|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo februarja 2010
2.2.2010 7:47:08   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: doloress

Mene pa je ta odgovor full razocaral. Upam da resnicno ne bo zadela. Se dobro da ne verjamem, ceprav me je nekoliko potolklo vse skupaj. Glede na to da mi je napovedala da bom zansolila nasledenje leto v juniju... lahko kar neham brat forume in vse skupaj.

Res da bom imela probleme zanosit, ampak toliko mi je pa tudi cudno. Ceprav pravi da je krivda, da kao moja druzina ne sprejme partnerja user posted image Kar pa je dalec od resnice. Tako da ji ne verjamem in uapm na user posted image saj do konca leta user posted image

doloress nič se ne sekiraj in jemlji ta njen odgovor z rezervo. sej je res čudno, da bi ugotovila samo iz podatkov kot so ime in datum rojstva. jaz tudi njene napovedi oz. odgovor jemljem z rezvervo...tako da nič se ne sekiraj, nič ne nehaj brati forume, hej, sej smo se že nekaj strani nazaj pogovarjale da punce ne odnehamo kr tako in se ne damo, ampak vztrajamo do konca.... mi navijamo za tebe, da vama čimprej uspe in da zagledata ta magični in težko pričakovani + user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu doloress)
Neposredna povezava do sporočila: 526
2.2.2010 8:05:13   
pujs666
Živjo!

Jaz vas berem že kar nekaj časa, pa sem se odločila, da vam še kaj napišem ;)
Kar se vedeževalke tiče, sm ji tud jz pisala prejšnji mesec in mi je odgovorila, da bom zanosila februar/marec. No potem sm ji pisala še v moževem imenu, mi je pa odgovorila, da se bo otrok rodil v znamenju ribi 2011. Kar se seveda ne poklapa, edino če bi bla noseča 1 leto ;))))
Zdaj pa ne vem, kaj naj si mislim. Lahko res zanosim zdaj, pa imam SS - upam da ne. Al pa da vse skupaj sploh ne drži.
Se bom pustila presenetit.
Je pa ne pričakujem 15.2.2010 (če se odloči pridt redno)

Lp

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 527
2.2.2010 8:10:58   
lidik
pujs666 dobrodošla med nami ! user posted image user posted image
navijamo in držimo pesti, da se sploh ne odloči priti nadaljnjih 9 mesecev
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pujs666)
Neposredna povezava do sporočila: 528
2.2.2010 8:15:00   
latka
Jutro!

No jaz sem včeraj zvečer tudi pisala tej vedeževalki in mi je že čez dve uri posredovala odgovor:zanosili boste v času leva in bo punčka!
To sicer jemljem za rezervo, možno pa da bova ravno takrat deležna umetne oploditve, to bomo pa vedeli marca na razgovoruuser posted image , če sva ciljna skupina glede na izvide!!

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 529
2.2.2010 8:26:24   
lidik
kaj mislite da je šla vedeževalka iskat zakaj kar naenkrat toliko enakih oz. podobnih vprašanj dobi? user posted image user posted image

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 530
2.2.2010 9:01:27   
doloress
IZVIRNO SPOROČILO: lidik
doloress nič se ne sekiraj in jemlji ta njen odgovor z rezervo. sej je res čudno, da bi ugotovila samo iz podatkov kot so ime in datum rojstva. jaz tudi njene napovedi oz. odgovor jemljem z rezvervo...tako da nič se ne sekiraj, nič ne nehaj brati forume, hej, sej smo se že nekaj strani nazaj pogovarjale da punce ne odnehamo kr tako in se ne damo, ampak vztrajamo do konca.... mi navijamo za tebe, da vama čimprej uspe in da zagledata ta magični in težko pričakovani + user posted image user posted image user posted image

Ma ne sej se ne sekiram, nic bat. Jaz ji celo svojega imena nisem izdala. Iz maila pa tudi ni mogla razprat. Ji bom poslala se en mail drug tedn, s sluzbenega mail, pa me zanima kaj bo rekla tam.

