Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 30.1.2010 16:48:04
|
|
|
|
cocochanel
|
Zofy, kar se poroda in strahu tiče, sem na istem, kot ti. Prvič sem imela ful lep porod. Zdej pa bolj, kot se bliža, bolj me je strah, ker po eni strani vsi govorijo, da je v drugo lažje, ampak mene skrbi, kako bo lahko lažje, če bo pa težja. Že ta prva je imela 3700, za tole mi je pa ginekologinja rekla, da bo še težja in tut trebuh imam nenormalno velik. In tudi jaz sem bila v 1. nosečnosti ful aktivna, v tej pa dosti manj. Šele zdnji mesec sm spet mal več migala. A v Ljubljani pa res ne pustijo sorojencev na obisk?????? Moja miška bo taaaaaakoooooo žalostna, če me ne bo mogla pridt pogledat, sploh pa svoje sestrice, ki se je tako veseli. Jst pa tut ne vem, kako bom zdržala brez nje.
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 30.1.2010 16:50:31
|
|
|
|
cocochanel
|
Kati, te bom držala za besedo glede prevoza!!!! :) Sem se pa tolk nasmejala, ko sm brala tole o akvariju :))
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 30.1.2010 17:42:46
|
|
|
|
Zofy
|
cocochanel, sem klicala danes v P in so mi rekli, da do pomladi ziher ne bo sprememb glede obiskov . Edina opcija je, da ko pride mož na obisk, nekdo pripelje še tamalo in počaka dol v kavarni in grem jaz dol za pol ure. Samo se mi zdi, da bo to samo še slabše. Pol bo ziher jokala, ko bom šla stran . Tako d jaz še ne vem kako bom naredila. Upam le, da ne bo kot 1. in ne bo zlatenice, da jo hitro domov popihamo. Pa da ne bo kakega carskega reza, ker pol si spet cel teden not . Mah, sej, bo, je treba mislit pozitivno. Kati, upam tako zate kot zame, da nas danes nič ne zgrabi... Jaz sem popolnoma sama in me je strah, da se naenkrat začne, pa še rešilec po takem snegu ne pride ravno hitro do mene. In kaj če rodim doma Joj, proč slabe misli, proč!!!
|
|
[Brisano sporočilo] 30.1.2010 17:44:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.1.2010 17:45:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.1.2010 17:49:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.1.2010 17:57:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 30.1.2010 18:13:29
|
|
|
|
mucica2
|
Mene pa zdej sestrična in njen fant peljeta na večerjo v kitajsko... pa nikakor ne morem prepričat da bi šel zraven, pravi da kitajska ni zanjga...ma neke predsodke...jao ti moški...pol pa pravijo da so ženske zakomplicirane
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 30.1.2010 18:47:12
|
|
|
|
bili83
|
se še jaz malo javim... nobenega vpliva od polne lune... velikost trebuha se mi zdi, da ni čisto nič merilo za težo oz. velikost otročka. moj obseg je 107 cm, v torek imam pdp pa mi je g. že pri 38-ih tednih ocenil težo na 4 kg. upam seveda, da se je zmotil ampak naš mali je ves čas bil večji, tak da.... jaz bi tudi kitajsko jedla... držite se
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.1.2010 18:47:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 30.1.2010 18:48:59
|
|
|
|
bili83
|
IZVIRNO SPOROČILO: zimska IZVIRNO SPOROČILO: mucica2 Eno vprašanje punce: kako se hladno sterilizira? Jaz imam sterilizacijsko tekočino od Chiccota, 2x sem jo uporabila. Stvari so po sterilizaciji smredele kot po cetu, sem jih hitro dala še prekuhat. aja, še to. jaz imam tudi to tekočino. in sem jo zadnjič preizkusila pa ni nič smrdelo...
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 30.1.2010 19:21:00
|
|
|
|
ursulina
|
čikapika, hvala lepa za link, probati ni greh, samo mal čudn bo zgledal tole izvajat pred ta malim.... :) bom verjetno kar počakala do ZO, rito si pa podlagam zvečer na kavču, pa zaenkrat punca še ni pokapirala zakaj se matram mene zgaga daje že dolgo, tudi zdaj se ni še umirilo, predvsem pa me daje po sladkih stvareh - sem čokoholik :) in včasih raje pojem pol čokolade in potem grizem rupurut kot pravi odvisnik...
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 30.1.2010 19:43:28
|
|
|
|
Aja1
|
Meni je tudi tako hudo zaradi omejenih obiskov. Zihr bom jokala....
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 30.1.2010 19:44:50
|
|
|
|
vaney
|
valentinčica je ostala v P, bodo počakali, da vidijo, kaj se dogaja... ursulina, jaz si tudi ne upam preveč telovadit, da bi spremenila lego, ker ne vem, kje je popkovina, pa ne bi rada še kakšne dodatne škode naredila Jaz bi tudiiiiiiii kitajsko hrano, ker jo obožujem. Midva sva oba nora na kitajsko, nama pa recimo mehiška ne potegne
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 30.1.2010 19:49:33
|
|
|
|
slomak
|
IZVIRNO SPOROČILO: vaney valentinčica je ostala v P, bodo počakali, da vidijo, kaj se dogaja...
