|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: * Avgustovčki 2009 *
1.2.2010 15:55:38   
go_ta
Fanta spita, jst sm kapučino popila, zdj pa mal na netu. Imam končno svoj računalnik, je poštimana brezžična povezava, bom v sredo lahko gledala zadnjo sezono Losta na SVOJEm računalnikuuser posted image user posted image  Sva šla pa prej z Nikotom ven, je tako lep dan, sonček sije, sploh ni tako mrzlo, kot so rekli.
sams, mene pa že skrbi to, da ima Niko joško za tolažbo, ga bo težko odvadit tega, sploh ponoči je smotano. Bom morala pomoje kasneje v dnevni spat, ga bo očka tolažil z dudo, če mu jo jst dajem, je sam še hujši jok.
sanikaa, upam, da se čim prej pozdravite!user posted image user posted image Jst mam tud poln kufer teh viroz, sam čakam, kdaj bo imel mali spet nos zamašen. Komaj čakam konec zimeuser posted image
aprilčica, pridna siuser posted image  Meni cuker nonstop pada, pa se mi ne da nič delat, morm v filing pastuser posted image  Sem se pa fajn zredilauser posted image , se vidi, da bolj malo ven hodim, bo treba malo manj žretiuser posted image
anžetka, ma joj, jst sm tudi med tistimi nesrečnicami, ki je dobila 3 mesece po porodu Muser posted image user posted image  Zdj me pa PMS daje - al sem tok jezna, da bi komu glavo odtrgala alpa sm žalostna, da bi kr jokala pa se smilila sama sebi. BLjak, to mi je res grozno. Boge smo me ženskeuser posted image  Mene bi pomoje na rit vrglo, če bi bla tako kmalu noseča ... ampak v naslednji sekundi bi bla pa ful srečnauser posted image
tina, luna je bila, luna, pa so bli vsi otroci tečni za pop...user posted image  Se pa jst tud lovim s to GHuser posted image  Dam mu za jest, potem še mleko, on vse poje, nič manj lačen mi ne deluje. Po 3 tednih še vedno nima niti enega obroka GH, se mi zdi, da je res požeruh, on bi nonstop jedeluser posted image
hega, ha ha, tvoj bo mislil, kako je tebi lepo, ko so otroci tako pridniuser posted image  
miška, itak so vsi otroci lepi po mamicahuser posted image
aleksandr, od kod pa si ti? Iz Kranja drugače?
Grem ... kaj najt za delatuser posted image

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
1.2.2010 16:33:41   
eee35
Madonca, kok pišete, šele zdaj vidim, a nimate kaj druzga, za počet, babe?user posted image
Pri nas v redu, ful slabo sva spala z user posted image , vsak se je za svoje sekiral...V službi HB ta prvi dan sem imela dost miru, sem šla domov ob 14, jutri tudi, v sredo pa bom šla pozneje, pa bom dalje časa popoldan, v petek sem pa samauser posted image , se mi bo zmešalo! Drugače sem se fuuuul čudno počutila v svoji pisarni, ampak je pol nekako minilo. Vse pa nagaja - tiskalnik, pa računalnik, upam, da ne bo crknilo vse po vrsti.

Miška: slika je v reduuser posted image

GH: naš poje kar dosti, ko namešam sadje v skledici, je včasih tudi 120 - 140 ml, ampak takrat noče nobenega mleka čez, če je manj, včasih hoče zraven še mleko. Z zelenjavo je malo slabše, pa odvisno kaj, ampak malo že poje. Sem pa ugotovila, da je domača zelenjava boljša ful, kot iz kozarčkov, sadje pa je v kozarčki čist dobro, ampak jemo in tako in sveže (no ja, skuhano...).

