Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 3.2.2010 21:20:10
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa če se meče,pa se lahko vdari v pod z bučko.Ga pri sebi tudi ne dam zaradi tega na pod,je koca vseeno premalo.Študiram,da bom tote puzle kupla,so le malo bolj debeli,ko koca. se strinjam...M je tudi bila tako divja,da bi se mi spoklala na podu..in je zarad tega nisem imela drugje kot v stajici.. Saš pa ni rad dolgo noter,ker se še ne vstaja,te pa se spreverže pa skotali po igračah,pa v jok pa na drevo.Ta pa ga moram ven vzet.Tak,da kaj dosti tudi ni rad noter. ja jaz sem imela vedno odejo odspodaj in preko koco,pa samo mehke igrače.....takrat sem jo lahko pustila,drugače adijo glava Ma,teh mehkih igrač imam ful malo,pa še po velikosti so male.Tak da...ma eh,je pač posebne vrste otrok,kaj naj zaj...
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 3.2.2010 21:20:28
|
|
|
|
botrca
|
Matcar tista pena je ful fajn...posebej če prviš da imaš parket.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 3.2.2010 21:20:43
|
|
|
|
arabela*
|
botrca zs
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 3.2.2010 21:21:05
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Aja. No jaz pa študiram da bi L oblekla v vileda krpo da bo Taščici malo pod v kuhni spucal ker sama se itak nena spomni. Kaj se te ti smeješ? Če pa je res.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 3.2.2010 21:21:12
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Matcar tista pena je ful fajn...posebej če prviš da imaš parket. Saj to sem mislila,je v obliki puzlov.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 3.2.2010 21:22:10
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Aja. No jaz pa študiram da bi L oblekla v vileda krpo da bo Taščici malo pod v kuhni spucal ker sama se itak nena spomni. Kaj se te ti smeješ? Če pa je res. Saj vem,da je.Predstavljala sem si L v vileda opravi pa kak ga v cet namakaš pa gremo naši....
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 3.2.2010 21:22:22
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ma,teh mehkih igrač imam ful malo,pa še po velikosti so male.Tak da...ma eh,je pač posebne vrste otrok,kaj naj zaj... nič. Je pač taki ko je in nič zato.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 3.2.2010 21:23:08
|
|
|
|
matcar
|
Nič,malo sem počvekala,zaj pa grem aji-aji.Bom monitor pojedla vsak čas. Nočko,pa se ju3 tipkamo!
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 3.2.2010 21:23:32
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ma,teh mehkih igrač imam ful malo,pa še po velikosti so male.Tak da...ma eh,je pač posebne vrste otrok,kaj naj zaj... nič. Je pač taki ko je in nič zato. mi pa plišovja ko smetja......pa še dat ti nič stran ne morem,ker bi me rafalale
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 3.2.2010 21:24:06
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ma,teh mehkih igrač imam ful malo,pa še po velikosti so male.Tak da...ma eh,je pač posebne vrste otrok,kaj naj zaj... nič. Je pač taki ko je in nič zato. Ja,zato pa so malo težave z njim,ker celi dan pa ga res ne moreš po rokah met.Upam,da bo shodo čimprej,bo malo lažje pol.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 3.2.2010 21:24:13
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Aja. No jaz pa študiram da bi L oblekla v vileda krpo da bo Taščici malo pod v kuhni spucal ker sama se itak nena spomni. Kaj se te ti smeješ? Če pa je res. Saj vem,da je.Predstavljala sem si L v vileda opravi pa kak ga v cet namakaš pa gremo naši.... Adijo pamet. Tak ravno nisem misla. Ker gre oz. puza on že sam. tak da.................
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 3.2.2010 21:24:26
|
|
|
|
arabela*
|
Jaz pa grem večerjat in čajči bajči spit... pridem kasneje kaj še
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 3.2.2010 21:25:38
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca Matcar tista pena je ful fajn...posebej če prviš da imaš parket. Saj to sem mislila,je v obliki puzlov. ja, jaz imam in sem ful zadovoljna
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 3.2.2010 21:25:41
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Aja. No jaz pa študiram da bi L oblekla v vileda krpo da bo Taščici malo pod v kuhni spucal ker sama se itak nena spomni. Kaj se te ti smeješ? Če pa je res. Saj vem,da je.Predstavljala sem si L v vileda opravi pa kak ga v cet namakaš pa gremo naši.... Adijo pamet. Tak ravno nisem misla. Ker gre oz. puza on že sam. tak da................. Pa saj sem mislila,da sam.Ga ja valda ne boš ti drajsala gor pa dol
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 3.2.2010 21:26:12
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya botrca zs sem ti odgovorila
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 3.2.2010 21:26:51
|
|
|
|
botrca
|
Babike jaz vas tudi počasi zapuščam. Sem ful zaspana...čao pa se čujemo jutri.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 3.2.2010 21:27:35
|
|
|
|
matcar
|
Nočko vsem še enkrat!
