|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
1.2.2010 8:00:36   
2violina
Ko sem danes zjutraj stopila na tehnico nisem mogla verjeti svojim očem, tako, da sem zadevo še enkrat ponovila. Skratka sem zelo vesela user posted image  user posted image  user posted image

Torej kg pretekli teden 76,1 kg danes zjutraj 73,4 torej ta teden -2,7 in skupaj sem na 1/3 lažja za 6,6 kg.

_____________________________

Drobec ljubezni je lahko kot kaplja vode, ki podari roži moč, da se ponovno dvigne. Verjamem v moč ljubezni. Ljubezen je edini ključ, ki odpira rajska vrata." Phil Bosmans

(odgovor članu 2violina)
Neposredna povezava do sporočila: 901
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
1.2.2010 8:00:38   
Sunny Morning
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Sunny Morning -- 1.2.2010 8:05:22 >


_____________________________

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu 2violina)
Neposredna povezava do sporočila: 902
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
1.2.2010 8:04:59   
srecna_zvezda
Dobro jutro vsem skupaj!

Imam en majcken casa da se vam malo oglasim. Nisem nehala z dieto le moja princeska zase zahteva toliko casa, da enostavno ne utegnem niti na net skocit.
Diete se z majhnimi pregrehami sicer drzim, vcasih sem dolocene jedi taaakoooo potrebna da se ji enostavno ne morem upreti oz. nocem. (zadnjic sem tri dni zapored sanjala milko z lesniki 300g!!!) in sem rekla ma k**** ga gleda, bom pa naslednji dan zato se bolj pazila...je to narobe?....(saj vem da je a ne morem si pomagati..)

Vidim da vam damicam kile kar pridno kopnijo in sem za vas zeloo vesela, zanima me pa nekaj kaj lahko za OH vse jem???

(odgovor članu 2violina)
Neposredna povezava do sporočila: 903
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
1.2.2010 8:09:14   
2violina
IZVIRNO SPOROČILO: srecna_zvezda

zanima me pa nekaj kaj lahko za OH vse jem???



DAN 3 - OGLJIK. - HIDR. DAN

Kaj spada pod škrob:

Sladkor, testenine, pice, sladkarije, ...
Ogljikovi hidrati dajejo našemu organizmu energijo in so nepogrešljiv vir energije za normalno delovanje možganov in centralnega živčnega sistema. Če uživamo več ogljikovih hidratov kot jih telo lahko pretvori v glukozo ali glikogen (v jetrih in mišicah), se kopičijo v maščobnih celicah.
Delimo jih na:
Monosaharidi so ogljikovi hidrati, ki jih sestavlja samo ena molekula, rečemo pa jim kar sladkorji. Najdemo jih v kot glukozo v medu in sadju, ter fruktozo v sadju), ter v melku kot galaktoza.
Disaharidi so ogljikovi hidrati z dvema molekulama in to so beli sladkor iz sladkorne pese ali sladkornega trsa; dobimo jo v pivu in koruzi.
Polisaharidi so ogljikovi hidrati z več molekulami: glikogen v jetrih in mišicah (meso); škrob, ki je sestavljen iz več molekul glukoze, vsebujejo pa ga sledeče rastline: žitarice (pšenica, koruza, riž, rž, ječmen), gomolji (krompir), stročnice (posušen grah, leča soja). Te ogljikove hidrate imamo v škrobnem dnevu zato jih v tem dnevu ne jemo!!
Slabosti OH:

  • enostavni ogljikovi hidrati stimulirajo pankreas (trebušno slinavko), da proizvaja velike količine insulina. Insulin znižuje količino sladkorja v krvi in s tem povzroča občutek lakote. Poleg tega pa visoka proizvodnja insulina stimulira proizvodnjo maščob. Insulin dela in skladišči maščobe. 

