4pikice
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca144 ma,zato,ker ni bil samo en dan ,ampak je to že 5 dan,ko sem jedla normalno ,nič,me bo treba resno okregat,al me pa zavržte,kot prestopnico tu mač, kako mislš, da boš pol sploh shujšala, če tega zares nočeš, dej zjasn se kaj bi sploh rada, pa jej pa se razpoč, pa pol joki kolk si debela. če ti je kul, da si debela, pa bod, sej te noben ne sil v shujševalno, vse je samo in izključno na tebi. pa tko fajn si začela, a je blo vredno?! pejt ti nekam! zdej se pa vzem v roke, pozab teh 5 dni, jutri pa beljakovine! MEN JE BLA DONS TUD TAKA MUKA NA VODNEM , ZDEJ SEM PA BOL HEPI KOT PA ČE BI NE VEM KAJ POJEDLA! veš kaj! pa ne boš zdej še na nas prelagala odgovornosti! no way! da bi te me zavrgle, ti pa v jok pa na drevo pa vso hrano s sabo?!?! tudi jedla ne boš mešano, če mormo že me ločevat, boš pa še ti, pa vodne dneve boš tud mela, evo ti V roke se malo vzami punca pa bo! me smo tu s tabo!!!! drgač pa fajn, da si se javla ve ta nove pa vilkomen, dopolonim seznam, dejte podatke
< Sporočilo je popravil 4pikice -- 1.2.2010 22:51:46 >