|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010 - 2. del
3.2.2010 10:39:19   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: ninu

Pozdravljene februarčice!!

Sporočam vam, da sem postala januarčica in 24.1.2010 (pdp 2.2.) rodila zdravo deklico Medejo (3655g, 52cm).
Porod je bil boleč, vendar hiter - uro in pol, rodila sem s svojimi popadki, brez rezanja in šivov (v drugo gre hitreje).

Čestitke, ninu!
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninu)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
3.2.2010 10:42:56   
zvesta
user posted image

user posted image  PDP / NICK (STAR.)  (user posted image , user posted image ), kraj, Spol, porodnišnica

xx.2.                                
user posted image Komarka (30), (2user posted image ,1user posted image ), ?     user posted image                             
user posted image biina
(?), (?user posted image ,? user posted image ), ?              user posted image
user posted image marjetica11, (?user posted image ,?user posted image ), ?        user posted image
user posted image lorelai28, (?user posted image ,?user posted image ), ?             user posted image                                                          

1.2.
user posted image punsha(28),(1user posted image ,0user posted image ) ,Gorenjska,Jesenice,RODILA 27.12.09-ENEJA 
user posted image brcko2, (2user posted image ,1user posted image ) ,Ljubljanauser posted image , RODILA 25.1.10- TOMAŽA TOBIASA                
user posted image twixy (28), (3user posted image ,0user posted image ), Nemčija       user posted image                

2.2.
user posted image bili83(25), (1user posted image ,0user posted image ), Ptuj,user posted image Ptuj, RODILA 1.2.10- NACETA               
user posted image ninu, (2user posted image ,1user posted image ),     Gorenjska user posted image RODILA 24.1.10 - MEDEJO          
user posted image bejbs, (?user posted image ,?user posted image )          ?                     user posted image              

3.2.
user posted image Lana08, (2user posted image ,0user posted image ), ?                        user posted image                       

5.2.       
user posted image ToBoNi (?), (?user posted image ,?user posted image )  ?                   user posted image                            
user posted image elaaa (31), (1user posted image ,0user posted image ) ?                   user posted image         

6.2.                           
user posted image bambi14 (?), (2user posted image ,1user posted image ), MB             user posted image    Maribor                          
user posted image MATEJKA_(28), (3user posted image ,2user posted image ),MB         user posted image    Maribor
user posted image cocochanel(?), (?user posted image , ?user posted image ), user posted image Ljubljana, RODILA 1.2.2010 - MAŠO    

7.2.         
user posted image Irsa(?),(?user posted image ,1user posted image ), ?                          user posted image          

8.2.
user posted image Aja1(31), (2user posted image ,1user posted image ) , Dolenjska      user posted image        Novo mesto
user posted image Valentinčica(31),(3user posted image ,2user posted image ),Dolenjska user posted image Ljubljana ali Novo mesto, RODILA 2.2.2010 - JURIJA VIDA                  
user posted image rosa2(28),(2user posted image ,0user posted image ), CEuser posted image RODILA 20.1.2010 - TEJO
user posted image spelch, (1user posted image ,0user posted image ), Koroška,                user posted image  
user posted image bipi(31), (3user posted image ,1user posted image ), ? user posted image RODILA 1.2.10 - ALENA  
user posted image bmwjka, (4user posted image ,3user posted image ), Polica pri Gros.    user posted image

9.2 
user posted image kanna(26), (2user posted image ,1user posted image ), ?                      user posted image    
user posted image anemona(?), (1user posted image ,0user posted image ),?                     user posted image     
user posted image ninček1(30), (1user posted image ,0user posted image ), MB user posted image Maribor, RODILA 25.1.2010-TINA                     
user posted image MANA 7(26), (2user posted image ,1user posted image ), ?                   user posted image                  
user posted image ne_ja, (?user posted image ,?user posted image ), ?                                user posted image