Hvala za spodbudne besede. Ne bom pa nehala se boriti, upam samo da bom prej zanosila. In se diplomirala. Svetla stran pa je tudi se to, da lahko sedaj brez slabe vesti planiram dopust v aprilu. Ce ne bom user posted image potem bomo brez problema sli user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 531
2.2.2010 9:13:29   
latka
No pri meni pa vedeževalka še omenja neko napetost, ki jo vidi pri meni, in da se bom konec feb. sprostila ter se bo nekaj premaknilo v meni-to pa moram priznat, da ima prav, namreč res sem že nekaj časa napeta in res bom konec feb. bolj sproščena, namreč moj dragi bo takrat končno končal s terenskim delom(že pol leta prihaja samo vsak drug vikend domovuser posted image ) in bo mi psihično lažje, pa še prihaja prvi razgovor v Mb!!Mogoče pa bo tudi kaj resnice gledeuser posted image !! 

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 532
2.2.2010 9:15:05   
Anonimen
Kot veste, sem tudi jaz pisala vedeževalki. Odgovorila mi je, da če že ni bo pa februar-marec. Posredovala pa sem ji moje in fantove podatke.
Zdaj ji je pisal še moj fant. Posredoval ji je spet oboje podatke. In mu je napisala, da vidi fantka rojenega v znamenju leva. In naj ji odgovori, če nisem noseča. In ji napiše, da ne. Napisal je vse tako kot je. In spet je odgovorila, da vidi fantka rojenega avgusta in da naj grem na pregled mogoče testi lažejo.
Hja...težko to je to verjetno. Decembra vsi testi negativni, imela sem tudi user posted image (izgledala je čisto normalna), januarja vsi testi negativni, user posted image ni... Jaz dvomim, da bi po vem tem bila user posted image pa to zdaj že ene 10 tedenov. Ne vem no. Bomo videli user posted image

Drugače pa navijam za vas februare user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da vam, če ne že vsem, vsaj večini uspe user posted image

anonimna user posted image

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 533
2.2.2010 9:36:43   
listek1
dobro jutro punce,

še vedno vas redno berem, čeprav sem se že preselila med avgustovke 2010, in še vedno navijam za vsako posebej izmed vas. Vidim, da ste se razpisale o vedeževalki. No tudi jaz sem ji pisala in naj vam še jaz zaupam kaj mi je napisala.

Povedala sem ji, da že imamo enega sončka in če se mu bo pridružila še kakšen član. Njen odgovor je bila, da se mu bo leta 2011 pridružila deklica v znamenju ribe. Naj vam povem, da sem v 14 tednu in pričakujemo fanta. Sicer verjamem v te zadeve in sedaj samo upam, da ne bo kaj narobe. Sicer je bilo do sedaj vse ok, in bo tudi naprej. Pa še to vam povem, da sem bile pred nekaj leti pri vedeževalki Karin, ki mi je napovedala samo enega otroka in to fantka. No, pa bomo imeli še enega. Verjamem, da nekaj je na tem, vendar ne pa tudi vse. Tako, da punce glavo gor, pogumno naprej in tudi vam bo uspelo, da boste v rokah držale  svoj največji zaklad. user posted image

Sem pa še vedno vaša zvesta navijačica.

lep dan še naprej, pa čimveč rozik ta mesec.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 534
2.2.2010 9:44:31   
pujs666
Listek1 -  Zanimivo, potem res ne napove vsakemu točno.

Jaz sem ji glede na to, da je obema napisala drugače, kar še 1x pisala, da kaj zdaj drži, pa bomo vidl njen odgovor. Vam sporočim.

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 535
2.2.2010 9:47:42   
listek1
IZVIRNO SPOROČILO: pujs666

Listek1 -  Zanimivo, potem res ne napove vsakemu točno.

Jaz sem ji glede na to, da je obema napisala drugače, kar še 1x pisala, da kaj zdaj drži, pa bomo vidl njen odgovor. Vam sporočim.

ti kar sporoči, tud mene zelo zanima. sej jest tud ne vem a nej ji še enkrat napišem, kako je ali naj neham. tebi pa želim da čimprej zagledaš en debel + user posted image

(odgovor članu pujs666)
Neposredna povezava do sporočila: 536
2.2.2010 9:48:49   
Arwenko
Evo punce, mene je danes presenetila user posted image , 3 dni prej kot pričakovano in se bom selila med marčevke. Pa nisem preveč žalostna odkrito povedano, mislim namreč, da ta mesec sploh nisem imela ovulacije, temperaturna krivulja je bila ful čudna, fertilityfriend mi jo je pa kvazi zaznal, 19. dan ciklusa, se pravi samo 6 dni pred menstruacijo, pa pravijo, da je ponavadi vsaj 10 dni prej, ampak dobro no...

