|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: "EX" klomifenke in ostale
16.1.2010 16:21:10   
PENCA

Ojla

Ja, Tečnobica saj nimaš kaj, razen......če se kmal kaj prime user posted image . Mogoče ti bo pa K pomagal user posted image

Jaz bom pa zgleda šele v torek zvedla za izvide. Če se ne motim je sestra v bolnici rekla, da lahko pokličem od 13 h do 15 h, pa zmeri zamudim, ker sem v službi, pol pa nobena ne dvigne user posted image
Pa saj ne vem, če kaj spremeni, če prej izvem, itak imam pregled šele po M.

Suzi mogoče ti veš kakšen režim majo v Trbovljah? Bi vseen prej probala. A je v nedeljo kaj drugač?

Ja, Lučka, zmeraj je nekaj, same skrbi. Ah, bo že boljš. Pravjo, da se vse stvari zgodijo z razlogom, ampak kakšen razlog je pa kle pa res nimam pojma user posted image . Zgleda, da me neki bremza. A še ni pravi čas al kaj user posted image Jaz mislim, da je že skrajen cajt, da se spet kaj prime user posted image

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
16.1.2010 16:22:30   
PENCA

Aja, tečnobica moj G ima pa rajš UZ na 11 dan.

(odgovor članu PENCA)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
17.1.2010 0:14:28   
tecnobica

IZVIRNO SPOROČILO: PENCA

Aja, tečnobica moj G ima pa rajš UZ na 11 dan.

Men je pa rekla naj pridem 12. dan oz. v torek po tistem... Tko da je prov lepo datum padel. K dela ona sam ob torkih na GK. Saj drgač bi šla lahko v staro porodnišnco, ampak mi je rekla naj raj k njej pridem.

(odgovor članu PENCA)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
18.1.2010 19:52:16   
PENCA
Ojla

Moj G tud samo ob torkih dela. Tako, da se ponavadi kar izide, da pride na 11.,12., al pa 13. dan.

Neposredna povezava do sporočila: 1729
19.1.2010 9:36:53   
Anonimen
Penca, uf, tle ti pa ne znam pomagat.

tecnobica, praviš, da je sedaj več stranskih učinkov? Jaz vem, da sem imela vsak mesec drugačne - enkrat ful, drugič skoraj nič. Skratka, kakor kdaj. Aja, pa se strinjam s tisto napotnico - ti se kar naroči, prej te poštimajo, prej boš imela user posted image .

lučka, a 4 dni boste v bolnici? Pa imate že datum?

fargi, kako si mi ti? Slabosti nimaš več?

miška, kako sta miškona? In pa seveda, kako si ti? Utrujena?

neela, kako naš Urban? Berem da je priden fantič!

Jaz pa sem včeraj začela s špikami, tako, da imamo spet akcijo. Jutri ponovni UZ, čez cel postopek me bo vodil prof. Tomaževič, ker je rekel, da bi me rad skos on spremljal, ker imam spet ogromno foliklov (jih niti ni štel, ker je bilo vse črno). Skratka, spet se lahko pripravim na hiperco.user posted image Mi je pa dal namesto 2 le eno 1 ampulo Menopurja (pravzaprav je hotel 1,5 gonala, pa ga nimajo), če pa po enem tednu ne bom reagirala mi bo povišal dozo na 2. Fora je, da jaz itak ful počas reagiram, tako, da predvidevam, da bomo šli na 2.

Neposredna povezava do sporočila: 1730
19.1.2010 11:49:38   
tecnobica
Evo me nazaj. Sem preživela UZ. Morm it pa še enkrat v četrtek.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
20.1.2010 13:07:18   
PENCA
Ojla

Tecnobica kako pa to, da moraš še enkrat na UZ? No, UZ vsaj ne boli user posted image

Jaz sem pa včeraj izvedela, da moram drug teden še enkrat da nojega G, da se zmeniva, da dobim napotnico, ker moram zaradi moje ciste na laparo user posted image . Ne vem kolk hudo je, ampak pomoje že mora bit, če ne more počakat do M. Vseeno upam, da bo z M izginila.

Lansko leto 9.2. sem imela laparo, letos pa zgleda spet... Kaj čmo, tko je, upamo pa na najboljš user posted image

Suzi a ti se pa že veselo pikaš? upam, da ne bo hiperce. Je pa fino, da te skoz eden spremlja, ane?

