Shadow
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč IZVIRNO SPOROČILO: Shadow IZVIRNO SPOROČILO: blanč Shedow a ti ne daš na avtomatsko licitiranje? Jaz mu povem do kolk lahko gre, pol pa sam zame dela, ampak vedno proti koncu licitacije, da jih prej ne dražim jao, sem jaz ena amaterka. A to se tudi da????? Pikolina, pa se imam za kao internet literate osebo... jao jao jao. No, vsaj vem za v prihodnje. pPa lepo prosim Blanči, če nas že rajcaš z novimi nakupi, daj lepo prosim še link prilepi, da se lahko še ostale namamimo. Daj vklopi kar avtomatsko linkanje! Pa še en kveščn: baje da je fino kako žličko olja h kašicam dodajati. Katero pa? Berem po forumih, da obstaja neko olje za otroke, ampak jaz tega na policah ne najdem. No, razen na sekciji za nego telesa... Persida, pa daaaaaaaaaaaaaaj napiši še kaj več, pa kako slikico na privošči! Shadow, ko biš imela čas si preberi navodila za e buy. Upam, da veš, da si obvezana na koncu, ko prejmeš robo prodajalcu dat oceno. Če se tam kaj z.a.je.ba.vaš, te kar hitro skenslajo dol in nimaš več možnosti se prijavit. Ti povem, da je fajn, da navodila večkrat prebereš Olje pa je najboljše repičino, vsaj na kašicah piše, da ga dodaš eno žličko. Jaz sem ga kupla v interšparu in piše, da je res najboljše, ker je v njem vse ohranjeno vitamini itd., je hladno stiskano tako, da pomoje bi bilo tudi olivno čisto primerno. Ekhm... a res???? Ujej, res nisem šla vsega brat, ker se mi ne da... Upam, da me ne bodo skenslali, ker nisem dala ocene zadnjemu (In edinemu) prodajalcu, s katerim sem doslej poslovala. Pa hvala za olje. Mislim, za nasvet.
|