|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010 - 2. del
4.2.2010 10:04:33   
Lara73
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Lara73 - si še kar tukaj? user posted image ne pomaga? user posted image

sej ne vem, če naj povem po pravici user posted image

po prvi rundi user posted image moj predragi ni hotel več..... user posted image
Očitno se boji it rodit in še malo zavlačuje. Kot da bo njega kaj bolelo! Al pa noče user posted image suvet v glavco. Se ne zjasne jaz pa norim. Si nisem mislila, da bom kdaj user posted image mogla fehtat user posted image .

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4576
4.2.2010 10:07:13   
mavo
Mucica, stokrat hvala za odgovor. Sem dobila SMS ravno, ko sem vhodna vrata odklepala. Je to moje lepotičenje hitro minilo, ker sem se samo postrigla, za več se mi pa ne da sedeti na stolu tako dolgo. Pa bi morala še na kakšno nego obraza, pa pedikuro, pa manikuro,...pa kaj ko je premalo časa. Namesto tega bom škatle pakirala, pa dokumentacijo urejalauser posted image

ZS pa res nisem dobila. Za tale info pa sigurno vsaj ena dobrauser posted image pade!

Zdaj grem pa malo pojest. Zimska, tale tvoj vragec me pa čisto na našega spominjauser posted image . Po slikicah sklepam, da je isti živček. Ma saj je fajn tako, mi se mu nasmejimo do solz, kadar ga razganja.
Zvesta, a praviš, da nikoli večuser posted image user posted image user posted image . Jaz tudi vsak večer tako rečem. Pa danes bom tudi, ker grem s kolegicami še zadnjič ven tu v Celju, pa se bom po vsej verjetnosti spet nažrla kot user posted image

Nekoč bomo tudi mi dobili vrtec...

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 4577
   [Brisano sporočilo]
4.2.2010 10:17:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4578
   [Brisano sporočilo]
4.2.2010 10:19:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu vaney)
  Neposredna povezava do sporočila: 4579
4.2.2010 10:25:18   
mavo

IZVIRNO SPOROČILO: Lara73

Si nisem mislila, da bom kdaj user posted image mogla fehtat user posted image .

user posted image user posted image user posted image To mu boš pa lahko kasneje večkrat naprej vrgla, če se ti ne bo ravno ljubilouser posted image
Saj drugače je pa moj tud ves paničen, kar se tega tiče, tako da nisi edina user posted image fehtarca user posted image user posted image

Nekoč bomo tudi mi dobili vrtec...

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 4580
4.2.2010 10:31:44   
Kati81
Vam nahitro napišem kako je bilo.

V nedeljo zjutraj sem bila čist boga in zmerim pritisk, je bil 170/100 in ajde gremo v P na pregled, me sprejme dr. Pušenjak in pravi ja nič boste šla pa rodit. Da mi eno tabletko za odpiranje okoli 11h in me pošlje na oddelek, meni se je zdelo k da se nič ne dogaja, zvečer spet pride in pravi da sem odprta 2 cm in mi bo dal še eno tabletko, ok, grem nazaj v sobo lepo naredimo CTG popadki ravna črta, zjutraj spet CTG in čisto ravna črta, skor kot bi jo risal z ravnilom. Pol pa začnem jest zajtrk in pride sestra naj grem na pregled, sprejme me dr. Steblovnik in pravi o lepo vi ste pa že 4 cm odprta boste šla kar v porodno. Grem pospravim prtljago in čakam, da me sestra odpelje v 1 nadstropje. Spodaj me sprejmejo full prijazne študenteke babištva, povejo naj počakam da uredijo papirje, ura je bila 9. Potem sledi popravljanje mojega britja, pa seveda klistir, mal pred 10h se grem še stuširat in takrat se mi je pa zdelo da me nekaj špika v trebuhu ampak nič hujšega. Ob 10h pridem v porodno sobo št 8(svetlo modre barve), babica me pogleda in pravi ja super to bo pa hitro vi ste odprta že 6 cm, ok priklopijo CTG in kot da bi telo vedelo so se začeli popadki na 2 minuti, kar naenkrat, kličem mojega naj pohiti, k to gre hitro, potem seveda sledi, da dam kri, predrejo mehur, babca ipolnjuje papirje, pripravi mi masko in ura 11, mojga pa še ni jaz pa popadke na 1 minuto, 11.03 moj pridev sobo v tistem pa babca mene prime pogleda in glavica že rine ven, ob 11.16 je pa mali Jaka Tian že jokal na mojem trebuhu. To je bilo vse, naj povem da poleg maske nisem dobila nobenih drugih protibolečinskih sredstev, preprosto zato ker ni bilo časa, se je vse tko hitro odvilo.
Rezana nisem bila, mi je samo en delček kožice počil in sem dobla samo 2 šiva, za katere sploh ne vem da jih imam.
Po treh urah bi mogla na kahlo lulat ampak to pr men ne doživijo, k mi je pa huj k vse skup ostalo, tko da sem si sprosila, da lahko vstanem in grem na wc, seveda tud to ni šlo ampak so me vseeno odpeljali na oddelek, kljub temu da naj bi šel še dol lulat drugače dobiš kateter, in v sobi sem se lepo zaprla v wc in lulala.
Moje počutje je fantastično, nisem niti utrujena nič me ne boli.
No  vsem, ki še čakate želim da vam čim hitreje mine in kar se da lahko. Zdaj pa grm k se mali oglaša. Po pa napišem še kako je bilo ko sva prišla domov.

