LINDI
|
Ja isto smo imeli kolke takrat,vprašala sem pa zato,ker je našeča preimenoval v Timoteja,pa sem pač rekla,da je Timej...morala sta pa biti kmalu za nama po mojem,ker je rekla,sestra ,ki je v roki držala kartico,da pa imata tudi Timoteja,vem samo,da je bila zraven ena mamica s punčko,pa oči je bil zraven nje mami je imela svetle lase,lahko,da sta bila z njo,sem pa zunaj itak ful čvekala,ker sem srečala eno iz porodnišnice,pa ena gospa me je za kolke sprašvala,če moramo še povijati,pa še TASSIKA me je čakala z vozičkom,da sva potem šla imam pa rjave lase na paža. Ja me prav zanima kaj bo rekel Tršinar,ker mene je tega ful strah,moj pa itak noče to počet,pa bi lahko,kdo ima več prakse a jaz....Katero patronažno si pa imela,moja je bila Marjanca,pa mi je bila tudi všeč, pa če mi zdaj kaj ni jasno lahko tja pokličem,super.................Ja ene patronažne so bolj leve,moja soseda v Lj ima tako,da pravi da samo na kavo k njej hodi,pa,ko bi ful rabila kakšno o.k.,ampak tam živi,pa jo je tja potem naročila itak,čeprav bi bilo boljše,da bi bila pri sebi doma,pa bi sem hodila,pa kaj hočeš,zdaj nima kaj,edino ko bo k meni prišla za uvajanje hrane sem rekla,da jo bom kar zraven povabil da vsaj kaj pametnega sliši.
|