Lepo se imejte punce

Neposredna povezava do sporočila: 1732
20.1.2010 14:26:57   
lučka 25
PENCA, pa kaj je sedaj to. Hočem dobre novice. Pa saj vem da ti tudi. Mater, upam da se vse uredi. mogoče je večja panika zato, ker imaš samo še en jajcevod (če se ne motim, al sem spet kaj zamešala). Drži se, pa upam, da se vse uredi.
user posted image user posted image user posted image ..............................user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PENCA)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
20.1.2010 17:47:56   
tecnobica
jutri grem še enkrat, ker bi rada vidla, če je še kaj zraslo a ne. Vsaj tko si jaz predstavljam.

A kar na laparo greš? Pod nujno al kako? Pri tebi ej vsaj eno leto mimo, jaz bom mogla it po 4 mescih.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
20.1.2010 18:30:50   
nf
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Go girl go girl go girl! Naša se pa na veliko kobaca, plazi se pa še ne. Malo gre rikverc, naprej ji pa še ne rata user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

A ja, se pa plazimo kot nori. Je  v parih sekundah iz enega konca dnevne na drugem. Pa že vleče ročke ood predalov (bi že stikala po predalih user posted image )

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
20.1.2010 18:36:21   
nf
Ahahahahha user posted image user posted image user posted image Dobra fora user posted image A pa še vedno vztrajajo strije? Jaz sem mazala z mešanico 2/3 mandljevega in 1/3 jojobinega olja (kr sama namešala) pa s karitejevim maslom in nisem niti ene strije dobila. Res je pa tudi, da sem 1 mesec prej rodila, ker baje se glih na koncu vse fino razcveti.

IZVIRNO SPOROČILO: neela
Maži draga moja, maži! Jaz sem celo user posted image lepo mazala in imela lepega bušija. Pridem pa iz P in končno po nekaj dnevih znova ugledam spodnji del trebuha, pa me je skoraj kap - ene 10 'lepih' temno rdečih strij! Grrrrr user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
21.1.2010 9:13:17   
Anonimen
penca, ojej, kaj je pa to zdej? user posted image user posted image Tole je pa smotano, kajne? Pa nimaš kej - mogoče bojo pa sproti še kaj porihatli, pa boš potem lažje zanosila. Skratka, veliko sreče!!

oooo, lejo našo nfko.. Kje se ti potepaš punca? Nikoli se nič ne javiš! user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem imela včeraj UZ in folikli spet nikamor ne rastejo. Ponovni UZ šele v torek, če še vedno ne bo nič zrastlo bomo zvišali dozo.

(odgovor članu nf)
  Neposredna povezava do sporočila: 1737
21.1.2010 10:01:29   
PENCA
Ola

Suzi ne vem kaj se zdaj dogaja - za to leto sem nam zaželela veliko sreče, pa zgleda vsem nekaj škripa. Ja, kaj čmo...bo že. Ja bom rekla, da naj mi še enkrat jajčnike našpikajo, k bojo že glih pri delu. user posted image
Tudi jaz tebi želim, da bi tvoji folikli začeli rast in ne bi rabila večje dozo, predvsem pa brez komplikacij user posted image .
A je pri večji dozi še večja možnost hiperce?

Lučka prav si si zapomnila, na levem jajčniku imam cisto, desen me tud boli, pa ne vem, če sva ga sploh gledala zadnjič. Pa desen jajcevod zabasan, samo pravi G, da iz desnega jajčnika jajčece lahko posrka tudi levi jajcevod, da ni tak problem, ne vem, jaz kar mal dvomim. Ma, me naj pa še enkrat sprašijo, pa ma da pol rata user posted image

Tečnobica to, da te večkrat na ciklus pregleda je full super, tako res vidiš kako rastejo.
4 mesece je res kratka doba. Pa moraš it takoj? A nimaš zdele še par mesecev klomifen? A si že naročena? Oprosti, če si že napisala, veš mene že emšo mal daje, pa sem bolj pozabljiva user posted image user posted image user posted image
Ne vem, če je moja laparo pod nujno. Po M, ko bom prišla na vrsto, če sem prav razumela sestro. Grem pa v torek k G, da se vse zmeniva.

Neela kako ste? Nimaš časa, ane?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
21.1.2010 10:46:59   
tecnobica

IZVIRNO SPOROČILO: PENCA

Tečnobica to, da te večkrat na ciklus pregleda je full super, tako res vidiš kako rastejo.
4 mesece je res kratka doba. Pa moraš it takoj? A nimaš zdele še par mesecev klomifen? A si že naročena? Oprosti, če si že napisala, veš mene že emšo mal daje, pa sem bolj pozabljiva user posted image user posted image user posted image
Ne vem, če je moja laparo pod nujno. Po M, ko bom prišla na vrsto, če sem prav razumela sestro. Grem pa v torek k G, da se vse zmeniva.