Aja, Bostina, ti ko si prva, pri kateri bomo preverjale verodostojnost napovedi vedeževalke. Ti si rekla, da ti je napisala, da bos zanosila februarja, ampak to pomeni, da je ovulacija februarja in da bos user posted image zagledala marca, tako je vsaj meni logično.

Dajte me pa prosim med navijačice, bom navijala za vas do konca meseca. user posted image

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 537
2.2.2010 9:54:08   
pujs666
Hahahah punce, tole vas bo nasmejalo. Sm poslala vedeževalki, naj pove kaj drži in mi je odpisala v roku ene minute, da zdj pa samo še vprašanja glede nosečnosti dobiva - hahahhaha.
V glavnem da ji je treba po novem pošiljati podatke obeh. Tako da se jim zdaj poslala še to, pol bomo pa vidl.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 538
2.2.2010 9:55:59   
*Star*
Punčke moje, nikar verjet vedeževalkam...
Moji mami je ena gospa pred skoraj 10 leti povedala, da bom rodila pri 24 (letos jih bom imela 25, torej , razen če v 6 mesecih rodimuser posted image ), ter da se bom pri teh letih tudi nehala šolati, kar prav tako ne drži, saj še vedno študiram in tudi ne verjamem, da bom spisala diplomo do rojstnega dne, ker imam še veliiiiko izpitov :)
Neka ciganka mi je pa nekoč na ulici veliko veliko stvari, ki so se v preteklosti zgodile povedala res tako kot je bilo in tudi čustva mojega tedanjega fanta do mene je precej zadela, povedala mi je, da bom imela 3 otroke... to bomo še videli user posted image

Meni osebno je zelo zanimivo poslušati te stvari, ne vem pa koliko je resnice v tem. Priznam pa, da se mi zdi ciganka bolj zanesljiva kot tista prva. Nikar se ne obremenjujte in ne razmišljajte o tem, kar vam pove vedeževalka, meni se bolj zdi, da vam pove na podlagi trenutnega stanja, če že.

Čim več user posted image user posted image  vam želim, moj datum se tudi počasi približuje user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 539
2.2.2010 10:18:37   
doloress
Ma jaz ji tudi ne verjamem. Ker ce bi imela vedezevalke prav, bi morala biti jaz v tujini, porocena z zdravnikom in imeti pred 30 letom otroka in do 25 zakljuciti solanje. S tem, da se vedno nisem diplomirala, stara cez 30 let, se vedno zivim v SLO in moj se o 4 letni sredni soli ni razmisljal, kaj sele o doktoratu. user posted image

Imam pa sestro, ki strogo verjame v te bale, in hodi 2x na mesec. Pa bolj ot njej narobe napovedujejo bolj hodi k njim in jim verjame. Njej vsako leto napovejo otroka, pa ga pri 36 se nima...  Tako da ne jim verjet.

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 540
2.2.2010 10:35:46   
BabyKitty
No sej to se vse jemlje z rezervo... Bi bila pa zadovoljna če ima prav user posted image ... Ampak punce niste pa pomislile, tiste ko ste poslale še za svoje fante... Sej ni nujno, da majo otroka fantje/možje z vami user posted image hitr jih izprašite user posted image  

(odgovor članu doloress)
Neposredna povezava do sporočila: 541
2.2.2010 10:44:19   
Beba78
Hej, hej user posted image ,

moje tetke marjetke še kar ni user posted image , testa pa tudi še nisem delala...Zdej pa, al se je res prijelo, al sem se pa toliko napsihirala, da tokrat pa bo, da si zdej user posted image  ne upa priti, čeprav bi imela vse razloge, da pride...Ji bom dala še nekaj časa...

