Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 2.2.2010 15:13:49
|
|
|
|
MaliMišek
|
Krtkova se opravičujem...ponesreči sem te preimenovala
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 2.2.2010 15:14:07
|
|
|
|
krtkova
|
najboljš, da se kr pod mizo vležem. sej bo, sej ni tok panike. Se mi verjetno mal razteguje vse, ker Hugič raste. Hvala za vašo prijazno skrb, zlate ste.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 2.2.2010 15:16:05
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek Krtkova se opravičujem...ponesreči sem te preimenovala Ha ha ha, tole si se pa od Nax nalezla. Tko me je ona včasih imenovala!! Sploh ni panike!! ja, telefon je: 01 522 60 48, delajo pa sam od 13h do 15h.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 2.2.2010 15:18:11
|
|
|
|
krtkova
|
aja, MaliMišek - vsekakor dobrodošla!!! Ne se nas ustrašit, ker tle padajo take, da to ni res! Umreš od smeha. Enim bejbam se kr meša od for. Men ne, jst sm bl mirna.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 2.2.2010 15:20:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia Hahahaha, jaz se tko rezim, da mi solze tecejo. Mislim, da je skrajni cas, da spokam iz sluzbe Ja, Nax tako kot AA sem mislila. Saj jaz bi tudi mogla iti. "Sem Aglaia in sem noseca. Namesto da bozam in lupckam svoj trebuh, sanjarim o cikih in jegru." In potem bi vsi rekli: dobrodosla Aglaia! In poklicali CSD Sem vas pa ze vse na FB nasla (great research skills) in vas bom kar dodala. Kje je Cojkic danes? Pa neka noc? Krtkova, si zalegnila pod mizo na hitro? Aglaia . Men se zdi, da smo vsak dan bolj nore. Kaj bom jaz danes zamudila no Naša cojkička je šla pa danes pomoje rihtat une papirje za strokovnega. MaliMišek hahaha končno še ena k je narobe napisala od krtkove nick. veš jaz sem zelo dolgo pisala krtovka, dokler ni končno neka_noč opazila in me zašpecala
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 2.2.2010 15:21:08
|
|
|
|
MaliMišek
|
Krtkova najlepša hvala, si pa hitra , sem pa žal za danes že zamudila. Bom pa jutri poklicala. Petrca2507 da te pozdravim še tukaj....sem se kar pridružila vaši debati
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 2.2.2010 15:22:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova aja, MaliMišek - vsekakor dobrodošla!!! Ne se nas ustrašit, ker tle padajo take, da to ni res! Umreš od smeha. Enim bejbam se kr meša od for. Men ne, jst sm bl mirna. Ja krtkova je tuki res tok mirna, veš taka zategnjena je. Sploh ne razume nobene fore niti je ne izdav MaliMišek sam res se ne ustrašit in nam pobegnit, sam kdaj res take ven padajo, da ej joj.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 2.2.2010 15:26:39
|
|
|
|
MaliMišek
|
ne, ne, ne bom pobegnila. Sem pa v službi in ko vas takole berem se komaj zadržujem da se na ves glas ne krohotam .... me sodelavke že čudno gledajo, ker včasih kakšen krik enostavno uide Vidim da se boste danes dobile, jaz žal ne morem (sem se kar sama povabila ), bi se pa naslednjič z veseljem pridružila.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 2.2.2010 15:33:18
|
|
|
|
krtkova
|
MaliMišek - mene sta se moja dva cimra v pisarni že navadila, da vsake toliko padem v ful smeh in gledam v ekran!!! sam jst sm bl zategnjena in so mi v bistvu te njhove fore čist bedne! Itak pa, da si vabljena danes na krofe!! sej to zdej tko pogosto počnemo, da bo kmalu spet naslednje srečanje. 30.5. maš rok? Jst mam uradno 31.5., neuradno pa 1.6. (in 1.6. se držim kot klop). Se pa znava očitno še srečat v porodnišnici!! ha ha
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 2.2.2010 15:40:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova sam jst sm bl zategnjena in so mi v bistvu te njhove fore čist bedne! Čudn da nas še nisi zapustila Ja srečanja so pa res pogosta, tako da MaliMišek naslednjič le pridi.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 2.2.2010 15:43:14
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova MaliMišek - mene sta se moja dva cimra v pisarni že navadila, da vsake toliko padem v ful smeh in gledam v ekran!!! sam jst sm bl zategnjena in so mi v bistvu te njhove fore čist bedne! Itak pa, da si vabljena danes na krofe!! sej to zdej tko pogosto počnemo, da bo kmalu spet naslednje srečanje. 30.5. maš rok? Jst mam uradno 31.5., neuradno pa 1.6. (in 1.6. se držim kot klop). Se pa znava očitno še srečat v porodnišnici!! ha ha Kako to misliš neuradno? Tudi jaz potihem upam na junij , me pa prav zanima kaj bodo rekli jutri na pregledu. No ve se danes lepo imejte, naslednjič pa uletim še jaz
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 2.2.2010 15:44:26
|
|
|
|
mkbk
|
evo, mel bomo , zaenkrat je vse kul, naj bi bla pa mišken manjša, 20. -25 percentila!!!!!!!!!!!! Se vidmo DONSSS
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 2.2.2010 15:53:07
|
|
|
|
krtkova
|
neuradno - ker so mi najprej postavili 1.6. in mi je "lepši" datum za okol govort. MKBK - juhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhu!!!!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 2.2.2010 15:54:48
|
|
|
|
Abbott
|
1.6. je prav seksi datum
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 2.2.2010 15:56:58
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: Abbott 1.6. je prav seksi datum se strinjam! Abbot?? tud naša?? piškotek je že pravi!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 2.2.2010 16:13:03
|
|
|
|
Zvezdici
|
mkbk - sem zelooo vesela zate! Sem ti rekla, da bo vse ok . Uživajte na krofih punce! malimišek - poveš PDP in vse ostale podatke za seznamček? Če si za, da te damo gor? abbott - tebe tudi če spadaš k nam, hehe..
