Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 1.2.2010 21:39:49
|
|
|
|
sjmm
|
kje je pa katjuša???? kej veste???
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 1.2.2010 21:50:50
|
|
|
|
tanci29
|
sjmm-ja take ja...pa še une od kržiča na vrhniki, sam une so s šnopsom ampak niso tooook močne....ti jih ziher sama kuhaš katjuša-nimam pojma kam je ušla...mogoče leta za bajtico in rihta probleme v vrtcu
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 1.2.2010 21:51:11
|
|
|
|
tanci29
|
konc reklam...gospodinje jupiii
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 1.2.2010 21:51:18
|
|
|
|
Urša08
|
No takole pravljica prebrana, Žiga se je vmes že mal zbudu, kuhinja popedenčkana, to je pa za danes tudi vse. Upam na mirno, dolgo nočko. Nočko tud vam punce, pa čim daljša naj bo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 1.2.2010 21:52:58
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 No takole pravljica prebrana, Žiga se je vmes že mal zbudu, kuhinja popedenčkana, to je pa za danes tudi vse. Upam na mirno, dolgo nočko. Nočko tud vam punce, pa čim daljša naj bo nočko!!!!!!!!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 1.2.2010 21:54:45
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 sjmm-ja take ja...pa še une od kržiča na vrhniki, sam une so s šnopsom ampak niso tooook močne....ti jih ziher sama kuhaš katjuša-nimam pojma kam je ušla...mogoče leta za bajtico in rihta probleme v vrtcu no, tle pa moja kuhna še ni na višku...sem bol proti alkoholu...ma sem imela mal težko otrštvo zarad tega...sam zdej že upam kdaj kej srknit...k me je mož preptiču, da od enih borovničk še ne bom kronik in tud otroc ne bodo trpeli
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 1.2.2010 23:25:45
|
|
|
|
SURF
|
Majchy-Tistih tapravih prijateljev je tako ponavadi bolj v malem številu....tudi js imam par takih k se dolgo ne vidmo,pa potem zopet nekaj časa stiki pa potem zopet ne...dve imam taki,da lohka rečem da so res best of,druge so pa tudi,vendar ne na tak način Z leti se spreminja...vse...boš videla,da nisi čist brez prijateljev gotovo ne. Kar se pa kina,shopinga tiče ,tudi meni še ni uspelo v take podvige...no shoping že,ampak te tako najraje sama opravljam poleg sprehodov si privoščimo cofee in čvek,čvek do onemoglosti to pa je tudi to,zaenkrat . Pa ne pozabi,meni si fajn babnca in lohka zmeraj računaš name . Tančy-Super si tole spelala z dojenjem,uaaauuu....moja mišola je pa sedaj ko so tile zobki,pa prehlad še bolj odvisna od dojenja,pa ziza gor,pa ziza dol..da o nočki ne govorim . Kako ti je to uspelo?Si si prej v glavi kak plan naredla,zavestno odločla?Zvečer recimo,je nisi podojila pa je vseeno zaspala v istem času kot ponavadi? Mene tako malo skrbi vse skupaj,sem že imela full plane,pa je vse lepo potekalo potem pa kar naenkrat kot bi odrezal Sicer grem pa tako drug teden v službo in bo že tu ena sprememba,mah saj ko me ni je tak v redu,ko pa pridem pa navali Urša-Pa saj nisi jamrala,no meni se ni zdelo..je treba tudi take stvari ven spravit Sjmm-A že imaš otok v kuhinji . Lepo se imate ko prebirate zgodbice Lohka si naredite npr. nadaljevanko,si sposodite eno big knjigo,pa vsak dan ene dva tri odlomke napeto Antonia-aha..potem ušeski gotovo niso. Ajvy-pozdravček Onasiss-Ja takle čas se je pa začeo tisto tapravo odštevanje vedno bo ostalo v spominu . Kako kej Evita v vrtcu?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 1.2.2010 23:27:50
|
|
|
|
SURF
|
OMG koliko je že ura,js pa visim tukaj gor.... Lepo in mirno nočko vsem skupaj
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 1.2.2010 23:28:35
|
|
|
|
SURF
|
Pa lepo jutro tistim ki boste prve vstale .
