|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dvojčki 2009
3.2.2010 10:15:43   
pikatara
http://mojevro.finance.si/270421/V-Ljubljani-uvajajo-enotni-vpis-otrok-v-vrtce

larči še predobro poznam tole napadanje. je pri nas isto, če ne še huje. Pa je bil 3 tedne popol mir, včeraj pa mali ni hotel spat (le 20 min v vozičku) in je bil posledično tečen, kot hudič in je revico skoz maltretiral. Cel se spravi na njo in jo čist pomečka. Včeraj je imel stol za hoduljico, ga je tišal po celem stanovanju. Tak divjak je, pa čisto hiperaktiven. Pa hvala za kavo, danes jih bom rabila še kar nekaj. Sem točno vedela, da bom samo omenila spanje, pa bo konec. Do 3 sva vstajala vsake 20 min. Sta oba galamila. Malo pred tretjo sva oba nesla v najino posteljo. Pa je Patrik spet Karolini nagajal, kradel dudo, jo tepel, potem je pa še mene začel. Sem obupala, nesla vsakega v svojo posteljco in spala pri njima. Še dobro, da imamo jogi tam. patrika sem mogla vsake pol ure pobožat, da je spal.

Mlinčka čimprej kruh v roke, pa suhe marelice (je najmanj pacanja), pa kak piškot, pa prepečenec, pa korenček,... tako se bosta tudi navadili na koščke. Sploh Taja bo s svojimi zobki kar grizla.

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
3.2.2010 10:43:01   
blanč
Evo na hitr, sta tečnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Bravo mlinčka, zdej ti bo počas jasno, tele akcije pa ebuy...user posted image
Zdej pa hitro z nasveti na dan.
Kupla bučke in nimam pojma kako naj jih pripravimuser posted image user posted image user posted image user posted image
Ideje PROSIM.

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu buši2)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
3.2.2010 11:19:29   
pikatara
Blanči tečnoba je v zraku. Bučke: s polento (v vodi skuhaš bučke, zmiksaš, dodaš poletno) ali paštico (v vodi skuham na kocice narezane bučke in zvezdice ali risone). Lahko jih pa skuhaš s krompirjem in zmiksaš (še bolje, če zaliješ z jušno osnovo in ne z vodo). Sam naša dva nista preveč navdušena nad tole kombinacijo, obožujeta pa polento, testenine in riž, vse z zelenjavo.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
3.2.2010 11:31:36   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: pikatara

Blanči tečnoba je v zraku. Bučke: s polento (v vodi skuhaš bučke, zmiksaš, dodaš poletno) ali paštico (v vodi skuham na kocice narezane bučke in zvezdice ali risone). Lahko jih pa skuhaš s krompirjem in zmiksaš (še bolje, če zaliješ z jušno osnovo in ne z vodo). Sam naša dva nista preveč navdušena nad tole kombinacijo, obožujeta pa polento, testenine in riž, vse z zelenjavo.

ŽE GREM KUHAT polento in bučke, hvala. sorry za črke

(Mark Twain)

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
3.2.2010 12:29:57   
Barbk
Blanči jaz sem že pri Manci prakticirala na uč eno ful čudno kombinacijo, po okusu pa njami. Bučke lahko malce podušiš jo pretlačiš in dodaš svežo banano.

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
3.2.2010 15:07:37   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