Aleksander 14.08.2009 52cm, 3680g

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
1.2.2010 16:45:34   
aprilčica07
eee35: no, vidiš, da je minilo.... vsak dan bo lažje... da pa nisi spala je pa normalno, veš...user posted image user posted image zadevic iz kozarčkov (fruteki, ali pa hipp-ove zadeve) sem že pr Jakobu kupovala edino kašne sadne kašice.... enkrat sem provala kupit zelenjavno, ma ko sem odprla kozarec.. fuj, bjak, kašen smraduser posted image user posted image user posted image .. tako, da Jakob je jedel vedno zelenjavne stvari, ki smo mu jih sami naredili, sadne fruteke pa smo kupovali, če smo kam šli ali pa vsek tolko.. te je imel pa rad... ampak uni zelenjavni... fuj, še zdaj vidim tisti njegov frisek kako ga je pokisalo, ko sem mu dala provatuser posted image user posted image user posted image
sanikaa: a tudi to je možno? nisem vedla... pr naši včasih opazim kašen kos korenčka, ampak mali košček, da bi pa vse prišlo ven...
go ta: zdaj si pa važna na svojem kompjuterju a ne?user posted image zdaj je naša zmazala skoraj 90 kašice, pa je kr tečkala dalje, sem ji naredila še 120 mleka in je tudi to vse spila.. saj ni čudno, da je debeluškasta.... ko bi samo jedla... kako me gleda ko jst kaj jem in ona ne... prav ustka premika...user posted image
anžetka: sem ugotovila, da sem 8 let starejša od tebe... majko milo kašna starina semuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem grem preoblečt, sem taka kot bi od kje ušla, vsa okrašena z raznimi flekcami...user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
1.2.2010 17:00:00   
hel32
Anžetka, jaz sploh ne dojim, nič, žal, moje zize so večje, ampak totalno prazne, nič mlekeca nočejo proizvajatuser posted image
Se že iz porodnišnice na flešo hranima, oz. tako," svoje mleko", sem imela 14 dni(vsake 4 ure 10ml načrpanega iz 2jošk!!!!!)
In ker se hrani z AM, samo 5 kapljic, ker je že neki v mleku.
Mogoče pa se dogaja kaj, ma meni je tudi tu pa tam slabo, pa sladkega se mi lušta, eh, to ni touser posted image user posted image
Eeeuser posted image user posted image user posted image da je uspel 1 dan v službi.

Aprilčica, kaj govoriš neumnosti, letniki naši nikoli ne bomo starineuser posted image user posted image Glede zelenjave iz kozarčkov pa imava isti mnenje, bljak, zauser posted image , ko jaz skuham je 200x bolj okusno in diši.
Ma, jaz Lukasu tudi dam mleko za povrh, če se ne naje dosti, oz, če vidim, da je bolj malo pojedu, kakih 150ml nardim, in po navadi spije tam okoli 90-100ml, če pa vse poje 200m GH, pa ne delam mleka.
Pridna si ti, ko tako pečeš danes, jaz bi tudi pe ne upam, ker bi potem jedla, pa sem na dieti!

EVO GA ŽE 3JI SPANEC DANESuser posted image user posted image user posted image

Babe žabe, grem neki narest pametnega danes še!

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 2429
1.2.2010 17:25:47   
hruškolinka
Sanikaa, jst še nisem ziher al mam varstvo za četrtek al ne, v sredo izvem. Ti sporočim.
Anžetka, obroč vsako uro dobiš na bazenu, ne rabiš svojega.Mane tudi že par dni nekaj tišči v trebuhu kot včasih ko sem imela M. Ampak ni še nič.
23 tina, sem vesela, da me imaš tudi ponoči v mislih.user posted image user posted image user posted image

Martin
2.8.2009

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
1.2.2010 17:37:18   
hruškolinka
23tina, mislim, da je 1001 način, kako uvajati GH, ampak na začetku naj bi bilo to bolj spoznavanje s hrano in okusi, ne ravno cel obrok. Mogoče na začetku raje manj žličk kot pa več, pa potem postopoma povečuješ količino, da se želodček navadi. Jaz sem mojemu enkrat za večerjo dala preveč, pa je potem revček tako bruhal. 

Martin
2.8.2009

(odgovor članu 23tina)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
1.2.2010 19:13:53   
Ayo
Cer!

