|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del
1.2.2010 21:39:49   
sjmm
kje je pa katjuša???? kej veste???

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4001
1.2.2010 21:50:50   
tanci29
sjmm-ja take ja...pa še une od kržiča na vrhniki, sam une so s šnopsom ampak niso tooook močne....ti jih ziher sama kuhaš

katjuša-nimam pojma kam je ušla...mogoče leta za bajtico in rihta probleme v vrtcu

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4002
1.2.2010 21:51:11   
tanci29
konc reklam...gospodinje jupiii

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4003
1.2.2010 21:51:18   
Urša08
No takole pravljica prebrana, Žiga se je vmes že mal zbudu, kuhinja popedenčkana, to je pa za danes tudi vse. Upam na mirno, dolgo nočko.

Nočko tud vam punce, pa čim daljša naj bouser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4004
1.2.2010 21:52:58   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

No takole pravljica prebrana, Žiga se je vmes že mal zbudu, kuhinja popedenčkana, to je pa za danes tudi vse. Upam na mirno, dolgo nočko.

Nočko tud vam punce, pa čim daljša naj bouser posted image

nočko!!!!!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4005
1.2.2010 21:54:45   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

sjmm-ja take ja...pa še une od kržiča na vrhniki, sam une so s šnopsom ampak niso tooook močne....ti jih ziher sama kuhaš

katjuša-nimam pojma kam je ušla...mogoče leta za bajtico in rihta probleme v vrtcu

no, tle pa moja kuhna še ni na višku...sem bol proti alkoholu...ma sem imela mal težko otrštvo zarad tega...sam zdej že upam kdaj kej srknit...k me je mož preptiču, da od enih borovničk še ne bom kronik in tud otroc ne bodo trpeliuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4006
1.2.2010 23:25:45   
SURF
Majchy-Tistih tapravih prijateljev je tako ponavadi bolj v malem številu....tudi js imam par takih k se dolgo ne vidmo,pa potem zopet nekaj časa stiki pa potem zopet ne...dve imam taki,da lohka rečem da so res best of,druge so pa tudi,vendar ne na tak načinuser posted image Z leti se spreminja...vse...boš videla,da nisi čist brez prijateljevuser posted image gotovo ne.
Kar se pa kina,shopinga tiče ,tudi meni še ni uspelo v take podvige...no shoping že,ampak te tako najraje sama opravljamuser posted image poleg sprehodov si privoščimo cofee in čvek,čvek do onemoglosti to pa je tudi to,zaenkratuser posted image .
Pa ne pozabi,meni si fajn babncauser posted image in lohka zmeraj računaš nameuser posted image .

Tančy-Super si tole spelala z dojenjem,uaaauuu....moja mišola je pa sedaj ko so tile zobki,pa prehlad še bolj odvisna od dojenja,pa ziza gor,pa ziza dol..da o nočki ne govorimuser posted image .
Kako ti je to uspelo?Si si prej v glavi kak plan naredla,zavestno odločla?Zvečer recimo,je nisi podojila pa je vseeno zaspala v istem času kot ponavadi?
Mene tako malo skrbi vse skupaj,sem že imela full plane,pa je vse lepo potekalo potem pa kar naenkrat kot bi odrezaluser posted image Sicer grem pa tako drug teden v službo in bo že tu ena sprememba,mah saj ko me ni je tak v redu,ko pa pridem pa navaliuser posted image

Urša-Pa saj nisi jamrala,no meni se ni zdelo..je treba tudi take stvari ven spravituser posted image

Sjmm-A že imaš otok v kuhinjiuser posted image .
Lepo se imate ko prebirate zgodbiceuser posted image user posted image user posted image Lohka si naredite npr. nadaljevanko,si sposodite eno big knjigo,pa vsak dan ene dva tri odlomkeuser posted image napetouser posted image

Antonia-aha..potem ušeski gotovo niso.

Ajvy-pozdravčekuser posted image

Onasiss-Ja takle čas se je pa začeo tisto tapravo odštevanjeuser posted image vedno bo ostalo v spominuuser posted image .
Kako kej Evita v vrtcu?

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4007
1.2.2010 23:27:50   
SURF
OMGuser posted image koliko je že ura,js pa visim tukaj gor....

Lepo in mirno nočko vsem skupajuser posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 4008
1.2.2010 23:28:35   
SURF
Pa lepo jutro tistim ki boste prve vstaleuser posted image .

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 4009
2.2.2010 0:35:33   
tanci29
SURF-EJ NISEM MELA NOBENEGA PLANA...ME JE PA ZDEJ ZAČELA FUL GRIST...SEJ KO VLEČE VLEČE KO MA DOST ME PA UGRIZNE IN POL JEST REČEM AV IN JO TKO IZ PRSTOM PO USTKIH IN REČEM TITIT ups. in se ful smeji k ji je to ful žur. in pol pospravim zizo in ne dam več. če me začne vlečt po majci ji vseeno ponudim. je pa sama tko hotla. je sam 2x potegnila in konc. pol sem pa probala sam dudico ji dat in je palilo, ampak obvezno morava obe it spat u tavelko posteljo da ona še rogovili okoli in se meče sem pa ke pa po men pol pa sam dol pade in zaspi, jest jo odnesem u njeno posteljo in to je to. zdej bomo pa vidli kako bo. če se bo še hotela dojit se bo. ampak bom kar tko probala če bo šlo.

