|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del
2.2.2010 8:38:55   
sjmm
Jutro!

Mi smo fuč...zvečer malega še zakuhal, mislm...tega sploh ne bo konc...grem kofe spit...pol vs kej prečekiram

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4026
2.2.2010 8:40:12   
tanci29

IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

Jutro!

Mi smo fuč...zvečer malega še zakuhal, mislm...tega sploh ne bo konc...grem kofe spit...pol vs kej prečekiram

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ej naj vam hitro mine

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4027
2.2.2010 8:44:00   
simonakr
Dan! Nočka prespana - no ja skorej. se je zbudila, pila in pol HB zaspala nazaj!

Ta teden hodim na materinsko šolo, sm že kar mal pozabla kako to zgleda.

Urša user posted image user posted image user posted image za korake!

Aja za seznam 2 ZOBKA 1.2.2010! Zgornje dvojke, ni čudno da nismo spal!

grem peglat user posted image user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 4028
2.2.2010 8:45:15   
simonakr

Jutro!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4029
2.2.2010 8:51:34   
Čebel@

Jutro!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....to je začaran krog...sej bo kmalu pomladuser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4030
2.2.2010 8:53:48   
Čebel@
urša....user posted image user posted image user posted image user posted image za korake

simona....user posted image user posted image user posted image user posted image za 2 nova zobka

ah kako ti hitro en telefonski klic pokvari dan(in še kakšen dan zraven)user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4031
2.2.2010 8:54:34   
Čebel@
katjuša!!!!!!!!

kako ste?

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4032
   [Brisano sporočilo]
2.2.2010 8:55:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tanci29)
  Neposredna povezava do sporočila: 4033
   [Brisano sporočilo]
2.2.2010 8:57:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4034
2.2.2010 8:57:49   
Čebel@
kolumbo.......super si mi tole napisalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4035
2.2.2010 9:00:20   
Urša08
Kolumbo jaz tud s tabo odštevam do petka user posted image user posted image user posted image user posted image dej mal namign plis

čebela kaj je narobe?

sjmm evo zdej pa sveže pikepoke samo za vas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image drži se user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4036
2.2.2010 9:01:26   
Urša08
Jaz sem se spravla spalnico popedenčat, tko da postla je že preoblečena, posesano je, še po tleh pomijem pa bo tipi topi, no ja še dva lavorja cunj v omaro zložimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4037
2.2.2010 9:01:44   
baki

IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: baki

dons imam odščip materničnega vratu.sem mela 2x c bris.mater me je strah.a je že kera mela to?

Baki to ni take panike in tud odščip ne boli preveč. C bris pomeni da so celice spremenjene, ampak ne rakave. Biopsija bo pa pokazala a je to samo na vrhu al gre tud v globino. Aja pe še to bo pokazala al bi mogla it na še kakšen poseg, kot je Leetz (ko ti z eletrično zanko odstranijo del materničnega vratu) al pa LV (ko ti z laserejem samo požgejo spremembe) al pa potem kasneje na konizacijo (klasična operacija materničnega vratu - če nič drugega ne pomaga).

Vse bo ok! Boš vidla

najlepša hvala si me malo pomirila

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 4038
2.2.2010 9:03:03   
Urša08
Kolumbo a tvoj je tud rakuser posted image user posted image user posted image user posted image moj tud, zgleda da kombinacija over - rak dober paše user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4039
2.2.2010 9:07:17   
sjmm
urša.....user posted image user posted image user posted image user posted image za korakeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Žiga

kolumbo...fajn roman...a maš kako novico k si tok zaspana??????????user posted image user posted image user posted image
aja jz sm tud rak...ponavadi se hitr ujamem kr z vsemi, moj je pa riba...tk da mam še zmer glavno besedouser posted image user posted image user posted image user posted image

simona....user posted image user posted image user posted image user posted image za zobke

čebel@...po moje ni nikol prepozn za razvijanje pravih prijatelstev, sej jih zmeri rabmouser posted image user posted image user posted image user posted image , včas pridejo, ko to najmanj pričakujemo...navjam za kak dobr tel. klicuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4040
2.2.2010 9:08:04   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

dons imam odščip materničnega vratu.sem mela 2x c bris.mater me je strah.a je že kera mela to?

Baki to ni take panike in tud odščip ne boli preveč. C bris pomeni da so celice spremenjene, ampak ne rakave. Biopsija bo pa pokazala a je to samo na vrhu al gre tud v globino. Aja pe še to bo pokazala al bi mogla it na še kakšen poseg, kot je Leetz (ko ti z eletrično zanko odstranijo del materničnega vratu) al pa LV (ko ti z laserejem samo požgejo spremembe) al pa potem kasneje na konizacijo (klasična operacija materničnega vratu - če nič drugega ne pomaga).

Vse bo ok! Boš vidla

najlepša hvala si me malo pomirila

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4041
   [Brisano sporočilo]
2.2.2010 9:08:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 4042
2.2.2010 9:09:25   
sjmm
moj mali lubček zaspal tle na mojih rokah...joj je bogiuser posted image user posted image , ostali sploh niso vedli kaj je bolezen tja do 2 let....oh, čist nori cajti

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4043
2.2.2010 9:10:08   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

URŠA sm šla zdele še enkrat brat svoj roman in zgleda loh odprem šlogarsko- svetovalni SPuser posted image user posted image user posted image ....GLEDE NAMIGA.....ni dvoma...to je to...user posted image user posted image user posted image ...zdej vem d je......rabm potrdilo samo še s "testno obliko"user posted image

aaaaaaaaaa

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

Neposredna povezava do sporočila: 4044
2.2.2010 9:11:36   
Čebel@
urša.......imela sem en hud kreš z mojo matiuser posted image .....pa ona je rakuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4045
2.2.2010 9:11:54   
Urša08
Glede prijateljic mam jaz 3 best frendice in sicer eno že od malih nog (od 6 leta), eno iz srednje šole in eno kakih 9 let. S to iz srednje šole imave neko posebno vez , sva pa na žalost precej narazen (ona je iz Logatca) tko da se vidimo ene 6 * na leto, ta drugi dve sta pa bliže, no po spletu okoliščin bosta obe skoraj sosediuser posted image user posted image user posted image . Ta tazadnja je taka super topla oseba, nežna dušica, taka tetica mojima otročkoma, pa v bistvu smo taki dobri prjatli k gremo skup vsako leto na morje, medve pa itak vsaj 1 x na teden kofetkave, pa tortice skup pečeve,...

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4046
2.2.2010 9:12:37   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

URŠA sm šla zdele še enkrat brat svoj roman in zgleda loh odprem šlogarsko- svetovalni SPuser posted image user posted image user posted image ....GLEDE NAMIGA.....ni dvoma...to je to...user posted image user posted image user posted image ...zdej vem d je......rabm potrdilo samo še s "testno obliko"user posted image

Kolumbo jaz navijam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4047
2.2.2010 9:12:39   
Čebel@

moj mali lubček zaspal tle na mojih rokah...joj je bogiuser posted image user posted image , ostali sploh niso vedli kaj je bolezen tja do 2 let....oh, čist nori cajti
oba se mi smilita-ti sploh vešuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4048
2.2.2010 9:13:09   
Urša08

sjmm user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4049
2.2.2010 9:13:50   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

urša.......imela sem en hud kreš z mojo matiuser posted image .....pa ona je rakuser posted image

Čebel@ a je bla spet pametnauser posted image Uf tale tvoja mati. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?