|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010 - 2. del
31.1.2010 16:45:08   
ČikaPika
Jaz pa prihajam iz cca 5km dolgega sprehoda - jaz, moj user posted image in najina prijateljica z njenim user posted image . Je blo ful fajn.

Se mi zdi da tile sprehodi prav nič ne vplivajo na datum prihoda user posted image ...user posted image user posted image .
Ah, se pa vsaj jaz bolje počutim user posted image

Danes se moja slabost kar nadaljuje... če že jem, moram zelo po malem. Še vode ne smem hkrati spit več kot 1dcl. Pa šraufa me + driskam že cel dan... Se sprašujem če je to kak uvod v ...hmm...

(odgovor članu ČikaPika)
Neposredna povezava do sporočila: 4051
31.1.2010 17:20:17   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: smuki

Punce, vam pa moram še nekaj povedat - kot sem že razlagala, je šla moja mami na operacijo, da so ji odstranili maternico in ko se je zbudila iz narkoze in je bila sestra že pri njej, ji je rekla - še sem živa, še bom lahko pazila na dojenčka. Vedela sem, da jo moja nosečnost ful gor drži, da ji bojo pa to skor prve besede, si pa nisem mislila. Mi je tako fajn....

user posted image user posted image user posted image user posted image lepo, res, evo ... vse se poklapa v življenju user posted image user posted image

(odgovor članu smuki)
Neposredna povezava do sporočila: 4052
31.1.2010 17:21:44   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: mucica2

Čeprav mi včasih še ležati ne paše, ker me začne tako medenica bolet, da se niti obrnit ne morem, pol pa še nemirne noge dobim, da kr živčna ratam, pol se pa raje kr ustanem...pol pa ko ustanem pa nekaj časa traja da se noge normalizirajo, tako da nekaj časa hodim kot da bi bla stara 90 let user posted image user posted image user posted image user posted image   jah res se približuje koncu...

drugače pa glede krčev občasno jih imam tudi, ampak zelo redko pa ne trajajo dolgo, so pa včasih tudi tako močni da se kar zbudim, pol se pa mal ustanem pa hodim pa je kar boljše user posted image

Ja, jest mam tud večkrat ... kot praviš nemirne noge .. prav zoprno je, kot bi neki impulzi hodili po njih ...al pa kot bi hotele zaspati .. samo drugače ... zoprno je res ... pol sem pa kar vsa nemirna user posted image

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 4053
31.1.2010 17:23:51   
Jada82
Hm, drugače je pa mene tudi čez dan kar trebuh bolel ... tako, kot menstrualne bolečine ... ampak je bilo enakomerno, ne v krčih ... pač, tak razbolen trebuh. Pa večkrat me na wc na veliko potrebo navije ....
Bi se znalo kaj pripravljati, ane? user posted image No, saj bi bila vesela user posted image user posted image user posted image

Pa križ me boli že od včer ...

Drugač pa .. čep še ni šel, pa tudi trebuh se še ni spustil ... je kar visoko ...
Zdaj upam na naslednji vikend. Jutri je moj še frej, potem pa 4 dni dela, pa nočem, da bi blo glih takrat.Sicer pa, bomo videli user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 4054
31.1.2010 17:31:46   
ČikaPika
Punce, vam pa moram še nekaj povedat - kot sem že razlagala, je šla moja mami na operacijo, da so ji odstranili maternico in ko se je zbudila iz narkoze in je bila sestra že pri njej, ji je rekla - še sem živa, še bom lahko pazila na dojenčka. Vedela sem, da jo moja nosečnost ful gor drži, da ji bojo pa to skor prve besede, si pa nisem mislila. Mi je tako fajn....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu smuki)
Neposredna povezava do sporočila: 4055
31.1.2010 17:40:46   
jannusa
čao punce!
tudi meni že nekaj dni trdi trebuh (danes je sploh divje), ampak naša user posted image še zelo galami- imam občutek, da bo prišla ven pri mojem popku, tako da se otrokom in mojemuuser posted image že kar smilim. vsake toliko me še v križu zgrabi, da se morem vsest, a se ne dam. vsako nosečnost sem poslušala kako se otrok pred porodom umiri, pa tudi trebuh se spusti, pa so moji brcali pod rebra še v porodni sobi....user posted image user posted image user posted image user posted image
v torek 2.2. imam še pregled in me prav zanima, če bom še prišla do svoje G.

moram priznat, da mi je že kar zoprno, ko pridem v trgovino in dobim vsak dan isto vprašanje: a še nisi šla rodit? danes sem jim rekla, da grem šele aprila, ker mi zima ne diši....

