|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 2.del
3.2.2010 14:50:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mkbk

se podpišem pod TROTE (od cojke)

Tud jaz.

Nataša sej valjar mam, sam še uporabit ga moramuser posted image

(odgovor članu mkbk)
  Neposredna povezava do sporočila: 2426
   [Brisano sporočilo]
3.2.2010 14:57:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2427
   [Brisano sporočilo]
3.2.2010 15:01:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2428
3.2.2010 15:12:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: cojka

Edin aglaia - ti  me pa nisi z prejšnjim postom v dobro voljo spravila. Sem šla primerjat slike od srečanjuser posted image user posted image
Groza - jaz sem čist zalita. A mislite, da če si masiram lica in podbradek, da bo kaj manj špeha tamuser posted image user posted image user posted image

No saj, kot da ni danes ze dovolj solza, se po meni udrihaj. Ueeeee!!! Svet je grd. Vojne in lakota. Pa Cojka ne mara Aglaie user posted image user posted image user posted image

Drugace pa se ne sekiraj lubica, se vedno smo super sexy. Jaz sem v joske. Kam pa ti? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2429
3.2.2010 15:12:32   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: cojka.
A mislite, da če si masiram lica in podbradek, da bo kaj manj špeha tamuser posted image user posted image user posted image

Ne, ker pol ti bodo pa otekla. Pa še rdeča bodo (beri: zaripla). user posted image user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

Neposredna povezava do sporočila: 2430
3.2.2010 15:13:10   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia. Jaz sem v joske. Kam pa ti? user posted image

Jst tud v joške!!!!user posted image user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
3.2.2010 15:15:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia. Jaz sem v joske. Kam pa ti? user posted image

Jst tud v joške!!!!user posted image user posted image user posted image

Kok smo vse samozavestneuser posted image kam sem pa jazuser posted image V joške definitvno ne ker so še vedno isteuser posted image

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 2432
   [Brisano sporočilo]
3.2.2010 15:17:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2433
3.2.2010 15:19:56   
krtkova
cojka - tle si pa čist falila. Tvoja glava pa res ni velika.

Od kar sem omenila, da imam sexy joške, je Hugo začel ful brcat. Mislite, da mi hoče kej povedat???user posted image user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

Neposredna povezava do sporočila: 2434
3.2.2010 15:23:26   
Anonimen

Od kar sem omenila, da imam sexy joške, je Hugo začel ful brcat. Mislite, da mi hoče kej povedat???user posted image user posted image user posted image

Tvoja glava res ni velika. Bo pa tvoja **** po porodu (no, pa moja tudi) user posted image user posted image user posted image

Ok, zdaj je pa dovolj! Grem stanovanje prevzemat. In ce bodo delavci kaj pametni jim bom moje britje (oziroma ne britje) pokazala. Majke mi! user posted image

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 2435
3.2.2010 15:24:19   
pupa*81
itak... da jih tudi on komej čaka user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
3.2.2010 15:24:34   
Anonimen

Se to. Hugić se strinja. In se ze veseli kako bo iz krepkih in stojecih naredil cajne vrecke. Bemti dojenje user posted image

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 2437
3.2.2010 15:56:19   
krtkova
aglaia, ti si že čist preveč deprasta. Moraš na telovadbo!!user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
3.2.2010 16:06:20   
bcljka

bcljka - itak, da smo lušne, samo potem sliko lahko kdorkoli vidi. In si jo tudi sposodi. jaz tudi najprej nisem tako razmišljala.

kdo bi si pa hotu sliko enajstih krofov sposodt... tist k hoče to nrdit mu še plačam! user posted image

Bcljka - ni fora v tem a smo luštne al ne, sam men ni všeč, da glih kdorkoli zdej gleda te fotke. Plis, ne več, vsaj tistih ne, kjer sm jst gor. Hvala!!user posted image

ni problem, bom zamenjala tvojo glavo v fotoshopu, sam povej kaj bi rada bla user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia

Bcljka, ti bos pa januarja 2011 naredila izpit. Saj takrat bo mali Roberto itak v varstvu, ker bosta vidva na pripravah. Ergo, nimas se kaj sekirat. Kako ne mores dobiti manj kot 5? Jaz sem fasala ze od 1 do 5 tudi. Enkrat sem sla s tockami celo v minus. Groza user posted image

na nasem faksu mas sam pr dveh predmetih moznost dobit se ocene od 1-5... ostali so pa ugotovil da to ni dobr, k je prevečkrat 1 pol user posted image user posted image user posted image pr nm je normalno da po 5x delaš izpit... pa ne zato k so težki... ampak zato k se neobenmu ne da učit... user posted image dif pač user posted image
sej mogoče bom šla pa septembra... nikol ne veš kok bo Roberto priden... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2439
3.2.2010 17:12:02   
ursa_p
Cau!

