|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010 - 2. del
3.2.2010 21:00:32   
slomak
IZVIRNO SPOROČILO: Lara73

IZVIRNO SPOROČILO: slomak

midva sva pa zdele dam pršla, smo bli na kosilu, z mojimi in njegovimi starši..so se prvič vidl in spoznal user posted image ... ja mal sva zavlačevala, pa sva rekla da zdele je pa že cajt pred user posted image  pride...

ja kako vama je pa to ratal?? In kakšna je bila reakcija?

ma kaj pa vem...nekako smo se o tem pogovarjal, pa nikol nič zmenil, čas je pa letel.. pol sem pa zadnjič omenila tašči, pa men je itak moj ati večkrat že reku kaj a se bomo kej spoznal pa sem vedno odlašala, pa se vsi z vsemi dobro zastopmo...HB... tko da evo sm rekla v pon. da bi blo fajn in smo se takoj za sredo zmenil..user posted image   reakcija je bla normalna k da se poznajo že dolg hehe...bom pa vidla kasneje, kaj bojo kej rekli...

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 4526
3.2.2010 21:15:36   
dskubin
ČikapIka, potem sme skuhala piščančji žur in njoke.

mmmmmmmmmm božansko! Zdej se mi pa sline cedijo user posted image

Čestitke vsem novim mamicam: ninu, zofy, twixy!

Grem malo zabavat našedva divjaka, da ne bo user posted image pokrova dvignilo.

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 4527
3.2.2010 21:34:32   
mavo
jao, dejte mi ljubljančanke prosim nekaj povedat:
naslednji teden greva z mojim prijavit stalno bivališče v Ljubljani. Mogoče se vam sliši smešno, vendar kam morava it? Sem našla na internetu, da je izpostava upravne enote Lj v Šiški. Če smo v Šentvidu, spadamo pod to izpostavo, a ne? Ali lahko spremembo bivališča urediš na izpostavi, ali moraš na glavno UE, pa kje sploh to je?
Joj, saj vem, da sem prava butara, ampak te birokratske zadeve, ki pridejo ob selitvah so mi prava muka, sploh pa urejanje zadev v novem kraju. Matr, pri svojih skoraj 34. letih sem živela že v 4 krajih, zdaj se selim v petega, pa mi še ni vse jasno.

Ja, pa seveda čestitke vsem novim februarčkom in dobrodošle nove nosečke!

Nekoč bomo tudi mi dobili vrtec...

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 4528
3.2.2010 21:41:02   
ČikaPika
Joojjj. Jz bi pa zdej ene FUL SLANE KOKICE user posted image . Pa nimam nč doma - jutri zjutraj jih grem tkoj kupit user posted image

Sicer sem pa sama z user posted image ... moj user posted image šu delat user posted image

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 4529
3.2.2010 22:04:53   
mavo
Mucica2, ti si delala pravosodni izpit. A potem mogoče veš tudi kaj glede notarskih storitev oziroma bolj cenikov njihovih storitev? Ali mogoče veš koliko približno stane, če overiš kupoprodajno pogodbo za prodajo stanovanja pri notarju?
Pa opravičujem se, ker smetim tu na tej temi s takimi vprašanji, ampak saj obljubim, da ne bom večuser posted image

(odgovor članu ČikaPika)
Neposredna povezava do sporočila: 4530
3.2.2010 22:08:13   
mavo

IZVIRNO SPOROČILO: ČikaPika

Joojjj. Jz bi pa zdej ene FUL SLANE KOKICE user posted image . Pa nimam nč doma - jutri zjutraj jih grem tkoj kupit user posted image

Sicer sem pa sama z user posted image ... moj user posted image šu delat user posted image

Jaz sem tudi sama doma, pojedla/popila sem pa ravnokar ogromen kozarec gostega jagodnega soka, s stepeno smetano in kokosovim sladoledom (bounty) na vrhu.....za znoret dobrouser posted image

(odgovor članu ČikaPika)
Neposredna povezava do sporočila: 4531
4.2.2010 0:11:11   
komarka
Hojla, jutro punce :-)

Sicer že ene pol leta ne sledim več debati, sedaj me je pa le firbec premagal da sem prišla pogledat, katere ste še tle...

No, men se bo počasi začelo vlečt...pdp(30.1.) je namreč mimo in že zelo nestrpno pričakujem rojstvo naše punčke...

