Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 1.2.2010 9:42:49
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: gapii27 jutro no mi smo tud že skoraj prpravljeni.. stuširam se, vzamem torbo in gremo k Cerarji me mal zvija od straha do teh umetnih popadkov... da mi vsaj reče da sn kaj odprta... javim popoldan zvesti kako in kaj so se odločili... mislite na nas caw drži se.... sme te že hotla povprašat, kaj pravijo... še dobro, da te nisem že morila...
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 1.2.2010 9:45:06
|
|
|
|
Tinca Malinca
|
IZVIRNO SPOROČILO: mucica2 IZVIRNO SPOROČILO: rožca26 JUHUHU, FEBRUAR JE TUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pa smo tudi me dočakale
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 1.2.2010 9:45:45
|
|
|
|
ČikaPika
|
IZVIRNO SPOROČILO: slomak Kati sporoča da so jo poslali v porodno... srečnooooooo. uau prvi februarčki
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 1.2.2010 9:46:25
|
|
|
|
Tinca Malinca
|
IZVIRNO SPOROČILO: slomak jutro punce, kati sporoča da so jo poslali v porodno... srečnooooooo. joj mene kar črvičit začne samo da pomislim na to ... Go Kati, go Kati!!!
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 1.2.2010 9:47:33
|
|
|
|
Tinca Malinca
|
IZVIRNO SPOROČILO: gapii27 jutro no mi smo tud že skoraj prpravljeni.. stuširam se, vzamem torbo in gremo k Cerarji me mal zvija od straha do teh umetnih popadkov... da mi vsaj reče da sn kaj odprta... javim popoldan zvesti kako in kaj so se odločili... mislite na nas caw Gapii! SREČNO!
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 1.2.2010 9:52:25
|
|
|
|
lana08
|
Dobro jutro, jaz sem že iz CTG in še vedno nič popadkov. Otroček še vedno veselo brca in noče na ta mraz. Bom šla očitno čez rok-tudi prav. Dobro opravite preglede in lep dan vsem.
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 1.2.2010 9:52:27
|
|
|
|
ČikaPika
|
IZVIRNO SPOROČILO: gapii27 jutro no mi smo tud že skoraj prpravljeni.. stuširam se, vzamem torbo in gremo k Cerarji me mal zvija od straha do teh umetnih popadkov... da mi vsaj reče da sn kaj odprta... javim popoldan zvesti kako in kaj so se odločili... mislite na nas
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 1.2.2010 9:58:42
|
|
|
|
Lara73
|
sporočam, da akcija ni uspela. Pa nič . Še 9 dni do roka. Jest pa takoooooo naveličana. Komaj se premikam, zatekam, sitnarim in težim vsakemu, ki ima 5 min časa (al pa ga nima).
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 1.2.2010 9:58:55
|
|
|
|
Lara73
|
IZVIRNO SPOROČILO: mucica2 IZVIRNO SPOROČILO: ČikaPika IZVIRNO SPOROČILO: smuki Punce, vam pa moram še nekaj povedat - kot sem že razlagala, je šla moja mami na operacijo, da so ji odstranili maternico in ko se je zbudila iz narkoze in je bila sestra že pri njej, ji je rekla - še sem živa, še bom lahko pazila na dojenčka. Vedela sem, da jo moja nosečnost ful gor drži, da ji bojo pa to skor prve besede, si pa nisem mislila. Mi je tako fajn.... bmwjka in kati in valentinčica in žirafa in gapy
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 1.2.2010 9:59:02
|
|
|
|
Lara73
|
IZVIRNO SPOROČILO: ČikaPika IZVIRNO SPOROČILO: Nattasha Nič grem še malo TV prestavljat, kar spravlja mojega ob živce, meni pa je to pravo sproščanje. Ko pridem okrog grem od začetka;))) Meni je to tako znano , ga ni lepšega kot prestavljat ... Al pa sredi filma ko je najbolj napeto ja in potem med reklamami začnemo gledat drugi film...to je delal moj . Potem sem pa majstra poklicala, naj mi potegne kable do kuhinje, da bom imela svoj tv in bom lahko gledala CEL film. Moj možek je dojel, da gre zares in pusti zdaj na miru .