Pri nas smo pa imeli pester vikend: Gabriel driskast, pa moj je tudi nekaj staknil in je bil slab, pa Ilario se stimamo po bolezni (itak da se ful kaslja), tako da sem bila edina doma zmozna kaj naredit, pa zaprta med 4 stenami ze celih 6 dni in sem seveda bla cisto na koncu z zivci in sva se z mojim skregala ful user posted image user posted image user posted image Krivda je vec ali manj moja, ampak to je bla posledica preobremenjenosti. Na koncu se mi je pa potem on opraviceval, no potem zvecer sem ga jaz ze objemala in je blo ze dobro; ampak ce zdaj nazaj gledam, joj grozno, se rajsi ne spominjam, pa pred Gabrielom, bogi se mi je tako smilil potem user posted image user posted image user posted image

Ok, sem sla vceraj tudi s kengurujckom na en mini sprehod z Ilario, pa prejle tudi smo bili z vozickom, sem jo zadekala v sportnega, Gabriel je lepo pridno spanciral zraven user posted image user posted image user posted image Je bil pa user posted image mraz! Brrrrrrrr!!

Pa danes sem bila ob 7h ze na plavanju user posted image madonca sem ponosna nase, jutri pa se na masazo, si zasluzim in predvsem moram napolnit baterije, ker tako fertik pa ze dolgo nisem bila, je bilo slabse kot pa vse neprespane noci skupaj.
Drugace sem se pa tudi to noc naspala, sem imela kar Ilario z mano v postli, od 22-2h dojenje in potem naprej do 6.30. user posted image Mozek je pa spal pri Gabrielu in ker je je bil fuuuuul priden, se je moj vsaj naspal, 8 ur v kosu!! Je zjutraj prisel k meni in rekel, da je anazdnje tako dobro spal pred 6-imi leti! user posted image

Eee35 user posted image za 1. sluzbeni dan. Saj do 2h pa sploh ni tako grozno, kaj. user posted image Pa potem ce ima tvoj malega cez, sploh ni tako grozno. user posted image Koliko casa pa bo tvoj na porodniski? Kam bos pa potem dala princa?

Sanikaa joj no te viroze!!! Bogi Leo! user posted image user posted image Jaz tudi komaj cakam konec mraza in zime in vse te golazni, ki nagaja nasim user posted image !! user posted image

Hel, ja da nisi ze user posted image V drugo gre zelo hitro user posted image

Go-ta super za nov pc!! user posted image

No, Ilaria pa ze prakticno sedi, zdaj moramo it pocas kupit sedez za hranjenje, ma kaj ko ni nobenga casa user posted image zdaj pa sploh ko smo bili vsi nekaj bolani. Gabriel-u so cevlji premajhni, vse ima prekratke hlace user posted image mormo cimprej it v shoping. Evo prejle mi je ravno zmanjkalo vlazilnih robckov za rito (itak, ko smo pa brisali za vikeng drisko ko nori! user posted image )

Da ne govorim kaksno imamo v stanovanju, svinjak da me glava boli. Na sreco pride jutri snezilka!! user posted image

< Sporočilo je popravil Ayo -- 1.2.2010 19:18:07 >

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu hruškolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
1.2.2010 19:14:42   
23tina
punce!!!!
mi smo šli v ljubljano v shoping in sm vzela za lijo za jest sabo!vedno dam vrelo v termosko,pa ohlajeno v flaško da zmešam.sm dala termosko med noge,in zlila vrelo vodo po stegnuuser posted image user posted image user posted image ,sm začele kričat,sem zlila še mrzlo čez.peklo je kot svinja.smo šli takoj domov mam 20 cm rdečice v mehurjuuser posted image user posted image user posted image peče peče pečeuser posted image user posted image .
hvala za nasvete glede GHuser posted image

(odgovor članu hruškolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
1.2.2010 20:09:12   
anžetka
IZVIRNO SPOROČILO: eee35

Vse pa nagaja - tiskalnik, pa računalnik, upam, da ne bo crknilo vse po vrsti.