IZVIRNO SPOROČILO: pikatara

ŽE GREM KUHAT polento in bučke, hvala. sorry za črke

Nista hotla jest pa da bi ju tepu. Sem naknadno zamešala zraven še eno sadno kašico pol je blo pa njamiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
3.2.2010 20:09:42   
hedviga
Em...mi smo kar boljše, sploh Špela kar se tiče bolezni. Noč pa JOOOOOOOOOOOOOOOOOJJJJJJJJJJJJJJJJ, bi jo moj s tamalo kar dobro odnesel, ker ona zdaj po bolezni kar boljše spi, ampak Miha se mi je pa 3 ure skopi motovili in ne pa ne spat. pa je bil že čist marogast pa tečeeen pa zaspan. Že zaspal pa spet jamrat, nergat...Mi šlo ne na lepo, ne na grdo, ne v naročju, ne v posjtlci, ne pri meni, ne nikakor. Ma najraj bi ga....pa sem šla mojga zbudit, sva ga previla, je zbudil še Špelo, je k sreč hitr zaspala, je zaspal še Miha pri mojmu v naročju. In sem rekla, to ma zdej ves zmatran da spi ko top do zjutri. ja itak...ob 5 spet jamranje. Očitno je neki u luftu....Jaz sem morto di krepo, upam da bo danes kaj boljše.
Mislim da se ti po treh urah matranja že prav utrga... user posted image user posted image user posted image

Bučke: jaz jih naribam in malo podušim na maslu, potem nekoliko zalijem in še dušim. čez čas dodam polento v razmerju, ki je nekoliko v prid bučkam. Ko je polenta po slavnih dveh minutah kuhana dodam še en topljen sir in/ali malo kisle smetane in po nekje 10 mesecu že prej tudi malo posolim. Sta noro ljubila, zdaj se pa itak znata ob vsem ali nečemer pi.z....t. Včasih sem isto nardila tudi z drugo zelenjavo. Jaz nisem miksala najprej zelenjave in potem dala polento, ampak sem šele ko je bilo fertik pred hranjenjem spustila en mikser čez. če je pa naribano in mehko zdušeno pa itak vse razpada in ni treba.
Druga je pa z malancani. Čebulco na maslu, potem paradižnik, potem malancan in bučke. Zalijem in dušim do mehkega. Lahko zmiksaš In posebi skuham malo testenin in dodam. Sta tudi pomljackala. (in se tudi že piz.... user posted image ).
Ali dane srecimo: bučke, korenček, karfijola zdušeno, riž, zalito, skuhano, pojedeno. Ali v zelenjavni juhici.. Ali.....

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
3.2.2010 20:11:44   
hedviga
Blančetka, če že jesta (po starosti bi rekla da že lahko komot...) jaz našima že skos dodam na konico žlice s hrano še malo jogurta ali smetane, kadar jima kaj ne gre preveč. Potem seveda gre... user posted image user posted image

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
3.2.2010 20:12:10   
Shadow
Opa bato, bučke! Ja, tudi mi smo jih že konzumirali, in sicer sem dala najprej kuhati en krompirček in nekaj cvetače, približno na polovici sem pa dodala še olupljene, narezane bučke. Vse skupaj zmiksala in je bilo NJAMI! Naslednjič pa jih bom namesto kuhala kar v teflonu popekla, pa dodala.

Čujte, katero polento pa jim naredite??? AJa, kaj pa sladko koruzo iz konzerve tudi lahko damo? In če ja, v kateri kombinaciji???

Mlinčka, ČESTITAM za fuuuul ugoden nakup stajice!!! Jaz sem jo kupila brez licitiranja, pa sem sicer dala manj kot 100 eur, kar je še vedno ceneje, kot na njihovi home page, ampak ti si pa res carica!!! user posted image user posted image user posted image Jaz sem pa za dva avtozica (Britax) danes licitirala, pa je vsaka moja ponudba bila takoj avtomatično presežena. PA kaj imajo to kake skripte, da to delajo??? Sem šla samo do 100 eur, pol sem si pa rekla, ko vas j**e, pa odnehala. Tak. user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
3.2.2010 20:52:32   
PERSIDA
hedviga - da ti vlijem malo upanja.Tudi jaz sem bila po letu dni krepo di mortouser posted image .In po letu in 14 dni se je zgodil čudež ,da Anže ni več lačen ponoči včasih zjamra za kako dudo,če je ne najde in to je to.Tudi ,če vstanem na noč 2x brez mešanja flaš je to za mene Amerika.Ne bom ga hvalila ,ker kar hitro si lahko premisli samo je iz danes na jutri se odstavo od flaše...beri končnoooooooooo.Tak,da upanje ostaja.Želim ti ,da se tega čimprej včakaš ,ker še preveč dobro te zastopim.Pošiljam še ti le en velik user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
3.2.2010 20:57:48   
PERSIDA
In seveda ,da ne zanemarim ostalih mamic lepo vas je brat.Ste res prava popestritev za slabe dni.In kar tako naprej.Vašim sončkom pošiljam veliko zdravja mamicam ,pa ogromno močiuser posted image .In ,da še to povem ,da so dvojni en lepši kot drugiuser posted image .Sami cukrčki z rogoviuser posted image .

