katy83
|
Evo, punce, pa sem prišla iz bolnice. Bila sem pri nevrologu, ki meni, da carski rez ni potreben, ampak da moram začet jemat tablete proti napadom. Zdaj, ko mi je rekel, da ne bo cr me je kar malo šokiral. Po eni strani sem full vesela, da bom lahko normalno rodila, po drugi strani, pa se pojavi vprašanje ali sem jaz to zmožna? ja, vem, da jih je rodilo že toliko pred menoj, ampak... pa še zaradi teh tablet me malo skrbi, kako to vpliva na , pa je dr. rekel, da zdaj ne vpliva več in, da tudi na dojenje ne vpliva. No, ja, jaz sem pač mnenja, da kemija je kemija. ah, saj bo. Je treba bit pozitivno naravnan, al kako že? No, bila pa sem tudi na obisku pri naši Kepici. Full je bilo hecno, ko sem tja prišla, pa sem samo ime njeno vedela, priimka pa ne. Me je sestra full čudno gledala. No, ampak je bila prijazna in me napotila v pravo sobo. Kepica pravi, da je ok, tu pa tam ji otrdeva trebuh, nekaj jo boli. Pravi, da, ko gre malo po hodniku že čuti bolečine. Dobila je 4 injekcije (vse skupaj do zdaj) za pljučka, pa tu pa tam ji naredijo uz in ctg. Začudena je, ker je ne pregledajo vaginalno. Skratka, glede na okoliščine je ok, vseeno si želi, da bi še kaj prišla domov, da zlika oprane cotike in se še malo v dvoje pocarta z dragim. Vse pa lepo pozdravlja. Včeraj sem bila v šoli za bodoče starše, bilo nas je 55 parov. fajn je bilo, ampak se mi zdi, da vse malo polepšujejo, pa se full prijazne delajo. ne vem, mogoče pa sem jaz taki pesimist. no, to je zaenkrat iz moje strani vse. Fajn se imejte. lep preostanek sončnega dneva vam želim. KATY
|