Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 31.1.2010 16:45:08
|
|
|
|
ČikaPika
|
Jaz pa prihajam iz cca 5km dolgega sprehoda - jaz, moj in najina prijateljica z njenim . Je blo ful fajn. Se mi zdi da tile sprehodi prav nič ne vplivajo na datum prihoda ... . Ah, se pa vsaj jaz bolje počutim Danes se moja slabost kar nadaljuje... če že jem, moram zelo po malem. Še vode ne smem hkrati spit več kot 1dcl. Pa šraufa me + driskam že cel dan... Se sprašujem če je to kak uvod v ...hmm...
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 31.1.2010 17:20:17
|
|
|
|
Jada82
|
IZVIRNO SPOROČILO: smuki Punce, vam pa moram še nekaj povedat - kot sem že razlagala, je šla moja mami na operacijo, da so ji odstranili maternico in ko se je zbudila iz narkoze in je bila sestra že pri njej, ji je rekla - še sem živa, še bom lahko pazila na dojenčka. Vedela sem, da jo moja nosečnost ful gor drži, da ji bojo pa to skor prve besede, si pa nisem mislila. Mi je tako fajn.... lepo, res, evo ... vse se poklapa v življenju
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 31.1.2010 17:21:44
|
|
|
|
Jada82
|
IZVIRNO SPOROČILO: mucica2 Čeprav mi včasih še ležati ne paše, ker me začne tako medenica bolet, da se niti obrnit ne morem, pol pa še nemirne noge dobim, da kr živčna ratam, pol se pa raje kr ustanem...pol pa ko ustanem pa nekaj časa traja da se noge normalizirajo, tako da nekaj časa hodim kot da bi bla stara 90 let jah res se približuje koncu... drugače pa glede krčev občasno jih imam tudi, ampak zelo redko pa ne trajajo dolgo, so pa včasih tudi tako močni da se kar zbudim, pol se pa mal ustanem pa hodim pa je kar boljše Ja, jest mam tud večkrat ... kot praviš nemirne noge .. prav zoprno je, kot bi neki impulzi hodili po njih ...al pa kot bi hotele zaspati .. samo drugače ... zoprno je res ... pol sem pa kar vsa nemirna
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 31.1.2010 17:23:51
|
|
|
|
Jada82
|
Hm, drugače je pa mene tudi čez dan kar trebuh bolel ... tako, kot menstrualne bolečine ... ampak je bilo enakomerno, ne v krčih ... pač, tak razbolen trebuh. Pa večkrat me na wc na veliko potrebo navije .... Bi se znalo kaj pripravljati, ane? No, saj bi bila vesela Pa križ me boli že od včer ... Drugač pa .. čep še ni šel, pa tudi trebuh se še ni spustil ... je kar visoko ... Zdaj upam na naslednji vikend. Jutri je moj še frej, potem pa 4 dni dela, pa nočem, da bi blo glih takrat.Sicer pa, bomo videli
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 31.1.2010 17:31:46
|
|
|
|
ČikaPika
|
IZVIRNO SPOROČILO: smuki Punce, vam pa moram še nekaj povedat - kot sem že razlagala, je šla moja mami na operacijo, da so ji odstranili maternico in ko se je zbudila iz narkoze in je bila sestra že pri njej, ji je rekla - še sem živa, še bom lahko pazila na dojenčka. Vedela sem, da jo moja nosečnost ful gor drži, da ji bojo pa to skor prve besede, si pa nisem mislila. Mi je tako fajn....
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 31.1.2010 17:40:46
|
|
|
|
jannusa
|
čao punce! tudi meni že nekaj dni trdi trebuh (danes je sploh divje), ampak naša še zelo galami- imam občutek, da bo prišla ven pri mojem popku, tako da se otrokom in mojemu že kar smilim. vsake toliko me še v križu zgrabi, da se morem vsest, a se ne dam. vsako nosečnost sem poslušala kako se otrok pred porodom umiri, pa tudi trebuh se spusti, pa so moji brcali pod rebra še v porodni sobi.... v torek 2.2. imam še pregled in me prav zanima, če bom še prišla do svoje G. moram priznat, da mi je že kar zoprno, ko pridem v trgovino in dobim vsak dan isto vprašanje: a še nisi šla rodit? danes sem jim rekla, da grem šele aprila, ker mi zima ne diši....