Vedeževalke - jaz se v te stvari raje ne spuščam, ker mi potem, karkoli bi rekla, ne bi dalo miru...Saj veste, kaj pravijo "Človek mora paziti, kaj si želi, ker se mu to hitro lahko zgodi". In pri vedeževalkah je tudi tako, da se lahko njene izjave razumejo tako ali drugače. Pač odvisno tudi ali si bolj pesimističnega ali bolj optimističnega značaja. Če bi meni vedeževalka rekla, da bom rodila v znamenju leva, ziher ne bi pomislila, joj, kje je še to (avgust 2011), ampak bi mi skoz šlo po glavi, ajoj, a pol me čaka prezgodnji porod (avgust 2010). Vsaka vedeževalka, ki je dobra vedeževalka, da dvoumni odgovor...Samo od tvoje razlage njenega odgovora pa je kasneje odvisno ali se bo napoved uresničila ali ne. Vsaj jaz tako mislim!

Danes pa se obeta spet en tak lep user posted image .

Super user posted image .

Lep dan vsem!

(odgovor članu doloress)
Neposredna povezava do sporočila: 542
2.2.2010 10:56:19   
Anonimen
spet imam eno vprašanje za vas..decembra sem imela m na 38 dni prej pa vedno na 31..zato sva januarja user posted image  vsak drugi dan do 25.1..sedaj si ne znam izračunat ali bi morala dobiti m na 31 dni(to pomeni da bi jo dobila 30.1)ali na 38..test sem že naredila pa je bil minus..ali je še prehitro (to pomeni če bi morala šteti na 38 dni je prvi dan izostanka šele v petek)joj sem zakomplicirala..

nimam nobenih posebnih znakov le da me prsi ne bolijo ampak špikajo oz.kot bi me skelele..

pa še to na kateri naslov pišete vedeževalki..bi tud jaz vprašala..

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 543
2.2.2010 11:00:33   
spaghetek
Zgleda da s mojim februarjem ne bo nic :( Vsi znaki PMSa so tu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 544
2.2.2010 11:09:05   
mamica30
Lep pozdrav punce!

Na tem forumu sem nova, pa naj vam vseeno sporočim, da tudi jaz pričakujem svoj user posted image user posted image  ta mesec.

Beba 78, se mi zdi, da si tudi ti pričakovala user posted image  1.2 ravno tako kot jaz, pa tudi pri meni se še ni pokazala. Imam prav?

Želim, da obe čimprej zagledava svoj +. Kdaj boš delala test?

(odgovor članu spaghetek)
Neposredna povezava do sporočila: 545
2.2.2010 11:50:20   
jana84
No, punce, kakšne lepe novičke?
Midva z mojim možekom sva pridna user posted image in se imava tako lepo da že dolgo ne...Naš sinko, HB zvečer lepo spančka, da lahko mamica in tatko v miru delata na bratcu/sestrici...Kot bi vedel da mora dat zvečer par urc miru...Seveda pa se pol veselo zbudi, kot bi imela kakšno kamero al kaj v našo sobo zmontirano! Po mojih izkušnjah bi morala imet danes al pa jutri O, tako da smo res v veselem obdobju pr nas...Upam, da se bo kaj primlo in bomo še oktobra zibali...

Sicer pa imam eno vprašanje: glede FOLNE KISLINE. Do zdej je nisem nikol jemala pred nosečnostjo. Zdaj pa sem se odločila, da jo bom jemala že pred zanositvijo, mogoče pa res kaj vpliva na boljšo vgnezditev jajčeca... No, zanima pa me naslednje: Tifol je 0.04g folne kisline, kar naj bi zadosotovalo za dnevno potrebo nosečnice po FK. Včeraj pa sem v Hofru kupila neke šumeče tablete (vitaminske) ki vsebujejo tudi folno koslino in sicer piše, da je vsebujejo 0.06g (oziorm 600ng)...Zdaj pa ne razumem, al je na teh šumečih tabletah ena krepka napaka al kaj.