Nisem še naročena. Danes ji rečem za napotnico, pa se pol čimprej naročim, ker bi rada dala čimprej to skoz. Hoče pa zdaj še enkrat laparo, ker mi v PO niso nič naluknjali jajčnikov. Pač tisti cikel ni blo videt da bi bli policistični. Ma kr neki.

(odgovor članu PENCA)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
21.1.2010 12:30:52   
Anonimen
tecnobica, isto je bilo pri meni - na laparo ni bilo vidit PCO in ni nikjer v izvidih niti omenjen. Ampak glede na ciste in glede na to, da imam vedno na začetku ciklusa ogromno majhnih foliklov je to očitno PCO. Sestre mi pa še vedno trdijo, da nimam PCOja. (baje je boljše pri PCOju dolg postopek, zato sem vprašala).

penca, ja.. če je večja doza je še večja možnost hiperce.

Neposredna povezava do sporočila: 1740
21.1.2010 15:58:11   
nf
Yoyo Skuštranka user posted image Nekateri tkooooo uživamo, da nimamo časa za take neumnosti, kot je RR user posted image user posted image Sej se zezam, nimam časa sploh! user posted image Zdej je hvalabogu malo bolje, ker se tamala že sama zamoti v igralnem svetu in je ni treba ves čas zabavat. Sva bili pa danes na Bledu, kao v iskanju sonca, pa ni bilo niti žarka, grrrr. Zdej pa lenobno ležim na kavču in gledam, kako se zverinca sama igra in na veliko čeblja abababa user posted image Kako si pa ti? Katerič si že v postopku? In kako drugače, služba, traveling pa tko?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
22.1.2010 7:39:31   
Anonimen
nf, ja, to pa verjamem, da uživaš. user posted image user posted image Kar se pa sončka tiče, bi mogla pridit pa na naše konce, ker smo ga imeli celo dopoldne. Jaz sem zdej v 2 postopku (vmes nisem mogla zaradi službe, potem sem imela cisto in sem mogla čakat dva meseca.. skratka, dolg premor je bil vmes). 

(odgovor članu nf)
  Neposredna povezava do sporočila: 1742
22.1.2010 10:58:08   
tecnobica
Moj jajček ni nič zrastel user posted image . Baje premajhna doza.

Je pa rekla, da če imaš PCO, da pol al premalo reagiraš, al pa pride do hiperce. Da zato hoče še laparo nardit in prešpikat jajčnike.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
22.1.2010 11:06:38   
Fargesia
tecnobica, ja...jst sem vedno "preveč" reagirala...samo enkrat na gonal nič...in to je SPCO...user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

Neposredna povezava do sporočila: 1744
22.1.2010 11:14:16   
PENCA

Tecnobica mogoče bo pa res boljš, da ti še enkrat laparo nardijo. Čeprav sem jaz pred laparo lepo reagirala. Ta ciklus pa ne vem, al sem preveč al kaj, da se je naredila tako velika cista.user posted image Nism več dost pametnauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1745
22.1.2010 11:49:01   
Anonimen
tecnobica, ojej.. Same slabe novice. user posted image user posted image Kakšno dozo si pa imela? Ker jaz sem jemala 3 tablete/dan, pa sem imela 2, največ 3 folikle. Zate je pa res najboljše, da ti naredijo laparo, potem pa direkt na IUI ali IVF. Brez čakanja!

(odgovor članu PENCA)
  Neposredna povezava do sporočila: 1746
29.1.2010 13:42:51   
PENCA
Ojla

Da vam poročam, kaj sem zvedla na pregledu. Definitivno me čako laparo, moram še počakat na M, pol se pa naročim. In M mora pridet v parih dneh.
Diagnoza je pa sledeča : endometriom v levem jajčniku. To pomeni, da se mi je sluznica iz maternice naselila v jajčnik ( joj, pa vprašanje če ne še kam drugam) in ustvarila cisto polno sluznice. Ta sluznica pri M ravno tako krvavi, ker pa kri ne more odtečt se strdi. Zato taki cisti rečejo tudi čokoladna cista. Jajčnik je skoz napet, zato malo boli, ampak ni sile. Moj G pravi, da smo že več mesecev opazovali to cisto in skoz mal raste, jaz pa nič ne vem o tem. Aja, pa ta cista tudi moti O, zato je verjetno sploh nisem imela. Ampak zdaj mi bodo prerezal jajčnik in to cisto spraskal ven in potem bom spet imela O, tako, da bodo kmalu spet user posted image user posted image .