10.2.
user posted image busybee882006, (3user posted image , 2user posted image )                   user posted image     Ljubljana      
user posted image Zariya(?), (?user posted image ,?user posted image ), ?                           user posted image            
user posted image Cappy96(32), (2user posted image ,1user posted image ), Zasavje        user posted image      Postojna            
user posted image Lara73(36), (3user posted image ,2user posted image ), Gorenjska       user posted image      Kranj
user posted image janussa(?), (4user posted image ,3 user posted image ), Maribor              user posted image   Maribor

11.2.
user posted image niwci(25), (2user posted image ,0user posted image ), NG, KK                user posted image     Brežice ali Novo mesto
user posted image neja.mat(25), (2user posted image ,1user posted image ), NM                 user posted image         

12.2.
user posted image Nattasha(30), (1user posted image ,0user posted image ), MB                 user posted image                    
user posted image zirafa76(32), (2user posted image ,1user posted image ),CE, Bratislava user posted image Bratislava, RODILA 1.2.10- DOMINIKA   
user posted image Kora33(33), (3user posted image ,1user posted image ), Koroška user posted image ,Sg, RODILA 22.1.10-NANO

14.2.
user posted image plouse(29), (1user posted image ,0user posted image ), ?                          user posted image    Postojna
user posted image neoslišana                                                    user posted image    

user posted image čikapika                                                        user posted image

15.2.                          
user posted image Kati81(?), (3user posted image ,1user posted image ), LJ, user posted image RODILA 1.2.10 - JAKO TIANA    
user posted image Zofy(31), (2user posted image ,1user posted image ), Lj                            user posted image
user posted image dskubin(?), (3user posted image ,2user posted image ), Primorska            user posted image

16.2.
user posted image Liagal(26), (?user posted image ,?user posted image ), ?                           user posted image                                
user posted image mucica2(26), (2user posted image ,0user posted image ), CE                    user posted image    Celje       

17.2.                   
user posted image gapii27(28),(1user posted image ,0user posted image ),Rogaška Slatinauser posted image user posted image Ljubljana, RODILA 1.2.10 - AŽBETA IN JAKOBA
user posted image katy_  , (2user posted image ,?user posted image ), ?                                 user posted image
user posted image Dari(?), (3user posted image ,2user posted image ),Gorenja vas               user posted image
user posted image slomak(28), (2user posted image ,0user posted image )                            user posted image    Kranj ali Ljubljana
user posted image tinca malinca(1user posted image ,0user posted image ),Ljubljana             user posted image                                      

18.2.
user posted image P1ka23(?), (1user posted image ,0user posted image ), ?                           user posted image  
user posted image Jada82(27), (1user posted image ,0user posted image ), Bled                    user posted image   Jesenice      
user posted image Zimska(32), (3user posted image ,1user posted image ) , LJ                       user posted image   Ljubljana
user posted image tasa3(?), (?user posted image ,?user posted image ),      ?                           user posted image

19.2.
user posted image julieb(31), (1user posted image ,0user posted image ), Pomurje                user posted image  
user posted image tajab, (2user posted image ,1user posted image ), Kranj                              user posted image        

20.2.
user posted image silmarillion(?), (2user posted image ,1user posted image ), ?                      user posted image
user posted image vaney(26), (2user posted image ,1user posted image ) , Dolenjska            user posted image        
user posted image mamica(37), (4user posted image ,3user posted image ), Dolenjska           user posted image  
user posted image Bušika2010(),(user posted image ,user posted image ),
user posted image Ančkica(2user posted image , 1user posted image )                                       user posted image
user posted image zvesta30(3user posted image ,1user posted image ),Lenart                            user posted image Maribor
user posted image lucka1(2user posted image ,1user posted image ),Ljubljana

21.2.
user posted image Astralis(36), (3user posted image ,0user posted image ), Praga                   user posted image  
user posted image seya(33), (2user posted image ,0user posted image )                                    user posted image            
user posted image storžica                                                           user posted image