|
|
[Brisano sporočilo] 2.2.2010 16:44:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 2.2.2010 18:59:23
|
|
|
|
Pikapolonica80
|
hojla! Jz sm pa tud fajn blesava, pozabila sem na srečanje .... dons je moj prvi dan dopusta, ki se prelevi v porodniško z 18-im , pa sm bla očitno čist preveč zaposlena da bi kaj gor na forum pokukala. Drugače sem kr fajn, Tjaša me je malo prestrašila ko je Urban tako pohitel tako da sem že začela temeljito z nabavo tega in onega, velikega in malega za našo , kar še nimam, tako da si bom sedaj tako zapolnila moje dneve . Upam da ne boste počile danes od preveč pojedenih krofov , pa še kako srečanje da bi prišla spet tudi jaz še preden grem v rim...Se bom pa zdej kaj več javila, zdaj ko sem frej ko ptička na vej . Zdej grem pa v šoping!! hrana seveda .
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 2.2.2010 19:14:19
|
|
|
|
MaliMišek
|
Moji podatki MaliMišek (29) PDP 30.5., , 3.2. morfologija.... sem še kaj pozabila? .... aha ...1.
< Sporočilo je popravil MaliMišek -- 2.2.2010 19:19:08 >
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 2.2.2010 20:35:20
|
|
|
|
mkbk
|
helou... jest ne morm brez vas . Pri tej prič morm pohvalt krofe (čeprav rajš ne bi vedla, da obstajajo), mam filing, da bova šla jutr z mojim mal nazaj pogledat, če jih majo spet kej Men je blo fino - se mi zdi,d a bi me brez problema čvekale do pojutršnjem, pa tko taka vrteča okrogla miza bi mogla bit al kaj jaz vem, k se sploh ne uspeš s kakšnimi nič pomnet (ko predelč sedijo....krtkova naprimer...neka_noč Me veseli bcljka, da si dobila obraz!!!!! in ostale. Cojka a pol ko te bojo tvoje punce spedenale boš mela pa spet kkšen foto shooting? Dej mi plis še za Galeba link pošlji. Sam, Aglaia, ti maš pa energije za na izvoz, (jst je tud nenoseča nimam tolk) a pol zvečer sam dol padeš al si tko kot naš Filip k je naspidiran vsako minuto dneva? Dej se spomn od kje maš tist šal, k nujno iščem tako barvo Pa Natasa pa Ziva1 sta tud ful simpatične! Ostale pa so ble predelč Res mam filing, kt de bi v srednji šoli en fajn razred sošolk dobila Ps. Krtkova - dej se jutr za fix zmenva za pilates, važi? Grem jst še z en film pogledat, da v miru zraven zaspim.
< Sporočilo je popravil mkbk -- 2.2.2010 20:36:46 >
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 2.2.2010 20:46:28
|
|
|
|
Anonimen
|
No čveke kako je bilo? Ste se naklepetale? Ste tok čvekale da zdej tuki tuki nima nobena nič za povedat? Jaz sem doma, sva prestavila večerjo, ker je mogel it moj nujno še delat V glavnem dons je bilo končno zanimivo v MŠ, samo smo šli pa pol na ogled porodnišnice in k smo gledal porodne sobe, mene je kr stisnilo. Ker sem šele zdej dojela, da bo šlo zares. cojka tale tvoja ravnateljica je pa res mim no. Dve strani podpisat, ja to je pa že preveč. Gre res velik časa a ne. Ja u spreminjanju nickov sem pa jaz taglavna a ne
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.2.2010 21:02:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 2.2.2010 21:09:39
|
|
|
|
Anonimen
|
A vas je bilo velik? cojka a taka si, da si kar karton krofov odnesla Aja da ti ne pozabim povedat, so mi odpisal, da oni ne pošiljajo v Slovenijo in če imam kakšnega prijatelja v teh državah, da pošljejo njemu in pol men naprej. Kaj pa zdej
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......