Sicer pa se počutim veliko bolj pripravljeno. moja G tukaj(v Bruslju) je res faca, bi jo vzela s sabo domov, ko se bomo vrniliuser posted image user posted image , pa še pri fizioterapevtki sem bila parkrat, da sva mal obnovili dihanje in to..(no zame je bilo bolj ko ne novo, saj pri prvem sploh ne vem kako sem prišla čez-nisem znala dihat).

A že ej preizkušate razne recepte za "pospešitev" ? user posted image
pa nočko, če gre katera še spat user posted image

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 4532
4.2.2010 0:49:10   
bambi14
Drage moje dekline,.......jaz grem v P. Počasi odteka voda kot prvič, ob isti uri kot prvič, nič se ne dogaja kot prvič,........
torej jaz vseeno upam, da ne bo trajalo kot prvič- 20 ur. Malo mi je hudouser posted image , ker malena ful kašlja in upam, da jo bo tašča
ponoči poštimala,.....nič zdaj pa morem začet mislit na AKKKKKCCCIIIJOOOOOO!!!

Ajd se slišimo čez nekaj dni,...mislite name! user posted image

(odgovor članu komarka)
Neposredna povezava do sporočila: 4533
4.2.2010 7:52:29   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: bambi14

Drage moje dekline,.......jaz grem v P. Počasi odteka voda kot prvič, ob isti uri kot prvič, nič se ne dogaja kot prvič,........
torej jaz vseeno upam, da ne bo trajalo kot prvič- 20 ur. Malo mi je hudouser posted image , ker malena ful kašlja in upam, da jo bo tašča

drži se bambi! držim pesti, da boš čimprej konec !! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 4534
4.2.2010 7:54:51   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: mavo

Mucica2, ti si delala pravosodni izpit. A potem mogoče veš tudi kaj glede notarskih storitev oziroma bolj cenikov njihovih storitev? Ali mogoče veš koliko približno stane, če overiš kupoprodajno pogodbo za prodajo stanovanja pri notarju?
Pa opravičujem se, ker smetim tu na tej temi s takimi vprašanji, ampak saj obljubim, da ne bom večuser posted image

Maš pa srečo, tega sicer na pravosodnem nismo imel (notarske tarife), sam sem pa dve leti delala v notarski pisarni, tako da ti lahko povem, samo ti mi moraš najprej povedat kupnino za stanovanje (piši mi na zs), potem ti bom pa napisala.

Zdej pa še ti samo povej kaj nameravaš kupovat v ikei? A za novo stanovanje? Joj men se te avstrije tako lušta, jaz bi tudi šla user posted image
A greš samo v Ikeo al še kako drugo trgovino?

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 4535
4.2.2010 7:59:48   
Olive
Dobro jutro!

Hvala za sprejem. user posted image Par podatkov še za seznam. Moja 1.user posted image in čakamo 1.user posted image . Rodila naj bi v Postojni.

Bambi14 upam, da je že mimo oz. si že pri koncu.user posted image ...

Lep dan vsem

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 4536
4.2.2010 8:00:16   
mucica2
Dobro jutro ! user posted image

aha da ne pozabim, na strani od baby centra http://www.baby-center.si/, si lahko sprintate kupon v vrednosti 2 eur za plenice pampers pa kupon za 1 eur za robčke pampers. Ta kupon lahko potem unovčite v trgovinah Mercator, Špar, E.Leclerc....(vam piše na kuponu), velja pa od 1.2. do 15.3.2010. Upam da bo kateri prav prišlo user posted image

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 4537
   [Brisano sporočilo]
4.2.2010 8:14:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu bambi14)
  Neposredna povezava do sporočila: 4538
   [Brisano sporočilo]
4.2.2010 8:16:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4539
4.2.2010 8:22:38   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: mavo

jao, dejte mi ljubljančanke prosim nekaj povedat:
naslednji teden greva z mojim prijavit stalno bivališče v Ljubljani. Mogoče se vam sliši smešno, vendar kam morava it? Sem našla na internetu, da je izpostava upravne enote Lj v Šiški. Če smo v Šentvidu, spadamo pod to izpostavo, a ne? Ali lahko spremembo bivališča urediš na izpostavi, ali moraš na glavno UE, pa kje sploh to je?
Joj, saj vem, da sem prava butara, ampak te birokratske zadeve, ki pridejo ob selitvah so mi prava muka, sploh pa urejanje zadev v novem kraju. Matr, pri svojih skoraj 34. letih sem živela že v 4 krajih, zdaj se selim v petega, pa mi še ni vse jasno.