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 1.2.2010 10:13:33
|
|
|
|
Jada82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 Navijamo .Me zanima, katera bo prva "prava" februarka. Moja noč je bila pa za razliko od vaših super. Spala kot top. Še na wc sem šla samo 1x. Zdaj pa pijem kapučino in se zraven sladkam (beri - redim). Evo, tudi jaz spala super ... samo enkrat na wc, pa še to me je zbudil, ko je hotel ven ... ob 2:15 Drugače pa ... če me je včer mal špikalo itd .... ponoči se vse umiri ... tako da ... vprašanje, kdaj bom na vrsti. Mam pa še 17 dni do PDP - jaz sem pripravljena
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 1.2.2010 10:15:02
|
|
|
|
Jada82
|
IZVIRNO SPOROČILO: slomak jutro punce, kati sporoča da so jo poslali v porodno... srečnooooooo. joj mene kar črvičit začne samo da pomislim na to ... Srečno Kati!!!!! Ojej, al pa še nisem pripravljena
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 1.2.2010 10:17:31
|
|
|
|
Jada82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara73 IZVIRNO SPOROČILO: mucica2 IZVIRNO SPOROČILO: ČikaPika IZVIRNO SPOROČILO: smuki Punce, vam pa moram še nekaj povedat - kot sem že razlagala, je šla moja mami na operacijo, da so ji odstranili maternico in ko se je zbudila iz narkoze in je bila sestra že pri njej, ji je rekla - še sem živa, še bom lahko pazila na dojenčka. Vedela sem, da jo moja nosečnost ful gor drži, da ji bojo pa to skor prve besede, si pa nisem mislila. Mi je tako fajn.... bmwjka in kati in valentinčica in žirafa in gapy Ja, tudi jaz držim pesti za vse!!!!!!
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 1.2.2010 10:27:35
|
|
|
|
Nattasha
|
No no zdaj pa lepo v vrsto!! Kako smo se učili v vrtcu:) Nič prehitevanja po levi, pa glejte, da ne boste preveč zaostajale, tako da, kr lepo "luknje šivat". Hehe sem ravno bla na oknu, pa sem gledala eno četico malčkov in se je to drla vzgojiteljica;))) Jaz grem zdaj ven. Glede na to, da na treh koncih piše da je -12, me niti ne vleče, ampak je dragi ostal brez partnerja za malco - kavo, pa sem rekla, da pridem. Pa ker ga zebe, sem mu še čaj skuhala pa v termovsko nalila. Nisem jaz vredi??? Sem ne:))) Drugače pa pri nas tudi vse mirno, boli me pri obračanju ali pa kakem sedenju, kjer je malo bolj obremenjen križ. Pa dokler se malo ne razgibam, hodim ko raca. Drugače pa si mislim, da moji čist paše tule not. Ne vem no. Nimam občutka, da bi se umirila, nimam občutka, da bi se spustila (al pa se je pa je meni isto), zvečer me mogoče malo krči dajejo, vse ostalo, pa en velik nič...No ja imam sicer še 11 dni do PDP. Pa vseeno...saj ni treba, da prej rodim, samo dogajat naj se že začne nekaj:)) Ok grem ven si mal možgane preluftat pol pa pridemnazaj pogledat, če že imamo kakega novega februarčka ali februarčico;))) Papa
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 1.2.2010 10:29:46
|
|
|
|
protina
|
oj! no pa sem še eno rundo odspala.Sem do pol dveh gledala v strop in šele potem zaspala.Joj tudi moj buši mi je čedalje bolj napoti,vse me boli.Aj,jaj. Hvala bogu bom tudi jaz med februarkami,ker me je prejšnji teden v bolnišnici ful ratalo strah,da bom januarka.No pa sem dočakala,jeeeeeeeeeeeeeeeee. Punce danes pa dihajte in čim lažje porode vam želim tole pa za srečo vsaki,ki bo danes v porodni. Lep dan
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 1.2.2010 10:31:41
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: protina Hvala bogu bom tudi jaz med februarkami,ker me je prejšnji teden v bolnišnici ful ratalo strah,da bom januarka.No pa sem dočakala,jeeeeeeeeeeeeeeeee. haha, jaz se lahko začnem bat, da bom marčevka
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 1.2.2010 10:35:15
|
|
|
|
Tinca Malinca
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta haha, jaz se lahko začnem bat, da bom marčevka - mene že tudi malo skrbi
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 1.2.2010 10:40:08
|
|
|
|
Tinca Malinca
|
A katera izmed vas že jemlje ali ima namen jemati kakšne kapsule s svetlinovim oljem? Zadeva je menda OK sploh v času, ko dojiš, ker s tem otrok dobi dovolj linolne in gama-linolenske kisline, s čemer se zmanjša možnost, da se pri njem razvije atopični dermatitis in razne alergije. Jaz sem prava "srečnica" - imam in dermatitis in alergije ... pa bi rada, da bi to bilo prihranjeno.