23.2.
user posted image smuki(29), (2user posted image ,0user posted image ), Posavje                   user posted image         
user posted image fiesta(28), (2user posted image ,1user posted image ), Ajdovščina               user posted image
user posted image lily86(23), (1user posted image ,0user posted image ), Maribor                    user posted image        
user posted image Zoja Lara,(1user posted image ,0user posted image ), Slov. B,MB,RODILA 30.12.09 GABRA IN  KLEMNA

24.2.
user posted image ursulina(29), (3user posted image ,1user posted image ), LJ                         user posted image         

25.2.
user posted image Rocio(28), (1user posted image ,0user posted image ), LJ                             user posted image  
user posted image rožca26(26), (2user posted image ,1user posted image ), Domžale              user posted image   Ljubljana

26.2.
user posted image lunca83(26), (1user posted image ,0user posted image ), ?                           user posted image

27.2. 
user posted image babajči(?), (2user posted image ,1user posted image ), ?                              user posted image

28.2.
user posted image JanaB(33), (1user posted image ,0user posted image ), LJ                            user posted image              
user posted image junehope(?), (2user posted image ,1user posted image ), ?                            user posted image
user posted image Bauky(?) , (1user posted image ,0user posted image ) , Dolenjska                user posted image
user posted image vita(?), (2user posted image ,1user posted image ),      PO                             user posted image
user posted image t*e*j*k*a(26), (2user posted image ,1user posted image ), Konjice  user posted image user posted image RODILA 30.1.10 - NEJO IN NIKA
user posted image protina(32), (3user posted image ,1user posted image ), ?                             user posted image  
user posted image mavo(?), (2user posted image ,1user posted image ), ?                                   user posted image

4.3.
user posted image dreja80(29), (2user posted image ,1user posted image ), LJ                          user posted image     

21user posted image in 19user posted image   46 user posted image

user posted image SKUPAJ FEBRUARSKE NOSEČKE  2010  = 82

Z nami so pot začele:

*dotika* z Ajdo rojeno 29.10.2009 ob 23.16, naš user posted image Ajda bo vedno v naših srcih.

**špela, skitnica, abundancija, binabina, Bacek, amelie010

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:  
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:
    PREGLEDI            

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                                      TUKAJ  

• (odgovor članu zvesta)
  • Neposredna povezava do sporočila: 4427
    3.2.2010 10:43:46   
    mucica2

user posted image

PREGLEDI:

user posted image 3.2.-Zofy, Aja1(ctg)

4.2.-Bmwjka, mucica2, zvesta(uz+ctg), julieb-ctg, Zimska (ctg, streptokok), plouse (ctg)
    5.2.-Slomak, Lara73, protina, lana08, jannusa (ctg)
    9.2.-Tinca Malinca, vaney, Cappy96 (pregled+ctg), Jada82 (ctg), jannusa,
    dskubin (ctg)
    10.2.- smuki(ctg), vaney(POROD)user posted image , lunca83 (ctg)
    11.2.- bauky(ctg)
    12.2.-ČikaPika (ctg+pregled)

user posted image

< Sporočilo je popravil mucica2 -- 3.2.2010 10:45:43 >

(odgovor članu mucica2)
    Neposredna povezava do sporočila: 4428
    3.2.2010 10:44:23   
    zvesta
    user posted image

FEBRUARČKI 2010

datum           ime            PDP          ime otročka      teža         velikost