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 4056
31.1.2010 18:10:48   
Anonimen
da se še malo jaz javim ....če me slučajno kdo pogreša user posted image
sem v bolnici(imela hude bolečine v nožnici....user posted image ) in čakam.....ctg-ji so porazni,bila na UZ vse ok...tako da....trenutno čakam da se začne kaj prestavljat....sicer upam da me pošljejo jutri domov....a upanja je malouser posted image
skratka...toliko od mene....
srečno punceuser posted image

(odgovor članu jannusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4057
31.1.2010 18:11:52   
zvesta
bmwjka..... drži se.... pikepoke...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4058
31.1.2010 18:26:03   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: Bmwjka

da se še malo jaz javim ....če me slučajno kdo pogreša user posted image
sem v bolnici(imela hude bolečine v nožnici....user posted image ) in čakam.....ctg-ji so porazni,bila na UZ vse ok...tako da....trenutno čakam da se začne kaj prestavljat....sicer upam da me pošljejo jutri domov....a upanja je malouser posted image
skratka...toliko od mene....
srečno punceuser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4059
31.1.2010 18:26:21   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: ČikaPika

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ČikaPika)
Neposredna povezava do sporočila: 4060
31.1.2010 19:07:18   
mucica2

ninček1: welcome back user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4061
31.1.2010 19:09:46   
slomak
smuki user posted image
bmwjka user posted image user posted image user posted image

kati tudi sporoča da je zaradi povišanega pritiska 170/100, spet v brezplačnem apartmaju v P... pa nej bi ji sprožli porod, samo še ne ve kdaj... veliko

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 4062
31.1.2010 19:23:25   
zvesta
kati, tudi tebi srečno..... pikepoke...

kako pa je z valentinčico?

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 4063
31.1.2010 19:33:54   
niwci
IZVIRNO SPOROČILO: slomak

smuki user posted image
bmwjka user posted image user posted image user posted image

kati tudi sporoča da je zaradi povišanega pritiska 170/100, spet v brezplačnem apartmaju v P... pa nej bi ji sprožli porod, samo še ne ve kdaj... veliko

Držte se tudi z moje strani!

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 4064
31.1.2010 19:42:56   
vaney
Še poročilo od valentinčice...še vedno je v P, sem pa pravkar dobila sporočilo, da je že 4 cm odprta in v nizkem štartu. Čakajo, ali bo ponoči ali jutri, tako da valentinčica diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihajuser posted image

kati, držim pesti, da pride user posted image bebi kmalu ven

bmwjka, držim pesti tudi zate, da se stanje umiri in te bodo spustili domov

Sicer sem pa tudi jaz danes nekam čudna...glava me boli (kar me drugače glih 2x na leto), v tem tednu sem shujšala skoraj 2 kg, kar je čudno, ker sem se prej ful redila, zdaj pa imam še drisko (pa že 3 dni nisem vzela železa in nič čudnega jedla), tako da tudi jaz že malo pazim, da se ne bi kaj začelo dogajat. Samo danes se še ne sme, ker gre moj še v nočno, jutri imam pa pregled...

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 4065
31.1.2010 19:44:04   
vaney
smuki, super za tvojo mamicouser posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4066
31.1.2010 19:44:49   
zvesta
punce strašite me... jaz še malo nisem pripravljena it rodit.... user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4067
31.1.2010 20:02:16   
smuki
zvesta, jst sem istega mnenja... jst bi bila še čist za to, da je naše dete še tri tedne na toplem...
me pa kr stisne, ko berem, kaj se z našim puncam dogaja... v glavnem, če je že temu tako... dihajte!!!!

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 4068
31.1.2010 20:09:43   
rožca26

zvesta, jst sem istega mnenja... jst bi bila še čist za to, da je naše dete še tri tedne na toplem...
me pa kr stisne, ko berem, kaj se z našim puncam dogaja... v glavnem, če je že temu tako... dihajte!!!!

Punce, jutri se začne februar ... user posted image  Zdej se bo dogajalo na polno ...