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 4581
4.2.2010 10:35:01   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: Kati81

V nedeljo zjutraj sem bila čist boga in zmerim pritisk, je bil 170/100 in ajde gremo v P na pregled, me sprejme dr. Pušenjak in pravi ja nič boste šla pa rodit. Da mi eno tabletko za odpiranje okoli 11h in me pošlje na oddelek, meni se je zdelo k da se nič ne dogaja, zvečer spet pride in pravi da sem odprta 2 cm in mi bo dal še eno tabletko, ok, grem nazaj v sobo lepo naredimo CTG popadki ravna črta, zjutraj spet CTG in čisto ravna črta, skor kot bi jo risal z ravnilom. Pol pa začnem jest zajtrk in pride sestra naj grem na pregled, sprejme me dr. Steblovnik in pravi o lepo vi ste pa že 4 cm odprta boste šla kar v porodno. Grem pospravim prtljago in čakam, da me sestra odpelje v 1 nadstropje. Spodaj me sprejmejo full prijazne študenteke babištva, povejo naj počakam da uredijo papirje, ura je bila 9. Potem sledi popravljanje mojega britja, pa seveda klistir, mal pred 10h se grem še stuširat in takrat se mi je pa zdelo da me nekaj špika v trebuhu ampak nič hujšega. Ob 10h pridem v porodno sobo št 8(svetlo modre barve), babica me pogleda in pravi ja super to bo pa hitro vi ste odprta že 6 cm, ok priklopijo CTG in kot da bi telo vedelo so se začeli popadki na 2 minuti, kar naenkrat, kličem mojega naj pohiti, k to gre hitro, potem seveda sledi, da dam kri, predrejo mehur, babca ipolnjuje papirje, pripravi mi masko in ura 11, mojga pa še ni jaz pa popadke na 1 minuto, 11.03 moj pridev sobo v tistem pa babca mene prime pogleda in glavica že rine ven, ob 11.16 je pa mali Jaka Tian že jokal na mojem trebuhu. To je bilo vse, naj povem da poleg maske nisem dobila nobenih drugih protibolečinskih sredstev, preprosto zato ker ni bilo časa, se je vse tko hitro odvilo.
Rezana nisem bila, mi je samo en delček kožice počil in sem dobla samo 2 šiva, za katere sploh ne vem da jih imam.
Po treh urah bi mogla na kahlo lulat ampak to pr men ne doživijo, k mi je pa huj k vse skup ostalo, tko da sem si sprosila, da lahko vstanem in grem na wc, seveda tud to ni šlo ampak so me vseeno odpeljali na oddelek, kljub temu da naj bi šel še dol lulat drugače dobiš kateter, in v sobi sem se lepo zaprla v wc in lulala.
No  vsem, ki še čakate želim da vam čim hitreje mine in kar se da lahko. Zdaj pa grm k se mali oglaša. Po pa napišem še kako je bilo ko sva prišla domov.

super porodna zgodba...user posted image user posted image user posted image   pa  hvala ker si jo delila z nami user posted image

si tudi jaz želim kej takega user posted image

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 4582
4.2.2010 10:35:57   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: mavo

Si nisem mislila, da bom kdaj user posted image mogla fehtat user posted image .

user posted image user posted image user posted image To mu boš pa lahko kasneje večkrat naprej vrgla, če se ti ne bo ravno ljubilouser posted image
Saj drugače je pa moj tud ves paničen, kar se tega tiče, tako da nisi edina user posted image fehtarca user posted image user posted image

moj tud predlaga kaj takega, men pa pač paše tako ker mi nekako ni do tega...ampak če se pa ne bo začel kmal kej dogajat bom pa tud jaz stopila v akcijo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 4583
4.2.2010 10:36:35   
mucica2

nč se grem jaz zrihtat za pregled, tako da se javim kasneje user posted image

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 4584
4.2.2010 10:40:13   
smuki
Kati, iz katere pravljice je tale tvoja porodna zgodba?? user posted image user posted image user posted image
Ob takih zgodbah bi šla jst že kr zdaj rodit... user posted image

Svaka čast!!