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 4010
2.2.2010 7:20:17   
Čebel@
jutro...nočka prespana,ampak smo danes zelo zgodnji-je že pojedla dozo mleka....jo imam na sumu da jo malo buši boli,ker včeraj ni skoraj nič kakala-že kuham jabolko+suhe slive za malico....danes moram pa uštimat za DURS

user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4011
2.2.2010 7:40:42   
baki
dobro jutro čebel......nik tudi včeraj ni kakal,sem mu dala za zajtrk naribana jabolka+hruško+1keks+navadni jogurt.pol pa malo sladkam da ni vse skupi prakislo.bomo vidli če bo kakal.upam da bo.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4012
2.2.2010 7:49:31   
baki
dons imam odščip materničnega vratu.sem mela 2x c bris.mater me je strah.a je že kera mela to?

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4013
2.2.2010 7:51:32   
tanci29
JUTRO

mi se rihtamo za v vrtce...moram it erik dele zbudit k spi k top...hana pa že rogovili okol.

baki-jest še nisem mela tega, ti pa želim in držim pesti da bo vse ureduuser posted image user posted image

bela čebela-jutro tudi tebi...pa da bo malica delovala

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4014
2.2.2010 7:55:40   
Čebel@
baki,tanci.....dobro jutro

baki.....nisem imela tega-upam da ne boliuser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4015
2.2.2010 7:55:47   
Urša08
jutro

Naša nočka solidna, smo vsi naspani in boljše volje. Možek na poti v službo, Žiga pojedel zajtrk, Nejc se igra, mami pa spet tukiuser posted image user posted image user posted image

Hvala vam ker ste me včerej poslušale user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4016
2.2.2010 7:56:30   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: baki

dons imam odščip materničnega vratu.sem mela 2x c bris.mater me je strah.a je že kera mela to?

Baki drži se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4017
2.2.2010 7:57:11   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

jutro

Naša nočka solidna, smo vsi naspani in boljše volje. Možek na poti v službo, Žiga pojedel zajtrk, Nejc se igra, mami pa spet tukiuser posted image user posted image user posted image

Hvala vam ker ste me včerej poslušale user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zato smo tukajuser posted image user posted image user posted image user posted image ......super da ste boljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4018
2.2.2010 7:58:14   
Urša08
Čebela hvala za zajtrk, a slikice so že v albumu?

tanci ti pa maš energije, kolk spanca pa sploh rabiš čez noč? A se ti rata naspat?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4019
2.2.2010 8:00:09   
Čebel@
ni mi še ratalo jih dati v albumuser posted image ....bom uredila......upam da bo danes računalnik kaj hitrejšiuser posted image ..se moram preseliti na tastar računalnik,ker imam gor slikice

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4020
2.2.2010 8:08:58   
Urša08
čebela ob priliki ko boš mela časuser posted image

Mojedva sončka sta v trenerkicah. Sedaj bo treba pa mal zavihat rokave in kaj narest. Ta teden dela čez glavo, časa pa bolj malo.

Sem pozabila povedati, da Žiga naredi od 1 do 5 kjorakcov samostojno.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4021
2.2.2010 8:11:48   
tanci29
o urša bravo za korakeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image še malo pa ga ne boš mogla več lovituser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4022
2.2.2010 8:13:10   
tanci29
drgač sem pa ful pozno zaspala, ker k je ura enkrat tolk pol pa težko zaspim. sva se še ziher kako uro z mojim pogovarjala u postli. hana se je zbudila ob 4ih. pol sem pa spala do pol osmih. zdele pijem kofi nafutram hano in pičiva via vrtec

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4023
2.2.2010 8:14:36   
tanci29
aja pa vsi trije mamo dons frizerja(erik, mami, daddy). sam jest pa erik greva kr tuki pod blok. sicer mam ful dobrega frizerja na vrhniki, sam čakaš da te naroči pa en teden je dop en pop. in pol to uskladit je cela znanost. moj gre pa k njemu mu je rataluser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4024
2.2.2010 8:38:33   
simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: baki

Baki to ni take panike in tud odščip ne boli preveč. C bris pomeni da so celice spremenjene, ampak ne rakave. Biopsija bo pa pokazala a je to samo na vrhu al gre tud v globino. Aja pe še to bo pokazala al bi mogla it na še kakšen poseg, kot je Leetz (ko ti z eletrično zanko odstranijo del materničnega vratu) al pa LV (ko ti z laserejem samo požgejo spremembe) al pa potem kasneje na konizacijo (klasična operacija materničnega vratu - če nič drugega ne pomaga).

Vse bo ok! Boš vidla

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?