|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November 2006 - 4. del
26.1.2010 15:11:26   
Nogavica
Točno, ja, Živa je tudi izbrala za Tilna dudico, ko smo imeli enega od zadnjih nakupov v troje. Pa igračko za darilo mu je tudi ona izbrala in mu jo prinesla prvič na obisk ... pa odnesla vse ostale, ki jih je dobil. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
26.1.2010 21:21:10   
Aja1
Hehe, Neja je tudi izbrala dudo za user posted image .

Torej - jutri bo Neja doma in bova dan izkoristili zase. Šli bova malo na potep, pa v kakšno trgovino in še k eni prijateljici pogledat dojenčka. user posted image Popoldan ima pa Neja telovadbo (itak da zraven tudi jaz delam, jo dvigujem,....). Upam, da zdržim še ta teden. Mož gre pa smučat. Naslednjič naj gre na telovadbo pa kar on. Mene je že kar malo sram tam s trebuhom za njo letat.user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
27.1.2010 12:03:11   
urška76

IZVIRNO SPOROČILO: Aja1
Naslednjič naj gre na telovadbo pa kar on. Mene je že kar malo sram tam s trebuhom za njo letat.user posted image

Zakaj? Bodi ponosna, da lahko še vedno letaš z njo. Veš koliko je bodočih mamic, ki ne premaknejo svojih riti. Pa s tem ne mislim tistih, ki imajo rizične nosečnosti. In če si sedaj aktivna boš po porodu hitreje spet v polni formu. Tako, da če ti letanje za Nejo ne dela težav, naj te nikar ne moti, kaj si mislijo drugi. Jaz v tebi vidim samo eno super mamo, ki ji otrok pomeni ogromno.
Nogavica naš Miha je tud vse Špeline igrače domov znosil. Pa še ena teta od Ž. je v porodnišnico prinesla (jih je pustila na inormacijah) kocke tudi za Miha. Je bil tako vesel.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
27.1.2010 12:12:52   
Luni
Aja1, ne pozabi na darilo od dojenčka za Nejo! Nekaj, kar si zelo želi že nekaj časa! To je zelo pomembno....

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
27.1.2010 16:08:57   
Aja1

IZVIRNO SPOROČILO: Luni

Aja1, ne pozabi na darilo od dojenčka za Nejo! Nekaj, kar si zelo želi že nekaj časa! To je zelo pomembno....

Ja, je naročila dojenčku sestavljanko Medvedek Pu. Pa sva ji kupila sestavljanko (iz 100 kosov) in en kovček, kjer je tudi ena sestavljanka, spomin, domine in kocke (vse Medvedek Pu). Upam, da bo zadovoljna. Zdaj pa iščem še kakšno majčko od Medvedka Puja, pa ne najdem.

(odgovor članu Luni)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
27.1.2010 16:10:01   
Aja1

IZVIRNO SPOROČILO: urška76

Naslednjič naj gre na telovadbo pa kar on. Mene je že kar malo sram tam s trebuhom za njo letat.user posted image

Zakaj? Bodi ponosna, da lahko še vedno letaš z njo. Veš koliko je bodočih mamic, ki ne premaknejo svojih riti. Pa s tem ne mislim tistih, ki imajo rizične nosečnosti. In če si sedaj aktivna boš po porodu hitreje spet v polni formu. Tako, da če ti letanje za Nejo ne dela težav, naj te nikar ne moti, kaj si mislijo drugi. Jaz v tebi vidim samo eno super mamo, ki ji otrok pomeni ogromno.
Nogavica naš Miha je tud vse Špeline igrače domov znosil. Pa še ena teta od Ž. je v porodnišnico prinesla (jih je pustila na inormacijah) kocke tudi za Miha. Je bil tako vesel.