Eee, upam s tabo!user posted image

Uf, Aprilčica, pomojem ne bi še mel družbeuser posted image mislm, da mu je čist fajn, da ima vso pozornost, ki jo zahtevauser posted image Tvoja pa ful pridno je! Moj pa po malem večkrat...da bi ga ej! user posted image Rum...ja hitr ga je premal...user posted image v sladici, itak! 8let...? To pa res ni velik. V najlepših letih sva, ni kej!user posted image
Hel, moja mami je zadnjič nekaj izjavila, da bi me skoraj pobralo od smeha...Aja, sem rekla, da si bom dala tattoo od joške do rame pa je zagnala vik in krik, da nikar, da mi ne bodo joške crnkle...user posted image kao, da mi ne bi zmanjkalo mleka zarad tega...user posted image Moja kolegica tudi ni imela veliko mleka že od začetka, ampak bi pomojem lahko dojila, če bi vztrajala in se potrudila, tako je pa takoj, ko je bilo malo slabše, odnehala in raje pripravila flaško. Pa že od začetka je govorila, da ne ve, če bo dojila...pomojem je tukej tudi mal psihe. Pa ne misli, da enako mislim zate, samo povem kako je bilo pri kolegici...ne bit huda name...user posted image
Tina, Ayo, dobro se zrihtajte!user posted image

Sasa84

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
1.2.2010 20:16:53   
eee35
tina: bogica! Opekline so svinjsko boleče, pa še nevarne, vem, da meni je pomagalo, ko sem si zlila cel čajnik vrele vode na roko, da sem pol pol dneva v hladni vodi jo držala, pomila sem vse, kaj je bilo za pomit (sicer maščoba ni šla tok dobro ven, ampak koga briga), pa ni bilo čisto nič sledu. A si s čem namazala?

ayo: ja, če bi vsak dan delala do 14 bi bila zmaga, ampak tako sladko bo samo še jutriuser posted image . Moj je do 15. julija doma, dala bova vlogo za vrtec seveda, samo ali bova dobilauser posted image . Tukaj je z vrtci katastrofa...Drugače ČE dobiva, za 1 mesec prideta iz Poljske moja starša, pa zadnja dva tedna avgusta bi jaz šla na dopust, samo ne vem, kako bo to, kdo naj bi delal namesto mene.user posted image

Zapakirala sem malega spat, tečko je že bil, ni pa hotel jest preveč, samo parkrat potegnil joško, pa konec, upam, da to samo zato, ker je bil zmatran, verjetno se bo zbudil hitro, včeraj se že ok.24...

Jaz po moje bom morala kupit zelenjavo, pa enkrat naredit kašice in zamrznit, ker ne vem, kako naj drugače to izvedem, da ta moj mali je zelenjavo, sadje je ful enostavno za pripravit, zelenjave pa mi nekako ne rata kupit, no ok, imam krompir, samo ta po moje ni dober za zamrzujem???? Malo sem zmedenauser posted image s tem krompirjem, ostalo mi nekako ne dela preglavic, t akrompir pa je hudič.

(odgovor članu 23tina)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
1.2.2010 20:39:50   
tulpek
opekline v prvi fazi NE mazat, samo v mrzlo vodo... to je prvo pravilo.

tak da če je bilo to danes, samo hladi.

več kasneje, mali priklopljen.

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
1.2.2010 20:57:28   
Anonimen
Hej hoj punce...

Menda nekaj razsaja v obliki neke trebušne gripe user posted image user posted image user posted image  

Imam pa eno vprašanje... Kje ste ve rekle, da je Calgela zmanjkalo? Jaz sem vam kar verjela in v LJ po lekarnah sploh nisem šla spraševat, ampak sem si rekla, da v prekmurju ga pa ziher še kje imajo in naletela na mino... No HB je tašča danes letela v Dobrovnik, kjer je dobila zadnji dve tubici user posted image user posted image user posted image

No sicer pa smo mi super, jutri imamo atija doma, ker gremo nekaj po bankah urejat, tko da JUPIIIII!!! user posted image user posted image user posted image   Upam da bo sonček, da bomo imeli malo športnega dne user posted image user posted image Gremo na avtobus in v center pol pa po sončku cel center prešetat user posted image user posted image user posted image

