mlinčka
|
Jutro! Me je Lara prehitela s kavico, mmmm, paše . Dans sva s Tajo spet v dnevni bivakirali, ker je bil večer ponovno v znamenju cmihanja na pol urce in potem nikakor nazaj zaspat...no, ko sva se pa v dnevno prestavli pa potem celo noč mir . Pa zastopi, če lahko . Mi je pa vsaj razlog telih spalnih deviacij v zadnjem času jasen - zobki. Taja vodi 4:0 Ven sta prišli pa zgornji dvojki. Bi ju skoraj spregledala, ko sem samo za enkami oprezala. Bi blo prej enke za pričakovat ne? Bo ko drakulca, če enk še neki časa ne bo . Pri Anji pa še kar nič ne kaže. Za laptopom pa tud mojidve oprezata, samo zaenkrat mata problem, ker sta mobilni samo okoli svoje osi al pa v rikverc. In ko se hočta nekam zagnat, nekak ne gre v željeno smer . Eno vprašanjce - kdaj ste jim začele futr v rokice dajat, da mal grizljajo (ala skorjica, krhelj sadja,...)? Jaz še pomislila nisem na to pa mi zadnjič v RA reče, naj jima kar skorjico kruha dam v roke. Zdej pa gruntam kakšnega, kdaj, kako, zakaaaaaj ? Aja, pikatara, hvala za un mail zadnjič, bom v kratkem mal povprašala. Nokiiii, reportažo s fotkami prosiiiim! Uuu, se moram mal pohvalit. Mama Blanč, ponosna boš name, sem nekaj na ebay-u zbidala . In sicer tole: In to za, reci in piši, 12€ ! Drugač so od 70€ navzgor tele zadevščine. Sem pol čist not padla, bi še kar kej licitirala pa če rabm al pa ne . Je kar mal adrenalinsko tole . Ma tale ograjca mi je fajn zato, da jo lahko zapreš po potrebi, drugač mata pa lahko odprt. Hedi, ti maš neki tazga, ne? Sem se kar odločla, ker enostavno nimam kam umaknt vseh potencialno nevarnih zadevščin v bližini in mi je že zdej panika na skret it pa še puzata ornk ne. Nč, zaenkrat moram šibat. Čau!