Hvala Urška. user posted image

Zdaj sva prišli iz najinega potepa, na hitro pojedli in zdaj že letiva na telovadbo. Danes je prav natrpan urnik. user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
27.1.2010 21:18:27   
Aja1
Evo, zaključujem današnji dan. user posted image

Neja spi že od 19ih. Se je fajn zmatrala. user posted image Tastar pa tudi že smrči na sedežni eno uro. user posted image Ja, njega je pa smučanje zdelalo. Zdaj grem pa še jaz malo vodoravno. user posted image Moram si kakšno urco spanca nabrat viška....za vsak slučaj, če dobimo Nejo2.

Nočko.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
28.1.2010 11:43:52   
viv_
Dan!

Urška, dons se mi je sanjalo da sem bila pri vas na obisku, pa Špela je skoz neki po meni skakala. Pol smo šli pa v mesto, ste pa vi 4 kr nekam spokal in mene pustil samo user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
28.1.2010 12:33:13   
urška76

IZVIRNO SPOROČILO: viv RR

Dan!

Urška, dons se mi je sanjalo da sem bila pri vas na obisku, pa Špela je skoz neki po meni skakala. Pol smo šli pa v mesto, ste pa vi 4 kr nekam spokal in mene pustil samo user posted image

Mislim kaki smo mi v tvojih sanjah. user posted image user posted image Tisti prvi del pa lahko uresničimo. Ti kar ulet na kako kavico. Pa obljubim, da Špela ne bo imela časa samo po tebi lezt. user posted image
Jaz sem mela pa danes športni dan, sem šla s kolegico mal po mestu. Sem domov prinesla polno torbico actimelov. So jih po centru delili danes. user posted image
Aja1 kakokaj počutje? Se že kaj pripravlja? Z darili za Nejo pa ne pretiravajta. Naj ji dojenček prinese samo eno stvar. Ostalo ji lahko vidva dasta potem, ko pridete domov, ker te je tako pridno počakala, pa ker ni nagajala očiju. Mal za nagrado.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
28.1.2010 13:52:33   
krfjolca
Punce, kdaj se pol dobimo v Kranju? A čmo kar datum določit??

Jaz sem pa rezervirala poletni dopustek. Bomo letos malo drugače - gremo v Club Pakoštane, v tiste slamnate hišice brez elektrike. Me zanima, kako bo to izgledalo user posted image .

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
28.1.2010 19:43:24   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

Še moje mnenje - verjetno je pri vsakem drugače, odvisno od razlike med otrokoma in pa od karakterja, seveda. Meni je bilo na začetku fejst težko z obema, praktično nemogoče. Ker sta bila oba ful zahtevna. Zdaj mi je precej lažje, ker se že malo zaigrata, pa tamala ga opazuje, pa se mu reži, po drugi strani pa moram spet bolj pazit, da mi kam ne pade, pa da Anže ni pregrob itd. Pa malo bolj utečen ritem že imamo in tudi Anže je že veliko bolj priden, me uboga, pa počaka, če uspavam Saro, samo razložit mu moram vse natančno :)

Evo tega je mene najbolj strah,,, tak da mi bo vsak nasvet prišel prav user posted image imam občutek da bo Kaja taaak ljubusumna... Bo pa tudi ona izbrala dudo pa flaško pa kaki kompletek... Bove imele en dan za zapravljanje pa bove šle skupaj po nakupih user posted image

Pa seveda pozdravček vsem, me je Aja1 malo skregala da se nič ne oglasim. Pa saj ste že navajene ne user posted image   hecam se malo...

Kaja mi spančka, mali na veliko brca. Bo Kaja dobla brateca ja (saj nevem če sem vam že povedala user posted image ) pa bo Jaka (Če daš Kaja na pol pride Jaka in tak je rekla ona in ati) pa mami nima več besede... Mali Jakec batec govori ...