Tina predvsem hlajenje... Najbolje je tekoča hladna voda ali fiziološka raztopina... Pa dej si kar premočene obkladke ne samo vlažne... Naj teče vsepovsod... Samo da koža vlago dobi user posted image user posted image user posted image   Si pa res revca.... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tulpek)
  Neposredna povezava do sporočila: 2437
1.2.2010 21:16:00   
aprilčica07
živa: v NG in v Sežani se ga ni dalo dobit, pol sem ga staknila v eni mali privat lekarni (verjetno še kašne stare zaloge), ma važno, da ga imamo...user posted image
ayo: user posted image user posted image user posted image kadar si preobremenjen je hudič.. midva se ponavadi tudi spičiva, za kašno neumnost.... ma važno, da sta se poštimala in sta zdaj dobro.. in da sta se naspala.... sicer je pa tudi tle mraz, sem šla prej z Jakobom na sprehod, sva bla zunaj eno urco in pol, ma je blo čisto zadosti, sem bla vsa ozebla.. brrr... pol je bil pa tako utrujen, da je zaspal stoje pri hladnilniku, bogec moj.... je rabil 15 minutk počitka, pol pa akcija spet.. no, zdaj sta šla pa spat, Julija že spi, onadva se pa uspavata.... je lubi dežuren pa me zanima do kdaj bomo imeli mir...user posted image
anžetka: saj sem se pohecala prej.... nisem mislila, da bi res že bla noseča..  je že prav tako kot si rekla, da naj ima Anže zdaj vso pozrnost,  ki mu pripada... konc koncev si že mlada in imaš še dostiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii cajta za reprodukcijo..user posted image user posted image   no, naša pa je jedec, ona se ne bi ustaila, če jst ne neham dajat žličke, ona tudi ne neha... karkoli vidi, odpira ustka.. grozna je, no, saj se ji vidi, da je debeluškica... ma se ne sekiram, raje tako, kot da bi se matrala za vsak grižljaj, a ne?
eee35: bo, bo.. vse se bo poštimalo.. to z vrtci je štala, ja... mi smo vprašali tle pr nas, baje ni panike in se dobijo mesta.. bomo vidli.. je pa res sranje, da vrtca ne dobiš in moraš pol karkoli kombinirat.... držim pesti, da se vam bo vse poklopilo kot je treba..user posted image mislim, da nima kaj bit narobe, da narediš  več zelenjave in daš zmrznit in pol tolko kot rabijo pač odmrznejo... ko je moj tata čuval Jakoba, sem jst vedno tako naredila, skuhala ful njegovih papic, jih zamrznila in tata je to odmrznil, poštimal kar je blo treba in nafutral malega... pa smo bli vsi zadovoljni.. saj kadar je bla mama doma so mu ponavadi oni skuhali (mama), ma tata pa nisem hotla obremenjevat še z kuhanjem.. in smo to poštimali pač tako.. pa je blo vse ok... no, proti koncu je bil pa tudi tata tako izvežban že, da mu je sam kuhal....user posted image
23tina: uuu opekline, boliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

V sobi se Jakob še vedno smeji, lubi smrči (zdaj čakam, da pride Jakob ven povedat da tati spi)user posted image user posted image , Julija pa je tiho, predvidevam, da je zaspala. Jst šibnem pa na en čik. Danes sem bla pridna, ampak pogled po stanovanju je pa grozen.. kašno imamo... ma jutri je akcija..user posted image

Noč čvekulje:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
1.2.2010 21:16:07   
tulpek
Živa, pri nas ga ni, ne v Celju, ne Velenju. Imajo pa Dologel, ki je baje isto kot Calgel. A mi proosiimmm prepišeš sestavine, za primerjavo.
No, da poročam dogajanje....rasteta zg. 2ki, ena je že prebila dlesen, druga je tik pod njo. iN TUDI ZG. 1kici sta nakazani, ampak veliko manj, kot 2ki. Tak da malega fejst boli in ga moram cel dan tolažit, spi samo na rokah. Upam, da bo ta gel pomagal, popoldan se mi zdi, da je.
Zdravje je na srečo ok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
1.2.2010 21:18:18   
aprilčica07
živa: sem glasovala za vrečko..user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2440
1.2.2010 21:19:53   
Anonimen
Tulpek trenutno še nimam škatle pri sebi... Jutri dobim in ob prvi priliki napišem, ok?

(odgovor članu tulpek)
  Neposredna povezava do sporočila: 2441
1.2.2010 21:20:07   
Anonimen
Tulpek trenutno še nimam škatle pri sebi... Jutri dobim in ob prvi priliki napišem, ok?