27.12. 09     Punsha      1.2.2010      Enej                 2500g       47 cm
    30.12. 09     ZojaLara   23.2.2010    Gaber               2085g       45 cm
                                                       Klemen             1700g        45cm
    20.01. 10     rosa2         8.2.2010      Teja                3260g         50cm
    22.01. 10     Kora33      12.2.2010    Nana                2460g       44,5 cm
    24.01. 10     ninu           2.2.2010      Medeja             3655g       52 cm
    25.01. 10     ninček1     9.2.2010      Tin                   2760g        47cm
    25.01. 10     brcko2      1.2.2010      Tomaž Tobias   3080g       53cm
    30.01. 10     t*e*j*k*a 28.2.2010   Neja                 2370 g
                                                              Nik                   2250g
    1.2.10          Kati81       15.2.2010    Jaka Tian          3000g       51 cm
    1.2.10          zirafa76    12.2.2010    Dominik            3300g       50 cm
    1.2.10          bipi            8.2.2010      Alen                  3100g        52 cm
    1.2.10          Bili83        2.2.2010      Nace                 4020g        54 cm
    1.2.10          Gapii27     17.2.2010   Ažbe                  2090g        46 cm
                                                             Jakob                2790g        48 cm
    1.2.10          cocochanel 6.2.2010     Maša                 3870g        51 cm
    2.2.10          valentinčica30 8.2.2010 Jurij Vid         3300g         51 cm

user posted image

5user posted image :13user posted image

(odgovor članu zvesta)
    Neposredna povezava do sporočila: 4429
    3.2.2010 10:46:52   
    mucica2

upam da seznamček pregledov štima, če kaj ni v redu pa kar povejte punce...sem se kar nekak zgubila med temi datumi, hehe user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zvesta)
    Neposredna povezava do sporočila: 4430
    3.2.2010 10:47:28   
    mavo

IZVIRNO SPOROČILO: zimska

IZVIRNO SPOROČILO: ČikaPika

IZVIRNO SPOROČILO: mavo
    Ne se sekirat, 11 dni je še dolga. Vse se še lahko konča do roka. Sicer je pa bolje, da rodiš po roku, če je otrok velik, ker po roku začne hujšat (posteljica se stara), pa boš lažje rodila. Jaz sem rodila 17 dni čez rok, pa je mali imel 3630g in obseg glavice 37... kakšen bi šele bil na rok?user posted image user posted image user posted image
    Ti samo uživaj, izkoristi zadnje dneve neomejenega prostega časa, če bi pa vseeno rada prej rodila, pa veselo user posted image user posted image user posted image ... saj veš, kaj mislim, a ne?user posted image

17 dni čez rok user posted image user posted image user posted image OJJJEEEEJJJJJ!!!

Hvala za nasvet user posted image ...user posted image

Kako pa to, da ti niso prej sprožili poroda?user posted image

Pa saj so mi ga. Vsak dan od 12 dni čez PDP so mi vstavljali gel za mehčanje materničnega vratu, pa se nisem niti toliko odprla, da bi mi lahko mehur predrli. So me 12. dan čez PDP zadržali v P, pa sem zaradi gela vsak večer dobila rahle popadke, ampak so trajali kako urco, potem pa vedno izginili. Sem bila v dvoposteljni sobi, pa vsaka, ki so jo pripeljali ležat poleg mene, je v roku par ur šla rodit, samo jaz ne. Potem sem pa rekla glavni sestri, naj mi dajo eno tako, ki ima še vsaj en mesec do roka, da bo malo bolj pozitivno vplivalo na mojo psihouser posted image . Pa so mi res pripeljali cimro, ki je bila hospitalizirana v 8. mesecu zaradi nekih težav, in hvala bogu sem šla v porodno vsaj pred njouser posted image .
    V glavnem, v četrtek so mi zadnjič dali gel (zjutraj, pa še popoldne), potem so pa rekli, da ne smejo več, da si telo odpičije in če ne bo nič, bom šla v soboto na CR. Normalno, iz petka na soboto ponoči sem le dobila svoje popadke, se odprla 1 cm, ko so mi pa mehur predrli, so mi pa umetne popadke začeli šibat. Vse skupaj je trajalo do 15ih, potem so me pa peljali na CR, ker se mali ni spustil skozi medenični kanal. Škoda, ker sem se lepo do konca odprla in bi v končni fazi lahko rodila tudi naravno. Če bi le človek vedel...potem nebi rabila tako dolgo čakat in bi imela CR že pred tremi tedni. Ma, zdaj vsaj vem, kaj me čaka in se ne sekiram preveč zaradi tega. Pa tudi nikamor se mi ne mudi, mi zaenkrat še čisto paše bit kinderjajčekuser posted image