Prav lepo ste me nasmejale ... cojka ti pa z glavo se najbolj ... hahahahaha.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tinkatonka ... lepo, da si se nam koncno pridruzila. Sej do naslednjega srecanja je se nekaj casa in do takrat morajo miniti slabosti, tako da se bos tudi ti lahko basala s krofi, krostatami in ostalimi sladicami. user posted image
Sicer pa je ena pisala, da se seli v Sostro ... katera to???

Nasi najdrazji ... bi bilo boljs, ce bi bila tiho. Je v glavnem vecino casa doma, pa ze 2 leti nimamo pobarvanih oken (imamo tolk staro hiso, da sem prepovedala, da jih menjava, ampak jih lahko samo pobarva - ker ne mislim vlagat v staro saro), pa tepiha opranega se od poletja, pa se in se ... in sem kr besna, ker v glavnem vse stvari pozabi. Pa tudi zdej v nosecnosti. Je tako navajen, da mi nikoli ni problem nic narest, da potem njemu ni treba in mu sploh ne gre v glavo, da se tem ogromnim trebuhom vedno tezje premikam, pospravljam, pomivam, oblacim Gala, ... Zdej sem mu ze parkrat rekla, da naj si gre en trebuh nastimat, pa nej 1 mesec z njim okol hod, pa nej mi pol pove kako je. Pa se v sluzbi sem se vedno, tako da pridem kar malo utrujena iz sluzbe.
Edino danes ga lahko pohvalim ... je celo stanovanje zribal, kar se zgodi le 1x na leto - priblizno. No, vsaj to. Tko da sem je danes prijetno presenetil. user posted image user posted image user posted image
Drugace je problem v tem, ker on NICESAR ne vidi al pa se najveckrat VSE POZABI.user posted image user posted image user posted image

No, zdele se z Galcijem sankata na Urhu ... sem prav vesela, da imam malo miru po sluzbi. user posted image

user posted image tistim, ki imate tok zlate fante, moze ... user posted image

Drugace pri meni nic novega, nic posebnega ... v glavnem vse po starem. Edino papirje za CSD se nisem uredila - sploh nimam casa!!! Naslednji teden imam dopust in upam, da bova vsaj posteljico pripravila in lupinico, ce nas slucajno kaj prehiti!

Toliko od mene zaenkrat.

Lp, Ursa

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
3.2.2010 17:25:53   
ursa_p
Punce ... dons imate Palcka zavijalcka v akciji:
http://b2c.baby-center.si//Article.asp?ArticleID=198570

Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
   [Brisano sporočilo]
3.2.2010 20:59:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ursa_p)
  Neposredna povezava do sporočila: 2442
3.2.2010 21:03:29   
majkl
hej sonosečke

luštn krofovski meeting smo mele včeri....luštn vas je blo spoznat (še mormo met take meetinge-same nosečke, vse z istimi preglavicami)

sier ne mi zamert, jst vas tut nisem še čist čist vseh popredalčkala po nickih in imenih...morm kr razmišljat zraven kera je kera(sigurno je nosečnost krivauser posted image za tok slab spomin)

Aglaia: tut men je blo čudno k sm vidla da mava 9 skupnih prjatlov....sm rekla sigurn si delala na MKGP (glede na to koga mava za skupne prjatle)-pa še znana si se mi ful zdela...drugač sm pa tut jst prej delala tm ene 4 leta (no sam tega je že ene 5-6 let)- a ti si še tam?

Ja drugač je pa punce super, če maš tako sestrično da ti reče, da pridi s kombijem po stvari za otročka...pol kombija smo napolnili...sam oblekc sem dubla ene 9 škatel

Sicer pa je ena pisala, da se seli v Sostro ... katera to???

jst sem napisala, da se enkrat do božiča 2010 selimo v Sostro..seveda če bo šlo vse po sreči...ker moj dragi gradi hiško za svojo bodočo familijo -če je kera zainteresirana za hiško v Sostrem-120 kvadratov bojo mele-pa 4 bojo-naj se javi -bomo sosede

Krtkova-ti se pa ne sekiraj zaradi kil-jst jih imam zdej lih tolk več k ti...pa mi je začek dol viset...sej smo noseče matruser posted image -s tem, da ti vsaj migaš ful

no za zdej tolk...sej sm hotla še kej povedat, pa sm že pozablauser posted image

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
4.2.2010 7:49:28   
krtkova
Jutro!!