Ja,ja pestro je začelo bit.Pridem en dan malo naokol ,pa še povem kakšno je naše stanjeuser posted image .Ker to ,pa rabiš čas ,da napišešuser posted image .Nočko.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
3.2.2010 20:58:56   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: Shadow

Opa bato, bučke! Ja, tudi mi smo jih že konzumirali, in sicer sem dala najprej kuhati en krompirček in nekaj cvetače, približno na polovici sem pa dodala še olupljene, narezane bučke. Vse skupaj zmiksala in je bilo NJAMI! Naslednjič pa jih bom namesto kuhala kar v teflonu popekla, pa dodala.

Čujte, katero polento pa jim naredite??? AJa, kaj pa sladko koruzo iz konzerve tudi lahko damo? In če ja, v kateri kombinaciji???

Mlinčka, ČESTITAM za fuuuul ugoden nakup stajice!!! Jaz sem jo kupila brez licitiranja, pa sem sicer dala manj kot 100 eur, kar je še vedno ceneje, kot na njihovi home page, ampak ti si pa res carica!!! user posted image user posted image user posted image Jaz sem pa za dva avtozica (Britax) danes licitirala, pa je vsaka moja ponudba bila takoj avtomatično presežena. PA kaj imajo to kake skripte, da to delajo??? Sem šla samo do 100 eur, pol sem si pa rekla, ko vas j**e, pa odnehala. Tak. user posted image

PUNCE hvala za recepte. Jutri probam hedikine bučke pa pol javim.
Shedow a ti ne daš na avtomatsko licitiranje? Jaz mu povem do kolk lahko gre, pol pa sam zame dela, ampak vedno proti koncu licitacije, da jih prej ne dražimuser posted image
Jaz sem pa zdele kar po standardni ceni iz UK naročila spalne vreče, se hudičeka ponoč čist razbrcata. Ni blo nikjer nobene akcijeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa še za bernardka so padle ene hlačke z majčko.

(Mark Twain)

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
3.2.2010 21:15:56   
Shadow

Shedow a ti ne daš na avtomatsko licitiranje? Jaz mu povem do kolk lahko gre, pol pa sam zame dela, ampak vedno proti koncu licitacije, da jih prej ne dražimuser posted image

jao, sem jaz ena amaterka. A to se tudi da????? Pikolina, pa se imam za kao internet literate osebo... jao jao jao. user posted image user posted image user posted image No, vsaj vem za v prihodnje.

pPa lepo prosim Blanči, če nas že rajcaš z novimi nakupi, daj lepo prosim še link prilepi, da se lahko še ostale namamimo. user posted image Daj vklopi kar avtomatsko linkanje! user posted image

Pa še en kveščn: baje da je fino kako žličko olja h kašicam dodajati. Katero pa? Berem po forumih, da obstaja neko olje za otroke, ampak jaz tega na policah ne najdem. No, razen na sekciji za nego telesa... user posted image

Persida, pa daaaaaaaaaaaaaaj napiši še kaj več, pa kako slikico na privošči!

