krfjolca
|
Majas, prav lepo te je spet brat :) Smo vedele, da si , čeprav tu nisi povedala ;) Saj imamo fejsbuk Ne vem pa, če sem zasledila, kdaj imaš rok? Drugače pa - jaz vidim, kako manj kompliciram pri Sari. Za veliko stvari, ful mi je bolj na izi vse skupaj. Pa ne sekiram se za vsako malenkost, pa ne delam celega hudiča iz malih stvari, pri Anžetu vem, da mi je bil že vsak nov zobek fuuul dogodek, pri Sari sem pa sploh spregledala, kdaj je dobila prvega. Jih je imela kar naenkrat 6 v ustih Pa za gosto hrano se spomnim, kako sem bila zoprna, pa natančna, pa tega ne, onega ne, pa pasirala sem mu do skoraj 1 leta, pri tamali sem ful manj dosledna, sicer se držim navodil, pa nisem uvajala prehitro pa to, ampak se pa ne sekiram, če ni vse čisto do pikice natančno, pa evo - mi je vse, nepasirano, koščke, itd. Pa nobene slabe vesti nimam, če ji tudi kdaj poturim kako kašo iz kozarčka. Aja, še novica dneva - drug teden začnem s službo!!!! Sem danes izvedela. Učiteljica, ki jo bom nadomeščala, gre namreč v bolniško pred porodniško, tako da bom jaz svojo predčasno zaključila. Si bom pa prihranila preostanek - mislim da imam še točno en mesec, morda bo kdaj še prav prišlo - lahko izkoristim do otrokovega 8. leta. Sem kar malo na trnih ... Me pa za tamalo nič ne skrbi, se bo imela prav luštno v varstvu, tašča jo je že zdaj dostikrat čuvala dopoldne po par uric, tako da mi ni panike.