
4.2.2010 14:40:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 2468
4.2.2010 14:41:12   
Anonimen
marjanaj no dej ko boš imela čas mi pa prosim pošlji na mail. Hvala.

Pikapolonica- jaz sem dobila katalog in ga pogledala. Zdej mi pa ni jasno, a od klubske cene gre še 15% doluser posted image Ker v katalogu je napisana redna cena in klubska cena. Mi je pa luškana posteljnina.

neka_noč bogica. Upam, da ti zobar zrihta, da te neha bolet, ker zobobol je neki najbolj bolečega. Pa da te tam ne bo preveč bolelo. Jaz sem moram prov psihično pripravit kadar imam zobarja, ker mi je vedno grozno.

Kje pa je cojka danes? A je dobila plačo pa zapravlja? Al sta pa z dragim avto kupila pa se fura okol.

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 2469
   [Brisano sporočilo]
4.2.2010 14:42:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2470
4.2.2010 14:44:02   
krtkova
Cojka - kaj sta ugotovila glede Mondea? A novga gledata? To je tud eden od najinih ožjih izborov namreč.

Ja, zame en paket plenic iz Toysa!!

Aglaia - ta hudičevka user posted image  je tud men poslala mms!!!!!

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
4.2.2010 14:44:04   
Anonimen
Važn, da se jaz sprašujem kje je cojka in ona lih objav post.

cojka ja zame 3 plenice in  obrobo. Zlata si. Ne vem kaj je bilo včeraj, da mi je bilo tok slabo, zdej je ok. O škoda. Dej bom jaz še mojga vprašala če koga pozna v Nemčiji al pa očita, pa sporočim.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2472
4.2.2010 14:47:52   
Zvezdici
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35

rihta se cca 60 dni pred PDP...rihta pa se tvoja porodniška, paketek, očetovski dopust, otroški dodatki, nekatere tudi očetovstvo...

če pa očina daje še denar za vsakega novorojenega otroka, pa tudi na občino treba dat vlogo za denar...

Očetovstvo se po novem ureja na upravni enoti. Sem tudi jaz mislila, da je na centru.

neka_noč - user posted image user posted image user posted image da te čimprej neha boleti zob!

cojka - počutim se kar ok.  Je pa odvisno od dneva. Kakšen dan sem čisto fuč, pa krči še pripomorejo k temu. Drugače pa ok. Uživaj jutri v ikei user posted image user posted image .
Sigurno poročam takoj, ko pridem domov user posted image . Imam pregled HB že zjutraj, da ne bom cel dan nervozna.

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
   [Brisano sporočilo]
4.2.2010 15:04:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Zvezdici)
  Neposredna povezava do sporočila: 2474
4.2.2010 15:05:48   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: cojka
Glede avta sva se nekak odločila za letnik 2006. Je kar ugoden. Moj hoče imet diesla pa mislim, da je 2.0. Mah, jaz pa avtomobili. Men je bil notr lepuser posted image

kolk ma pa kilometrov?

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......