|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke*2010
1.2.2010 16:16:07   
tannya
Pozdravljene,
jaz pa bi morala imeti danes prvi pregled, pa je moja G zbolela...Sem prav nesrečna zaradi tega. Da pa je še malo slabše, so me klicali iz vrtca, ker je očitno hči zbolelauser posted image .
Slabosti tudi še niso minile in utrujenost tudi ne.

Za pregled javim, ko dobim nov datum.

Lepo bodite

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
1.2.2010 16:35:39   
LoveLove
Hojlaaaa....
Meni pa vse smrdi.....jao,jao....pa tok rada papam....pa mi nič ne gre...še fant si more sam kuhat!!!heheh

Za imena je pa tkole: za punčko mam pa ne povem....alalalala...user posted image user posted image user posted image
Za fantka pa pojma nimam res.... ma sj bo itak punčka...haahaha

Kok je luštn k je fajn!!!

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
1.2.2010 17:09:41   
sarcy21
Mi za punčko imamo Naja za fantka pa hm Žan (če ne bo še kakih sprememb) no bila na pregledu eden je jupi :)))

torej podatki naslednji pregled 24.2 NS pa 25.2 :)))

13.10 2008 smo dobili sinčka Marka
20.8.2010 smo dobili hčerkico Najo
1.4.2013 pa se nam je pridružil še fantek Žan

(odgovor članu LoveLove)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
1.2.2010 17:20:21   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: sarcy21

Mi za punčko imamo Naja za fantka pa hm Žan (če ne bo še kakih sprememb) no bila na pregledu eden je jupi :)))

torej podatki naslednji pregled 24.2 NS pa 25.2 :)))

user posted image user posted image user posted image user posted image sem že študirala, kteri so rekl ida sta dva in kaj je zdej ratalo user posted image user posted image

moja dva sta šla mal do babi in do sestričen, da sem lohk mal peglo na sprehod peljala..

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
1.2.2010 17:45:58   
cresisy
hehe, midva imava že izbrana imena za oba spola pa tud že voziček,heheuser posted image user posted image

(odgovor članu LoveLove)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
1.2.2010 17:47:53   
LoveLove
IZVIRNO SPOROČILO: cresisy

hehe, midva imava že izbrana imena za oba spola pa tud že voziček,heheuser posted image user posted image

vidva sta pa čist divja...ahhahahhh

(odgovor članu cresisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
1.2.2010 17:53:14   
cresisy
ja sva oba čist navdušena nad nosečnostjo in mislijo, da bomo konc poletja se veselil majhne štručke user posted image user posted image .

(odgovor članu LoveLove)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
1.2.2010 18:03:02   
zalcy
jah, vidim, da že imate nekaj časa temo o imenih.. po resnici povedano se midva še nisma odločla, je pa moj reko, da mu je neža lepo ime ko smo se lih pogovarjali o tem..

meni pa se zdi nekam starinsko... kaj pa vam... kakšno se vam zdi ime nežauser posted image

jas bi pa otroku dala ime, ki ni preveč pogosto in je lepo... niti me ne privlačijo slovenska imena.. lepše mi je na primer liam, anej, amanda, trina, alicija... al pa kaj podobnega..
sam to mojemu ziher ne bo všečuser posted image user posted image

(odgovor članu cresisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
1.2.2010 18:03:51   
zalcy
jah, punce, kje boste pa vozičke kupovale... oz. boste kupile rabljene ali nove...user posted image

(odgovor članu zalcy)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
1.2.2010 18:06:22   
LoveLove
IZVIRNO SPOROČILO: cresisy

ja sva oba čist navdušena nad nosečnostjo in mislijo, da bomo konc poletja se veselil majhne štručke user posted image user posted image .

hahah,..dobra sta...jst še nisem tok delč.... se bova najprej v rihtanje sobice vrgla!!!

prov komi čakam da jo nakranclam...sam spol morva počakat!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cresisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
1.2.2010 18:09:53   
Anonimen
voziček bom jaz verjetn v pikapolonci kupla, majo lih neki v akciji... voziček in avtosedež za 200 eur če si član seveda user posted image
ni pa še ziher no... mam še kar neki časa in bi res rada dobro preštudirala kaj se splača... sploh pa ker moj neki že razmišlja o večih otrocih, čeprav sva vedno govorila samo o enem user posted image
ne vem pa kdo jih bo rodil tolko hehe user posted image

(odgovor članu zalcy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1586
1.2.2010 18:11:05   
vekybel
IZVIRNO SPOROČILO: zalcy

jah, vidim, da že imate nekaj časa temo o imenih.. po resnici povedano se midva še nisma odločla, je pa moj reko, da mu je neža lepo ime ko smo se lih pogovarjali o tem..

meni pa se zdi nekam starinsko... kaj pa vam... kakšno se vam zdi ime nežauser posted image

jas bi pa otroku dala ime, ki ni preveč pogosto in je lepo... niti me ne privlačijo slovenska imena.. lepše mi je na primer liam, anej, amanda, trina, alicija... al pa kaj podobnega..
sam to mojemu ziher ne bo všečuser posted image user posted image

