aprilčica07
|
živa: v NG in v Sežani se ga ni dalo dobit, pol sem ga staknila v eni mali privat lekarni (verjetno še kašne stare zaloge), ma važno, da ga imamo... ayo: kadar si preobremenjen je hudič.. midva se ponavadi tudi spičiva, za kašno neumnost.... ma važno, da sta se poštimala in sta zdaj dobro.. in da sta se naspala.... sicer je pa tudi tle mraz, sem šla prej z Jakobom na sprehod, sva bla zunaj eno urco in pol, ma je blo čisto zadosti, sem bla vsa ozebla.. brrr... pol je bil pa tako utrujen, da je zaspal stoje pri hladnilniku, bogec moj.... je rabil 15 minutk počitka, pol pa akcija spet.. no, zdaj sta šla pa spat, Julija že spi, onadva se pa uspavata.... je lubi dežuren pa me zanima do kdaj bomo imeli mir... anžetka: saj sem se pohecala prej.... nisem mislila, da bi res že bla noseča.. je že prav tako kot si rekla, da naj ima Anže zdaj vso pozrnost, ki mu pripada... konc koncev si že mlada in imaš še dostiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii cajta za reprodukcijo.. no, naša pa je jedec, ona se ne bi ustaila, če jst ne neham dajat žličke, ona tudi ne neha... karkoli vidi, odpira ustka.. grozna je, no, saj se ji vidi, da je debeluškica... ma se ne sekiram, raje tako, kot da bi se matrala za vsak grižljaj, a ne? eee35: bo, bo.. vse se bo poštimalo.. to z vrtci je štala, ja... mi smo vprašali tle pr nas, baje ni panike in se dobijo mesta.. bomo vidli.. je pa res sranje, da vrtca ne dobiš in moraš pol karkoli kombinirat.... držim pesti, da se vam bo vse poklopilo kot je treba.. mislim, da nima kaj bit narobe, da narediš več zelenjave in daš zmrznit in pol tolko kot rabijo pač odmrznejo... ko je moj tata čuval Jakoba, sem jst vedno tako naredila, skuhala ful njegovih papic, jih zamrznila in tata je to odmrznil, poštimal kar je blo treba in nafutral malega... pa smo bli vsi zadovoljni.. saj kadar je bla mama doma so mu ponavadi oni skuhali (mama), ma tata pa nisem hotla obremenjevat še z kuhanjem.. in smo to poštimali pač tako.. pa je blo vse ok... no, proti koncu je bil pa tudi tata tako izvežban že, da mu je sam kuhal.... 23tina: uuu opekline, boli V sobi se Jakob še vedno smeji, lubi smrči (zdaj čakam, da pride Jakob ven povedat da tati spi) , Julija pa je tiho, predvidevam, da je zaspala. Jst šibnem pa na en čik. Danes sem bla pridna, ampak pogled po stanovanju je pa grozen.. kašno imamo... ma jutri je akcija.. Noč čvekulje:)