Nekoč bomo tudi mi dobili vrtec...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
    Neposredna povezava do sporočila: 4431
    3.2.2010 10:47:53   
    mucica2
    IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

5user posted image :13user posted image

ja ja punčke močno zaostajajo, če bo šlo tako naprej potem bo mesec fantkov user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zvesta)
    Neposredna povezava do sporočila: 4432
    3.2.2010 10:49:05   
    vaney
    zimska, lepo, da me pogrešaš, ampak jaz sem še tu...ne grem nikamor pred 10.2., ker sem se lepo zorganizirala za takrat in mi bodo vse plane porušili, če me kaj prime (rada imam splanirane obveznosti)...

Sicer pa nimam niti časa it rodit, skoz je nekaj. Vsak dan odpeljem Anžeta zjutraj v vrtec, pa mi ne rata prit domov pred 10.uro, sploh ne vem, kje zabluzim toliko časa; malo na kavico, v trgovino, po zajtrk...

busybee, to je pa res sranje, da ti dokumente pokradejo, le kaj bodo z njimi. Sicer sem pa jaz živela več kot 10 let v mestu in bila navajena, da se vse čuva in spravlja na nevidna mesta, tako da mi je še danes ostala ta navada. Tudi v avtu nič ne puščam na vidnem mestu, pa čeprav smo v Beli Krajini. V tem avtu imamo pa itak skrite, kao varnostne predalčke pod predpažniki oz. pod nogami in denarnico ali torbico kar tam pospravim, če se mi je ne da sabo vzet, pa nihče ne vidi. Skratka, treba je pazit...

Evo, zraven računalnika sem zmazala burek, spila pol litra soka, zdaj sem pa vsa polna in grem nazaj spat, dokler še lahko...

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
    10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu mucica2)
    Neposredna povezava do sporočila: 4433
    3.2.2010 10:51:33   
    mucica2

zvesta če bomo tak pridno čvekala naprej boš mogla kmalu odpreti 3. del user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vaney)
    Neposredna povezava do sporočila: 4434
    3.2.2010 10:53:31   
    mucica2

mavo: a greš zdaj kaj na Koroško?

(odgovor članu vaney)
    Neposredna povezava do sporočila: 4435
    3.2.2010 10:55:29   
    zvesta
    jaja, seveda... jaz pred 3. delom zagotovo ne grem rodit....

(odgovor članu mucica2)
    Neposredna povezava do sporočila: 4436
    3.2.2010 11:00:23   
    mucica2

koker zgleda jaz tud ne user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zvesta)
    Neposredna povezava do sporočila: 4437
    3.2.2010 11:02:02   
    zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: mucica2

evo, dala otroka spat....

tako prekleto sme utrujena.... ponoči nisem spala 3 ure... sem ob 1h dajala Izaku inhalacije, pa je tako nemilo jokal in se mi zasmili, da sploh nisme mogla nehat mislit na to, kako ga mučim....

zdaj pa mi dajte hitro ideje, kaj naj hitrega skuham.... prosim...

(odgovor članu mucica2)
    Neposredna povezava do sporočila: 4438
    3.2.2010 11:04:54   
    mavo

Mucica2, a veš, da je bila varianta, da odprejo Muller v Celju tam, kjer je bil prej Big Bang, zdaj pa KIK in IJSK? No, potem so pa ugotovili, da je boljša lokacija v Velenju in so ga tja dali. Midva zato zdaj vedno tam kupujeva, ker niti ni tako daleč, pa še spotoma se lahko ustavimo, kadar gremo na Koroško k staršem od mojga user posted image .

jah glede tega pa sem res vesela, da ga dajo v Velenje ja....madonca brezveze....k bi blo tako fajn če bi bil tu blizu, jaz ful rada tam kupujem....kadar grem v lj grem vedno tja

aja kdaj pa greš spet kaj na Koroško?

