ursulina
|
čer! ja, obiski so striktno dovoljeni samo zdravim očetom, vsaj tako piše na obvestilu na vratih P, tako da ne vem, mogoče varnostnik preverja tudi prehodnost nosa vseh atijev, ki prihajajo na obisk no, če sem iskrena, mojega dvoletnika ne bi hotela na obisk, kolikor mi bo fuuuuul težko biti brez njega teh nekaj dni, že zdaj si ne predstavljam, kako mi bo hudo, ampak je verjetno tudi za njega šok videti mamico u uni halji, v postelji... ne vem no... zelo lepega spomina verjetno ne bi imel na P in novo sestrico. pri prvem sem tudi imela hordo obiskov in mi bo prav pasalo, da pridejo samo očetje in bo v sobi mir. spomnim se, da so ravno prišli obiski, ko je mali hotel prvič dojit - ker je pil plodovnico, mi dva dni ni nič jedel - in to je bila muka, prostavit in dojit, una dva pa ravno v sobo uletela... sem samo skomignila z rameni in rekla da je pač lačen, sicer pa jaz tudi nisem ravno tip, ki brez zadržkov doji v javnosti in kaže čare materinstva vsem, ki se jim ljubi pogledat pa k sosednji mamici so prišli hudo glasni sorodniki... mi ni pasalo. sama v sobi pa tudi ne vem, če bi bila, saj je svoje vrste luksuz ampak z drugimi mamicami mal poklepetaš, izmenjaš izkušnje, ti kaj pokažejo, če ne veš... je pa res, da se bebice med sabo budijo, če jokajo. ne vem... no, dolgčas nam ne bo, jaz še pomislila nisem na kakšno revijo, knjigo ali da bi rabila PC, sem zaspala ko top vsakič, ko je bilo možno oz. opazovala malo čudežno bitjece zraven mene prvo noč sva se samo gledala in se čudila drug drugemu lepo bodite in božajte trebuščke, dokler jih še imate jaz imam za trebušček Weleda olje proti strijam in je super, mažem dvakrat na dan, lepo se vpije in nimam zaenkrat na koži še nobenega trajnega spomina na še linee negre nimam, prvič pa je bila zelo močna... hec