Tale moj G me pa res zmeri šokira, res nisem pričakovala endometrioze, zato sem bila pol kar mal nebogljena in sploh nisem vedela kaj vprašat, mi je pa kar lepo razložil. Dobro je to, da sem se skoz velik izobraževala oz. zanimala za vse, da sem pol tud bolj razumela. Saj veste kakšna sem, vse morm vedt - pol vsaj mal veš kaj ti govori, čeprav sem zaradi šoka tist moment izpadla čista bebka user posted image .

Najbolj me skrbi dejstvo, da se endometrioze nikol ne moreš losat, tud če jo izrežejo, se spet pojavi. Edino nosečnost in kontracepcijske tablete jo mal ustavjo. Ja nič, zanosit moram, pa pol spet, pa spet, pa spet.... user posted image user posted image user posted image

Upam, da se nisem preveč razstreseno razpisala, pa da sem kateri podala kakšno novo informacijo

Tecnobica a si se že naročila? Nobena od naju si ni mislila, da bo morala spet na laparo, pa se lahko vse hitr obrne. A te je kaj strah? Mene ni, najbolj zopern mi je klistir, pa to, da sm skoz lačna user posted image .

Suzi kako gre pa tebi? Lepo rastejo? Al si imela že punkcijo?

Lučka kako se imata z Nežo?

Neela kako pa kaj Urban?

Fargi kako si pa ti? Kolk tednov si že?

Punce moje lepo se imejte

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
30.1.2010 13:42:30   
Anonimen
Penca, ojej.. žal mi je, da so ti našli endometriozo. user posted image user posted image Ampak nimaš kaj, sedaj vsaj vejo kaj je narobe in bodo to odpravili.

Kar se pa mene tiče: danes se špikam že nekje 15 dan (drugače je danes 18 dan ciklusa) in ker mi je od cca. 30 foliklov zrastli samo 3je (9 in 10 mm) smo zamenjali zdravila. Tako, da bomo sedaj poskusili z gonalom in upamo na boljše rezultate.

(odgovor članu PENCA)
  Neposredna povezava do sporočila: 1748
30.1.2010 21:28:39   
tecnobica
Joj, Penca, tole je pa zoprno, da maš endometriozo. Ja, jaz sem že klicala in se naročila na laparo in histero pri dr. Ribič. SO rekli, naj pokličem marca, ko dobim M. Upam, da bo v tem mesecu tudi operacija. Ni me nič strah, ker sem eno že dala čez.

A ti boš tudi v LJ šla na operacijo?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
1.2.2010 12:40:19   
PENCA
Ojla

Suzi tebi tudi ne gre vse po maslu. 10 mm je pa veliko premalo, ane? če bi fino rastli, bi morala imet že punkcijo, ane? Veš, o umetni pa nimam pojma, se sploh nisem hotla zanimat, še vedno upam, da mi ne bo treba it.
Upam, da ti bo gonal pomagal do user posted image . Držim pesti, da bo ratalo zelo kmalu user posted image

Tecnobica jaz bom pa že ta mesec na vrsti. Grem pa v Trbovlje. Dr. Pogačnik je moj osebni G ( sem ga izbrala pred štirimi leti, ko sem se tudi začela zdravit - baje so v Trbovljah že veliko puncam pomagali) in me bo tudi on operiral, pa že prej me je tudi. Všeč mi je, da me operira on, ki me tudi zdravi - in vedno imam občutek, da se trudi, kot bi se šlo za njega. Ko sva takrat videla, da srček ne bije, je bil on še bolj iz sebe kot jaz. Res kapo dol - ima veliko srce. Same pohvale od mene.

Ti pa hodiš na neplodnostno v Lj. Če boš morala na umetno, boš v prednosti, ker jaz se bom morala v tem primeru prestavit v Lj, tebi bo pa že vse poznano. Povsod so plusi in minusi.
Držim pesti, da te bodo zrihtal kot je treba user posted image

Ma sem spet mal nafilozofirala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

December: Najbolj ploden mesec v letu
Če si želite otroka, je december zagotovo pravi mesec za več akcije. Statistični podatki namreč razkrivajo, da je tega m...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?