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 1.2.2010 10:40:44
|
|
|
|
lillchy123
|
punce, pa je prišel vaš mesec. še malo in tu bo dan, ki vam bo za vedno spremenil življenje.konec brezskrbnih dni, potepanj, ki jih bo nadomestila neizmerna sreča, neskončno ljubezni in mali zakladek v vašem naročju. Hiter in lep porod vam želim, februarčica 2008
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 1.2.2010 10:41:14
|
|
|
|
Tinca Malinca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara73 sporočam, da akcija ni uspela. Pa nič . Še 9 dni do roka. Jest pa takoooooo naveličana. Komaj se premikam, zatekam, sitnarim in težim vsakemu, ki ima 5 min časa (al pa ga nima). Lara, saj bo ... mogoče moraš pa še večkrat poskusit
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 1.2.2010 10:55:50
|
|
|
|
ČikaPika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tinca Malinca A katera izmed vas že jemlje ali ima namen jemati kakšne kapsule s svetlinovim oljem? Jaz prvič slišim za to olje. Kje pa to kupiš? A vsak dan eno vzameš? V času dojenja? Pa res pomaga? Vidla sem da ste se pogovarjale o termometrih za vročino... Zadnjič sem vidla v BC termometer v dudi + v paketku zraven še "elektronski" termometer k zmeri temperaturo v 1 min. Zanima me ali ima katera ta termometer v obliki dude (od Aventa) in če je ok? Cel paket pa stane mislim da 30€. Ajoj, in ugotovila sem da sem že kar v 39 tednu - uffff , še 14 dni do PDP-ja.
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 1.2.2010 11:06:11
|
|
|
|
Tinca Malinca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ČikaPika IZVIRNO SPOROČILO: Tinca Malinca A katera izmed vas že jemlje ali ima namen jemati kakšne kapsule s svetlinovim oljem? Jaz prvič slišim za to olje. Kje pa to kupiš? A vsak dan eno vzameš? V času dojenja? Pa res pomaga? Vidla sem da ste se pogovarjale o termometrih za vročino... Zadnjič sem vidla v BC termometer v dudi + v paketku zraven še "elektronski" termometer k zmeri temperaturo v 1 min. Zanima me ali ima katera ta termometer v obliki dude (od Aventa) in če je ok? Cel paket pa stane mislim da 30€. Ajoj, in ugotovila sem da sem že kar v 39 tednu - uffff , še 14 dni do PDP-ja. Jaz sem informacije o pozitivnih učinkih tega olja zasledila zadnjič v eni angleški reviji o nosečnosti - pri nas ni kaj dosti govoro o tem. Imam pa danes namen malo v zeliščne trgovine, da se pozanimam še o morebitnih stranskih učinkih ... Bom poročala!
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 1.2.2010 11:38:58
|
|
|
|
Lara73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tinca Malinca IZVIRNO SPOROČILO: Lara73 sporočam, da akcija ni uspela. Pa nič . Še 9 dni do roka. Jest pa takoooooo naveličana. Komaj se premikam, zatekam, sitnarim in težim vsakemu, ki ima 5 min časa (al pa ga nima). Lara, saj bo ... mogoče moraš pa še večkrat poskusit sej bom, samo moj možek neki štrajka. Imam občutek, da ga je strah, da bo v glavo butal... no ja, mogoče zvečer poskusimo ponovno. Jest bi pa imela termometer za v uho. Ti mislim, da so kar ok. Navadnega elektronskega, takega z mehko konico imam, samo, če je dete bolno, pa ga slačit vsakič..pa ravno zaspi. Ne vem, verjetno se bom spravila v stroške še za ta termometer.
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 1.2.2010 11:40:26
|
|
|
|
Lara73
|
svetlinovo olje? Pojma nimam. Prvič slišim. Imamo že kakšnega februarčka?
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 1.2.2010 11:54:19
|
|
|
|
zvesta
|
nep, jaz nisem prejela še nobene novičke....
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?