Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 3.2.2010 21:06:53
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Ly...v petek važi,ne? Seveda. Samo upam da nebom rabla plazit. Zakaj pa plazit?
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 3.2.2010 21:07:25
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Ly...v petek važi,ne? Seveda. Samo upam da nebom rabla plazit. Zakaj pa plazit? Si pozabla, ko sma tebi prišle na kavo. forte...popušča....
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 3.2.2010 21:07:26
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Ly...v petek važi,ne? Seveda. Samo upam da nebom rabla plazit. ..mah malo telovadbe ne škodi Ja to maš pa tud prav.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 3.2.2010 21:07:32
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa ne,mi je že dojadlo,sem doma že dobri 2,5 leti.Preveč že. jaz pa dve leti..pa mesec Jaz pa ne morem več tak bit,se mi bo skeglalo počasi.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 3.2.2010 21:08:15
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Ly...v petek važi,ne? Seveda. Samo upam da nebom rabla plazit. Zakaj pa plazit? Si pozabla, ko sma tebi prišle na kavo. forte...popušča.... Makaki,ne da se mi razmišljat sploh več danes.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 3.2.2010 21:08:18
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Maksa mam doma,ga maza moja2. kak to? Ma,v nedeljo je šou moj po njega dopoldan,zvečer pa mu ga ni blo nazaj za pelat,pa je mati rekla,da je komot lahko doma.Ga je lažje imet,kot Saš-a,ker Saš-a pa je treba skozi nosit po rokah,pa dol ga ne more dat,ker ga nima kam. Kaj ti ni jasno? Doli mati nič nima takega,stajice pa ne mislim vsaki dan gor pa dol nosit.Pa na parket ga tudi ne more dat,s kauča pa lahko takoj pade dol,ker se veselo obrača. madonca je težko stajico dol nest... jaz jo moram skozi prestavljat,če se hočem gibat po kuhinji
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 3.2.2010 21:08:43
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Ly...v petek važi,ne? Seveda. Samo upam da nebom rabla plazit. Zakaj pa plazit? Si pozabla, ko sma tebi prišle na kavo. Aja,to si mislila...Pa saj si malo prej rekla,da boš mogla migat začet...
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 3.2.2010 21:09:26
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa ne,mi je že dojadlo,sem doma že dobri 2,5 leti.Preveč že. jaz pa dve leti..pa mesec Jaz pa ne morem več tak bit,se mi bo skeglalo počasi. meni pa je tak fajn...vse lahko delam,kaj prej nisem mogla... ...da bi vsaj še malo trajalo
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 3.2.2010 21:09:32
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Maksa mam doma,ga maza moja2. kak to? Ma,v nedeljo je šou moj po njega dopoldan,zvečer pa mu ga ni blo nazaj za pelat,pa je mati rekla,da je komot lahko doma.Ga je lažje imet,kot Saš-a,ker Saš-a pa je treba skozi nosit po rokah,pa dol ga ne more dat,ker ga nima kam. Kaj ti ni jasno? Doli mati nič nima takega,stajice pa ne mislim vsaki dan gor pa dol nosit.Pa na parket ga tudi ne more dat,s kauča pa lahko takoj pade dol,ker se veselo obrača. madonca je težko stajico dol nest... jaz jo moram skozi prestavljat,če se hočem gibat po kuhinji Jaz jo tudi skozi prestavlam po kuhni pa dnevni,po štengah pa je ne bom vlačla vsaki dan 2x. Jok brate,odpade!