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

(odgovor članu mamica30)
Neposredna povezava do sporočila: 546
2.2.2010 12:32:36   
Anonimen
Dan punce,

tole je pa že čist divje z napovedmi vedeževalke. user posted image Jaz samo upam, da se je pri meni zmotila in da mi ne bo treba čakat še eno leto na user posted image . Vse jemljem malo z rezervo in ne bom kar tako obupala. Ko bo user posted image mimo se bomo podali v nov boj, pa bo kar bo.

Za vse nas upam, da ugledamo user posted image user posted image čim prej, ne glede na napovedi in da bo februar naš mesec.

Z.

(odgovor članu jana84)
  Neposredna povezava do sporočila: 547
2.2.2010 15:00:17   
malajka84

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

XX.02. Evatisa (9. krog)
XX.02. hrchy
XX.02. mladika (4. krog)
XX.02. pavlyna (1.krog)
XX.02. lidik (5.krog)
XX.02. latka (31.krog)
01.02. Beba (5. krog)
01.02. Tejchy25 (21. krog) user posted image
02.02. didi82 (13. krog)
02.02. BabyKitty
03.02.katra55 (6.krog po ss)
05.02. Arwenko user posted image
07.02. Doloress (5 krog)
07.02. BOSTINA (12.krog)
08.02. Nitka (6. krog)
08.02. spaghetek (17.krog)
10.02. golobica82 (20. krog)
10.02. korinca (1.krog)
10.02. Arual (28. krog)
10.02. DIANE
10.02. *Strar* (2.krog)
13.02. sarar
13.02. anonimna K. (2.krog)
14.02. KOLIBRI (3.krog)
14.02. BLOOM 1 (2. korg po ss)
15.02. S* ( 19 krog 2. ETZ )
15.02. pujs666 (x krog)
16.02. pika555 (2.krog)
17.02. jana_k (4.krog)
20.02. ribica81 (5.krog)
20.02. kago (1.krog klom.,2.krog dob.)
23.02. Teni RR (5.krog)
25.2. lottyka (5.krog)
25.02. majčii (x krog)
27.02. Anonimna Z. (4.krog)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
SKUPAJ NAS JE: 34

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NOSEČK:__________

user posted image user posted image user posted image user posted image

NAVIJAČICE:

miklarom
Arwenko
JB
lillchy123
archie
Inčy
witch
nadka30
doloress

< Sporočilo je popravil BOSTINA -- 2.2.2010 15:04:41 >

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 548
2.2.2010 15:03:29   
malajka84
haha pujs666 si se pa dobr spomnila, d aji pišeš katera verzija velja:)
mene prou zanima, sam kokr sm zdejle na hitro preletela kaj ste napisale, sm opazla, da je pr velikih falila...tk da počas ne verjamem več tud v tistih 50:50...čeprov..bi i rada:)

Arwenko žal mi je da je spet neuspešno, drćim pesti da nasledjič pa le bo!! drugače je pa men rekla, da bom zvedela, da sem noseča v začetku feb..tk da..we will see...al pa ne...:)

drugač pa še vedno prehlajena..nosa ne čutm več:) pa še glasa tud men primankuje..so pa otroc srečn...k se ne kregam:) k da drugač se..eh..:)

držim pestke za pluske, tistim, ki bi M že mogla bit..pa je še ni..upam, da je tud ne bo.....no pa seveda tud vsem nam..ki še prihajamo na vrsto...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 549
2.2.2010 15:15:49   
didi82
oj pupike,

spet je pršla ta tečnoba user posted image , tko, da me kar obarvajte user posted image  ... sem pa zamenjala ginekologa, ker nisem bila s prejšnjim zadovoljna, no včeraj pa sem bila na pregledu pri novi ginekologinji in pove, da imam pregrado na maternici user posted image , tk, da čakam na hsg in laparo ....  sej ne vem, kaj naj rečem, čista malomarnost, da prejšnja ginekologinja tega ni videla, pa vsak mesec mi je delala neke preiskave... ne vem, če bi se sploh pisala za marec, bom še sporočila....

še dobro da greva z user posted image  smučat drug teden za podaljšan vikend, da se mal razbremenim vsega tega....

zdej grem pa domov pa počivat, po user posted image  pa novim zmagam naproti...

lep preostanek dneva želim,

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......