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 4585
4.2.2010 11:25:31   
Lara73
IZVIRNO SPOROČILO: slomak

midva sva pa zdele dam pršla, smo bli na kosilu, z mojimi in njegovimi starši..so se prvič vidl in spoznal user posted image ... ja mal sva zavlačevala, pa sva rekla da zdele je pa že cajt pred user posted image  pride...

ja kako vama je pa to ratal?? In kakšna je bila reakcija?

ma kaj pa vem...nekako smo se o tem pogovarjal, pa nikol nič zmenil, čas je pa letel.. pol sem pa zadnjič omenila tašči, pa men je itak moj ati večkrat že reku kaj a se bomo kej spoznal pa sem vedno odlašala, pa se vsi z vsemi dobro zastopmo...HB... tko da evo sm rekla v pon. da bi blo fajn in smo se takoj za sredo zmenil..user posted image   reakcija je bla normalna k da se poznajo že dolg hehe...bom pa vidla kasneje, kaj bojo kej rekli...

lepo, da vam je uspelo.

Pri nas je bil problem, ker mojga user posted image mami ni sprejela. Ampak se je unesla in zdaj je ok. Vsi, ki ga poznajo, pravijo da je moj mož narejen na stil Serpentinška. Navadit se ga moraš, pa je. Sicer pa pravjo, da pes, ki laja ne grize.

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 4586
4.2.2010 11:50:33   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: mucica2

super porodna zgodba...user posted image user posted image user posted image   pa  hvala ker si jo delila z nami user posted image

si tudi jaz želim kej takega user posted image

user posted image user posted image user posted image , ja - lahko samo upamo na kaj podobnega ...

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 4587
4.2.2010 11:59:16   
jannusa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepo.  Hvala za super opis. Mogoče pa se tud nam kaj takega uresniči. Jaz sem bila nazadnje v porodni sobi 26 ur, tako da tokrat res s strahom čakam kaj bo...

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 4588
4.2.2010 12:14:06   
Lara73
kati81: kaj bi dala za takle porod!

(odgovor članu jannusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4589
4.2.2010 12:14:26   
Lara73
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Trililiiiii - -poglejte moj tiker!user posted image

Kak pa to narediš???? Jest tega ne znam. Pa tud bol leva sem za te stvari user posted image

z miško se postaviš na ime in pokaže se ti kok maš še do PDP. Če je ta posameznik to nastavil jasno. Jest sem.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4590
4.2.2010 12:17:20   
slomak

midva sva pa zdele dam pršla, smo bli na kosilu, z mojimi in njegovimi starši..so se prvič vidl in spoznal user posted image ... ja mal sva zavlačevala, pa sva rekla da zdele je pa že cajt pred user posted image  pride...

ja kako vama je pa to ratal?? In kakšna je bila reakcija?

ma kaj pa vem...nekako smo se o tem pogovarjal, pa nikol nič zmenil, čas je pa letel.. pol sem pa zadnjič omenila tašči, pa men je itak moj ati večkrat že reku kaj a se bomo kej spoznal pa sem vedno odlašala, pa se vsi z vsemi dobro zastopmo...HB... tko da evo sm rekla v pon. da bi blo fajn in smo se takoj za sredo zmenil..user posted image   reakcija je bla normalna k da se poznajo že dolg hehe...bom pa vidla kasneje, kaj bojo kej rekli...

lepo, da vam je uspelo.

Pri nas je bil problem, ker mojga user posted image mami ni sprejela. Ampak se je unesla in zdaj je ok. Vsi, ki ga poznajo, pravijo da je moj mož narejen na stil Serpentinška. Navadit se ga moraš, pa je. Sicer pa pravjo, da pes, ki laja ne grize.

aja, ja to je res da pes ki laja ne grize.. user posted image  moj je tud tak...
ne vem če si me prov zastopla moji so mojga spoznal že prej, samo najini starši se niso poznal, pa so se včeraj...

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 4591
4.2.2010 12:30:55   
Cappy96
Živjo!

Kati, kako lepa porodna zgodba user posted image user posted image . Mislim, da smo kar vse kandidatke za podoben scenarij. Uživajte!
Pa tisti scenarij od zimske mi je tudi zelo všeč, samo datum ne bi bil jutrišnji user posted image .

Jaz imam pa samo še 6 dni user posted image , pa sem ena izmed tistih, ki bi še kar bila nosečka. Čeprav to ne pomeni, da me nič ne boli in da sem poskočna kot zajček- daleč od tega. Pa vseeno.

Pa še čestitke novim mamicam in njihovim družinicam: ninu, zofy in twixy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bambi, srečno user posted image , upam, da že cartate!!!