Najprej sporočam,da jst ne grem nikol več na telovadbo z Aglaio!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Jst sm mislila, da bom eksplodirala, ker sem mogla dobro uro zadrževati smeh (je tovaršica zlo stroga). user posted image user posted image user posted image  To je bla čist druga telovadba!!! Po mojem sem več delala za trebušne mišice kot kadarkoli do zdej.user posted image user posted image user posted image  Tam telovadi eno jako jako mlada punca, ki pa....kako naj vam rečem......tud pod razno nima filinga za ritem in koordinacijo gibov. Pa je bla men vedno smešna, ampak včeri z Aglaio - sm pa parkat skor v tak krohot bruhnila, da ni res!!!! user posted image user posted image user posted image

Aglaia - sem mojmu doma razlagala o "najinih" telovadnih forah, se je ful smeju in je reku, da bi te prov rad spoznal!!user posted image user posted image

Drugače pa sporočam, da se Hugotova sobica počasi prazni. Včeri je moj na kosovni odvoz znesu kavč, mizo, en ogromen stol, neke čevlje. Je takoj pol sobe prazne. Zdej pa še unim škatle vrževa v glavo, pa bo!!!!user posted image user posted image

Mkbk - a čm jst dons pisat na pilates, da jutri prideva? Ker morava se najavit. A naj kej omenjam te najine ure? Mah, kr bom. Pa da vidmo.

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu majkl)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
4.2.2010 7:51:09   
petrca2507
IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia
Se to. Hugić se strinja. In se ze veseli kako bo iz krepkih in stojecih naredil cajne vrecke. Bemti dojenje user posted image

Aglaia...teb pa domišljija fajn dela. Si me s tem komentarjem o čajnih vrečkah do solz nasmejala user posted image .

www.petrca.net

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
4.2.2010 8:09:59   
Zvezdici

...................................................................................................
user posted image   * Ljubljanske nosečke *  user posted image
...................................................................................................

PDP      Nick (starost)       Št.    Št.           Pregled          Spol

18.2.2010

user posted image     zimska                     2.user posted image 1.user posted image                                    user posted image

3.3.2010
user posted image    LaMay (35)               3.user posted image 2.user posted image                                    user posted image    
user posted image    Tjasa27                    1.user posted image 0.user posted image  
Urban: 28.1.2010    user posted image

17.3.2010
user posted image    lorelaj* (28)             1.user posted image 0. user posted image                                   user posted image    

18.3.2010
user posted image  
  Pikapolonica80 (29) 1.user posted image 0.user posted image                                     user posted image

21.3.2010
user posted image    ursa_p                     2.user posted image 1.user posted image                                     user posted image

24.3.2010
user posted image    Zvezdici (21)            1.user posted image 0.user posted image             5.2                    user posted image

9.4.2010
user posted image   neka_noč (36)         3.user posted image 1.user posted image             16.2                   user posted image

10.4.2010

user posted image   nax05 (24)               1.user posted image 0.user posted image                                       user posted image

16.4.2010
user posted image   
marjanaj (30)          1.user posted image 0.user posted image                                       user posted image

17.4.2010

user posted image   tanika1 (26)             1.user posted image 0.user posted image                                      user posted image

20.4.2010
user posted image    NATAŠA35 (34)        4.user posted image 3.user posted image           9.2.                     user posted image

21.4.2010

user posted image    Aglaia (27)              1.user posted image 0.user posted image                                       user posted image

25.4.2010

user posted image     sasa1975               2.user posted image 1.user posted image                                      user posted image

29.4.2010
user posted image   cojka (28)                  1.user posted image 0.user posted image           2.3.                    user posted image

22.5.2010
user posted image     Gromska (29)           1.user posted image 0.user posted image                                     user posted image

25.5.2010
user posted image   Teja K (33)                 3.user posted image 1.user posted image                                     user posted image
user posted image   Blicka (34)                  1.user posted image 0.user posted image                                     user posted image

26.5.2010
user posted image    nanny.girl                  1.user posted image 0.user posted image                                     user posted image
user posted image     bubolin (25)             1.user posted image 0.user posted image                                      user posted image

30.5.2010
user posted image      MaliMišek (29)          1.user posted image 0.user posted image             3.2 (MF)            user posted image

1.6.2010
user posted image    krtkova (34)              1.user posted image 0.user posted image                                      user posted image

4.6.2010
user posted image     mkbk                        2.user posted image 1.user posted image                                       user posted image

10.6.2010
user posted image    Majček28                    2.user posted image 1.user posted image               4.2 (M)           user posted image

11.6.2010
user posted image      majkl (31)                2.user posted image 0.user posted image                                      user posted image

18.6.2010
user posted image      bcljka (24)               1.user posted image 0.user posted image                                      user posted image