V ponedeljek, greva z mojim verjetno v IKEO, pa peljeva gremlinčka v varstvo k babici in dedu, potem pa kar od tam proti Celovcu, al pa Gradzu, odvisno kaj je bližjeuser posted image . Je fajn, ker imamo mi praznik in dela prost dan, gor je pa vse odprto. Upam le, da ne bo veliko slovencev isto razmišljalo in bo ful gužvauser posted image .
    Če pa sprašuješ zato, ker kaj rabiš iz Mullerja, potem žal ne bo nič, ker bo vse zaprto.

Nekoč bomo tudi mi dobili vrtec...

(odgovor članu mucica2)
    Neposredna povezava do sporočila: 4439
    3.2.2010 11:04:54   
    ČikaPika
    Zvesta: pašto user posted image , ta bo nabolj hitra user posted image

(odgovor članu zvesta)
    Neposredna povezava do sporočila: 4440
    3.2.2010 11:06:29   
    zvesta

ja, saj bi meni bila tudi najljubša, a smo jo imeli v soboto in nedeljo...

(odgovor članu ČikaPika)
    Neposredna povezava do sporočila: 4441
    3.2.2010 11:09:22   
    ČikaPika
    IZVIRNO SPOROČILO: tasa3
    imam eno vprašanje, je še kaka februarka, ki jo ponoči močno boli križ in tudi trebuhuser posted image
    js se ne morem že dve noči sploh premikat v postli - ok, križ in medenica da me boli ze razumem, ampak zdej me je zacel bolet celo trebuh.... ko vstanem rabim kar nekaj casa da pridem k sebi - sigurno me še ene pol ure boli

sm se skor zjokala ponoci, popadki to niso, verjetno je v kaki pozi, ki me vse boli,
    sm klicala G in je rekla da naj vzamem lekadol user posted image

studiram, če bi šla danes ponoci kar v P, da malo pogledajo trebuh...
    je še kaka, ki jo boli tudi trebuh?

Mene samo ponoči boli trebuh, ko se vležem na hrbet - me zaboli ko 100 user posted image . Tako da vedno ko se obrnem iz enega boka na drugega moram najprej stisnit vse trebušne mišice in se probat čim bolj hitro dat na drugi bok.
    Zakaj tako boli nimam pojma user posted image Si pa mislim, da ponoči ko dolgo ležim na enem boku se user posted image ziher kej drugače vleže in pol ko se dam na hrbet, s to svojo pozo kej čudno pritisne na črevesja - mam občutek da mi bodo kr ven skočila...

(odgovor članu tasa3)
    Neposredna povezava do sporočila: 4442
    3.2.2010 11:13:07   
    mucica2

evo, dala otroka spat....

tako prekleto sme utrujena.... ponoči nisem spala 3 ure... sem ob 1h dajala Izaku inhalacije, pa je tako nemilo jokal in se mi zasmili, da sploh nisme mogla nehat mislit na to, kako ga mučim....

zdaj pa mi dajte hitro ideje, kaj naj hitrega skuham.... prosim...

glede kuhanja pa žal nimam idej, mi imamo danes cmoke pa kompot, pa juhica bo še prej

(odgovor članu zvesta)
    Neposredna povezava do sporočila: 4443
    3.2.2010 11:13:37   
    ČikaPika
    IZVIRNO SPOROČILO: slomak
    dobro jutro punce,
    evo sm že hotla kr okol 4-5 odpret rr pa kej napisat, ker sm bla od 3.30 do 5-ih najmanj kot zombi v pojstli...spet nisem mogla spat. Sploh pa zarad mojga gležnja, sm vstala za na wc in ko sem na nogo stopila sm misnla da bom kr padla kako me boli user posted image ...no in pol seveda nisem zaspala do 6-ih, ob 7-ih je moj vstal za službo šele potem sem lahko malo zadremala...

