|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke XI. del
3.2.2010 10:46:50   
vitabella
aja punce ... ste kje videle kostumčke za otroke pod eno leto?

(odgovor članu vitabella)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
3.2.2010 10:52:28   
rina22
vitabella, vi že kupujete št. 74?

kostumček sem pa jaz kupla v baby centru - majo fuuuuuuull lepeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3177
3.2.2010 11:19:06   
vitabella
rina majo pod eno leto? ja mi bomo šli zdaj že na 74, so ji 68 po dolžini prekratki, širino pa ne pokrije, sem jo glih tehtala ma pri 5,5 meseca 7 kg user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
3.2.2010 11:21:28   
vitabella
mi smo pa glih odbli tega oslička ko maš ti na slikici včeraj za darilo!user posted image user posted image ups mislim naša mala je dobla to! sem se spomnila nate user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3179
3.2.2010 11:23:40   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: vitabella

rina majo pod eno leto? ja mi bomo šli zdaj že na 74, so ji 68 po dolžini prekratki, širino pa ne pokrije, sem jo glih tehtala ma pri 5,5 meseca 7 kg user posted image user posted image user posted image user posted image

Res? Prava ženska user posted image user posted image user posted image user posted image Superuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3180
3.2.2010 11:24:36   
rina22

mi smo pa glih odbli tega oslička ko maš ti na slikici včeraj za darilo!user posted image user posted image ups mislim naša mala je dobla to! sem se spomnila nate user posted image

Res? Kak lepouser posted image Jaz sem ravno prejšnjič vidla te pliškote v C&A-ju. Imajo od vseh junakov Meda Pu-jauser posted image Res so lepiiiiii user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3181
3.2.2010 11:25:28   
vitabella
nisem zasledila, kdaj si napisala, če si, zato te kar vprašam: kako kaj tašča?

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3182
3.2.2010 11:28:29   
rina22

nisem zasledila, kdaj si napisala, če si, zato te kar vprašam: kako kaj tašča?

Hvala, da vprašašuser posted image Sem v pon, takoj po tistem vikendu napisala, da HB ni bilo v hudi obliki, ampak je bila samo lažja. Zdaj je že HB čist vreduuser posted image Na terapije neke bo hodla, drugače pa je vredu.

Neposredna povezava do sporočila: 3183
3.2.2010 11:28:52   
rina22
Nas je presenetilo, da se tak dobro drži.. HB, res..

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
3.2.2010 11:30:32   
vitabella
ooo super! vam je verjetno odleglo. zdaj pa povej, od kod ti energija za učit? jaz bi se mogla za strokovnega, pa nimam časa, energije ... kako ti zgrata?

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
3.2.2010 11:46:42   
rina22
Kaka tečka mala je danes naša Timejauser posted image user posted image

Glede učenja - jaz imam neverjeten zagon in voljo.. Poleg tega je pa moj končal s predavanji in jo, ko se učim, popazi. Ko pa se on uči, jo pa pazim jaz. Ko se pa oba, pa jo po navadi dam mojim staršem za popazituser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3186
3.2.2010 11:53:43   
vitabella

IZVIRNO SPOROČILO: rina22

Glede učenja - jaz imam neverjeten zagon in voljo.. Poleg tega je pa moj končal s predavanji in jo, ko se učim, popazi. Ko pa se on uči, jo pa pazim jaz. Ko se pa oba, pa jo po navadi dam mojim staršem za popazituser posted image

pridna sta!!!! pri nas pa sma dopoldne sami, popoldne in zvečer se ati uči, babic pa v bližini nimamo user posted image ampak bom zmogla, vem user posted image čas imam po sedmi uri zvečer, ampak takrat se meni nič več ne da.... samo še tv zmorem user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
3.2.2010 11:59:01   
rina22

pridna sta!!!! pri nas pa sma dopoldne sami, popoldne in zvečer se ati uči, babic pa v bližini nimamo user posted image ampak bom zmogla, vem user posted image čas imam po sedmi uri zvečer, ampak takrat se meni nič več ne da.... samo še tv zmorem user posted image

seveda ti bo uspelo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz mam zdaj srečo, da je doma, ker se sam mora učit, pol bo pa do junija še doma, ker zdaj grem pa jaz na faxuser posted image user posted image babice mamo tudi mi oddaljene približno 60 km, ampak se, ko smo tam (vsakih 14 dni, skoz vikend), takrat učimuser posted image

vse bomo uspele narest - že zaradi naših sončkovuser posted image

ti še maš tak samo strokovnga, jaz pa še mam malo morje izpitov - kaj pa sem bila poredna, ne? prav mi jeuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3188
3.2.2010 20:01:20   
botrca
Čer user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3189
3.2.2010 20:02:49   
botrca
Danes pa niste tako zgovorne? Kaj ste kaj počele?

Pri nas je kar ok, Jan še sicer kašlja in smrka ampak ni več tako hudo. Sem pa jaz začela kihat in grlo me boli. Ma saj bo boljši. Drugače pa ni kaj posebej novega.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3190
3.2.2010 20:04:18   
botrca
Aja, punce moje, še ena novica - če bo vse po sreči, se bomo marca seliliuser posted image user posted image user posted image user posted image

super user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3191
3.2.2010 20:06:33   
botrca
Ly117 kdaj se pa ti seliš? Sta se že odločila za ono stanovanje blizu zdajšnjega?

Matcar super za službo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Saraya kako je šlo na izpitu?

Nebo, Rina22, vitabella, tasa_m, marta82, doris04 in ostale kako ste pa ve? Otroci zdravi?

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3192
3.2.2010 20:07:26   
botrca
Punce kako pa kaj dieta? Jaz sem na 55kg. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3193
3.2.2010 20:12:00   
ly117
Čer! user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3194
3.2.2010 20:15:24   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Ly117 kdaj se pa ti seliš? Sta se že odločila za ono stanovanje blizu zdajšnjega?

Sem šla danes še enega gledat in poslikala ker je bil moj takrat v službi in sma se za tega tudi odločla.
Kaj več pa ko bo pogodba podpisana in ko bom že napol not oz ko se bomo selili. Ker sem se že enkrat prehitro veselila in nebi rada bla še enkrat razočarana.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3195
3.2.2010 20:39:03   
matcar
Čer!

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3196
3.2.2010 20:39:29   
matcar
Ly,upam,da bo ratalo.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3197
3.2.2010 20:40:10   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Čer!

no končno da se je ena prikazala.

Pa čer nazaj.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3198
3.2.2010 20:41:11   
ly117

Ly,upam,da bo ratalo.user posted image

Saj verjetno bo to to. Samo tak kot sem napisala, veselili se bomo ko bo pogodba podpisana.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3199
3.2.2010 20:43:14   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Čer!

no končno da se je ena prikazala.

Pa čer nazaj.

Ma,skoro sem znorela zraven,mi miška ni htela delat.user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.