Komaj čakam da bo te zime konec, komaj kaj oblečem, zvečer sem tak utrujena. To nosečnost dosti težje prenašam kot sem prvo, pa saj ni čudno ko imam doma eno škorpijonko Kajo in je Kaja ki rada mamici nagaja. (Ko sem brala za Živo, evo pri nas je isto) je pa postala dosti bolj pridna kot je bila par mesecev nazaj. Se pozna da nisem v službi in sem res popoldan vsak dan z njo.

sem se malo razpisala zdaj. Grem malo pogledat kaj ste čvekale user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
28.1.2010 19:47:04   
majas

Nogavica....jokam.... user posted image

Veš da imam tudi jaz čistooo solzne okice... To še naju vse čaka.. pa saj bo vse vredu,,,

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
28.1.2010 19:55:57   
majas
Aja1 vidim da naju mučijo iste skrbi.. pa je še meni postalo lažje ko sem prebarla odgovore drugih. Tako se bojim da bo ljubusumna... itd.. Ko sem prebrala kako je od Urške Špela pogrešala Mihata pa sem se kar stopila, pa čeprav ji je blo hudo...

Ah upam da bo.. meni bo še toliko težje ker sem večino časa skos sama.

Potem pa se tolažim s tem...koliko vprašanj sem si zastavljala v prvi nosečnosti, se zjokala ko sem morala prvič previti nago ritko.. pa potem pride vse spontano... in vem da bo pri 2eh ravno tako user posted image

Nič zdaj pa grem malo na kavč ker komaj sedim.

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
28.1.2010 20:33:59   
krfjolca
Majas, prav lepo te je spet brat :)
Smo vedele, da si user posted image , čeprav tu nisi povedala ;) Saj imamo fejsbuk user posted image

Ne vem pa, če sem zasledila, kdaj imaš rok?

Drugače pa - jaz vidim, kako manj kompliciram pri Sari. Za veliko stvari, ful mi je bolj na izi vse skupaj. Pa ne sekiram se za vsako malenkost, pa ne delam celega hudiča iz malih stvari, pri Anžetu vem, da mi je bil že vsak nov zobek fuuul dogodek, pri Sari sem pa sploh spregledala, kdaj je dobila prvega. Jih je imela kar naenkrat 6 v ustih user posted image
Pa za gosto hrano se spomnim, kako sem bila zoprna, pa natančna, pa tega ne, onega ne, pa pasirala sem mu do skoraj 1 leta, pri tamali sem ful manj dosledna, sicer se držim navodil, pa nisem uvajala prehitro pa to, ampak se pa ne sekiram, če ni vse čisto do pikice natančno, pa evo - mi je vse, nepasirano, koščke, itd. Pa nobene slabe vesti nimam, če ji tudi kdaj poturim kako kašo iz kozarčka.

Aja, še novica dneva - drug teden začnem s službo!!!! Sem danes izvedela. Učiteljica, ki jo bom nadomeščala, gre namreč v bolniško pred porodniško, tako da bom jaz svojo predčasno zaključila. Si bom pa prihranila preostanek - mislim da imam še točno en mesec, morda bo kdaj še prav prišlo - lahko izkoristim do otrokovega 8. leta.
Sem kar malo na trnih ... Me pa za tamalo nič ne skrbi, se bo imela prav luštno v varstvu, tašča jo je že zdaj dostikrat čuvala dopoldne po par uric, tako da mi ni panike.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
28.1.2010 20:47:18   
Aja1
Majas - lepo, da si se oglasila. user posted image Upam, da bova tudi midve šli uspešno skozi to obdobje.... Me je pa res strah vsega skupaj... Moj pa tega ne zastopi. Itak, moški. user posted image

Urška, bom upoštevala tvoj nasvet. V porodnišnici bo dobila samo tisti kovček, potem ji bom pa jaz še kaj prinesla, ko bom prišla domov. user posted image

Krfjolca -uspešen začetek službe ti želim. user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
29.1.2010 17:01:24   
tjasa1
Krfjolca, najbolje da res dolocimo datum, sicer bomo prej v zivalskem vrtu. Me zanima katera je sploh ZA?

