Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 3.2.2010 11:18:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: doloress Hous IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Zdej pa na hitro Housa mal pogledat Z. Joj jaz ga obozujem. Ceprav pri nas vrtijo staro sezono in to sem ze videla. Je bil pa dober del. Samo pocajate se malo boste videle kak bo konc sezone No, zdej me pa res zanima kakšen bo konec sezone, Jaz ga tudi obožujem. Z.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 3.2.2010 11:19:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sarar moj se je končno malo bolj konkretno zjasnil glede še enega otročka [image] Super zdej pa bo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 3.2.2010 11:19:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: sarar moj se je končno malo bolj konkretno zjasnil glede še enega otročka [image] Super zdej pa bo Sem pozabila še Z.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 3.2.2010 11:26:14
|
|
|
|
korinca
|
babkitty, žal mi je zate . Vendar volja in upanje ostajajo!. ...Še dobro, da se stvari odvijajo dokaj hitro in smo tempirane na vsak mesec. Pomislimo na pare, ki čakajo na oploditve in se to lahko raztegne na več mesecev čakanja na pravi trenutek... In ve, ki ste po večini še rosno mlade, midva pa se že tudi malo z emšo ukvarjava vendar je upanja kljub temu še veliko
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 3.2.2010 11:34:38
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: korinca kar pa se zlivanja sperme iz nožnice tiče, pa drži, da rahlo povečamo možnost, če pomagamo plavalčkom, da se dlje zadržijo in prerivajo skozi... Tudi ginekologi to priporočajo. Po odnosu se pod medenico podloži povšter, in v takem položaju vztrajamo kakih 5 minut Tole dodadjam le za informacijo - zadnjič smo se pogovarjali s prijateljema, ki ne moreta imeti otrok že ene 4 leta in sta tam na kliniki v Lj. In pravijo da je z njima vse ok, da ni razloga zakaj ne moreta zanosit, pa jima je g. rekel, da naj probata položaj kužka, da je kao bolje za zanosit. Ne vem punce. Samo povem, če kateri mogoče kaj pomaga. Sam ne me držat za besedo. Bomo poskusili ta mesec Z. no super, še en predlog več. splača se poskusit, kaj pa veš mogoče pa pomaga. hmmm anonimna, kaj pa je bilo potem s tvojo kolegico, jima je uspelo?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 3.2.2010 11:34:41
|
|
|
|
mladika
|
BabyKitty pogumno glavo pokonci in gremo v nove boje,za use nas čakajoče bo enkat sonček posiju jst pa to "povšter pod medenico "zdj že drugi krog prakticiram pa bomo vidli kak se bo obnesl v 1. se ni kar se pa položaja tiče pa dobr da vem da probava nasledni krog,če zdj ne bo nič. Res punce,najbolje bi bilo da bi vse vzele kot neki del igre,ker je lahka še prav zabavno,samo vem da je lažje govorit kot pa naredit!! kaj vse nismo ženske prpravlene naredit da postanemo srečke ...samo pomislite kako srečo bojo meli naši težko pričakovani sončki...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 3.2.2010 11:47:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidik no super, še en predlog več. splača se poskusit, kaj pa veš mogoče pa pomaga. hmmm anonimna, kaj pa je bilo potem s tvojo kolegico, jima je uspelo? Lidik, to je čist sveža informacija - pred 1 tednom sta bila v ambulanti, tko da se po moje zdej ukvarjata s tem položajem. Bomo videli kaj bo. Z.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 3.2.2010 11:52:52
|
|
|
|
lidik
|
evo jaz sem že mojega obvestila kako bova morala naslednji krog poskusit. sem mu kr sms poslala, nisem mogla zdržat - aja klicat ga pa nisem mogla, ker sem v službi, pa ni najbolj priporočljivo da sodelavka ki je tule nasproti sliši kakšne ideje zdaj dobivam (sej niti ne ve, da delava na dojenčku). zdaj pa čakam, da vidim kaj mi bo moj lubek odgovoril.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 3.2.2010 12:31:58
|
|
|
|
BabyKitty
|
hvala vsem za lepe želje... ponoči nisem mogla spati ker me je tako krčilo in sem vstala in šla pogledat, če imam kakšen naklofen doma, pa na wc in ko pridem nazaj do postelje... kar naenkrat se mi je stemnilo, začelo piskati v ušesih, čutila nisem telesa... na srečo sem bila že pri postelji, da sem se samo na posteljo vrgla... nikol v življenju me še ni bilo tako srah... pa še sama sem bila doma... piskalo oz. šumelo mi je pa v ušesih še 15 minut... mislite da bi lahko bilo kaj narobe z mano? ali samo bolečina dela svoje? Pa ni bilo isto, kot če vstaneš pa se ti zavrti (stala sem že cca. 5 minut)... Vglavnem sem se pošteno prestrašila... Glede načrtovanja/nenačrtovanja/truda pa se tudi jaz včasih vprašam, kaj sem tako hudega naredila na svetu, da je tako... ko gledam kakšno prijateljico, ki si otroka sploh ni želela, pa je zanosila ali pa tiste, ki jim rata v prvo in so potem vse "pametne"... Ampak ne moreš pomagat... narava dela svoje...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 3.2.2010 12:40:12