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 3.2.2010 21:10:06
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Maksa mam doma,ga maza moja2. kak to? Ma,v nedeljo je šou moj po njega dopoldan,zvečer pa mu ga ni blo nazaj za pelat,pa je mati rekla,da je komot lahko doma.Ga je lažje imet,kot Saš-a,ker Saš-a pa je treba skozi nosit po rokah,pa dol ga ne more dat,ker ga nima kam. Kaj ti ni jasno? Doli mati nič nima takega,stajice pa ne mislim vsaki dan gor pa dol nosit.Pa na parket ga tudi ne more dat,s kauča pa lahko takoj pade dol,ker se veselo obrača. madonca je težko stajico dol nest... jaz jo moram skozi prestavljat,če se hočem gibat po kuhinji Pa zakaj ga nebi mogo bit na parketu. Saj če ne plazi daš koco na tla pa je.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 3.2.2010 21:10:29
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa ne,mi je že dojadlo,sem doma že dobri 2,5 leti.Preveč že. jaz pa dve leti..pa mesec Jaz pa ne morem več tak bit,se mi bo skeglalo počasi. meni pa je tak fajn...vse lahko delam,kaj prej nisem mogla... ...da bi vsaj še malo trajalo Ma,saj je fajn,samo kaj ko ni cvenka,pa ne moreš živet normalno.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 3.2.2010 21:10:35
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz jo tudi skozi prestavlam po kuhni pa dnevni,po štengah pa je ne bom vlačla vsaki dan 2x. Jok brate,odpade! kja pa hojica? saj zaspi pa ji pol lahko v stolčku
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 3.2.2010 21:11:32
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa ne,mi je že dojadlo,sem doma že dobri 2,5 leti.Preveč že. jaz pa dve leti..pa mesec Jaz pa ne morem več tak bit,se mi bo skeglalo počasi. meni pa je tak fajn...vse lahko delam,kaj prej nisem mogla... ...da bi vsaj še malo trajalo Ma,saj je fajn,samo kaj ko ni cvenka,pa ne moreš živet normalno. ma ...če pa skozi delaš pa maš cvenk..pa tud nimaš nič od lajfa
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 3.2.2010 21:12:34
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Pa zakaj ga nebi mogo bit na parketu. Saj če ne plazi daš koco na tla pa je. Pa če se meče,pa se lahko vdari v pod z bučko.Ga pri sebi tudi ne dam zaradi tega na pod,je koca vseeno premalo.Študiram,da bom tote puzle kupla,so le malo bolj debeli,ko koca.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 3.2.2010 21:13:40
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa če se meče,pa se lahko vdari v pod z bučko.Ga pri sebi tudi ne dam zaradi tega na pod,je koca vseeno premalo.Študiram,da bom tote puzle kupla,so le malo bolj debeli,ko koca. se strinjam...M je tudi bila tako divja,da bi se mi spoklala na podu..in je zarad tega nisem imela drugje kot v stajici..
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 3.2.2010 21:14:42
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Pa zakaj ga nebi mogo bit na parketu. Saj če ne plazi daš koco na tla pa je. Pa če se meče,pa se lahko vdari v pod z bučko.Ga pri sebi tudi ne dam zaradi tega na pod,je koca vseeno premalo.Študiram,da bom tote puzle kupla,so le malo bolj debeli,ko koca. Aja. No jaz pa študiram da bi L oblekla v vileda krpo da bo Taščici malo pod v kuhni spucal ker sama se itak nena spomni.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 3.2.2010 21:14:44
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz jo tudi skozi prestavlam po kuhni pa dnevni,po štengah pa je ne bom vlačla vsaki dan 2x. Jok brate,odpade! kja pa hojica? saj zaspi pa ji pol lahko v stolčku Hojoco ji dam dol,ja,samo skozi tudi ne more bit noter,stolčka pa nimam doli,imam onega težkega lesenega,ko je v 2-h delih,pa ga imam na balkonu,do njega pa ne pridem,ker je stara kuhna tak fajn nastavlena.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 3.2.2010 21:15:29
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Pa zakaj ga nebi mogo bit na parketu. Saj če ne plazi daš koco na tla pa je. Pa če se meče,pa se lahko vdari v pod z bučko.Ga pri sebi tudi ne dam zaradi tega na pod,je koca vseeno premalo.Študiram,da bom tote puzle kupla,so le malo bolj debeli,ko koca. Aja. No jaz pa študiram da bi L oblekla v vileda krpo da bo Taščici malo pod v kuhni spucal ker sama se itak nena spomni.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 3.2.2010 21:15:52
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Hojoco ji dam dol,ja,samo skozi tudi ne more bit noter,stolčka pa nimam doli,imam onega težkega lesenega,ko je v 2-h delih,pa ga imam na balkonu,do njega pa ne pridem,ker je stara kuhna tak fajn nastavlena. pa mislim ležalnik....al pa eno rabljeno stajico nabaviš magari
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 3.2.2010 21:16:27
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Pa zakaj ga nebi mogo bit na parketu. Saj če ne plazi daš koco na tla pa je. Pa če se meče,pa se lahko vdari v pod z bučko.Ga pri sebi tudi ne dam zaradi tega na pod,je koca vseeno premalo.Študiram,da bom tote puzle kupla,so le malo bolj debeli,ko koca. Aja. No jaz pa študiram da bi L oblekla v vileda krpo da bo Taščici malo pod v kuhni spucal ker sama se itak nena spomni. taka je,pa to...