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 31.1.2010 18:10:48
|
|
|
|
Anonimen
|
da se še malo jaz javim ....če me slučajno kdo pogreša sem v bolnici(imela hude bolečine v nožnici.... ) in čakam.....ctg-ji so porazni,bila na UZ vse ok...tako da....trenutno čakam da se začne kaj prestavljat....sicer upam da me pošljejo jutri domov....a upanja je malo skratka...toliko od mene.... srečno punce
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 31.1.2010 18:11:52
|
|
|
|
zvesta
|
bmwjka..... drži se.... pikepoke...
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 31.1.2010 18:26:03
|
|
|
|
mucica2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bmwjka da se še malo jaz javim ....če me slučajno kdo pogreša sem v bolnici(imela hude bolečine v nožnici.... ) in čakam.....ctg-ji so porazni,bila na UZ vse ok...tako da....trenutno čakam da se začne kaj prestavljat....sicer upam da me pošljejo jutri domov....a upanja je malo skratka...toliko od mene.... srečno punce
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 31.1.2010 18:26:21
|
|
|
|
mucica2
|
IZVIRNO SPOROČILO: ČikaPika IZVIRNO SPOROČILO: smuki Punce, vam pa moram še nekaj povedat - kot sem že razlagala, je šla moja mami na operacijo, da so ji odstranili maternico in ko se je zbudila iz narkoze in je bila sestra že pri njej, ji je rekla - še sem živa, še bom lahko pazila na dojenčka. Vedela sem, da jo moja nosečnost ful gor drži, da ji bojo pa to skor prve besede, si pa nisem mislila. Mi je tako fajn....
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 31.1.2010 19:07:18
|
|
|
|
mucica2
|
ninček1: welcome back
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 31.1.2010 19:09:46
|
|
|
|
slomak
|
smuki bmwjka kati tudi sporoča da je zaradi povišanega pritiska 170/100, spet v brezplačnem apartmaju v P... pa nej bi ji sprožli porod, samo še ne ve kdaj... veliko
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 31.1.2010 19:23:25
|
|
|
|
zvesta
|
kati, tudi tebi srečno..... pikepoke... kako pa je z valentinčico?
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 31.1.2010 19:33:54
|
|
|
|
niwci
|
IZVIRNO SPOROČILO: slomak smuki bmwjka kati tudi sporoča da je zaradi povišanega pritiska 170/100, spet v brezplačnem apartmaju v P... pa nej bi ji sprožli porod, samo še ne ve kdaj... veliko Držte se tudi z moje strani!
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 31.1.2010 19:42:56
|
|
|
|
vaney
|
Še poročilo od valentinčice...še vedno je v P, sem pa pravkar dobila sporočilo, da je že 4 cm odprta in v nizkem štartu. Čakajo, ali bo ponoči ali jutri, tako da valentinčica diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihaj kati, držim pesti, da pride bebi kmalu ven bmwjka, držim pesti tudi zate, da se stanje umiri in te bodo spustili domov Sicer sem pa tudi jaz danes nekam čudna...glava me boli (kar me drugače glih 2x na leto), v tem tednu sem shujšala skoraj 2 kg, kar je čudno, ker sem se prej ful redila, zdaj pa imam še drisko (pa že 3 dni nisem vzela železa in nič čudnega jedla), tako da tudi jaz že malo pazim, da se ne bi kaj začelo dogajat. Samo danes se še ne sme, ker gre moj še v nočno, jutri imam pa pregled...
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 31.1.2010 19:44:04
|
|
|
|
vaney
|
smuki, super za tvojo mamico
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 31.1.2010 19:44:49
|
|
|
|
zvesta
|
punce strašite me... jaz še malo nisem pripravljena it rodit....
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 31.1.2010 20:02:16
|
|
|
|
smuki
|
zvesta, jst sem istega mnenja... jst bi bila še čist za to, da je naše dete še tri tedne na toplem... me pa kr stisne, ko berem, kaj se z našim puncam dogaja... v glavnem, če je že temu tako... dihajte!!!!