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 2.2.2010 0:35:33
|
|
|
|
tanci29
|
SURF-EJ NISEM MELA NOBENEGA PLANA...ME JE PA ZDEJ ZAČELA FUL GRIST...SEJ KO VLEČE VLEČE KO MA DOST ME PA UGRIZNE IN POL JEST REČEM AV IN JO TKO IZ PRSTOM PO USTKIH IN REČEM TITIT ups. in se ful smeji k ji je to ful žur. in pol pospravim zizo in ne dam več. če me začne vlečt po majci ji vseeno ponudim. je pa sama tko hotla. je sam 2x potegnila in konc. pol sem pa probala sam dudico ji dat in je palilo, ampak obvezno morava obe it spat u tavelko posteljo da ona še rogovili okoli in se meče sem pa ke pa po men pol pa sam dol pade in zaspi, jest jo odnesem u njeno posteljo in to je to. zdej bomo pa vidli kako bo. če se bo še hotela dojit se bo. ampak bom kar tko probala če bo šlo.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 2.2.2010 7:20:17
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro...nočka prespana,ampak smo danes zelo zgodnji-je že pojedla dozo mleka....jo imam na sumu da jo malo buši boli,ker včeraj ni skoraj nič kakala-že kuham jabolko+suhe slive za malico....danes moram pa uštimat za DURS
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 2.2.2010 7:40:42
|
|
|
|
baki
|
dobro jutro čebel......nik tudi včeraj ni kakal,sem mu dala za zajtrk naribana jabolka+hruško+1keks+navadni jogurt.pol pa malo sladkam da ni vse skupi prakislo.bomo vidli če bo kakal.upam da bo.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 2.2.2010 7:49:31
|
|
|
|
baki
|
dons imam odščip materničnega vratu.sem mela 2x c bris.mater me je strah.a je že kera mela to?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 2.2.2010 7:51:32
|
|
|
|
tanci29
|
JUTRO mi se rihtamo za v vrtce...moram it erik dele zbudit k spi k top...hana pa že rogovili okol. baki-jest še nisem mela tega, ti pa želim in držim pesti da bo vse uredu bela čebela-jutro tudi tebi...pa da bo malica delovala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 2.2.2010 7:55:40
|
|
|
|
Čebel@
|
baki,tanci.....dobro jutro baki.....nisem imela tega-upam da ne boli
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 2.2.2010 7:55:47
|
|
|
|
Urša08
|
jutro Naša nočka solidna, smo vsi naspani in boljše volje. Možek na poti v službo, Žiga pojedel zajtrk, Nejc se igra, mami pa spet tuki Hvala vam ker ste me včerej poslušale
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 2.2.2010 7:56:30
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki dons imam odščip materničnega vratu.sem mela 2x c bris.mater me je strah.a je že kera mela to? Baki drži se
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 2.2.2010 7:57:11
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 jutro Naša nočka solidna, smo vsi naspani in boljše volje. Možek na poti v službo, Žiga pojedel zajtrk, Nejc se igra, mami pa spet tuki Hvala vam ker ste me včerej poslušale zato smo tukaj ......super da ste boljše
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 2.2.2010 7:58:14
|
|
|
|
Urša08
|
Čebela hvala za zajtrk, a slikice so že v albumu? tanci ti pa maš energije, kolk spanca pa sploh rabiš čez noč? A se ti rata naspat?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 2.2.2010 8:00:09
|
|
|
|
Čebel@
|
ni mi še ratalo jih dati v album ....bom uredila......upam da bo danes računalnik kaj hitrejši ..se moram preseliti na tastar računalnik,ker imam gor slikice
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 2.2.2010 8:08:58
|
|
|
|
Urša08
|
čebela ob priliki ko boš mela čas Mojedva sončka sta v trenerkicah. Sedaj bo treba pa mal zavihat rokave in kaj narest. Ta teden dela čez glavo, časa pa bolj malo. Sem pozabila povedati, da Žiga naredi od 1 do 5 kjorakcov samostojno.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 2.2.2010 8:11:48
|
|
|
|
tanci29
|
o urša bravo za korake še malo pa ga ne boš mogla več lovit
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 2.2.2010 8:13:10
|
|
|
|
tanci29
|
drgač sem pa ful pozno zaspala, ker k je ura enkrat tolk pol pa težko zaspim. sva se še ziher kako uro z mojim pogovarjala u postli. hana se je zbudila ob 4ih. pol sem pa spala do pol osmih. zdele pijem kofi nafutram hano in pičiva via vrtec
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 2.2.2010 8:14:36
|
|
|
|
tanci29
|
aja pa vsi trije mamo dons frizerja(erik, mami, daddy). sam jest pa erik greva kr tuki pod blok. sicer mam ful dobrega frizerja na vrhniki, sam čakaš da te naroči pa en teden je dop en pop. in pol to uskladit je cela znanost. moj gre pa k njemu mu je ratal
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 2.2.2010 8:38:33
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki dons imam odščip materničnega vratu.sem mela 2x c bris.mater me je strah.a je že kera mela to? Baki to ni take panike in tud odščip ne boli preveč. C bris pomeni da so celice spremenjene, ampak ne rakave. Biopsija bo pa pokazala a je to samo na vrhu al gre tud v globino. Aja pe še to bo pokazala al bi mogla it na še kakšen poseg, kot je Leetz (ko ti z eletrično zanko odstranijo del materničnega vratu) al pa LV (ko ti z laserejem samo požgejo spremembe) al pa potem kasneje na konizacijo (klasična operacija materničnega vratu - če nič drugega ne pomaga). Vse bo ok! Boš vidla
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?