VANILI
|
Dobro jutro, montijke! Vidim, da sploh nisem ažurna, ampak me čas baše- Celo toliko, da sem pozabila, koliko sem šla dol prejšnji teden (se tehtam ob ponedeljkih), no začela sem s 79kg z 11.1. in včeraj sem jih imela 73,1, kar je kar ok, glede na to, da se pridkano držim jedilnikov z Montijeve knjige, edino večerje niso tko obilne, ker imam dokaj pozno kosilo in enostavno nisem lačna. Včasih se tok najem za kosilo, da se m zdi, da se bom še zredila. Moram pa rečt, da imam veliko boljše počutje, odkar sem skinla sladkarije in bel kruh. V glavnem pa se bolj počutim zato, ker nimam več slabe vesti, kot sem jo imela po svojih požrtijah . Par mesecev nazaj sem si kupila v top šopu tisti masažni trak na stojalu - mož pravi, da je fajn, da mu mal mišice sprosti, jaz ga pa še nisem mela časa sprobat, ampak ga bom v bližnji prihodnosti. No enkrat sem si ga nastavila na rit in moram rečt, da te ful trese in sem si predstavljala, kako je iztresel vse moje celulitne obloge nekam stran . Garderoba: v omari ima verjetno 97% oblačil, ki jih ne morem (več/še) oblečt, ampak jih ne bom vrgla proč, ker jih želim še kdaj nosit. Sem bila pa šokirana, ker si smučarskih hlač ne morem zapet in je to edina stvar, ki si jo moram novo kupit ker v 14 dneh toliko ne bom zgubila. Sem pa bila kar smotana, ker si v tem času povišane teže nič novega - lepega ne kupujem, kot da bi se hotla skrit v eno sivino oblačil. Mož pa mi pravi, naj vendar si kupim kaj, da se bom dobro počutila. Meni pa je škoda denarja - če bom pa shujšala . Ja sej vem, zdaj ko se berem, ugotavljam, da sem res smotana... Skratka: opažam, da vsaka malenkost pripomore pri dieti -ali v pozitivo ali negativo: vsak piškotek, ki ga pojemo, vsaka kava, ki jo sladkamo - se nalaga. In če že to izključimo, nam bo telo hvaležno (uf zdaj sem pa kot reklama - boljš da neham). Želim nam vsem veliiiiiiiiko uspehov pri kurjenju odvečne maščobe. Vem, da ljudje nasplošno itak preveč pojemo. In v mislih, da se nam bo obrestovalo v prihodnosti, moramo met voljo zdaj!!!! Lep dan vsem!!!!