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
3.2.2010 21:24:52   
blanč

jao, sem jaz ena amaterka. A to se tudi da????? Pikolina, pa se imam za kao internet literate osebo... jao jao jao. user posted image user posted image user posted image No, vsaj vem za v prihodnje.

pPa lepo prosim Blanči, če nas že rajcaš z novimi nakupi, daj lepo prosim še link prilepi, da se lahko še ostale namamimo. user posted image Daj vklopi kar avtomatsko linkanje! user posted image

Pa še en kveščn: baje da je fino kako žličko olja h kašicam dodajati. Katero pa? Berem po forumih, da obstaja neko olje za otroke, ampak jaz tega na policah ne najdem. No, razen na sekciji za nego telesa... user posted image

Shadow, ko biš imela čas si preberi navodila za e buy. Upam, da veš, da si obvezana na koncu, ko prejmeš robo prodajalcu dat oceno. Če se tam kaj z.a.je.ba.vaš, te kar hitro skenslajo dol in nimaš več možnosti se prijavit. Ti povem, da je fajn, da navodila večkrat preberešuser posted image
Olje pa je najboljše repičino, vsaj na kašicah piše, da ga dodaš eno žličko. Jaz sem ga kupla v interšparu in piše, da je res najboljše, ker je v njem vse ohranjeno vitamini itd., je hladno stiskano tako, da pomoje bi bilo tudi olivno čisto primerno.

(Mark Twain)

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
3.2.2010 21:25:08   
Alenka-8
Pa še en kveščn: baje da je fino kako žličko olja h kašicam dodajati. Katero pa? Berem po forumih, da obstaja neko olje za otroke, ampak jaz tega na policah ne najdem. No, razen na sekciji za nego telesa...

V Mercatorju tam na policah z zdravo hrano, BYODO je znamka, taka oranžna etiketa pa zelena, en baby je gor narisan

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
3.2.2010 21:30:31   
blanč
Shedow evo linkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

ne, spet mi noče krajšatuser posted image user posted image user posted image nč ne bo linkov.

< Sporočilo je popravil blanč -- 3.2.2010 21:35:06 >

(Mark Twain)

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
3.2.2010 21:34:55   
Shadow

IZVIRNO SPOROČILO: Alenka-8

Pa še en kveščn: baje da je fino kako žličko olja h kašicam dodajati. Katero pa? Berem po forumih, da obstaja neko olje za otroke, ampak jaz tega na policah ne najdem. No, razen na sekciji za nego telesa...

V Mercatorju tam na policah z zdravo hrano, BYODO je znamka, taka oranžna etiketa pa zelena, en baby je gor narisan

Aaaaaaaaaaa, hvala lepa! Ja vidiš, tak je to, če samo eko svinjske rebrce kupuješ! user posted image

(odgovor članu Alenka-8)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
3.2.2010 21:36:24   
Shadow

Shadow, ko biš imela čas si preberi navodila za e buy. Upam, da veš, da si obvezana na koncu, ko prejmeš robo prodajalcu dat oceno. Če se tam kaj z.a.je.ba.vaš, te kar hitro skenslajo dol in nimaš več možnosti se prijavit. Ti povem, da je fajn, da navodila večkrat preberešuser posted image
Olje pa je najboljše repičino, vsaj na kašicah piše, da ga dodaš eno žličko. Jaz sem ga kupla v interšparu in piše, da je res najboljše, ker je v njem vse ohranjeno vitamini itd., je hladno stiskano tako, da pomoje bi bilo tudi olivno čisto primerno.

Ekhm... a res???? Ujej, res nisem šla vsega brat, ker se mi ne da... user posted image Upam, da me ne bodo skenslali, ker nisem dala ocene zadnjemu (In edinemu) prodajalcu, s katerim sem doslej poslovala. user posted image

Pa hvala za olje. Mislim, za nasvet. user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
3.2.2010 21:37:20   
Shadow

Shedow evo linkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

ne, spet mi noče krajšatuser posted image user posted image user posted image nč ne bo linkov.