Ja, pa seveda čestitke vsem novim februarčkom in dobrodošle nove nosečke!

Stalno bivališče si lahko spremeniš na katerikoli UE v Sloveniji, ne glede na to, kam se seliš. V Lj se to dela na tisti centralni enoti na Tobačni, ponavadi ni gužve... good luck.

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 4540
4.2.2010 8:23:38   
ČikaPika

Srečno in naj hitro mine user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 4541
4.2.2010 8:24:02   
Tinca Malinca

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 4542
4.2.2010 8:29:37   
mavo
Mucica, imaš ZS!

Neposredna povezava do sporočila: 4543
4.2.2010 8:31:18   
Aja1
Bambi - srečno. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tinca Malinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4544
4.2.2010 8:31:33   
ČikaPika
IZVIRNO SPOROČILO: mucica2
Dobro jutro ! user posted image
aha da ne pozabim, na strani od baby centra http://www.baby-center.si/, si lahko sprintate kupon v vrednosti 2 eur za plenice pampers pa kupon za 1 eur za robčke pampers. Ta kupon lahko potem unovčite v trgovinah Mercator, Špar, E.Leclerc....(vam piše na kuponu), velja pa od 1.2. do 15.3.2010. Upam da bo kateri prav prišlo user posted image

O super, sem si sprintala - user posted image . Hvala user posted image

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 4545
4.2.2010 8:33:04   
mavo

IZVIRNO SPOROČILO: Tinca Malinca

Stalno bivališče si lahko spremeniš na katerikoli UE v Sloveniji, ne glede na to, kam se seliš. V Lj se to dela na tisti centralni enoti na Tobačni, ponavadi ni gužve... good luck.

Vsem hvala, čeprav je tema izven konteksta. Ja, to pa nisem vedela, da lahko kjerkoli to spremeniš. Sem mislila, da samo v UE, kamor se prijavljaš. Pa ZUP imam narejen, bi morala malo bolj poznat tole našo upravno ureditev. Mah, samo ko človek vse pozabi, če ne uporablja pri svojem delu.

Dajmo, Bambiuser posted image

(odgovor članu Tinca Malinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4546
4.2.2010 8:33:35   
Nattasha
Jutro!

Mavo: Glede na to, da sem jaz pred 10 dnevi menjala naslov, ti lahko povem tole. Naslov lahko menjaš na katerikoli upravni enoti, ker je vse povezano z računalnikom. S sabo morašimet kupoprodajno pogodbo za stanovanje, al pa pooblastilo od najemodajalca, da se lahko na tem naslovu prijaviš. V 30 dneh moraš uničit osebno in si seveda v tem času menjat osebno. Menjat moraš še vozniško (če si menjala občino, ker na vozniški ni naslova je ni treba menjat, če naprimer ostaneš v lj) in pa prometno dovoljenje (tam pa je naslov), za potni list pa samo prineseš tja, oni pošljejo in samo dopišejo novi naslov (če ga prej nikoli nisi menjala in v potnem listu še nimaš spremenjenega naslova). Sama menjava naslova je brezplačna, pa tudi vpis novega naslova v potni list je brezplačen, menjava dokumentov pa stane. Ne sprašuje me koliko, ker si jih nisem mogla dat delat, ker sem imela eno slikico, " ki je bla poškodovana" in je ni hotlo skenirat. Tak da slikice morajo bit čist gladke. To me še čaka, pa mi ni, da bi se šla zdaj slikat, ko sem ko bunkica;)))

Bambi: Veliko sreče, pa upam, da res ne bo trajalo 20 ur, tako kot prvič!!

13022010146331538 (datum, število, lokacija)

Neposredna povezava do sporočila: 4547
4.2.2010 8:38:12   
Aja1
Punce - katero kremo za bradavice ste kupile? Jaz sem imela v prvo od Multimam lanolin in je preveč gosta, se ni dala lepo mazat,... Obstaja še kakšna druga (da je n potrebno izpirat)?

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4548
4.2.2010 8:45:03   
mavo
o, Natassha, hvala. Grem se zdaj striči, sem čist pozabila na slikce, da jih moraš imeti sabo. Ko pridem nazaj, bo pa že kak nov dojenčekuser posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4549
   [Brisano sporočilo]
4.2.2010 8:48:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?