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 3.2.2010 21:16:49
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa če se meče,pa se lahko vdari v pod z bučko.Ga pri sebi tudi ne dam zaradi tega na pod,je koca vseeno premalo.Študiram,da bom tote puzle kupla,so le malo bolj debeli,ko koca. se strinjam...M je tudi bila tako divja,da bi se mi spoklala na podu..in je zarad tega nisem imela drugje kot v stajici.. Saš pa ni rad dolgo noter,ker se še ne vstaja,te pa se spreverže pa skotali po igračah,pa v jok pa na drevo.Ta pa ga moram ven vzet.Tak,da kaj dosti tudi ni rad noter.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 3.2.2010 21:17:56
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa če se meče,pa se lahko vdari v pod z bučko.Ga pri sebi tudi ne dam zaradi tega na pod,je koca vseeno premalo.Študiram,da bom tote puzle kupla,so le malo bolj debeli,ko koca. se strinjam...M je tudi bila tako divja,da bi se mi spoklala na podu..in je zarad tega nisem imela drugje kot v stajici.. Saš pa ni rad dolgo noter,ker se še ne vstaja,te pa se spreverže pa skotali po igračah,pa v jok pa na drevo.Ta pa ga moram ven vzet.Tak,da kaj dosti tudi ni rad noter. ja jaz sem imela vedno odejo odspodaj in preko koco,pa samo mehke igrače.....takrat sem jo lahko pustila,drugače adijo glava
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 3.2.2010 21:18:24
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Aja. No jaz pa študiram da bi L oblekla v vileda krpo da bo Taščici malo pod v kuhni spucal ker sama se itak nena spomni.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 3.2.2010 21:18:25
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Hojoco ji dam dol,ja,samo skozi tudi ne more bit noter,stolčka pa nimam doli,imam onega težkega lesenega,ko je v 2-h delih,pa ga imam na balkonu,do njega pa ne pridem,ker je stara kuhna tak fajn nastavlena. pa mislim ležalnik....al pa eno rabljeno stajico nabaviš magari Ga je že prerasto,saj ga imam.samo je noter ravno 5 min,pa je že ven z nogami do polovice hrbta,pa spet ne more bit noter dolgo.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 3.2.2010 21:18:47
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Pa zakaj ga nebi mogo bit na parketu. Saj če ne plazi daš koco na tla pa je. Pa če se meče,pa se lahko vdari v pod z bučko.Ga pri sebi tudi ne dam zaradi tega na pod,je koca vseeno premalo.Študiram,da bom tote puzle kupla,so le malo bolj debeli,ko koca. Aja. No jaz pa študiram da bi L oblekla v vileda krpo da bo Taščici malo pod v kuhni spucal ker sama se itak nena spomni. taka je,pa to... Boljše da ne veš.
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.