Slomak, a še nisi šla k zdravnikuuser posted image ?... pejdi se na urgenco pokazat, ti bodo vsaj v pravilni legi povili gleženj... sej kej drugega itak ne morejo naredit, razen če bi bil ne vem kakšen zlom...

(odgovor članu slomak)
    Neposredna povezava do sporočila: 4444
    3.2.2010 11:14:31   
    Tinca Malinca

hihihihihihihihihihihi user posted image user posted image user posted image - bomo skupaj počakale na marec?

(odgovor članu mucica2)
    Neposredna povezava do sporočila: 4445
    3.2.2010 11:14:36   
    mucica2

Mucica2, a veš, da je bila varianta, da odprejo Muller v Celju tam, kjer je bil prej Big Bang, zdaj pa KIK in IJSK? No, potem so pa ugotovili, da je boljša lokacija v Velenju in so ga tja dali. Midva zato zdaj vedno tam kupujeva, ker niti ni tako daleč, pa še spotoma se lahko ustavimo, kadar gremo na Koroško k staršem od mojga user posted image .

jah glede tega pa sem res vesela, da ga dajo v Velenje ja....madonca brezveze....k bi blo tako fajn če bi bil tu blizu, jaz ful rada tam kupujem....kadar grem v lj grem vedno tja

aja kdaj pa greš spet kaj na Koroško?

V ponedeljek, greva z mojim verjetno v IKEO, pa peljeva gremlinčka v varstvo k babici in dedu, potem pa kar od tam proti Celovcu, al pa Gradzu, odvisno kaj je bližjeuser posted image . Je fajn, ker imamo mi praznik in dela prost dan, gor je pa vse odprto. Upam le, da ne bo veliko slovencev isto razmišljalo in bo ful gužvauser posted image .
    Če pa sprašuješ zato, ker kaj rabiš iz Mullerja, potem žal ne bo nič, ker bo vse zaprto.

a ti pa še upam iti tako daleč? Jaz bi tudi ful šla v avstrijo, če ne druga mal pofirbcat pa nekako ne upam tako daleč user posted image

ne mislila sem na vetrovne kapljice in koroških lekarn

(odgovor članu mavo)
    Neposredna povezava do sporočila: 4446
    3.2.2010 11:15:12   
    ČikaPika

ja, saj bi meni bila tudi najljubša, a smo jo imeli v soboto in nedeljo...

Pol pa kake instant žgance s kako paradižnikovo omako ali pa z mlekom :)

Lahko tudi kako friko (cvrta jajca s sirom) + kruh in solato :)

Kako rižoto?

(odgovor članu zvesta)
    Neposredna povezava do sporočila: 4447
    3.2.2010 11:15:29   
    mucica2
    IZVIRNO SPOROČILO: Tinca Malinca

hihihihihihihihihihihi user posted image user posted image user posted image - bomo skupaj počakale na marec?

upam da tako dolgo pa spet ne bom čakala user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tinca Malinca)
    Neposredna povezava do sporočila: 4448
    3.2.2010 11:16:55   
    zvesta

Pol pa kake instant žgance s kako paradižnikovo omako ali pa z mlekom :)

Lahko tudi kako friko (cvrta jajca s sirom) + kruh in solato :)

Kako rižoto?

Žgancev ne maram :(

Friko smo včeraj :)

riža Izak ne mara :)

Se pa trudiš... hvala ti...

(odgovor članu ČikaPika)
    Neposredna povezava do sporočila: 4449
    3.2.2010 11:17:02   
    ČikaPika
    IZVIRNO SPOROČILO: ninu
    Sporočam vam, da sem postala januarčica in 24.1.2010 (pdp 2.2.) rodila zdravo deklico Medejo (3655g, 52cm).

ČESTITKE!!! user posted image user posted image user posted image Še ena punčka user posted image

(odgovor članu ninu)
    Neposredna povezava do sporočila: 4450
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
    Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
    Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
    Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
    Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?