  • enostavni ogljikovi hidrati zvišujejo trigliceride (maščobe) v krvi, kar pospešuje nastanek kardiovaskularnih obolenj; 

  • enostavni ogljikovi hidrati zvišujejo holesterol v krvi;

  • enostavni ogljikovi hidrati zvišujejo sečno kislino v krvi, kar lahko povzroči nastanek protina (oblike artritisa).

Ker so OH najbolj krivi za naše kilograme, je tu potrebna stroga vzdržnost in prava izbira ogljikovih hidratov. To ne pomeni, da jih moramo popolnoma odstraniti iz jedilnika, saj so pomembni za naše telo, potrebna je samo prava količina, zato v našo dieto spadajo naslednji OH: Naravna pica z sadjem ali zelenjavna (brez beljakovin), testenine z paradižnikovo ali gobovo omako brez mesa ali drugih beljakovin, slano pecivo v velikosti pice, ...
Prehranjevanje:
ZAJTRK:
za zajtrk pojemo eno vrsto sadja (primer: 2 pomaranči ali 2 mandarini ali skodelico jagod ali 2 breskvi ali 2 hruški ali skodelico borovnic, skodelico ribeza, ...
Kot ste verjetno opazili je potrebno jesti na enkrat samo eno vrsto sadja!! Torej če pojeste za zajtrk hruške morate jesti samo hruške in ne mešati recimo hruške in jabolka. Za malico lahko pojeste drugo sadje kot za zajtrk vendar spet istovrstno sadje, torej recimo banano. To je pomembno, ne mešajte sadja!!

KOSILO:

Za kosilo je potrebno jesti jedi z OH. Primeri jedilnikov:
1. pica z enovrstnim sadjem ali pa paradižnikom (ter drugo zelenjavo) in
   začimbami, kozarec vode
2. slano pecivo v velikosti pice, voda
3. testenine z zelenjavno, paradižnikovo ali gobovo omako brez mesa

VEČERJA:
Sladkarije! Da, prav ste prebrali, majša količina sladkarij. Primeri jedilnikov:
1. 3 kosi peciva
2. večji kos torte
3. 3 kepice sladoleda


_____________________________

Drobec ljubezni je lahko kot kaplja vode, ki podari roži moč, da se ponovno dvigne. Verjamem v moč ljubezni. Ljubezen je edini ključ, ki odpira rajska vrata." Phil Bosmans

(odgovor članu srecna_zvezda)
Neposredna povezava do sporočila: 904
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
1.2.2010 8:11:06   
tea
Dobro jutro,

ja ja tudi pri nas je pošteno mraz. Komaj čakam, da bo pomlad in toplo. Nisem ravno človek zime, veliko raje imam poletje, pa čeprav je vroče.
Danes nas čaka kar težak dan, vsaj zase lahko to rečem. Se bom potrudila, da vzdržim. Glede na to, da je ponedeljek, javljam svojo težo - 67,9 kg, kar pomeni -0,6kg kar je v skupnem 4,4 kg manjuser posted image Glede na sobotine obilne grehe sem zelo vesela, da je sploh šlo kaj doluser posted image Pa še včeraj sem si privoščila en kuhan vinček, ker sem vsa prezebla prišla s sankanja. Resnično me ves čas zebe, pa me nikoli v življenju niuser posted image in moram reči, da je prav ziprno. Doma sem v štrikani jopi, pa še ves čas jamram, da je mrzlo. Ostali pa vratkih rokavih.
Grem malo pospravit po hiši - higienski minimum je pač potrebno opravituser posted image , potem pa malce likat, da me ne bo preveč zeblo.

(odgovor članu 2violina)
Neposredna povezava do sporočila: 905
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
1.2.2010 8:21:57   
jer.za.
Jutro!

Vidim, da vam kg pridno kopnijouser posted image user posted image . Jaz svoje sporočim jutri.