|
|
|
|
mladika
|
točno tak se strinjam s tabo.usi ki jim je u prvo ratal oz niso načrtval pa je ratal mislijo kak lahko je naredit jst pa vedno bolj ugotavljam da temu ni tako.Dobr enim res rata v prvo "srečnice" jim je usaj neki prihranjeno,sam kaj pa veš lahka se bojo pa pol dolg pr drugmu al pa tretmu matrale.Narava res ni poštena... Pa tak so nas u šoli učil pa mame pametovale,da sam da damo noge narazen oz sam da pomislimo na to bomo že kar .Takrat sem temu vrjela,zdj se pa temu sam še smejim Pa tut nečesa ne razumem: naši dragiji med spustijo v nas ne vem kolk tisoč in da se en ne more najdit da nas oplodi,samo en!!Bol nemogoče bi se mi zdelo zanosit če bi bilo za oploditev jajčeca potrebnih 100 spermijev al pa deset ne pa eden
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 3.2.2010 12:40:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidik evo jaz sem že mojega obvestila kako bova morala naslednji krog poskusit. sem mu kr sms poslala, nisem mogla zdržat - aja klicat ga pa nisem mogla, ker sem v službi, pa ni najbolj priporočljivo da sodelavka ki je tule nasproti sliši kakšne ideje zdaj dobivam (sej niti ne ve, da delava na dojenčku). zdaj pa čakam, da vidim kaj mi bo moj lubek odgovoril. Kva si me nasmejala Tvoja sodelavka bi sam dol padla, če bi slišala kaj se ga greš Sam je res tko. Misva sva tud sklenila, da ne bo nič škodilo, če poskusimo še na ta način . Za popestritev. Z.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 3.2.2010 12:45:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty Glede načrtovanja/nenačrtovanja/truda pa se tudi jaz včasih vprašam, kaj sem tako hudega naredila na svetu, da je tako... ko gledam kakšno prijateljico, ki si otroka sploh ni želela, pa je zanosila ali pa tiste, ki jim rata v prvo in so potem vse "pametne"... Ampak ne moreš pomagat... narava dela svoje... Sam res je tko. Z.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 3.2.2010 12:46:30
|
|
|
|
doloress
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidik evo jaz sem že mojega obvestila kako bova morala naslednji krog poskusit. sem mu kr sms poslala, nisem mogla zdržat - aja klicat ga pa nisem mogla, ker sem v službi, pa ni najbolj priporočljivo da sodelavka ki je tule nasproti sliši kakšne ideje zdaj dobivam (sej niti ne ve, da delava na dojenčku). zdaj pa čakam, da vidim kaj mi bo moj lubek odgovoril. Ma ste povedala sodelavkam/sefom/itd da delate na otrocku?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 3.2.2010 12:48:31
|
|
|
|
doloress
|
IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty Glede načrtovanja/nenačrtovanja/truda pa se tudi jaz včasih vprašam, kaj sem tako hudega naredila na svetu, da je tako... ko gledam kakšno prijateljico, ki si otroka sploh ni želela, pa je zanosila ali pa tiste, ki jim rata v prvo in so potem vse "pametne"... Ampak ne moreš pomagat... narava dela svoje... Men je samo zal, da sem tako dolgo jedla KT in da sem potem se eno leto kupovala kondome... Bi prosla boljse skozi, ce nebi ima nic od skozi, pa se zdej se nebi ubadala s tem, da ne morem zanosit. Ampak ce bi bil clovek vedez, nebi bil revez.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 3.2.2010 12:52:07
|
|
|
|
witch
|
Midva sva prakticira položaj kužka, pa se tudi v drugo ni prijelo. Mogoče pa bo kateri pomagalo babykitty - s tabo se pa popolnoma strinjam. Okrog mene jih je trenutno par nosečih, in vsem se je ponesrečil. Midva pa ga delava, si ga želiva pa ga ni... Upajmo, da bo tudi za nas enkrat posijal sonček drugače pa dajte malo barvat za vse, ki ste dobile pa en in se beremo v marcu
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 3.2.2010 12:53:48
|
|
|
|
BabyKitty
|
Ja tudi sama se primem za glavo ko pomislim, kako panična sem bila če sem tabletko pozabila en dan vzet in sem jo šele čez 8 ur... Ali pa ko sem imela nezaščiten sp. odnos, s tem, da ga je umaknil, pa sem letela po tabletka za dan kasneje in bruhala celo noč... Sedaj sva pa že 1000x brez česarkoli pa se še vedno ni prijelo narava že ve kaj dela...