(odgovor članu tulpek)
  Neposredna povezava do sporočila: 2442
1.2.2010 21:20:28   
Anonimen
punce, ne me spljuvat.
ampak glede zobkov tista pesmica...

"še kiklco prodala bom, za sladko vince dala bom...."

se kako drzi!

jaz sem mojima dvema dlesen mazala s crnim vinom. namocila prst pa po dlezni drgnila. 1 tini mini pikico. in je pomagalo ful. upam, da je nehalo bolet, in da se nista umirila, ker sta bla pijanauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2443
1.2.2010 21:20:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: aprilčica07

živa: sem glasovala za vrečko..user posted image

HVALA user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2444
1.2.2010 21:21:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

punce, ne me spljuvat.
ampak glede zobkov tista pesmica...

"še kiklco prodala bom, za sladko vince dala bom...."

se kako drzi!

jaz sem mojima dvema dlesen mazala s crnim vinom. namocila prst pa po dlezni drgnila. 1 tini mini pikico. in je pomagalo ful. upam, da je nehalo bolet, in da se nista umirila, ker sta bla pijanauser posted image

Sej to sem slišala.. Pa za šnopc sem tudi slišala, ampak se nekako ne pripravim do tega.... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2445
1.2.2010 21:22:39   
Anonimen
ok, ma šnopsa pa tud jst ne bi....

ampak malenkost malenkos. tolko da prst ni suh. probajte.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2446
1.2.2010 21:30:01   
aprilčica07
miska: se javljam, jst sem Jakobu namazala parkrat z belim vinom.. ampak tako malo pomočila prst in na brzino potegnila po dlesnih in je bil mir. To so recepti starih nonuser posted image  

tulpek: čaki, bom prepisala kaj je v Calgelu, ga imam tle zraven:1g dentalnega gela vsebuhe 3,3 lidokainijevega klorida in 1,0 mg cetilpiridinijevegaa klorida v prozorno rumeni, vodotopni osnovi, ki ima okus po zeliščih. Zdravilo vsebuje še: tudi 70% raztopino sorbitola- nekristalizirajočo, ksilitol, 96 odstotni etanol, glicerol, hidroksietilcelulozo 5000, makrogolglicerol hidroksistearat, makrogol lavrileter, makrogol 300, natrijev saharinat, levomentol, zeliščno aromo, barvilo karamel (E150) in prečiščeno vodo. vsebuje tud 9,4% (ut/ut) etanola.

Se opravičujem za napake, ker ti izrazi so meni znanstvena fantastika:), grem kadit.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
1.2.2010 21:35:41   
eee35
No evo, etanola...user posted image , ma jaz nisem sigurna, če bom glih malemu z vinom mazala (nikoli ne reci nikoli), ampak se mi zdi, da me zna hitro pripravit do tega, da bom sama malo ruknilauser posted image , še šnops pride v poštev...

živa: tudi sem glasovala!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2448
1.2.2010 21:51:40   
tulpek
Aprilčica, hvala. Vidim, da so sestavine različne user posted image user posted image user posted image user posted image
Dologel: izvleček kamilice, izvleček baldrijana, propolis

Živa, sem glasovala.

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
1.2.2010 22:13:28   
hruškolinka
Ayo, morš bit pa res utrujena, kar spočij si na masaži!
23 Tina,
bogica!!!! Čimprej se pozdravi!
anžetka, ta je pa dobra, da zaradi tatooja ne bi imela mleka! user posted image user posted image
eee35, jaz tudi zelenjavo pripravim in zamrznem. P mi je rekla, da lahko tako shrannjujem zelenjavo za 14 dni. Krompir se mi pa zdi, da ni za zmrzovat. Tega pa raje sproti skuham.
tulpek, kolk zobov že imate. Mali bo že kmalu kosti lahko glodal.user posted image user posted image Bogec, da ga tako matrajo. To pa ni fajn.
Miska, Živa, aprilčica: kaaaaj, vino in šnopc? Svašta! Da niso otroci malu trunčeni pol?

Martin
2.8.2009

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?