|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo februarja 2010
2.2.2010 23:17:14   
BabyKitty
hvala vsem za lepe želje user posted image držim pesti za cel februar user posted image  user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 576
3.2.2010 6:42:40   
doloress
IZVIRNO SPOROČILO: didi82

ja sem bla tud jst včeri tko slabe volje, da bi vse skupi nekam poslala, ampak sej bo... damo tale hsg pa laparo skozi, potem pa upam, da bova z mojim kmalu ugledala user posted image ....

Ma ne ne smes bit slabe volje, to je sreca da ti je nasla stvar, ki ti preprecuje zanositev. Mene tudi doma gledajo kot zaloste sove, ampak jaz sem vesela, da se saj ve, zakaj ne morem zanositi na hitro. Bomo pa mal pocakali. Se vedno govorim, da so nam otroci usojeni, in da ko obodo prisli bo tapravi cas. Ceprav v vedezevalke pa ne verjamem.

Drzim pesti da se nama na HSG obema dobro izizde in tebi se na laparo, in da potem cimprej zagledamo user posted image

(odgovor članu didi82)
Neposredna povezava do sporočila: 577
3.2.2010 6:44:04   
doloress
Hous
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Zdej pa na hitro Housa mal pogledat

Z.

Joj jaz ga obozujem. Ceprav pri nas vrtijo staro sezono in to sem ze videla. Je bil pa dober del. Samo pocajate se malo boste videle kak bo konc sezone user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 578
3.2.2010 6:45:33   
doloress
IZVIRNO SPOROČILO: katra55

Imam boleče prsi, pa napihnjen trebuh.Test bom pa pomoje kar zjutraj naredila, pa javim.

Joj za teb pa drzim pesti se na nogah. Upam da cimprej naredis test in prilepis slikico da vidimo.

BTW jaz se vedno ne znam prilepiti slikce na ta forum???

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 579
3.2.2010 6:49:02   
doloress
IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty

Pišuka... men se bo zmešal... Vedno mi na dan M pade BT na 36,3, danes bi najkasneje morala prit user posted image pa je bilo zjutraj 36,7, zdajle (velikokrat si merim še zvečer, je tudi konstantna) pa je temperatura 37,1 kar je daleč od tete M... kr živčna sm postala, ker sem se že pripravila, da prihaja M, tudi špika me malo po jajčnikih...

Mogoce pa si user posted image . Drugace pa tudi psiha dela svoje. Jaz imam tut napet trebuhec, hodim konstantno na WC, slabo mi je, malo sem prehlajena, in moje prsi bo razgnalo, se mi zdi da imam samo zaradi tega eno kilo vec na vagi. user posted image Vem pa da verjetno ni nic, ker imam PCOS in bo treba najprej mal jajcevode prepihat ;) Drugace pa drzim pesti tudi za tebe da bi ti BT se naprej ne padla, in da bi zagledala user posted image .

Pupe za vse vas drzim pesti in navijam polno. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 580
3.2.2010 8:50:33   
lidik
joj punce, kaj ste že tri modre user posted image no v glavnem, vsem ki je ta zelo zelo zelo nezaželjena user posted image vseeno pritekla, ne biti žalostne, ne obupat, ampak lepo glavo pokonci in po končani tečki v nove boje user posted image user posted image user posted image

katra55 in BabyKitty komaj čakam, da sporočita novičke in da otvorita sezono rozik in da se vsaj približno začnejo uresničevati sarine sanje....

ej sarar, za tebe sem pa zelo vesela, da je tvoj možek končno odločen še za enega user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu doloress)
Neposredna povezava do sporočila: 581
3.2.2010 9:05:56   
korinca
Jutro pupe!

Sem se komi pririnla do compa, da malo počekiram in mi polepšate dan s kako novo user posted image . Pa vidim, da se še nobena ni opogumila lulat user posted image
kaj je zdaj to, me čakamo, čakamo user posted image

... tole okoli sarinih sanj pa naj mi ena razloži user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 582
3.2.2010 9:19:14   
pika555
Pozdravljene vse skupaj!

Mi pa smo 3 dni zapored veselo user posted image , saj sem imela včeraj ovulacijo :) In čez 14 dni ne pričakujemo user posted image .
Držim pesti za vse nas!
Še eno vprašanje za vse.. Sperma po odnosu hitro steče ven...a to kaj vpliva na možnost zanositve?