LANA, najina sreča...........26.05.2007
ANŽE, naš mali sonček.....10.02.2010

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 4592
4.2.2010 12:40:35   
Tinca Malinca
Huh! Slomak ... si še tu user posted image user posted image . Sem se že ustrašila, da si že preskočila vrsto user posted image user posted image user posted image , ko te danes ni bilo nič na RR.

Moje prijateljice so čist panične, če me slučajno za kakšno urico ni na chatu ... in pol zaskrbljeno sprašujejo, če sem že v porodni user posted image . Pa ne deluje niti luna, niti stres ...

(odgovor članu Cappy96)
Neposredna povezava do sporočila: 4593
4.2.2010 12:51:39   
Aja1
Kati - res lepa porodna zgodba. Pa hitro je šlo. user posted image

Nas porod še čaka. Upam, da se ne bomo cele dneve matrale. user posted image

(odgovor članu Tinca Malinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4594
4.2.2010 13:01:40   
ČikaPika
IZVIRNO SPOROČILO: mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: zimska
Mogoče se pa oglasim kaj naokoli, če boste še tam... razen, če me ne bo G danes preveč razštelala med nogami, da bom še lahko hodila (imam vaginalni pa bris...)

hehe user posted image user posted image user posted image user posted image
mene je tud strah, upam da danes ne bom imela kakega vaginalnega pregleda (sovražim to)

Ja mene je včeraj pregledal vaginalno in me je bolelo ko user posted image ...

Sem vas že hotla prašat: a vas kej boli spodaj (ne vem točno kje - recimo lokacija nožnice, ali celo maternični vrat)? Mene ko hodim boli - pekoča ostra bolečina kot da bi me kdo urezal vsakič z nožem...
A je to normalno? Razmišljam če se ob tej bolečini oža maternični vrat...

Včeraj ko me je pogledal me je ravno to tako bolelo da JUHUHU... user posted image

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 4595
4.2.2010 13:05:01   
ČikaPika
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1
Lara73 - si še kar tukaj? user posted image ne pomaga? user posted image

sej ne vem, če naj povem po pravici user posted image
po prvi rundi user posted image moj predragi ni hotel več..... user posted image
Očitno se boji it rodit in še malo zavlačuje. Kot da bo njega kaj bolelo! Al pa noče user posted image suvet v glavco. Se ne zjasne jaz pa norim. Si nisem mislila, da bom kdaj user posted image mogla fehtat user posted image .

Pr nama je obratno... no glavni problem je v tem, da mene spodaj neki ful boli (kot sem že v prejšnjem sporočilu zapisala) - in se bojim da me bo s user posted image še bolj bolelo user posted image ... Sej ne da nočem, sam bojim se fuulll, k me res boli... Sej bomo pol vse nadoknadili in še kej več user posted image

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 4596
4.2.2010 13:06:47   
ČikaPika
Kati81: Ja ta zgodba je pa še mene pomirila... user posted image takoj podpišem da bi bilo tudi pri meni tako user posted image

(odgovor članu ČikaPika)
Neposredna povezava do sporočila: 4597
4.2.2010 13:07:23   
slomak
IZVIRNO SPOROČILO: Tinca Malinca

Huh! Slomak ... si še tu user posted image user posted image . Sem se že ustrašila, da si že preskočila vrsto user posted image user posted image user posted image , ko te danes ni bilo nič na RR.

Moje prijateljice so čist panične, če me slučajno za kakšno urico ni na chatu ... in pol zaskrbljeno sprašujejo, če sem že v porodni user posted image . Pa ne deluje niti luna, niti stres ...

user posted image  hehheh ne ne pr men se nič ne dogaja še... zgleda da bo na rok al pa kasneje user posted image ...ma sej ne vem a bi prej al kasnej joooojjj panika user posted image
drugače pa mene tud vsi sprašujejo...a še mal, kolk še, pa pdštevajo dneve namest mene user posted image ...
a ti si rekla da boš v Lj P rodila???

(odgovor članu Tinca Malinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4598
4.2.2010 13:14:27   
ČikaPika
Jaz sem pa takoooo utrujena... prihajam namreč spet iz maratonskega sprehoda (cca 4 km)...
Sem šla z eno kolegico iz bloka k je tudi noseča in ima rok v aprilu...

Se mi res dopade da je v našem bloku ful majhnih dojenčkov in zdej je ful user posted image ... joj to bo veliko družbe za igranje...user posted image

Zdej grem pa neki skuhat... menda bo tudi pr nama danes pašta... ker ne vem kdaj bo prišel domov.
Hmm... pašta s tuno? user posted image

(odgovor članu ČikaPika)
Neposredna povezava do sporočila: 4599
   [Brisano sporočilo]
4.2.2010 13:19:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ČikaPika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?