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 30.1.2010 19:57:02
|
|
|
|
ČikaPika
|
Da se še jaz malo javim... Cel dan se z mojim ukvarjava s temi ... Na obisk smo za nekaj časa dobili čistokrvnega svetega birmanca in upamo da se sparita... čeprav kot kaže ne bo nič ... se pač ne marata... bomo vidli jutri kaj bo... Če po nekaj dneh ne bo nič, pol jo peljem na sterilizacijo... mam dost vsega Valentinčica: Kislina: meni jo tudi večkrat meče gor in mi pomaga edino ledeno mrzlo mleko. Pestunja: jaz mislim, da je ne bom potrebovala, če pa - pa jo kupim naknadno. sterilnost: jaz sem se odločla da bom čim manj sterilizirala vse pripomočke za ... Mojemu pa niti omeniti ne smem sterilizacije, kar znori da je to taka neumnost, da nas itak vlečejo za nos... Zatečenost: ne morem verjet da vam prav pregledujejo gležnje pri G - ufff, še dobro da tega ne počnejo v PO , sicer bi ziher že mela neslano dieto... ufff Zatečenost me zares moti le pri prstih na roki, ker jih ne morem prav uporabljati... težko nekaj močno primem, oz nekaterih prstov ne morem pokrčit čisto skupaj v pest... mah, se ne sekiram, sej je sam še 15 dni Tudi pri nas senži, tako da nisem še šla nič ven danes, čeprav me mika... Včeraj sem šla na daljši sprehod (kot sem si zadala, da bom šla vsak dan) in me je sredi sprehoda tako začelo krčit in vse bolet da sem se res prestrašila, zato bom raje mal bolj zmerno jaz to delala in počakala na da pride ven pač ko se on odloči - zgleda pa da ne bo nič še.
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 30.1.2010 20:08:04
|
|
|
|
Kati81
|
Kar se Lj P tiče otrok tudi v kavrno spodaj ne spustijo tko da ni šans. Ko sem bila prejšnji viked not, se je moj z avtom prpelu in sem šla v avto, da sva ble malo skupaj. Kavarna odpade. Uf, moj se bori s KAjo da bi zaspala pa ni šans, tuli v sobi k zmaj. No pr nas sta dons kuhinja totalno prepucana in še dnevna soba, jutri pa še spalnica in kopalnica, upam, da mi uspe, da ne grem ponoč v P. No moj je pa 3x zunaj kidal z mašino, pa mislim da bo mogel zjutraj še enkrat.
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 30.1.2010 20:12:19
|
|
|
|
cocochanel
|
Fuuul sm žalostna zaradi teh prepovedanih obiskov v P.
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 30.1.2010 20:35:01
|
|
|
|
Kati81
|
chocochanel te razumem sem jaz na istem. Pa sploh ne spustijo nikogar, niti staršev, samo moža oz partnerja. Jaz mam občutek da bo moja mala doma čist ven padla k ne bo smela k meni. Sam sem zdej v sredo k sem čakala mojga da me pobere videla na lastne oči, k je bla ura glih tri in je eden pršu z otrokom, pa ga varnostnik niti v avlo do kavarne ni spustu, tko da je joj, aja pa svoje partnerje obvestite naj vam ne kupujejo rož ker teh tud ne pustijo v sobe, jih morjo pr vratarju pustit, tko da brezveze da bi jih sploh kupvali in nosili v P.
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 30.1.2010 20:35:45
|
|
|
|
Aja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: cocochanel Fuuul sm žalostna zaradi teh prepovedanih obiskov v P. Mislim, da nam je vsem res hudo predvsem zaradi starejših otročkov. Jaz se samo spomnim, da Neje ne bom vidla 4 dni in jokam....