Danes je na vrsti vodni dan, jaz pa že sedajle lačnauser posted image . Včeraj moram priznat da sem se komaj zadrževala ob sadju, ni veliko manjkalo pa bi si pico naročila, no ampak sem zdržala. Danes pa tudi upam da mi rata le ob čaju cel dan....zdele bom na hitro malo pospravila, potem grem malo po trgovinah, popoldan služba, zvečer bom pa ob sedmih v postelji...tak je plan, ampak za vsak slučaj bo pa eno jabolko v torbici.
Me pa tudi nasplošno zadnje tri dni mika hrana, zelo sem lačna, vse bi pojedla, tudi sitnoba je bila vmesuser posted image ...upam da je to le prehodno obdobje, in da bo z jutrišnjim B dnem to minilo. Ima še katera podobne skušnjave ?



(odgovor članu tea)
Neposredna povezava do sporočila: 906
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
1.2.2010 8:25:43   
bella02
Samo na hitro, potem šibam ponavljat za izpituser posted image

Prigarala sem še -2kg, torej je skupaj -7kguser posted image

Danes pa vodni dan. Če izpit naredim, bom z lahkodo zdržala, drugače pa ... Se bom potrudila. Pa pa

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 907
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
1.2.2010 8:37:24   
tea

IZVIRNO SPOROČILO: jer.za.

Ima še katera podobne skušnjave ?





Jaz tudiuser posted image se mi lušta vsa hrana, še tisto kar ponavadi ne jem.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 908
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
1.2.2010 9:06:50   
4pikice
Jest se bom tudi jutri tehtala, ker po vodnem bo gotov manjša cifra. Upam, da mi uspe. user posted image user posted image user posted image Po moje bo kar kriza!!!

a pr vodnem ni nč kave, čajčkov???

< Sporočilo je popravil 4pikice -- 1.2.2010 9:09:54 >


_____________________________

2+1=4pikice

(odgovor članu tea)
Neposredna povezava do sporočila: 909
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
1.2.2010 9:09:27   
4pikice


user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image



user posted image user posted image user posted image Tudi od meneuser posted image user posted image user posted image

Mi že kruli!!!!



_____________________________

2+1=4pikice

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 910
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
1.2.2010 9:18:41   
2violina
IZVIRNO SPOROČILO: 4pikice

Jest se bom tudi jutri tehtala, ker po vodnem bo gotov manjša cifra. Upam, da mi uspe. user posted image user posted image user posted image Po moje bo kar kriza!!!

a pr vodnem ni nč kave, čajčkov???


Ja čajček lahko piješ, vsaj nekaj toplega. Sem si zjutraj tudi kavico skuhala jo itak pijem brez vsega. Bo pa tale vodni dan težak vsaj zame, ker me že od včeraj boli glava ko user posted image . Mi tudi dva saridona nista pomagala (ponavadi mi). Dans si pa nič ne upam vzet, ker imam prazen želodec. Pa še tisti dan je ko se je pripeljala tečka rdečka, ki mi lušte po hrani vzbudi.  Ampak se zaenkrat še ne dam, pa če bom morala ves popolden v postelji preživet.

_____________________________

Drobec ljubezni je lahko kot kaplja vode, ki podari roži moč, da se ponovno dvigne. Verjamem v moč ljubezni. Ljubezen je edini ključ, ki odpira rajska vrata." Phil Bosmans

(odgovor članu 4pikice)
Neposredna povezava do sporočila: 911
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
1.2.2010 9:19:17   
2violina
IZVIRNO SPOROČILO: tea


IZVIRNO SPOROČILO: jer.za.

Ima še katera podobne skušnjave ?






Jaz tudiuser posted image se mi lušta vsa hrana, še tisto kar ponavadi ne jem.


SE podpišem

_____________________________

Drobec ljubezni je lahko kot kaplja vode, ki podari roži moč, da se ponovno dvigne. Verjamem v moč ljubezni. Ljubezen je edini ključ, ki odpira rajska vrata." Phil Bosmans

(odgovor članu tea)
Neposredna povezava do sporočila: 912
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
1.2.2010 9:50:00   
Julija08
Hojla,

evo sem zdržala prve štiri dni brez grehov in 1,8 kg manj user posted image user posted image

Se mi zdi kar uredu, pa sploh mi ni bilo težko.