Sem se prijavila na pregled, da nam pomagajo do male pikice. Sem mislila, da bom cakala dva ali tri mesece, pa bom na vrsti ze 9.2. No sedaj mam pa tremo. user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
29.1.2010 20:36:13   
Aja1
Tjaša, srečno. user posted image

Danes sem imela spet CTG in seveda ravna črta tam pri popadkih. Ja....če povem po pravici, še kar ne bi šla rodit. Bo počakala na PDP. user posted image Ko bom šla pa spet čez rok, bom pa drugače pisala. user posted image

(odgovor članu tjasa1)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
29.1.2010 20:41:09   
tjasa1
Ja nic hudega ce je ravna crta, pr men je bila ravna se 7 ur pred rojstvom Tjase user posted image , potem pa akcija in dve uri prej so sinusne amplitude skoraj presegale ekran user posted image .
Hvala za lepe zelje Aja1

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
31.1.2010 7:27:09   
Aja1
Jutro, zasneženo jutro. Še vse spite? Moj mož je že v službi, Neja gleda živ žav, jaz pa kapučinčkam in se sladkam z Domačico. user posted image

Jutri bo pa že februar...torej bom počasi res spokala proti porodnišnici.... Ufff....strah...
Punce, ki ste bile prvič čez rok - kaj pa drugič?

Tjaša - obveščaj nas, kaj se dogaja. user posted image

Lepo nedeljo vsem.

(odgovor članu tjasa1)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
31.1.2010 13:29:21   
Nogavica
Aja1, jaz sem bila sicer samo 1 dan čez rok pri Živi, Tilen je pa pohitel za 3 dni.

tjaša, držim pesti user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
31.1.2010 20:18:16   
Aja1
Torej so šanse, da ne bom spet en teden čez rok. user posted image Občasno me zagrabi, da bi šla kar rodit (kadar se ponoči vsa zaležana komaj privlečem do wc-ja), čez dan me pa mine. Bi pa še kar bila user posted image .

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
1.2.2010 9:54:46   
urška76
Dan!
Aja1 v prvo sem bila en teden čez rok, potem so mi pa sprožili. V drugo sem bila pa 13 dni čez rok, potem se je pa Špela odločila, da je že čas, da se spoka iz mojega trebuha. user posted image Tako, da moji otroci so bili bolj lene sorte, kar se je rojstev tikalo. user posted image
Tjasa1 poročaj kako je bilo.
Ste se kaj nasankale ta vikend. V Ljubljani je ko v pravljici. Je danes res bela Ljubljana. user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
1.2.2010 9:57:22   
Luni
Aja1: prvič 6 dni čez, drugič 5 dni čez (bi bilo tudi 6 verjetno, pa sem sfehtala;), tretjič točno na rok! Bravo Maša! Ja, fanta sta se pa crklala user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
1.2.2010 11:16:24   
viv_
Aja - še jest...

Prvič 17 dni pred rokom, drugič 2 dni pred rokom user posted image  Moje punce so naspidirane... user posted image

tjasa1, novičke...?

krfjolca... zdravje, služba?

Jaz sem bila s puncama v soboto na drsalni predstavi Alica v deželi škratov. Sej je bilo lepo, ampak p od pravljice... ostalo je bila obična revija. Tamalidve sta pa 2 uri sedeli ko prilimani, še lulat ni nobene tiščalo...

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Luni)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
1.2.2010 12:10:12   
Aja1
Ah, pol ravno ni rečeno, da bo kej prej. Ma...sem mislila, da je v drugo "pravilo", da bo mal prej, kot v prvo. Ah... No, pa sej se mi itak še ne da it rojevat. Ko bo pa enkrat rok mimo, bo pa res tečno... Urška - zate pa vem (se še spomnim), da se je v drugo res vleklo...
Sicer pa februar je tukaj in ta mesec nekaj bo.user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.