![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 4.2.2010 9:05:56
|
|
|
|
vitabella
|
na žalost ne. ja bi mi pasalo če bi se kdaj spet zmenle popoldne ali zvečer
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 4.2.2010 9:08:56
|
|
|
|
Teya D.
|
dobro jutro čveke
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 4.2.2010 9:13:55
|
|
|
|
arabela*
|
dobro jutro
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 4.2.2010 9:15:05
|
|
|
|
arabela*
|
Glede vloge za vzdrževane družinske člane: če piše,da je potrebno oddati do 5.2.2020, to pomeni,da se še lahko odda petega?
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 4.2.2010 9:16:26
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella IŠČEM SLUŽBO, ČE KERA ZVE ZA KAJ PAMETNEGA, BI ME PROSIM KONTAKTIRALA??? jaz sem jo ponujala......
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 4.2.2010 9:18:44
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Glede vloge za vzdrževane družinske člane: če piše,da je potrebno oddati do 5.2.2020, to pomeni,da se še lahko odda petega? Ja vse ki so tam do petega obravnavajo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 4.2.2010 9:19:28
|
|
|
|
marta82
|
Smeški niso namenjeni vprašanju - da ne bo pomote. Namenjeni so letnico 2020.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 4.2.2010 9:19:32
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Glede vloge za vzdrževane družinske člane: če piše,da je potrebno oddati do 5.2.2020, to pomeni,da se še lahko odda petega? Ja vse ki so tam do petega obravnavajo. ja..ampak a lahko še petega tud neseš tja ali ne več
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 4.2.2010 9:19:47
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Glede vloge za vzdrževane družinske člane: če piše,da je potrebno oddati do 5.2.2020, to pomeni,da se še lahko odda petega? ja, lahko
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 4.2.2010 9:20:39
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Glede vloge za vzdrževane družinske člane: če piše,da je potrebno oddati do 5.2.2020, to pomeni,da se še lahko odda petega? Ja vse ki so tam do petega obravnavajo. ja..ampak a lahko še petega tud neseš tja ali ne več Lahko.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 4.2.2010 9:20:40
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Smeški niso namenjeni vprašanju - da ne bo pomote. Namenjeni so letnico 2020.[sm=smiley1.gif]
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 4.2.2010 9:21:11
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Glede vloge za vzdrževane družinske člane: če piše,da je potrebno oddati do 5.2.2020, to pomeni,da se še lahko odda petega? Ja vse ki so tam do petega obravnavajo. ja..ampak a lahko še petega tud neseš tja ali ne več Lahko. si ziher? Ma sem ena koklja...pozabla sen nest....
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 4.2.2010 9:21:25
|
|
|
|
botrca
|
Dobro jutro
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 4.2.2010 9:22:09
|
|
|
|
arabela*
|
Botrca...si kaj zrihtala?
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 4.2.2010 9:22:12
|
|
|
|
botrca
|
Saraya imaš čas odnest še danes in jutri tak, da se ne sekiraj da si kaj zamudila ker nisi.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 4.2.2010 9:22:57
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Botrca...si kaj zrihtala? Ne, še. Bom danes poklicala .
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 4.2.2010 9:23:01
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Saraya imaš čas odnest še danes in jutri tak, da se ne sekiraj da si kaj zamudila ker nisi. thenks....
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 4.2.2010 9:23:14
|
|
|
|
marta82
|
Maš še čas odnest. Ni panike.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 4.2.2010 9:23:22
|
|
|
|
vitabella
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: vitabella IŠČEM SLUŽBO, ČE KERA ZVE ZA KAJ PAMETNEGA, BI ME PROSIM KONTAKTIRALA??? jaz sem jo ponujala...... saraya, sem ti napisala, če mi poveš kaj več, pa si verjetno spregledala, na žalost, pol pa sem mislila, da je že oddano ... škoda da je bil nesporazum!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 4.2.2010 9:23:29
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Botrca...si kaj zrihtala? Ne, še. Bom danes poklicala . ...firbec,pa to
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 4.2.2010 9:24:01
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Glede vloge za vzdrževane družinske člane: če piše,da je potrebno oddati do 5.2.2020, to pomeni,da se še lahko odda petega? Ja vse ki so tam do petega obravnavajo. ja..ampak a lahko še petega tud neseš tja ali ne več Lahko. si ziher? Ma sem ena koklja...pozabla sen nest.... Pa odnesi danes, da ne boš v dvomih.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 4.2.2010 9:24:26
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: vitabella IŠČEM SLUŽBO, ČE KERA ZVE ZA KAJ PAMETNEGA, BI ME PROSIM KONTAKTIRALA??? jaz sem jo ponujala...... saraya, sem ti napisala, če mi poveš kaj več, pa si verjetno spregledala, na žalost, pol pa sem mislila, da je že oddano ... škoda da je bil nesporazum! ha,kje? Nisem videla....ni bilo nič na ZS od tebe ...... Ni še oddano....zmente se
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 4.2.2010 9:25:04
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Glede vloge za vzdrževane družinske člane: če piše,da je potrebno oddati do 5.2.2020, to pomeni,da se še lahko odda petega? Ja vse ki so tam do petega obravnavajo. ja..ampak a lahko še petega tud neseš tja ali ne več Lahko. si ziher? Ma sem ena koklja...pozabla sen nest.... Pa odnesi danes, da ne boš v dvomih. ma če ne morem danes.....v tem je finta
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 4.2.2010 9:25:15
|
|
|
|
vitabella
|
tako da saraya če je še na voljo ali če boš slišala še za kaj drugega, mi prosim povej. kakšna vrta dela pa je bla to?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 4.2.2010 9:25:57
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella tako da saraya če je še na voljo ali če boš slišala še za kaj drugega, mi prosim povej. kakšna vrta dela pa je bla to? vitabela...vse o šihtu na ZS
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.