Zanima me za ta Kardam, ali ga lahko tudi, če še dojim. Sej se mi zdi, da ni nič takega samo neka začimba pač??

(odgovor članu 2violina)
Neposredna povezava do sporočila: 913
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
1.2.2010 9:55:38   
aleži
Lep vodni dan vam želim,

user posted image

upam, da me boste tudi mene spodbujale v četrtek.user posted image

Drugače sem šla dol 1 kg...jih imam 62,5. Ma sem vesela....še malo malo pa bom!!!user posted image user posted image

(odgovor članu Julija08)
Neposredna povezava do sporočila: 914
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
1.2.2010 10:16:27   
ajna12
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Dajmo punce, navijam, da čim boljše in brez grehov uspete priti čez današnji vodni dan. Naj vam bo v mislim, da ste super, da ste že na prvi tretjini do zmage. user posted image user posted image

Jaz imam pa vodni dan jutri, upam tudi da mi uspe. Sicer sem do 17. ure v službi, pa še potem imam opravke, tako da upam da bo.
Danes sem se tehtala imam celo že 8 spredaj. Sem ful vesela. Pokazala je 89.5 kg. Sem pa gledala ITM; sem prišla iz debelosti 2. stopnje na debelost 1. stopnje.user posted image

Čim bolj miren dan vsem skupaj!

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 915
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
1.2.2010 10:32:49   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: 4pikice



user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image



user posted image user posted image user posted image Tudi od meneuser posted image user posted image user posted image

Mi že kruli!!!!




Dejmo punce. Meni tudi že kruli, v predalu so s čokolado obliti piškoti ampak se ne dam. Bom raje danes potrpela in bom jutri user posted image .


_____________________________

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu 4pikice)
Neposredna povezava do sporočila: 916
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
1.2.2010 10:33:12   
Sunny Morning
ajna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 917
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
1.2.2010 11:29:33   
4pikice
IZVIRNO SPOROČILO: 2violina

Bo pa tale vodni dan težak vsaj zame, ker me že od včeraj boli glava ko user posted image . Mi tudi dva saridona nista pomagala (ponavadi mi). Dans si pa nič ne upam vzet, ker imam prazen želodec.


Ti kar v miru Lekadol popij, je čist ok za želodec! Glava te pa ne sme bolet, že tako je to  bol tak usran dan. Jest bi na tvojem mestu vzela kar 2 naenkrat!


_____________________________

2+1=4pikice

(odgovor članu 2violina)
Neposredna povezava do sporočila: 918
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
1.2.2010 11:31:38   
4pikice
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

IZVIRNO SPOROČILO: 4pikice



user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image



user posted image user posted image user posted image Tudi od meneuser posted image user posted image user posted image

Mi že kruli!!!!




Dejmo punce. Meni tudi že kruli, v predalu so s čokolado obliti piškoti ampak se ne dam. Bom raje danes potrpela in bom jutri user posted image .





Je kdo reku jutri???????????? user posted image Komi čakam!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image


_____________________________

2+1=4pikice

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 919
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
1.2.2010 11:40:54   
Pigy
čao!

Al ste se razpisaleuser posted image . Bravo vsem za izgubljene kg, no jaz nisem bila preveč pridna ta teden, zato je šlo dol samo malouser posted image user posted image user posted image . Dva dni sem jedla zapored čevapčičeuser posted image , potem v soboto sva šla zvečer v kino in seveda pojedla mal kokic in pila navadno vodo. (ura je bila že čez 23).

Tko da sedaj imam samo 76,8kg, tko da sem do sedaj vse skupaj izgubila 5,2kg, no sem pa včeri imela sadni dan, je šel lepo mimo, in danes imam vodni dan, tko da sedaj popijem kavo in grem po Ljubljani šetkat, do večerauser posted image .