2.7.2010
user posted image       polhec (25)              1.user posted image 0.user posted image             22.2. (M)          user posted image

8.7.2010

user posted image   anajrim (28)              2.user posted image 1.user posted image                                       user posted image

25.7.2010
user posted image    
petrca2507 (29)        1.user posted image 0.user posted image              9.2. (P)            user posted image

17.8.2010
user posted image     lumpa6                      ?user posted image ?user posted image                10.2 NS            user posted image

18.8.2010
user posted image    
  hermy1 (44),             5.user posted image 3.user posted image              3.2. NS             user posted image     

27.8.2010

user posted image      tinkatonka                  2.user posted image 1.user posted image                                        user posted image

14.9.2010
user posted image     
Božička09                  ?.user posted image ?.user posted image                                        user posted image

Skupaj nas je 33 ljubljanskih user posted image (na seznamu).

7x user posted image

9x user posted image

17 x user posted image

Februark = 1
Marčevk = 6
Aprilčic = 9
Majčic = 5
Junijk = 5
Julijk = 3
Avgustovk = 3
Septembrk = 1

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
4.2.2010 8:12:25   
Zvezdici
Dobro jutro!

Joj punce ampak tukaj se pa res lahko nasmejiš user posted image .
Vidim, da vam debat ne zmanjka. Jaz sem že čisto zgubljena tukajuser posted image .
Če se spomnim kakšne pol leta nazaj, ko je bila ta tema čisto prazna in nas je bilo na seznamu samo 5, sedaj pa 33 user posted image .

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
4.2.2010 8:49:02   
tinkatonka
IZVIRNO SPOROČILO: ursa_p

No, zdele se z Galcijem sankata na Urhu ... sem prav vesela, da imam malo miru po sluzbi. user posted image
user posted image  

Danes imamo pa mi popoldne vrtčevsko sankanje na Urhu. Tak da bo gneča. Ampak upam, da bom zabavno. Sej bom dedija s sabo vzela, da bo "vlečni konj" user posted image . Aja pa vidla sem M. reklamo v vrtcu - lepo user posted image .

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
4.2.2010 9:18:19   
Anonimen
Jutro srake!

Jaz sem spet tok zaspana. Je moj včeraj delal do polnoči. Čist se mu je zmešal spet. In valda k je pršu je on hotu na veliko debatirat. In sva se pogovarjala in na konc je seveda on velik prej zaspal kot pa jaz k sem se matrala da nazaj zaspimuser posted image Zdej se pa že resno sprašujem kdo bo mene pelu v porodnišnico ko bo treba ker moj bo itak delu če mene prašaš. Pomoje se bom peljala kar sama.

nax - pa saj nimaš MŠ danes. Kje se skrivaš? A čivave z vozičkom okol furaš?

cojka mi je bilo tok slabo učer, da sem sam ležala pol. Se mi prov nič ni dal. A se ti mal norca delaš iz mojih čivavuser posted image A si predstavljaš, da dam moji čivavi v voziček, pol pa mislim, da me res v Polje pošljejo.
A sta šla avto gledat?

krtkova a take zganja Aglaia na telovadbi? Tole pa more bit zanimivo. Sam ne vem a pol kej telovadita al sam trebušne delajouser posted image

Zvezdici lepo, da nam zdej tud ti slediš. Kako si drugače?

Neposredna povezava do sporočila: 2449
4.2.2010 9:21:51   
marjanaj
Dobar jutar! user posted image

Sploh ni vec mraz user posted image  zunaj.

V glavnem, da vam povem malo kako je kaj v MŠ v LJ. Vceraj smo imeli predavanje Nega otroka - II. del. Eno uro in pol je babica, ki je predavala kupala otroka! Halooo??? Niti pod razno tega ne bi zdrzala doma. Pa sto preprijemov pa sto eno pripomockov. Kr neki user posted image   Potem nam je se pol ure slike kazala kako naj bi to v praksi zgledalo... Torej smo porabili dobri dve uri samo za to, d aso nam razlozili kako se skopa otroka user posted image . Itak pa ti to v porodnisnici pokazejo. pa se patronazna doma ko ga prve parkrat kupa... Ah, kaj pa vem user posted image . V torek je bilo malo bolje (Nega otroka - I. del), ker so razlagali kaj vse moramo imeti doma in kaj nam res ni treba imeti in se babica je bila cela faca, tako da smo se kar nasmejali....

No zdaj pa imamo mir do naslednjega torka...

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Dula odgovarja: Najpogostejši nosečniški miti
Ali je res, da ima nerojeni otrok veliko las, če vas v nosečnosti peče zgaga? Je res, da v nosečnosti ne smete obešati p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......