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 30.1.2010 20:37:36
|
|
|
|
Zofy
|
IZVIRNO SPOROČILO: zimska IZVIRNO SPOROČILO: Zofy Drugače pa tudi mene podobne težave matrajo: boleča sramna kost, ponoči se komaj obrnem in grem do wc-ja, panika kako bo porod... VSi me strašijo, da je 2. otrok večji, se bojim, da bo čez 4kg, ker nisem bila v tej nosečnosti tako aktivna kot v 1... Pa do sedaj sem imela 1. porod v mislih kot super, neboleč ipd., zdaj, ko se pa 2. porod približuje, pa me le panika grabi. A bo bolelo, bo hitro... V Lj. porodnišnici še vedno pustijo na obisk samo partnerja in ne sorojencev . Same skrbi... Meni pa vsi pravijo, da je drugi otrok lažji in manjši. Baje je po statistiki 2. otrok za 200-300g težji. Ampak upanje umre zadnje...izjeme potrjujejo pravilo IZVIRNO SPOROČILO: mucica2 Mene pa zdej sestrična in njen fant peljeta na večerjo v kitajsko... pa nikakor ne morem prepričat da bi šel zraven, pravi da kitajska ni zanjga...ma neke predsodke...jao ti moški...pol pa pravijo da so ženske zakomplicirane Dober tek! Jaz sem bila v kitajski v sredo in tudi moj gre zelo nerad. Moški so kar komplicirani kar se hrane tiče. Mogoče pa ga boš prepričala, če mu naročiš hrustljavo raco ali hrustljavega piščanca. To je samo meso brez zelenjavice zraven in se mi zdi, da pri moških kar pali IZVIRNO SPOROČILO: Kati81 Kar se Lj P tiče otrok tudi v kavrno spodaj ne spustijo tko da ni šans. Ko sem bila prejšnji viked not, se je moj z avtom prpelu in sem šla v avto, da sva ble malo skupaj. Kavarna odpade. Sej ne morem verjet Zakaj pa v kavarno ne spustijo? Jaz sem pa mislila, da je kavarna za vse
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 30.1.2010 20:42:34
|
|
|
|
Kati81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kati81 Kar se Lj P tiče otrok tudi v kavrno spodaj ne spustijo tko da ni šans. Ko sem bila prejšnji viked not, se je moj z avtom prpelu in sem šla v avto, da sva ble malo skupaj. Kavarna odpade. Sej ne morem verjetuser posted image Zakaj pa v kavarno ne spustijo? Jaz sem pa mislila, da je kavarna za vseuser posted image user posted image Pojma nimam zakaj ne, sam vem da ne. Vsaj zaenkrat. Kao razlog so virusi in bolezni, pol sem pa rekla sestri, če to je pa zdravo da mi ven hodmo da vidimo otroke je rekla da ona pač nič ne more taka so navodila od vrha P.
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 30.1.2010 21:10:50
|
|
|
|
Cappy96
|
Čer! valentinčica, držim pesti Pri nas je tudi toliko snega na novo zapadlo, da upam, da se ne bo ponoči kaj dogajalo. Že dopoldne, ko smo šli v trgovino samo za eno uro, smo komaj prilezli nazaj! Pa še do prve P imam kar daleč, do želene pa še dlje! Glede obiskov v P je pa res smotano. Jaz sem bila decembra 9 dni notri in sem 2 dni jokala, ker nisem videla tamale. Sej potem se kar sprijaziš, ko vidiš da je doma vse ok in da je še kar dobro prenašala mojo odsotnost. Jaz pa zadnji teden nimam skoraj nič več kisline. Do sedaj pa mi je pomagal edino Rennie- podobno zdravilo kot Rupurut. Mirno in lahko noč va želim!
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 30.1.2010 21:12:33
|
|
|
|
busybee882006
|
Full ste pridene pri pisanju! Preberem samo zadnjih 5-10 postov. A je še katera rodila? Moj pravi,da če mislim danes ponoč rodit, naj kar rešilca pokličem, ker nas je ravno cestni plug zametal in ne misli it še enkrat kidat. Kar se obiskov tiče v P, tudi mene moti zakaj ne smejo v kavarno. Upam, da ne bo prevelike štale. Moj pravi, da bo tako sprogramiral, da Bo Nika čim manj mislila name, saj glede na vse izkušnje do sedaj (službene poti), takoj začne jokat. Včeraj sem bila v Mothercare v BTC in sem kupila modrček za dojenje - dragi ko pes, sem šele potem ko sem domov prišla malo bolj natančno pogledala - ampak se obnesejo - sem jih kupila 2006, ko sem bila z Niko noseča, pa so super - samo so ptoem kar izginili - sploh ne vem kje so. računalnik za v P sem tudi že pripravila, samo še internet grem v ponedeljek kupit. Moja in dojenčkova torba je tudi že pripravljena. Tako da smosedaj ready to go. Danes sva šli z Niko v Lj gledat v Tivoli Alico v deželi škratov - pa me ni čisto prepričala, bolj medla predstava se mi je zdela, glavno pa je da je Nika uživala. Evo toliko za sedaj!
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 30.1.2010 21:15:25
|
|
|
|
ČikaPika
|
IZVIRNO SPOROČILO: cocochanel Fuuul sm žalostna zaradi teh prepovedanih obiskov v P. Punce, verjamem da vam je hudo... poskušajte pogledat iz te strani, da bo pa vaš bolj zaščiten proti virusom... Sej boste hitro doma... Poznam eno mlado mamico k je rodila 14 dni nazaj in že iz P (Postojna) pripeljala domov tako prehlajenega , da imajo sedaj že prou resne probleme, ker izgublja na teži in sploh ne jé in težko diha... Meni pa je kr všeč to, da ne smejo obiski hodit, ker upam da se bom kej odpočila... pr nas je kr neka navada da vdre že prvi dan cela familija not... meni se to zdi totalno butasto in grozno... Če mi bo pa dolgčas, sem si s sabo preventivno vzela en kup revij, literature, križank in po potrebi mi bo moj prnesu še računalnik.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?