Uglavnem 2violina, sedaj grem v center, tko da ti vzamem, pa še sebi bom, kr danes je natanko 6 dan, kar nisem bila šla na wcuser posted image , upam da bo pomagalo.

VAs bolj natančno preberem ko se vrnem.
violina javim ti se na zs, ko nabavim.

lp


(odgovor članu 4pikice)
Neposredna povezava do sporočila: 920
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
1.2.2010 14:05:48   
Koprivicaa
Pozdravljene,

po dolgem času se vam spet javim. Vsem čestitam za izgubljene kg... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  bravo user posted image user posted image . Sama se še vedno nisem tehtala, saj sem domače prosila, da tehnico skrijejo pred mano, ker bi drugače vedno na njej stala... user posted image  tega pa nočem, ker kolikor se poznam, bi se sekirala in izgubljala voljo, ko kg ne bi šli tako dol ko bi jaz hotela. Sicer pa se počutim super, nekatere hlače so mi že tako prevelike, da mi padajo dol, nekatere mi spet pašejo... user posted image

Danes bom mislila na vas in navijala, da vam vodni dan hitro mine (ta mene čaka naslednji torek), predvsem pa, da mine brez grehov... go, go, go...user posted image   

Lp, Koprivica

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 921
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
1.2.2010 16:48:01   
4pikice
Men se pa tok sline cedijo, mam čist mokra usta!user posted image Kaj pa ve, nč ne jamrateuser posted image Grem si kuj čaj skuhat pa vodo pit,sem jo dons že 2litra! 

_____________________________

2+1=4pikice

(odgovor članu Koprivicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 922
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
1.2.2010 17:14:27   
nincika
Punce, že cel dan mislim na vas in vam pošiljam pozitivno energijouser posted image user posted image user posted image

In če vam kaj pomaga, sem danes stopila na tehtnico in imam manj kar 3 kg!! Se splača tale vodni dan speljat do konca, popijte veliko tekočine...
Se pa bližamo večeru, tako da ste že skoraj na cilju!! Zdržiteuser posted image user posted image user posted image  

Tudi jaz imam danes sadje, tako da skupaj z vami komaj čakam na jutri, ko bomo jedle meseka

Bomo zmogle?? BOMO JAAAAuser posted image user posted image

(odgovor članu 4pikice)
Neposredna povezava do sporočila: 923
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
1.2.2010 18:59:24   
jer.za.
Čer!

Jaz se lahko pohvalim, da mi je uspelo speljati tale vodni danuser posted image , čeprav je bilo pa vmes ogromno skušnjavuser posted image -če ne bi bila popoldan v službi pa mi pomojem ne bi uspelo.. Zdele me čaka še pol litra čaja, nekaj cunj za zlikat, potem pa spanje-no najbrž bo precej nepresana noč, ker mi mala nekaj zbolevauser posted image . Jutri zjutraj pa sporočim kg.

Sotrpinke,ki ste danes na vodi, naj vam tale večer čim hitreje mine.

(odgovor članu nincika)
Neposredna povezava do sporočila: 924
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
1.2.2010 19:51:56   
Anonimen
pozdravljene!

upam, da se vam lahko pridružim. začela sem danes in upam da teh 90 dni hitro mine.
ločevalno sem že delala in mi je bila super, takrat sem izgubila tudi 17kg. sedaj je cilj malo višjiuser posted image 20kg. me je druga user posted image kar "napihnila" in je treba to skurit.

tehtala se bom enkrat tedensko, ker dlje časa nebi zdržalauser posted image

no zaenkrat je to vse, grem vas še malo prebrat

(odgovor članu jer.za.)
  Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Tudi kot s.p. lahko prejemate denarno soci...
Pri izračunu dohodka iz dejavnosti za določanje upravičenosti do denarne socialne pomoči je pomembno, ali v času vložitv...




Prezgodaj za otroka?
пеперутка16

Ali je pri 18 letih prezgodaj imeti željo po otroku in poroki?