< Sporočilo je popravil BabyKitty -- 3.2.2010 12:54:20 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 3.2.2010 12:54:59
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: lidik evo jaz sem že mojega obvestila kako bova morala naslednji krog poskusit. sem mu kr sms poslala, nisem mogla zdržat - aja klicat ga pa nisem mogla, ker sem v službi, pa ni najbolj priporočljivo da sodelavka ki je tule nasproti sliši kakšne ideje zdaj dobivam (sej niti ne ve, da delava na dojenčku). zdaj pa čakam, da vidim kaj mi bo moj lubek odgovoril. Kva si me nasmejala Tvoja sodelavka bi sam dol padla, če bi slišala kaj se ga greš Sam je res tko. Misva sva tud sklenila, da ne bo nič škodilo, če poskusimo še na ta način . Za popestritev. Z. ma joj ko bi ti poznala mojo sodelavko, bi vedela, da bi zdajle bila že skor na poti do cerkve, da kako se pa jaz pogovarjam in kaj vse se grem.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 3.2.2010 12:55:28
|
|
|
|
zoya80
|
Dajmo punce, naj katera končno zagleda ! Navijam za vas!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 3.2.2010 13:12:13
|
|
|
|
spaghetek
|
BOSTINA: lahko vidimo zadnji Februarski seznam?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 3.2.2010 13:19:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidik IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: lidik evo jaz sem že mojega obvestila kako bova morala naslednji krog poskusit. sem mu kr sms poslala, nisem mogla zdržat - aja klicat ga pa nisem mogla, ker sem v službi, pa ni najbolj priporočljivo da sodelavka ki je tule nasproti sliši kakšne ideje zdaj dobivam (sej niti ne ve, da delava na dojenčku). zdaj pa čakam, da vidim kaj mi bo moj lubek odgovoril. Kva si me nasmejala Tvoja sodelavka bi sam dol padla, če bi slišala kaj se ga greš Sam je res tko. Misva sva tud sklenila, da ne bo nič škodilo, če poskusimo še na ta način . Za popestritev. Z. ma joj ko bi ti poznala mojo sodelavko, bi vedela, da bi zdajle bila že skor na poti do cerkve, da kako se pa jaz pogovarjam in kaj vse se grem. Danes si pa za šale lidik Dajmo punce še večje veselje s Kako je pa z našo Katro55 in njenim ? Upam, da bo ona otvorila sezono v februarju. Z.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 3.2.2010 13:21:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty Sedaj sva pa že 1000x brez česarkoli pa se še vedno ni prijelo narava že ve kaj dela... Babykitty ni se za sekirat za nazaj - nič ne pomaga - kar je blo je blo. Raje energijo usmeri v ta mesec pa v Saj bo, boš videla. Z.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 3.2.2010 13:26:31
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty Glede načrtovanja/nenačrtovanja/truda pa se tudi jaz včasih vprašam, kaj sem tako hudega naredila na svetu, da je tako... ko gledam kakšno prijateljico, ki si otroka sploh ni želela, pa je zanosila ali pa tiste, ki jim rata v prvo in so potem vse "pametne"... Ampak ne moreš pomagat... narava dela svoje... Točno tako se tudi jaz počutim ne...kaj za vraga je krivo no. In res, koliko je takih ponesrečenih, pa se človek sprašuje, a se ne more meni tudi ponesrečit no
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 3.2.2010 13:28:53
|
|
|
|
spaghetek
|
Sej po moje vsi tako razmisljamo... :( Ceprav vem, da ne smem bit pesimisticna glede vsega tega je vcasih tesko ostat pozitiven in vesel, ce so vsi okrog tebe noseci oz imajo otroke.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 3.2.2010 13:35:54
|
|
|
|
lidik
|
hej anonimna z ja imam očitno takšen dan ja...veš imam v petek še en izpit, pa potem takoj 9.2. še enega, tako da se mi že malo rola od učenja. sej veš pol se možgani skisajo in takšne neumnosti ven pridejo ja pa itak da vas moram malo v dobro voljo spravit
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 3.2.2010 13:39:20
|
|
|
|
pika555
|
sem lahko malo radovedna? Koliko ste stare in po kolikem času ste se v zvezi odločile za naraščaj? jaz sem 24, odločitev pa je padla kar hitro, po pol leta
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......