Pa ne jokat noooooooo. Saj bo Noki prišla, pa nam že 457tič dala inštrukcije! user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
3.2.2010 21:39:35   
blanč
Saj nočem bit pametna ampak moj ima to v malem prstu in mi nonstop seka po glavi, ker on ga nujno rabi jaz se pa sam mal slinim gor. Kako pa misliš, da tam prodajalci dobilo ocene? Če ni vsaj 99% že malokdo kupi od njega in tako si zavezana, da na koncu posla oddaš oceno. Tudi on tebe oceni kot kupko. Kakšno oceno si pa dobila???

(Mark Twain)

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
3.2.2010 21:40:05   
blanč

Pa ne jokat noooooooo. Saj bo Noki prišla, pa nam že 457tič dala inštrukcije! user posted image

user posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
3.2.2010 21:42:59   
Shadow

Saj nočem bit pametna ampak moj ima to v malem prstu in mi nonstop seka po glavi, ker on ga nujno rabi jaz se pa sam mal slinim gor. Kako pa misliš, da tam prodajalci dobilo ocene? Če ni vsaj 99% že malokdo kupi od njega in tako si zavezana, da na koncu posla oddaš oceno. Tudi on tebe oceni kot kupko. Kakšno oceno si pa dobila???

Ekhm... a oceno sem dobila??? Jao jao jao. Grem zdaj malo čekirati ta ebay bolj podrobno... user posted image

Mati Mlinčka, ti si naredila vse to????? user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
3.2.2010 21:50:09   
blanč
Ebay ni bolha., ki živi od reklam ampak se živi od tega, da prodajalci plačajo provizijo od prodanega. Ocene, ki jih dobijo ogromno pomenijo. Ocene so najbolj pomenbne, ker te zaradi tega lahko prodajalec negativno oceni in potem ti prodajalci nočejo več prodajat. Ebay ima zelo stroga merila zato pa lahko tako dobro deluje po celem svetu. Če kakšno stvar kupiš oz. izlicitiraš jo moraš plačati, ker če ne plačaš te prodajalec stoži in avtomatsko te vržejo ven.
Najboljše, da si res vse podrobno prebereš.
Faj je tudi belgijski, ker skoraj vsi prodajalci pošiljajo po celi EU in tudi cene so znosne.
Upam, da ti nisem preveč zatežilauser posted image ni bil moj namen ampak je boljše, da to veš.

(Mark Twain)

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
3.2.2010 21:56:59   
Shadow

Ebay ni bolha., ki živi od reklam ampak se živi od tega, da prodajalci plačajo provizijo od prodanega. Ocene, ki jih dobijo ogromno pomenijo. Ocene so najbolj pomenbne, ker te zaradi tega lahko prodajalec negativno oceni in potem ti prodajalci nočejo več prodajat. Ebay ima zelo stroga merila zato pa lahko tako dobro deluje po celem svetu. Če kakšno stvar kupiš oz. izlicitiraš jo moraš plačati, ker če ne plačaš te prodajalec stoži in avtomatsko te vržejo ven.
Najboljše, da si res vse podrobno prebereš.
Faj je tudi belgijski, ker skoraj vsi prodajalci pošiljajo po celi EU in tudi cene so znosne.
Upam, da ti nisem preveč zatežilauser posted image ni bil moj namen ampak je boljše, da to veš.

Ne ne, nič mi ne težiš, hvala za pomoč!!! Ampak na feedback strani nimam nobene ocene. user posted image Zdaj bodo pa vsi mislili, da sem neresna kupka. user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
3.2.2010 22:09:00   
blanč
Oceno imaš ko odpreš moj ebay takoj zraven nadimka v oklepaju. Če je ni, te prodajalec ni ocenil, ker nisi ti njega in ni zatežil in imaš srečouser posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Najmanjša nedonošenk...
photo
V prvih mesecih je bilo naporno sedeti pred inkubatorjem, moliti, da deklica preživi in ostati močan za njo, ji dajati p...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?