ursa_p
|
Cau! Prav lepo ste me nasmejale ... cojka ti pa z glavo se najbolj ... hahahahaha. Tinkatonka ... lepo, da si se nam koncno pridruzila. Sej do naslednjega srecanja je se nekaj casa in do takrat morajo miniti slabosti, tako da se bos tudi ti lahko basala s krofi, krostatami in ostalimi sladicami. Sicer pa je ena pisala, da se seli v Sostro ... katera to??? Nasi najdrazji ... bi bilo boljs, ce bi bila tiho. Je v glavnem vecino casa doma, pa ze 2 leti nimamo pobarvanih oken (imamo tolk staro hiso, da sem prepovedala, da jih menjava, ampak jih lahko samo pobarva - ker ne mislim vlagat v staro saro), pa tepiha opranega se od poletja, pa se in se ... in sem kr besna, ker v glavnem vse stvari pozabi. Pa tudi zdej v nosecnosti. Je tako navajen, da mi nikoli ni problem nic narest, da potem njemu ni treba in mu sploh ne gre v glavo, da se tem ogromnim trebuhom vedno tezje premikam, pospravljam, pomivam, oblacim Gala, ... Zdej sem mu ze parkrat rekla, da naj si gre en trebuh nastimat, pa nej 1 mesec z njim okol hod, pa nej mi pol pove kako je. Pa se v sluzbi sem se vedno, tako da pridem kar malo utrujena iz sluzbe. Edino danes ga lahko pohvalim ... je celo stanovanje zribal, kar se zgodi le 1x na leto - priblizno. No, vsaj to. Tko da sem je danes prijetno presenetil. Drugace je problem v tem, ker on NICESAR ne vidi al pa se najveckrat VSE POZABI. No, zdele se z Galcijem sankata na Urhu ... sem prav vesela, da imam malo miru po sluzbi. tistim, ki imate tok zlate fante, moze ... Drugace pri meni nic novega, nic posebnega ... v glavnem vse po starem. Edino papirje za CSD se nisem uredila - sploh nimam casa!!! Naslednji teden imam dopust in upam, da bova vsaj posteljico pripravila in lupinico, ce nas slucajno kaj prehiti! Toliko od mene zaenkrat. Lp, Ursa
|