Lp,

(odgovor članu korinca)
Neposredna povezava do sporočila: 583
3.2.2010 9:23:27   
lidik
IZVIRNO SPOROČILO: korinca

... tole okoli sarinih sanj pa naj mi ena razloži user posted image

no korinca ti bom jaz razložila: sarar je sanjala da je bil februarski seznamček na koncu meseca obarvan cel roza !!!!

< Sporočilo je popravil lidik -- 3.2.2010 9:24:10 >

(odgovor članu korinca)
Neposredna povezava do sporočila: 584
3.2.2010 9:26:07   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: pika555

Pozdravljene vse skupaj!

Mi pa smo 3 dni zapored veselo user posted image , saj sem imela včeraj ovulacijo :) In čez 14 dni ne pričakujemo user posted image .
Držim pesti za vse nas!
Še eno vprašanje za vse.. Sperma po odnosu hitro steče ven...a to kaj vpliva na možnost zanositve?

Lp,

a veš da sem se jaz to isto spravšela.....in sem že tudi hotela vas vprašati če je pri vas tudi tako. ne vem ali je tisto, da moraš noge v luft tišat samo kakšna vraža, ali je res kaj na tem, da pač dlje obdržiš spermo not. user posted image

(odgovor članu pika555)
Neposredna povezava do sporočila: 585
3.2.2010 9:29:15   
korinca
no korinca ti bom jaz razložila: sarar je sanjala da je bil februarski seznamček na koncu meseca obarvan cel roza !!!!

Uf porkaflek, potem je pa treba res začet popravljat to statistiko sanjuser posted image

Dajmo punce... držim pesti za vse nas, ki še čakamo, tiste, ki pa so modre pa padejo v začetek drugega meseca.

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 586
3.2.2010 9:32:19   
korinca
kar pa se zlivanja sperme iz nožnice tiče, pa drži, da rahlo povečamo možnost, če pomagamo plavalčkom, da se dlje zadržijo in prerivajo skozi... Tudi ginekologi to priporočajo. Po odnosu se pod medenico podloži povšter, in v takem položaju vztrajamo kakih 5 minut user posted image

(odgovor članu korinca)
Neposredna povezava do sporočila: 587
3.2.2010 9:33:37   
korinca
...čeprav bi jaz najrajš kar po rokah cel dan hodila....user posted image  

(odgovor članu korinca)
Neposredna povezava do sporočila: 588
3.2.2010 9:45:26   
lidik

kar pa se zlivanja sperme iz nožnice tiče, pa drži, da rahlo povečamo možnost, če pomagamo plavalčkom, da se dlje zadržijo in prerivajo skozi... Tudi ginekologi to priporočajo. Po odnosu se pod medenico podloži povšter, in v takem položaju vztrajamo kakih 5 minut user posted image

a res? no ok, zdaj za ta krog sem zvedela malo prepozno
tako da pri nas bomo to začeli naslednji krog prakticirat. joj sam moram mojega pripravit, da se bom po user posted image začela na glavo stavit user posted image

(odgovor članu korinca)
Neposredna povezava do sporočila: 589
3.2.2010 9:47:20   
doloress

...čeprav bi jaz najrajš kar po rokah cel dan hodila....user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdej si me pa res v dobro voljo spravila
mislim, da bi te v sluzbi malo cudno gledali user posted image

(odgovor članu korinca)
Neposredna povezava do sporočila: 590
3.2.2010 9:49:17   
korinca
hecne so te stvari, ja, ampak, če jih sprejemaš kot del igre postanejo lahko zelo zabavne.user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 591
3.2.2010 9:57:11   
lidik

hecne so te stvari, ja, ampak, če jih sprejemaš kot del igre postanejo lahko zelo zabavne.user posted image

aha s tem se pa popolnoma strinjam. je pa res, da bo psiha veliko manj trpela, če bi si lahko tudi to našo podzavest naštimale da jemlje vse kot del igre.

(odgovor članu korinca)
Neposredna povezava do sporočila: 592
3.2.2010 10:27:37   
jana84
Živjo punce...Kako zdaj s temi testi? A bo kakšna lepa novička, al kako...
Mislim, da smo me, ki čakamo na vas še bolj živčne in vse v pričakovanju kot tiste, ki morajo test delat user posted image

didi82, škoda da je user posted image pršla user posted image Pa glej na to res s pozitivne strani kot ti je doloress rekla...G ti je odkrila oviro, ki jo boste zdej lepo odstranli in pol bo pa tik-tak user posted image ...