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 31.1.2010 20:09:43
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: smuki zvesta, jst sem istega mnenja... jst bi bila še čist za to, da je naše dete še tri tedne na toplem... me pa kr stisne, ko berem, kaj se z našim puncam dogaja... v glavnem, če je že temu tako... dihajte!!!! Punce, jutri se začne februar ... Zdej se bo dogajalo na polno ...
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 31.1.2010 20:11:35
|
|
|
|
Aja1
|
Se vidi, da bi vse rade rodile na začetku februarja....gužva bo. Valentinčica, Kati . Upam, da bo šlo brez zapletov, hitro in čimmanj boleče. Bmwjka- Smuki - lepo. ČikaPika- uau, dolg sprehod si si privoščila. Pridna. Jaz sem danes bolj lenarila.
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 31.1.2010 21:15:48
|
|
|
|
Anonimen
|
hvala vsem za želje.....včasih imam kr preblizke da bi blo najbolje da pokaže ctg slabo pa da grem vija di porodna kuj po drugi strani pa si ne želim zapletov smo pa že okrog 3kg težki tak da.....gremo rodiiitttt valentinčica, kati....srečno aja a katera ve v kateri P.. sta??? lep miren večer vam želim
< Sporočilo je popravil Bmwjka -- 31.1.2010 21:16:49 >
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 31.1.2010 21:55:57
|
|
|
|
ČikaPika
|
Bmwjka, Kati, Valentinčica: IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 ČikaPika- uau, dolg sprehod si si privoščila. Pridna. Jaz sem danes bolj lenarila. Ja sej malo mi je žal, sem kr malo pretiravala... zdej mi pa vse dol tišči, vse boli, glih da hodim... pa še puca me... ufff Tko k berem da ene od nas kr že rojevajo me kr mal nervoza grabi... kaj če bo danes? Kaj če bo jutri? Kaj me to ščiplje... a je to to? Hmmm
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 31.1.2010 22:03:20
|
|
|
|
Nattasha
|
Čer! Bmwjka - vse bo ok ti kar lepo počasi;)) Valentinčica in Kati: kaj vama noben ni povedal, da obstajajo boljši hoteli kot tale porodnišnični;)) Ne vem kaj tolko silita tja, prisežem, da če bosta še kakega sprobali, vama bo bolj všeč.. Drugače pa poooolno pikapolonic, pa če je že tako, čimprej čimlepše cartanje vajinih novorojenčkov. Jaz sem danes sicer bolj na izi. Bla na kavi, skuhala kosilo, prala ko nora in speglala še eno rundo. Zdaj prepričujem dragega, da je res skrajni čas, da sestavi posteljico, da jaz lahko še naprej gnezdim. Pa se ne da neki motit. Upam, da ga najina pupa ne bo prehitela, ne znam si predstavljat, kako bo sam sestavljal baldahin in kako bo preoblekel posteljico. Pomoje bo kr kako mamo aktiviral. Pripravljeno pa je itak že vse... No tud tako daleč sem se spravila, da sem si torbe pripravla. Zame in potem za malo, ki jo bo prinesel, ko gremo domov. Ja ja zdaj se bo zares začelo, februar je mesec, ko se nama bo baje življenje spremenilo za 100%. Nič grem še malo TV prestavljat, kar spravlja mojega ob živce, meni pa je to pravo sproščanje. Ko pridem okrog grem od začetka;))) Nočko in papa
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 31.1.2010 22:30:44
|
|
|
|
ČikaPika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nattasha Nič grem še malo TV prestavljat, kar spravlja mojega ob živce, meni pa je to pravo sproščanje. Ko pridem okrog grem od začetka;))) Meni je to tako znano , ga ni lepšega kot prestavljat ... Al pa sredi filma ko je najbolj napeto
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 31.1.2010 23:46:49
|
|
|
|
mucica2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 Se vidi, da bi vse rade rodile na začetku februarja....gužva bo. Valentinčica, Kati . Upam, da bo šlo brez zapletov, hitro in čimmanj boleče. tudi z moje strani valentinčica in Kati jaz se nič ne grebem za čisti začetek februarja, čeprav predolgo mi tud ni za čakat...čeprav zaenkrat nimam še nobenih znakov, da bo kej kmalu...bomo videli... ne morem spati pa mal na netu visim...
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?