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu smuki)
Neposredna povezava do sporočila: 4069
31.1.2010 20:11:35   
Aja1
Se vidi, da bi vse rade rodile na začetku februarja....gužva bo. user posted image

Valentinčica, Kati user posted image user posted image user posted image user posted image . Upam, da bo šlo brez zapletov, hitro in čimmanj boleče.

Bmwjka- user posted image user posted image user posted image

Smuki - lepo. user posted image user posted image

ČikaPika- uau, dolg sprehod si si privoščila. Pridna. user posted image Jaz sem danes bolj lenarila.user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 4070
31.1.2010 21:15:48   
Anonimen
hvala vsem za želje.....včasih imam kr preblizke da bi blo najbolje da pokaže ctg slabo pa da grem vija di porodna kuj user posted image po drugi strani pa si ne želim zapletovuser posted image
smo pa že okrog 3kg težki tak da.....gremo rodiiittttuser posted image user posted image

valentinčica, kati....srečnouser posted image user posted image user posted image
aja a katera ve v kateri P.. sta???
lep miren večer vam želimuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Bmwjka -- 31.1.2010 21:16:49 >

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4071
31.1.2010 21:55:57   
ČikaPika
Bmwjka, Kati, Valentinčicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Aja1
ČikaPika- uau, dolg sprehod si si privoščila. Pridna. Jaz sem danes bolj lenarila.

Ja sej malo mi je žal, sem kr malo pretiravala... zdej mi pa vse dol tišči, vse boli, glih da hodim... pa še puca me... ufffuser posted image user posted image

Tko k berem da ene od nas kr že rojevajo me kr mal nervoza grabi... kaj če bo danes? Kaj če bo jutri? Kaj me to ščiplje... a je to to? Hmmmuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4072
31.1.2010 22:03:20   
Nattasha
Čer!

Bmwjka - vse bo ok ti kar lepo počasi;))

Valentinčica in Kati: kaj vama noben ni povedal, da obstajajo boljši hoteli kot tale porodnišnični;)) Ne vem kaj tolko silita tja, prisežem, da če bosta še kakega sprobali, vama bo bolj všeč.. Drugače pa poooolno pikapolonic, pa če je že tako, čimprej čimlepše cartanje vajinih novorojenčkov.

Jaz sem danes sicer bolj na izi. Bla na kavi, skuhala kosilo, prala ko nora in speglala še eno rundo. Zdaj prepričujem dragega, da je res skrajni čas, da sestavi posteljico, da jaz lahko še naprej gnezdim. Pa se ne da neki motit. Upam, da ga najina pupa ne bo prehitela, ne znam si predstavljat, kako bo sam sestavljal baldahin in kako bo preoblekel posteljico. Pomoje bo kr kako mamo aktiviral. Pripravljeno pa je itak že vse...

No tud tako daleč sem se spravila, da sem si torbe pripravla. Zame in potem za malo, ki jo bo prinesel, ko gremo domov. Ja ja zdaj se bo zares začelo, februar je mesec, ko se nama bo baje življenje spremenilo za 100%.

Nič grem še malo TV prestavljat, kar spravlja mojega ob živce, meni pa je to pravo sproščanje. Ko pridem okrog grem od začetka;)))

Nočko in papa

13022010146331538 (datum, število, lokacija)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4073
31.1.2010 22:30:44   
ČikaPika
IZVIRNO SPOROČILO: Nattasha

Nič grem še malo TV prestavljat, kar spravlja mojega ob živce, meni pa je to pravo sproščanje. Ko pridem okrog grem od začetka;)))

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Meni je to tako znano user posted image , ga ni lepšega kot prestavljat user posted image ... Al pa sredi filma ko je najbolj napeto user posted image

(odgovor članu Nattasha)
Neposredna povezava do sporočila: 4074
31.1.2010 23:46:49   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Se vidi, da bi vse rade rodile na začetku februarja....gužva bo. user posted image

Valentinčica, Kati user posted image user posted image user posted image user posted image . Upam, da bo šlo brez zapletov, hitro in čimmanj boleče.

tudi z moje strani valentinčica in Kati user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz se nič ne grebem za čisti začetek februarja, čeprav predolgo mi tud ni za čakat...čeprav zaenkrat nimam še nobenih znakov, da bo kej kmalu...bomo videli...

ne morem spati pa mal na netu visim...

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?