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 3.2.2010 21:28:06
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Aja. No jaz pa študiram da bi L oblekla v vileda krpo da bo Taščici malo pod v kuhni spucal ker sama se itak nena spomni. Kaj se te ti smeješ? Če pa je res. Saj vem,da je.Predstavljala sem si L v vileda opravi pa kak ga v cet namakaš pa gremo naši.... Adijo pamet. Tak ravno nisem misla. Ker gre oz. puza on že sam. tak da................. Pa saj sem mislila,da sam.Ga ja valda ne boš ti drajsala gor pa dol Pa saj bi se mu to tudi dopadlo.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 3.2.2010 21:28:42
|
|
|
|
ly117
|
Nočko matcar in botrca.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 3.2.2010 21:31:33
|
|
|
|
marta82
|
Čer punce. Uf ste naklofale. sem malo preletela, če sem kaj pomembnega spustila me spomnite. Ly za stanovanje. Upam, da je to to. Vitabella sorry za punčko stvari so že rezervirane. Bom te pa imela v mislih, če še kaj dobim. Joj strokovni izpit. A ti ga tudi še nimaš? Jaz sploh nimam nobene motivacije da bi ga šla delat. Seminarsko imam narejeno (mi jo moramo delat, ker zaradi narave dela ne moremo imet nastopov) za učit se mi pa res ni, ker sploh ne vem, če bom še kdaj v šolstvu delala. Čeprav brez je pa še manj možnosti pa kar malo slabi vest imam. Se pa javljam, da bi po tebi podedovala čtivo, skripte ipd. iz česar se boš učila. Imam že več ko leto staro pa so se zakoni že vmes spremenili.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 4.2.2010 7:58:13
|
|
|
|
vitabella
|
jutro! eh spet sem prva, pa taka zaspanka ko sem. bo treba v službo- PUNCE: IŠČEM SLUŽBO, ČE KERA ZVE ZA KAJ PAMETNEGA, BI ME PROSIM KONTAKTIRALA??? marta: škoda za cotke, hvala ker me imaš v mislih. gradivo za strokovnega sem si snela z nete, pa mislim da je blo gor dano junija al maja 2009. če rabiš pošlji zs s svojim mailom pa ti pošljem. kein problem. da boma somučenici :-D
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 4.2.2010 8:15:55
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella - PUNCE: IŠČEM SLUŽBO, ČE KERA ZVE ZA KAJ PAMETNEGA, BI ME PROSIM KONTAKTIRALA??? Jutro. Upam, da nisi huda, če se kar podpišem. Jaz tudi iščem šiht (ni nujno, da je v moji stroki).
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 4.2.2010 8:21:14
|
|
|
|
vitabella
|
pa marta moja draga nisem huda nate!!!!! jaz iščem službo ki niti ne bi bila v moji stroki, se mi zdi da je blo tri leta že dovolj. sem čudna. meni se tako zelo zdim včasih. študiraš 5 let, delaš 3 se naveličaš .... zdaj bi šla spet nekaj drugega študirat, ob delu seveda .... sem pač čudna
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 4.2.2010 8:53:18
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella pa marta moja draga nisem huda nate!!!!! jaz iščem službo ki niti ne bi bila v moji stroki, se mi zdi da je blo tri leta že dovolj. sem čudna. meni se tako zelo zdim včasih. študiraš 5 let, delaš 3 se naveličaš .... zdaj bi šla spet nekaj drugega študirat, ob delu seveda .... sem pač čudna Ah kje. Nisi čudna. Saj v tujini npr. menjavajo službe povprečno na 5 let, pri nas pa se oklepamo tiste ki jo imamo do penzije.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 4.2.2010 8:56:47
|
|
|
|
marta82
|
Vitabella tebe jutri verjetno ne bo na kavico ne? Se moramo kdaj popoldan zmenit, da boš lahko prišla.
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.