Katra55, jaz sem do zdej delala 1x CB, 4x pa BC in mi je vse pokazalo tako kot je dejansko bilo: CB mi je pokazal +, ki se je žal končal v SS, potem mi je BC enkrat pokazal - (oziroma ni blo nič), čez teden dni pa user posted image , kar se je končalo z enim veselim razgrajačem. Potem mi je spet BC pokazal user posted image , kar se je spet končalo z abrazijo v 10tednu. Zdej en teden nazaj pa mi je BC pokazal en deben nič, ker je tetka prtekla. Vendar sem imela tak čuden občutek, ker je bila drugačna kot sicer in sem za zihr potrdit nenosečnost delala test. Tako, da kar se mene tiče, popolnoma zaupam BC, pa tudi CB, vendar zakaj delat dražji test, če mi že ta cenejši pokaže realno sliko...

Jaz mislim, da imam danes O, ker je sluz bolj raztegljiva, pa še nekaj me je tako špikalo v jajčnikih, da zna bit, da bo danes dan D...tako da zvečer kar veselo v akcijo user posted image . In če rpavte da res pomaga noge v zrak držat da user posted image bolj uspešno plavajo...pol pa jih bomo, kaj ne?! Kaj ženske vse naredimo, da bi bile user posted image ,a?

< Sporočilo je popravil jana_k -- 3.2.2010 10:28:02 >

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 593
3.2.2010 10:31:27   
lidik
jana_k a ne da kaj smo vse pripravljene narediti. no pa sej sej glede na to kakšno veselje (seveda tudi skrbi - ampak te odmislimo oz. moramo sprejeti v paketu) ti prinesejo mali sončki ni nič težko user posted image

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 594
3.2.2010 10:33:13   
BabyKitty
No tudi moja user posted image je prišla v vsem svojem sijaju (bolečini)... kaj čmo user posted image

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 595
3.2.2010 10:46:37   
jana84
joj, babykitty user posted image ...
Kolk mi je hudo ko tolikim spodleti načrtovana in zelo zaželjena user posted image ...tisti pa ki je ne načrtujejo ali mogoče celo ne želijo, pa pride kot strela z jasnega...

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

Neposredna povezava do sporočila: 596
3.2.2010 11:10:37   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty

No tudi moja user posted image je prišla v vsem svojem sijaju (bolečini)... kaj čmo user posted image

BabyKitty user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa sem že upala, da bo končno en user posted image .

Z.

Neposredna povezava do sporočila: 597
3.2.2010 11:14:02   
*Star*
Jaz sem še včeraj vztrajno trdila da se mi zdi da nekako ta mesec ne bo nič, danes ponoči pa se je pojavila bolečina v trebuhu. Zelo podobna kot pri user posted image  vendar ni bila konstantna, bolj utripajoča in tudi ne tko močna. Glede na moje izračune bi morala vgnezditev biti enkrat od ponedeljka do danes. Trebuh mam kr napet, prsi mogoče čist malenkost skeleče. Glede bolečine sem malo skeptična, mogoče je zaradi vnetja, ki se mi je ravno sedaj pojavilo user posted image

Kaj ve pravite??

Lep dan želim vsem vam in da se uresničijo sanje od Sarar user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 598
3.2.2010 11:14:38   
Anonimen

Tole dodadjam le za informacijo - zadnjič smo se pogovarjali s prijateljema, ki ne moreta imeti otrok že ene 4 leta in sta tam na kliniki v Lj. In pravijo da je z njima vse ok, da ni razloga zakaj ne moreta zanosit, pa jima je g. rekel, da naj probata položaj kužka, da je kao bolje za zanosit. Ne vem punce. Samo povem, če kateri mogoče kaj pomaga. Sam ne me držat za besedo. Bomo poskusili ta mesec user posted image user posted image user posted image

Z.

(odgovor članu korinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 599
3.2.2010 11:16:09   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: *Star*

Jaz sem še včeraj vztrajno trdila da se mi zdi da nekako ta mesec ne bo nič, danes ponoči pa se je pojavila bolečina v trebuhu. Zelo podobna kot pri user posted image  vendar ni bila konstantna, bolj utripajoča in tudi ne tko močna. Glede na moje izračune bi morala vgnezditev biti enkrat od ponedeljka do danes. Trebuh mam kr napet, prsi mogoče čist malenkost skeleče. Glede bolečine sem malo skeptična, mogoče je zaradi vnetja, ki se mi je ravno sedaj pojavilo user posted image

Kaj ve pravite??

Držimo pesti, da je vgnezditev user posted image

(odgovor članu *Star*)
  Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......