nokes
|
uffff, babike, jst sm čist izmozgana, sicer tak prijetno, sam za en pirček ufnt, pa noge na mizo, pa en masaž bi mi pasal! smo imeli danes 1. rundo žurke, žlahta. bilo je lepo, tamala dva sta uživala, bila zelo dobro razpoložena, ko je prišla torta, sta dvignila prt in se oba skrila, ter se šla igrico "ni-ni" , tak da imam eno serijo slik, kjer sta otroka pokrita s prtom čez glavo! sta bila ful lepa, takšna pajdaša. darila mega, tricikla oh in sploh, da sem mislila, da bomo z njima šli najprej v banjo, pol pa še v postlico. no, padla sta dol in spita. hedi, tisto za zalivat je substral, jaz ju pognojim ob torkih pikatara, padu s postle? kak? miška, bi bila ponosna name, niti ene solzice nisem spustila . te pocukam septembra! un duo stolček je res lep, za nas neuporaben, ma kje, da bi bila pri miru v vodi, ni šans. margerita, lepo! pomlad, še lepše! komaj čakam aha, kaj bi naj ananas delal? driskič? je bilo kar okej, nič turbulenc ježeš, mam un prepih v glavi, grem malo odklopit, punce, jutri častim tortico! aha, sem vedela, bom kar tukaj čestitala sončkici33 in lovru, saj nas bere ! no, mali fantiček, še na veliko lepih let in mamici veliko veselja s teboj!