...Neža je zelo lepo ime, tako nežno mi deluje. Če bi bila punčka bi to ime bilo v ožjem krogu, ampak ker bo fantek imamo že izbrano ime.

user posted image

< Sporočilo je popravil vekybel -- 1.2.2010 18:15:16 >

(odgovor članu zalcy)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
1.2.2010 18:13:51   
zalcy
hehehe.. user posted image user posted image
si me prav nasmejala z zadnjo izjavo.... sj maš prav... js sm se tut sam za enga odločla...

js sm tut član v pikapolonci... kaki voziček pa je... mislim firma pa ka vse ma

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
1.2.2010 18:16:48   
zalcy
vekybel- ja sj res, da je nežno ime... pa sm gledla kaj pomeni neža in piše, da pomeni čista, nedolžna... sam sm pač mislila, da je starinsko, ker so to ime dajali že pred mogo leti...
pač njegova babica je bila neža, pomoje mu je zato všeč.. heheuser posted image user posted image

(odgovor članu zalcy)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
1.2.2010 18:20:53   
vekybel
Vidiš jz pa nisem dosti zasledila otrok ali žensk z imenom Neža.
Mojmu pa ni bilo lepo ime Neža, meni pa zelo. Sej boš še videla, kako se boš premislila glede imen user posted image .
Tudi jz sem tako vlekla z imeni do 7 meseca in potem ko sva zvedela da bo fantek pa sem rekla ja zdej se pa morava odločit za ime in pika. Tako da nisva imela sreče prej izvedet za spol, ker se je gospodič skrival pa zato nisem verjetno izbirala imena ker itak nisem vedla kaj bo.  

(odgovor članu zalcy)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
1.2.2010 18:24:34   
Anonimen
voziček Goldy z avtosedežem, v zadnjem katalogu je noter... pa še take lepe barve je, nežno zelene... se mi zdi da je taka barva, da bi lahk bla za fantka in za punčko... jaz bi se že vozila v njem hehe user posted image
sicer pa so tui druge barve na izbiro

pa kot sem že rekla, še ne vem zagotovo kako in kaj user posted image

(odgovor članu zalcy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1591
1.2.2010 18:29:08   
zalcy
in kakšno ime si izbrala za fantka, če ni skrivnost...
ja potem si ti že proti koncu nosečnosti al kakouser posted image user posted image

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
1.2.2010 18:30:12   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

binabina, jaz sem tud mela zadnjo M 24.12 user posted image in imam pregled 4.2. user posted image jaz bi poklicala in se naročila, ker verjetno tudi niso kar takoj prosti in bo treba še kak teden počakat.

pismo vse ste prej kot jazuser posted image
pa sem mela prvi dan zadnje m 6.12.
pa sem sele 9.2 narocena.....hmmmm user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
1.2.2010 18:35:53   
vekybel
IZVIRNO SPOROČILO: zalcy

in kakšno ime si izbrala za fantka, če ni skrivnost...
ja potem si ti že proti koncu nosečnosti al kakouser posted image user posted image

...ja še malo pa bo konec. Sem v 36 tednu nosečnosti in upam da se kmalu rešim trebuha, ker ga ne morem več nosit okrog user posted image .
Ime pa sva izbrala Marsel. user posted image

(odgovor članu zalcy)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
1.2.2010 18:39:07   
zalcy
laliela- sm lih gledla ta voziček.. pa se mi zdi zelo lep... me pa zanima kako je glede košarice... je nima priložene al kako...

(odgovor članu zalcy)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
1.2.2010 18:42:55   
zalcy
vekibel- ja, potem pa bo zaj hitro porod... te je že kaj strah

ja, lepo ime sta izbrala... to je zadnje čase tut pogosto ime... user posted image user posted image

(odgovor članu zalcy)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
1.2.2010 18:45:41   
Anonimen
piše, da ga lahko uporabljaš od prvih dneh naprej
torej se menda spodnji del gor obrne, hrbet pa se dol spusti
vsej jaz tako razumem user posted image

(odgovor članu zalcy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1597
1.2.2010 18:48:09   
zalcy
ja js sm tut tk razumela... da pač daš voziček v ležeči položaj... pomoje no...

sam js bi rajše mela voziček z košaro, nevem no... bolj udobno se mi zdi, še posebej za novorojenčka... a neuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
1.2.2010 18:49:54   
Anonimen
mogoče bi blo fajn to it pogleat pa probat, kak bi naj to funkcioniralo, kaj praviš user posted image

jaz pa ne vem še točno kaj bi, pa še neki dragega preveč nebi rada kupovala, sploh če boma pri enem ostala user posted image

(odgovor članu zalcy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1599
1.2.2010 18:51:53   
zalcy
jah, sj to je, ker so vozički full dragi...
ja, veš da bi blo pametno it pogledat... da vidimo kak to delujeuser posted image user posted image

drugače pa sm na bolhi gledla, eni full poceni vozičke prodajajo... tut v kompletu jih dobiš... tk, da se splača najcenejšo varianto izbratuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?