jana84
|
Živjo punce...Kako zdaj s temi testi? A bo kakšna lepa novička, al kako... Mislim, da smo me, ki čakamo na vas še bolj živčne in vse v pričakovanju kot tiste, ki morajo test delat didi82, škoda da je pršla Pa glej na to res s pozitivne strani kot ti je doloress rekla...G ti je odkrila oviro, ki jo boste zdej lepo odstranli in pol bo pa tik-tak ... Katra55, jaz sem do zdej delala 1x CB, 4x pa BC in mi je vse pokazalo tako kot je dejansko bilo: CB mi je pokazal +, ki se je žal končal v SS, potem mi je BC enkrat pokazal - (oziroma ni blo nič), čez teden dni pa , kar se je končalo z enim veselim razgrajačem. Potem mi je spet BC pokazal , kar se je spet končalo z abrazijo v 10tednu. Zdej en teden nazaj pa mi je BC pokazal en deben nič, ker je tetka prtekla. Vendar sem imela tak čuden občutek, ker je bila drugačna kot sicer in sem za zihr potrdit nenosečnost delala test. Tako, da kar se mene tiče, popolnoma zaupam BC, pa tudi CB, vendar zakaj delat dražji test, če mi že ta cenejši pokaže realno sliko... Jaz mislim, da imam danes O, ker je sluz bolj raztegljiva, pa še nekaj me je tako špikalo v jajčnikih, da zna bit, da bo danes dan D...tako da zvečer kar veselo v akcijo . In če rpavte da res pomaga noge v zrak držat da bolj uspešno plavajo...pol pa jih bomo, kaj ne?! Kaj ženske vse naredimo, da bi bile ,a?
< Sporočilo je popravil jana_k -- 3.2.2010 10:28:02 >